Kedves Erazmusz!
Nagyon szeretnem ha segitenel rajtam. Jelenleg Nemetorszagba elek, a nyelvet meg nem beszelem rendesen, igy eleg korulmenyes itteni nogyogyaszhoz mennem. Ha azt javasolod hazamennek Magyarorszagra kivizsgalasokra. Ez nagyon korulmenyes, ugyhogy eloszor meg kell szerveznem. Irasaid alapjan nagyon szimpatikusnak tunsz, igy szivesen mennek hozzad is.
Problemam:
Jelenleg 26 eves vagyok, 22-evesen kezdtem el szedni a Marvelon nevezetu fogamzasgatlo tabletat, amit 3-ev 6-honapig szedtem, utana attertem a Meliane-re amit ezev aprilisaban abbahagytam. (10 honapig szedtem). Korabban, tableta nelkul eleg rendszertelen volt a menzim. Elofordult, hogy 55-napra jott meg, es ugytunik a pirula befejezesevel a regi rendszer visszaallt.
Tudom, harom honap ciklus homero adatai kellenek az eredmeny rendes kiolvasasahoz. Nekem csak egy honapi adatom van, es bevallom kicsit turelmetlen vagyok mert egy ciklus nalam nem 28-napig tart.
A tablazatombol nem tudok kiolvasni ovulaciot. Legalabbis a 22. napon 36,2(legalacsonyabb homersekletem) volt, majd utana harom napig fokozatosan emelkedett mig elerte a 36,8-at. Utana leesett 36,5-re, majd megint fol 36,8-ra...es igy tovabb. Azota is 36,5-36,8 kozott ingazik. A szabalyokat betartva vegeztem a homerozest annyi kulonbseggel hogy szajban. Most a 31-napon tartok. Korabban azt irtad nem javalt fogamzasgatlo szedese rendszertelenul menstrualo noknek. Ezzel fokozodott az agodalmam, hisz nagy valoszinuseggel en ebbe a kategoriaba tartozom.
Mi tevo legyek?... Varjak meg, vagy forduljak Nogyogyaszhoz? Mire szamithatok?
Ui
legutolso altalanos kivizsgalason az atlagostol eltero volt a koleszterinem 72.2 mmol/L)
Varom mielobbi javaslatod
Koszonettel Melinda