Új privát üzeneted érkezett!

Királylány, ez jóó, akkor nem hibáztok, ha előre megmondja!!
Persze, most ingyen adja, aztán majd 10 év múlva, meg jönnek a behajtók... :oops: :lol: Már így is tartozom neki egy csomóval.

Meg úgy általában Nektek is.Ha csak kiszámolom, hogy a pszichodokim egy óráért 7 ezret kért, akkor számolgassunk csak, nektek mennyivel is jövök??? :roll:

Hasli, képzeld el, amikor a két csipetnyi kismacsek a hegyomlás méretű kutyának nekiront, tudod, azzal az oldalazva rohanós-támadással, az meg csak bámul bambán..nem lehet kibírni!! :lol:
tünci28

Ne udvaroljatok. Hetero vagyok a pasikra bukom. Az előbb csöngettek, de nem Tünci jött csak a párom.
bende

Na akkor kérem tessék bevenni engem is ebbe a képnézegetős buliba...privibe plííízzzz.Dobok akkor én is képet és csatlakozom a "rondasági" versenybe.
jázmin20

Vagànyak lehetnek! :lol: Pont nèztem a youtubon is ahogy cirmi kergeti a nèmetjuhàszt!Ngyon jot buliztak! :lol:
Vendég

Megyek szendvicset gyártani ,szerintem már hallani a gyomorkorgást.Akartam pedig fogyózni a találkozóra, hogy ne égjek,tisztára vega lettem, a fenekemen viszek egy kis karfiolt, a combomon meg narancsot..
tünci28

Ok!Akkor is èn nyertem!Legalàbbebben a kategoriàban lètszi lètszi!!! :lol:
Vendég

Hasli a piás jázmin volt, de ezt már én is hallottam :lol:
Nekem lassan folynak a könnyeim a röhögéstől :lol:

Fizetésemelés? Na az nincs ebben a válságban, de elvisz nyaralni :wink: Fizetést megkapom és a szabit kifizeti meg ki is vehetem. Nagyon rendes főnök, nincs sokat láb alatt :lol:
Tünci megmondja csak már időnként az agyamra megy :? :lol:

királylány

Kép

Emberem+ nyanyó
bende

Akkor ne egyem tovàbb a sütimet?Mindenki ,csak fogyozik?(elvileg èn is ) :oops:
Vendég

Jaj, Jázmin ,ne is próbálkozz, mert ha lehet legszebbet választani ,akkor simán befutó vagy! :wink: :lol:

Én azt hiszem csak Királylányt nem ismerem képről!

Upsz, meg Anycit!
tünci28

Tünci:vega...
Kép
jázmin20

Bende ez a kèp azthiszem mèg sokszor megfog mosolyogtatni a jövöben igaz? :lol:
Vendég

Elvitt nyaralni! jobb, mint az üdülési csekk!

Csúnyasági verseny! Hasli csinálhat ilyen volt, ilyen lett képeket.
bende

Uristen Tünci!!!Te màr làttàl engem is ??? :shock: :o
Vendég

Iwiw. Király Diána Balassagyarmat. Lehet nézegetni :wink: Gyerekem meg Karaba Bence

királylány

Tünci:udvarolj méééééég! :wink:
Bár én is fiúkat csípem. :wink:
jázmin20

Akartam venni egy strandruhát, eltakarandó a rajtam lévő zöldségkertet, de nem kaptam jót és mostmár nem tudok venni.Csak arra kell ügyelnem ,hogy ne álljak fel, mert a gravitáció sokat ront a dolgon.. :lol:

Úgyhogy akit fekve köszöntök, az emlékezzen rá ,hogy miért!!! :lol:

különben én tehetek az egészről, télen már egész jó állapotban voltam az edzések miatt, de aztán a a.j.műtét miatt egy hónapig nem tornáztam, aztán amikor kinylt a heg megint abbahagytam.
tünci28

Na jo!Ugyis van 1 làda profi smink cuccom pl:camouflage amivel mindent eltüntethetek...-Akkor majd èn leszek a legszebb!!!! :lol: :lol: :lol: Persze ,csak ha a vàltozàs fokàt figyelembe veszitek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bende és adózni sem kell! Minden évben elvisznek minket, van üdülési joguk, meg van ki vigyázzon a csemetére :wink:

királylány

Tünci :mrgreen:

királylány

Èn meg tènyleg vega vagyok!Illetve semi vega!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Királylány:a fiadat le sem tagadhatnád! :wink:

Tünci:egy jó csador?
jázmin20

Az nekem is kellene! :lol:
Vendég

Hasli, még jó régen tettél, vagy küldtél képet, olyan nyaralóst, kirándulóst,nem emlékszel?

Azért a pasik tanulhatnának tőlünk udvarlás ügyben,mi? :wink:

Őszintén szólva, szerintem mind szépek vagyunk!!Nehogymár az egoval legyen gond!!! :D
tünci28

Kirándultam az Iwiwen. KIrálylány egy igazi királylány!

Nem is megyek a talira, külön strand kéne, hogy a kisebbségi érzéseim is elférjenek.
bende

Akkor vázolnám a talit:

Kép
jázmin20

Tegnap volt a tvben egy 124 kilós ara. Fogyott 16 kilót és már légiesnek érezte magát.... :shock:
Nekem csak 6- ot kéne. Hasli, jázmin kérek képet priviben!
bende

Jázmin!!!!
Ez qrva jó!!!!!!!
bende

stopp az elsö sor utolsoja!Az jol takar! :wink:

Kiràlylàny nem talàllak!?

Tünci tènyleg! :wink:
Vendég

Hasli:szerintem 3 sor 4-es a legdurvább. :wink:
jázmin20

Mire Betti és Melcsike visszatérnek teleírunk jó pár oldalt.
Tüncié volt a laptető :roll:
bende

Kép Kép

No nagy hirtelen ezeket tudtam előszedni. Frissen fodrász után készült.
Nekem kérem szépen papírom van róla, hogy királylány vagyok :lol:
Köszönöm a dícséreteket, a fiamét főleg!
Hasli ottan vagyok valahol....

királylány

Jàzmin! Ok! :wink:
Vendég

Jázmin, ezt már nem bírom, nyihogva röhögök egyedül a lakásban!!!!!!! Kép
tünci28

Bende:küldtem képet
jázmin20

Jázmin én is kérek!

Tünci nemááááááááá, fáj a hasam!! :lol:

királylány

Királylány:esküvői szalonban dolgozol?
Tünci: :D
jázmin20

Jázmin ja-ja. :wink:

királylány

Királylány, nekem a tűzoltóleszekes tetszi ka legjobban!!!Egyemmeg, mekkora a kabát! :D
A hajad, király!! :lol:
tünci28

Küldtem királylánynak is.
jázmin20

Na: fej: sziv forma
Az àllnàl ès kèt oldalt az àll vonalon enyhe modellirozàs a börszintöl 1-2 àrnyalattal vilàgos-sabbal amit igy elsöre làtok,bàr jobb lenne szemböl!

Ja ès ez sem hiba,csak lehetösèg nagy alkalomra!Viszont szèp a böröd,jol sminkelhetö a szemed stbbb..!!!

A kiràlylànyok meg ugy is hibàtlanok nem!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Tünci: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Királylány:akkor te szakmai szemmel megvizsgálhatsz.Nem voltam tipikusan hagyomány-őrző. :oops:
jázmin20

Kép
bende

Ejjj az anyját.... ide azért már kell a tömény!
Kép
jázmin20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bende nem kèrtèl engedèlyt a kèpem leközlèsère!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hsli háááááááááááát nem mondanám, rám is rámférne egy smink tanfolyam Hasli módra vagy minden reggel sminkelhetnél. Na, piros pöttyösért? Megérné........ :lol:

Tünci szegény gyerekre ráhúzták a cuccot. A tűzoltó gyerek nem volt ám vicces kedvében egy - két -sok sörtől, áááááááááá........ :lol:

Jázmin mellett elbújhatok :shock:

királylány

Végem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Jázmin nincs ebben semmi. Nagyon is tetszik a ruhád, már amit látok belőle.

Bende huhhhhh ehhez képest én nagyon jól nézek ki, hozzám nem is kell akkor sok pia :lol:

királylány

Aki most idetéved, azt hiszi, ohgy mind beszívtunk, komolyan, jaj, de jó ,hogy vagytok lánykák!!!!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?