Új privát üzeneted érkezett!

Röntgen sugárzás:A múltkor a tüdőszűrés miatt azt mondta az üzemdoki, hogyha néhány hónapon belül próbálkoznánk akkor ne menjek, mert kb három hónap, amíg teljesen...
tünci28

Hülye vagy Tünci, de kezet foghatunk! :lol:
jázmin20

Tünci!

A hajbigyót el kéne hozni, mert így nem szeretném meghirdetni. Saját magam készítem róla a képet, becsomagolva, kicsomagolva, lemérve a dobozt stb.

Hasli! a párod fotós, Te meg sminkes? kész a családi vállalkozás. Én nagyon béna vagyok sminkben. Mindenki azt mondja, hogy jól állna nekem, de amikor kimázolom magam, akkor 10- zel többnek néznek ki. A tudásom a szempillaspirál és a szem alatti karikák részleges eltüntetéséig terjed.

Mi az, hogy a nyilasban született?????
bende

Jaj, ne röhögtess!!De tényleg, ki látot még egy rakáson két ilyen tökfejet??Majd jól elmesélem a dokimnak, röhögjön Ő is! :lol:
Vállt, vállhoz vetve hülyülünk!
tünci28

3 hónap????????????????,na neeeeee
Férjem nagyon beteg volt két hete, kórházba került és 2x röntgenezték.Én pedig készülök tüdőszűrésre a héten, hamár ő is volt.
És megbeszéltük, hogy akkor következő hónaptól nem védekezünk.
jázmin20

Tünci:ha ez igaz, akkor én magam alá karmolok...
jázmin20

Èn köszönöm jol vagyok...-mostmàr jobban!Nem emelhetek amitöl megörülök!Az ovulàcios tesztjeimet meg kidobhatom a Pcos-em miatt mert mindig pozitivat mutat miatta! :( Szerencsès esetben ,ha itthon leszek akkor rohanok az orvoshoz a 13-4 napomon hcg injekciora aztàn akcio :lol: közben a 3.-ik menz naptol serophene-t kell szedbem....Hosszu futam lessz ,màr èrzem...... :?

Itt meg hol esik-hol nem esik ès vagàny 15 fok!Szegèny viràgaimat sajnàlom ,csak! :evil: Valami jo tündèr betèvedhetne hozzànk is a lakàsba! :lol:

Nemsokàra megyek haza ès egyfolytàban a növèremèkhez menetelen filozok....,ha megyek neki minden jo ès szèp ....,ha nem megyek akkor meg sèrtödès,de hogy èn mit èrzek az rèszletkèrdès... :roll: Na mind nem akarom mèg ezt is ràtok zuditani! :oops:
Vendég

Jázmin, TE ne menj, ha nincs wsemmi tünet, hanyagold.A férfinál nem hiszem hogy annyira számít,Ő nem hordja annyi ideig magában az esetleg károsodott ivarsejteket,(khm-khm, éééérted... :oops: ) míg neked abból lenne a baba!!! Ráadásul amikor cseperedik még van benned sugár..Ne menj!
tünci28

Röntgen- tegnap néztem a Discoveryt. Épületet bontottak és a fémhulladékot újra feldolgozásra vitték. Ezt minden alkalommal sugárzásvizsgálatnak is alávetik. A pasas mesélte, hogy volt egy olyan nap, mikor minden teherautónál jelzett a műszer. Nem értették. Aztán kiderült, hogy a kolleganője kisfia volt a ludas. A gyerkőcöt aznap reggel röntgenezték és utána elkísérte Anyát a munkába :wink:

Engem röntgeneztek az autóbaleset miatt terhesség alatt. Nekem már nagy pocakom volt, de azt első három hónapban nagyon veszélyes. Így meg rárakták a hasamra az összes létező ólomköpenyt.
bende

Jàzmin jobbulàst a fèrjednek!

Tüdöszüröre meg nem menj!Itt nàlunk ,csak öt èvente ajàljàk!
Nem èr annyit az egèsz!
Vendég

Ja és több Doki is megnyugtatott, hogy nem lesz a Nyanyusnak semmi baja. Utána CT- tek is. :(
bende

Bende, persze leviszem ,csak Nekd akartam mutatni, ohgy milyen.

Elírtam ,a fogantatásra gondoltam.Hogy abban a hónapban fogant.Mert vannak férfias és lányos jegyek ..

Hasli
Pcos, monnyon le!

Húú, én azon már rég túl vagyok, hogy megfeleljek a családomnak.

Látod, még a barátokkal is hogyan jártam..
tünci28

Bende nem fotos (elektro mèrnök),csak hobby szinten! :)
Vendég

Tünci!

Nam jönnél el ebédre? Ingyé adom :D
bende

Én, mint hipohonder, minden évben jártam szűrésekre: tüdő, vér, rák...A véremet kb 50x nézték idén szegeden a genetika miatt, rákszűrésen is voltam év végén, és beadattam a méhnyakszurit is...de tüdőszűrőn nem voltam már 2-3 éve. :oops:
Mondjuk 2007-ben leraktuk a cigit, azóta nem is köhögünk kicsit sem.
Akkor nem megyek.Vagy mégis?Kicsit bizonytalan vagyok.Vagy nem?
8)
jázmin20

Bende, képzeld anyuék idejében a 36.héten el kellett menni tüdőszűrésre ,kötelező volt.Mert akkor még volt TBC veszély.
tünci28

Hasli, Jázmin Ti is jöhetnétek :wink:

Hasli! ha elmegyek a talira, megmondod mit kenjek magamra, hogy szép legyek?

Most csak a lelkem az :wink:
bende

Tünci a növèremèknèl most született a nem is akart 3.-ik baba...egyszerre voltunk terhesek.... :cry: Nem sajnàlom,vagy fèltèkenykedek,csak...-olyan furcsa most az egèsz!A baba nem zavar ,csak a hàttere picit,vagyis bonyolult leirni az èrzèst! :?
Vendég

Hasli:5 évente?Na, meggyőztetek.
Férjemke nagyon rámijesztett, de majd két hét után kiengedték.Javulgat.Megtámadta egy nagyon agresszor vírus.Szívizom, szívburok és enyhe tüdőgyulladás.
Szegény embert az ág is húzza....Ilyen szar évünk se volt még, mint eddig.
jázmin20

Bende, hogyne,szó se lehet róla, hogy aztán igazoltan kihasznált legyél...

Jázmin, ne menj, ne menj, ne menj...hallgasson rá a tüdőre a házidoki, aztán annyi!
Zárójelben jegyzem meg, hogy Apu járt minden évben.december tüdőszűrés nega,következő év szeptember fura csomó a nyakban, december diagnózis:áttétes tüdőrák,február:vége.
tünci28

Ok Bende!Priviben vagy mail cimre ,ha küldesz 1 kèpet az arcodrol akkor szivesen csinàlok neked 1 "make-up pass-t"(papiron levezetve 1 arcon megjelölve a szint stilust stb)!

Ebèd???Mi lessz??? :wink:
Vendég

Hasli!

Ha a Nővéredbe szorult egy kis empátia, akkor megérti az érzéseidet, nem lelkendezik túl sokat, hanem leül veled beszélgetni, megfogja a kezed, megérdeklődi, hogy szeretnéd- e megfogni a kisbabót és, ha úgy érzed, hogy nem erőlteti a dolgot.

Jázmin! férjecskének gyors gyógyulást!
bende

Jàzmin nem èr annyit az egèsz most!Fütyülj az egèszre most,a tüdöre meg parancsolj rà,hogy viselkedjen! :wink: Fèrj= :( :( :(
Vendég

Jázmin, ez nagyon komolyan hangzik, hol szedte össze a vírust??Hú, gyógyuljon de gyorsan, tényleg car év..

Halsi, nem is kell jobban leírni, úgyis értjük..

Bende, tegyél már ide egy pár képet, amit a másikba tettél Nikivel ,csak hogy mások is lássák milyen" ronda és kövér vagy"!!! Kép
tünci28

Hasli!

Rakott zöldbab, vagy bolognai spegetti. De, ha jössz, akkor szólj rohanok a boltba, hogy legyen desszertnek pöttyös rudi!
Az ajánlatot köszönöm, lehet, hogy élek vele. Csak meg ne rémülj, a képemtől. Vagy esetleg lefagy a géped. :shock:
bende

Megèrti ö ,de mindig azt hiszi ,hogy haragszom rà,pedig nem ...-nem ö miatta ment el a baba!Sajnos nagyon èrzèkeny lèlek ès hajlamos mindent magàra venni! :(
Vendég

Tünci szépnek lát, mert Ő a lelkemet látja
bende

Hasli!

Mondd el Neki, amit nekünk. Vagy, ha nem érti fordíts meg a helyzetet. Hogy érezné magát Ő, ha ....
bende

Tünci:a házidokim olyan állapotban van, hogy nekem kéne az ő szívére ráhallgatnom... :lol:
Jópár éve a félig lebénult nagyapámnak meghosszabbította a jogsiját, amikor ő volt a háziorvosa és tudta, hogy kb 10 évvel előtte 2 agyvérzés után részlegesen lebénult.No komment.

Hasli:köszi! :wink:
jázmin20

Na megyek enni!Meg rudizni! :lol: :lol: :lol:

Ugyis règ jàrtam arra pedig ott laktam a Nefelejcs utcàban eggy ideig! :)

Ja ès nem ijedek meg,inkàbb majd ti!!!!! :twisted: 87kg Ragya banya stb..... Bibircsoka a hupikèk töpikèkböl sirva kèrnè töllem a receptet!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek tèged megnèzni!!! :wink:

Tüni!!!!Miau?!?!?! :wink:
Vendég

Éhes vagyok, de kellene menni boltba, de olllyan szép idő van, hogy valószínű, ezt még csúsztatom..nem tudok az udvarra sem kimenni, mindenhol sár van,szegény virágok, napok óta nem láttak fényt.
tünci28

Sziaszok!

Hasli gratulálok a vizsgádhoz!

Nekem dolgoznom kellene de itt ülök a gép előtt és vigyorgok, mint a tejbetök az írásaitokon :lol: míg nem jön a főnök és fenékbe nem billenet :lol:

Jázmin jobbulást az férjednek, ezt tényleg jól összeszedte :(
Tünci, Bende: :lol:
Bende rólad láttam képet a másikban, hááááááát szeretnék én ilyen csúnya és dagi lenni, mint te :lol:

királylány

Hasli!

Nefelejcs utca. Onnan nem messze laktam és oda járta oviba!!! Emlékszel a buszra az udvarán? :D
bende

Olyan fogyik vagytok lányok, komolyan Ti láttatok már csúnya nőt igazából??Mert ne mtudom, neketek ki a szép, ha Ti nem!!!Ezt fejezzétek be,irgum-burgum!!!(ejnyeszmájli)

Hasli, van már kép, de már két hetes, nem is lettek jók, de már nagyon vagányak ám, a kis szarosok már fogtak egeret és terrorizálják a kutyát, az meg az idegösszeomlás szélén áll... :lol:
tünci28

Tünci éhes!

itt meg kész az ebéd. az ajánlat még áll.
bende

Tünci:milyen kutyátok van?
jázmin20

Ja, csúnya nő nincs, csak kevés pia!(ezt pasiktól hallottam)
jázmin20

Királylány hihihihi!
Főnök!
Most aztán mindenki megy a másik topicba engem kukkolni.
bende

Szia Királylány!!Ti hogy vagytok???

Olyan jó ,hogy most ennyien vagyunk,de jó lenne időnként ilyen kis bohóckodás.Ezért nem is bánom a rossz időt!!!
tünci28

Niki egy joghutos dobozzal kapálja a szőnyegpadlót és kirámolt egy zoknisfiókot. Kezd alakulni a lakás. :roll:
bende

Bende:a joghurtospohár teli volt?Mert akkor izgi a helyzet.
Kép
jázmin20

Jázmin, kuvasz és németh juhász keverék, lelenc-örökbekutya, neki volt a világon a legszívbemarkolóbb nézése..szerinte molyan, de olyan hálás azért hogy itt lakhat, minden alkalommal meg is nyal, ha elmegyek mellette.. :lol: Neve:Csúzlytóóóó(mint a Csúzli, de ilyen külföldiesen kell ejteni :lol: )
tünci28

Mióta olvasom a topicot csak vigyorgok.

Bende a főnököm az anyukám :lol:
Dobj fel ide képet és senki nem megy sehová :wink:

Tünci jól vagyunk, köszi. Gyerek oviban, apa ma szabadnapos, ment a kondiba, aztán sziesztázik otthon. Gondolom a gép előtt fog ülni, meg aludni fog. De irígylem!
Nyugodtan menj Bendéhez kajálni én leszek a tanú, hogy ingyé adja. :lol:

királylány

Tünci vagànyak a macskàk ...-Büszke is vagyok ràjuk!!! :lol: Kutyusnak meg enyje benyje,hagyja magàt a rafinàlt cincogok rèmeinek! :wink:

Bende az ovi az pàr hàzzal mögöttünk volt...èn a 41-ben laktam!Règi "szèp " idök,legalàbbis fogjuk rà! :oops:

Tünci apropo csirke pörkölt van ès citromor süti!Ocson megszàmitom! :wink: :wink: :wink:

Kiràlylàny köszönöm!Mi ujs veled bövebben?
Vendég

Nálunk a gyerek a kutya, mindig ilyet kell játszani és előre megmondja, hogy mit mondjunk :lol:

királylány

Tünci:Csúzlitóóóó külföldiesen. :lol:
Királylány:akkor te nem leszek kirúgva tutira.Mázlista. :wink:
jázmin20

Királylány:nálunk meg épp fordítva.A kutya a gyerek.
jázmin20

Kiràlylàny ez a pia dolog.....- :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!

Bende ,de lökött vagy!!!Nèztèl ,màr tiszta tükörbe?!?!?Semmi gond nincs veled söööt nagyon is helyes vagy!!!Biztos azèrt irtàl magadrol negativan,hogy aztàn mi udvaroljunk igaz???!!?? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ugye eggyèrtelmü ,hogy ma èn vagyok a leg lököttebb!!!??? :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Királylány!

Anyud a főnök! Az tök jó. Rendszeresen ad fizuemelést? Kiadja a szabadságot?
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?