Halihó Csajok!
Úgy fest ez a mostani hidegfront meg sem kottyan nekünk, szóval itt "Nyugaton a helyzet változatlan"
Kicsit sűrű volt a hétvégém, azért voltam inaktív, tegnap nagyon el is fáradtam, meg nagyon szúrt a pocim alja is, de ma pihi...igazából most ébredtem fel egy 2 órás szundiból
Till!
Klassz a Graco, bírom a színét is
Nekem van vázra rápattintható hordozóm, de én abban tuti nem tologatnám, az nagyon kényelmetlen neki, akkor már inkább a sportban ledöntve. Nem is tudom ki, talán Szandra írta, hogy ő a ledöntött sportba tett egy kis kókuszmatracot, és úgy egyenlítette ki a dőlésszöget és úgy tuti volt a sport már pici kortól. A textilmózes nem tudom milyen, olyan még nem tapiztam sk.
A Brendonos Graco-talp meg nem isofixes, úgy tudom.
Én is a szopiparna.hu-ról rendeltem 2 garnitúrát, meg szopipárnát, szerintem szépek, persze mi még nem nyúztuk, így arról nem tudok beszámolni, de amúgy korrektek. Nekem jó sokat csúszott a rendelés, de írt a csaj (ez valami családi vállalkozás), hogy fertőző beteg, és nem akar most bébicuccokhoz nyúlni, ráér e nekem még 2 hétig amíg meggyógyul, hogy ne postázza ide a bacijait. Szerintem tök kedves gesztus volt tőle
Skrisz!
Nekem ma a barátnőm vett az Ikeában olyan emeletes szárítót, ő nem mondta, hogy káosz az egész, közben rájöttem, hogy akkor te nem a Budaörsiről beszélsz.....
Nem tudom mennyi tea kell, mindenki más mennyiségeket iszik, én sem tudom, hogy mennyit kellene..a 2 csészétől a 2 literig kaptam javaslatokat
Én nem vettem kifogót, szerintem felesleges.
Vanda!
Képek szuperek, gyerekek csodaszépek
Tényleg olyan mintha két ikerpárotok lenne
Laura is igazán szépséges kiscsaj!!
Rani!
Amit írtál, hogy magas, meg vázon cserélgetős, na azok pont nem a terepezős fajta kocsik.