Sziasztok
Gyorsan pótolunk egy keveset a nagy lemaradásunkból
Vic és Dorka
Nagyon szívesen, de elárulom a nagytitkot és ezentúl te is betudod majd másolni, a hozzászólásoknál a nevünk felett vannak különböző jelek, az utolsó egy kis sárga bigyó
nah arra kell jobb egérgomb és ott a parancsikon másolása, majd ahova szeretnéd berakni, ott már csak a beillesztést kell használni, és amelyik hozzászólásnál hajtottad végre ezt a mutatványt, arra fog neked mutatni a bemásolt url, én általában az utoljára felrakott képre szoktam megcsinálni, aki akarja az visszafelé megnézheti őket
Néhány szó az elmult heteinkről:
Most már kint van a második fogacskánk is és már nem csak a hegye látszik, de szépen fehérlik mind a kettő, anya legnagyobb örömére
főleg mikor kicsit reszelem szopi közben a cicijén
Sokat sétáltunk a környéken ahol lakunk, voltunk bébihintázni, sőt amikor apa is velünk jött akkor kiprobáltuk a csuzdát is, még nem igazán élveztem, de talán majd ha nagyobb leszek.
Már minden nap kapok fini kajcsit a tejcsi mellé délben, és délután meg gyümiket, az őszibarackot nagyon szeretem, enni is és inni is, a spenót nem jött be, bár anya szerint ez a hippes spenót csak nevében az, izében inkább sóska... igy holnap anya főz nekem igazit, remélem fini lesz