Lili, Emma, Bogi, hát egyik szebb, mint a másik!!! Annyira édesek! Még most is a kislányok jönnek, Luca és Nóri, Nikike, neked nem emlékszem kislány vagy kisfiú? És te mikorra is vagy kiírva? Te is most Gabival és Ritával?
Gabi, Rita, gondoltam rátok ahirtelen front miatt, tegnap nem voltunk itthon.
Rita ha hazaküldenek ma feltétlen írd meg mit mondott Kardos, te meg ha addig semmi a holnapi vizsgálat után próbálj jelentkezni Gabi, ha még lesz energiád.
Nekem a tegnapelőtti éjszakám borzalmas volt. Amúgy is egyetlen gondom az alvászavar, immáron 2006 december óta, mikoris 5 hónapos voltam Mátéval, aztán meg az ő eszméletlen alvási "technikája"...de most ez hagyján is.
Viszont péntek éjjel 0 aza NULLA percet sikerült aludnom, azért enniyre nem szokott durva lenni. De még ezen is túlléptem volna, ha nem szombaton délben van a húgom esküvője Kő-hegyen, Pomáz és Szentendre között, ahova csak egy 5-6 km-es túra után lehet feljutni. De még ezen is túlléptem volna, ha szép az idő, ledőlök az erdőben egy fa alatt, s alszom 1-2 órát, aztán majd pihentem volna itthon.
De így!!!!!
A nulla perc alvás után kelni reggel, azt sem tudtam milyen ruhákat tegyek el, itt még jó idő volt eléggé...mire felértünk már hűlt sokat, a túra alatt már szemerkélt az eső, ott fenn már csak 13 fok volt és metsző északi szél, aztán eső, nadrág, pulcsi, kabát volt rajtam s minderre egy plédet tettem, mégis a derekam majd szétfagyott....a kialvatlanság ugye még fázósabbá tett.....
Mátén két nadrág 2 pulcsi dzseki, sapka, de nem tudta élvezni, ráadásul ő is korábban kelt, mint szokott s fáradt is volt...szegény húgom a vékony ruhájában....
háát szóval nagyon sajnálom, mert ez annak volt a tipikus példája, mikor az időjárásnak teljesen ki van szolgáltatva az ember.
Hát nem kifejezetten a szülés témába vágott a fent leírt pár sor, csak kikívánkozott belőlem....mert nagyon csalódottak vagyunk, és hát ez nem az az alkalom, amikor azt mondja az ember, hogy "na majd legközelebb"!
Mindenki el volt képedve, hogy még hátra van két és fél hónapom, hogy mekkora lesz a hasam addigra, ha már most ilyen nagy, úgyhogy most meg is nézem Gabi blogját, nála(d) mekkora volt a 29. hét tájékán, mert nagyon de nagyon nem akarlak nemhogy túlszárnyalni, de még utolérni sem a has méretét tekintve!!!!
Legyen szép és vidám a hátralevő napotok a szomorkás idő ellenére!