Sziasztok!
Boti elég nyűgösen alszik, így igazán én sem tudok, úgy gondoltam inkább írok nektek.
Cseppek! Nagyon szép fiaid vannak! Nálunk Vandánál olyan 3 és fél éves kora körül ért véget ez a földönfetrengős hisztis korszak, miután elkezdtük az óvodát. Kitartás, remélem már nálatok sem tart soká.
Timika! Nagyon szép kisfiad van és tündéri kislányod . Neked is kitartást, remélem nálatok is hamar rendeződik a hiszti probléma.
Anett! Málna is nagyon édes. Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz.
Hefe! Remélem mostanra már elmúlt Doró sántikálása és gratulálok a szobatisztasághoz. Dávidnak jobbulást!
Zsuzsu! Nagyon ügyes fiaid vannak. TB
ne is mondd! Mikor Boti megszületett a férjem nevére állították ki a taj kártyáját. Felhívtam őket, hogy legyenek szívesek a hibát kijavítani, még a nő esett nekem, hogy biztos én anyakönyveztettem rosszul a fiamat, ő csak azt írta a kártyára amit a hivataltól megkapott. Már komolyan elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire h...e vagyok? Pont aznap ment a férjem az anyakönyvi kivonatért amikor meghozta a postás a kártyát. Az okmányirodában megkérte a nőt,nézzen már utána mit küldtek a TB-hez, mert a TB-s nőci fel volt háborodva,hogy mertünk szólni. Persze, hogy a TB-s csaj tévedett. Na Lacinak sem kellett több kiment a TB-hez és kiosztotta a nőt, az meg még elnézést sem kért a tévedéséért.
Haragosi! Szuper lehetett a kirándulás, jó hogy szép időt fogtatok ki. Nagyon szépek a lánykáid. Édes a kis "hátibabád".
Bea! Apának is jól áll a "hátibaba"
és Levi igazán helyes kispasi. Nekem is tetszik a kendő, de szerintem én túl béna lennék a használatához.
Nekem még a kenguruba is problémát jelentett egyedül beletenni a gyereket.
Nemrég voltunk fodrásznál (mindjárt teszek képet milyen lett),de szerintem már megint/vagy még mindig túl nagy Boti haja. Szívesen elvinném oda ahol te vágattad le Leviét. Esetleg megírnád nekem priviben a csajszi elérhetőségét? Ahol voltunk oda bizti nem viszem többet.
Juj, ez az elesős dolog nagyon durván hangzik. Jó, hogy nem lett semmi komoly baj.
Szilcsi! Nagyon szép helyen voltatok. Lali is igazán helyes kis srác. Autósiskola ügyben sajnos nem tudok segíteni, még nekem sincs jogsim, de egyre jobban érzem, hogy kellene. Már unom, hogy mindig apához kell igazodnom, ha el akarok jutni valahová. Tömeg közlekedni én 2 gyerekkel nem merek, akkor inkább sétálunk, az meg időigényes. Lehet még idén én is belevágok.
Ezek a balesetes sztorik nagyon ijesztőek. Boti még elég bizonytalanul jár,sokat esik, mindig félek nehogy rosszul essen. Most a mindent meg akar enni korszakát éli, ma pl. egy szöszgombolyagot és egy dvd tokból kieszkábált műanyag darabkát szedtem ki a szájából.
Enikő! Írtam privit. Nem irigyellek, kitartás, csak nem esik már egyfolytában 2 hétig. Nekem most csak egy van, anyuék elvitték Vandát, azt hittem fellélegezhetek, hát nem. Boti egész nap nyűgi volt, lehet jön a 7. foga. Ahogy kiléptem a látómezőből rögtön ordított, alig tudtam tőle valamit csinálni. Délután is csak fél órát aludt.