Szia Zsuzsi!
Azt nem semmi miket csinál már Mátyás,csak néztem ahogy olvastalak...Levi most ugye 3 hós múlt,de ő még semmi,na annyi van hogy a fejét már forgatja,és megtalálta a kézét,olyan édi ahogy bebandzsit rá,és szopizza ezerrel
örülök,hogy minden okés náltatok!nAGYON SZÉPEK VAGYTOK!!!Anyu mondta hogy tesóm is fél éves korára felállt,kapaszkodva...
Nálatok is ilyen vacak idő van?Levit tegnap már bundazsákban vittem le,
Kicsit eltüntem,mert tanulok amikor csak időm engedi.Múlthéten volt két írásbelim(remélem sikerültek..)26-án meg lesz a szóbeli,és végre vége.Huu nagyon nehéz ez az időszak,otthon szinte semmire sincs időm,sokszor arra vagyok figyelmes,hogy már megint eltelt 3 óra és Levi éhes,megeszik alszik,én meg megyek vissza tanulni,már nagyon unom...Dorkára is alig van időm,úgy sajnálom őket...
Írásbeli óta Levi meg tiszta anyás,lett sajna újra éjszakázni kell vele
,ez azt jelenit hogy este 8-kor laszik és éjjel 3 körül kel enni,pedig viszag elött reggel 6-ig aludt...
12-20óráig voltam távol írásbelin és ugye közbejött két szopi is,és férjemenk nem akart enni cumisüvegből csak sírt nagy nehezen azért olyan 40ml-t belenyomott,este mikor hazaértem,egyből cici,jól teleette magát és a végén akkorát mosolygott
,kicsit meg is hatódtam
Fejni nem tudtam,gondolhatod hog yéreztem magam a végén már...
Dorka beszéde egyre jobban beindult,már mondókákat mond,énekel,és egész nap beszél,csak nem mindnet érteni...
Képeket teszek én is,csak most még rohanok tanulni,aztán a Dorkáért az oviba..
Ági