Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Gyorsan visszaolvasok, hajat szárítok és megyek a könyvtárba, lehet még egy fagyi is belefér a délutánba a barátnőmmel... :lol:

királylány

Sziasztok!!!!!!!
Ismét gyors be kukk férjem, már kérdezi, hogy mehetünk-e :twisted: pedig most jöttem. Szóval tömören, otthon nincs nettem :shock: :cry: nem tudom miért de még nem volt időm jelezni a szolgáltatónak, hogy nem megy a telefon sem. Amúgy jöttek az uncsimék 2 napra hozzánk igy nem voltam munkába. Tegnap otthon voltunk estig majd bent vacsiztunk meg sétáltunk a városba. Ma dél fele ismét bejöttünk és barangoltunk a plazába, neki kellett alkalmi ruha, jó sokat kószáltunk, ettünk és mentek haza Tatabányára (oda való a barátja). Pénteken jön a "komoly" vendégsereg keresztanyámék meg anyáék, na akkora ki kéne alaposan takarítani de már nincs időm rá tuti korán indulnak délire itt vannak, nekem meg holnap még be kell jönnöm dolgozni is kicsit.
Ma este még gyorsan mosok és pihenek. Férjem is mondta milyen jó, hogy visszakapjuk az ágyunkat :wink: :wink: bár pénteken ismét átadjuk a vendégeknek így majd ki kell használni a ma estét is :lol: :lol: :lol: Na mennem kell mert már itt áll mellettem.

Mindenkinek puszi, ja és köszi, hogy annyian szorítok nekünk

Kép
Kép
melisch

Melisch akkor sűrű napjaid vannak most......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
csak bekukk.Ma vagyok a 31.napon de még nem jött meg.Persze ez bármit jelenthet az utóbbi rendszertelen hónapjaimat tekintve. :x Holnap megyek Reikire..... 8)
De most úgy vagyok,hogy nem igazán görcsölök sikerül e vagy sem.az a fontos,hogy már csak jövőhéten van ovi aztán 1 hónap pihi. :D Jaj már nagyon várom!Hétvégén biztos jövök újabb képekkel(bocsi ha túl sok vagyok,szóljatok nyugodtan :wink: )Mindenkit puszilok!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Mucus dehogy vagy sok....olyan jó képeket nézegetni!!!!!!legalábis én imádom nézni őket!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch akkor mostanában kevesebb jut nekünk belőled? Csak aztán már hamarosan hárman legyetek!

Dius most kicsit irigyellek, hogy szünet lesz nektek 8) A képeket pedig várjuk eszedbe se jusson, hogy sok, nem lehet elég belőle! Aztán majd nektek is most jön majd össze a baba :wink:

királylány

hajrá csajok!!!!!!!!!szerintem is most fog Melischnek és Diának is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Meg Bettynek is máááá!!!! :lol: :lol:
Angi!Nadrág???10 e fölött,jól gondolom???
Már nagyon fáj a combom belülről,érzem,hogy nyúlnak az izmok(???)most egy kicsit hamarabb,mint Pityesszel....
Nyuszi hol vagy???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jó reggelt mindenkinek!

Melisch, milyen vendégsereg van-lesz nálatok!
Ezek a bulik jók tudnak lenni. Persze fárasztó is a sok készülődés.

Mucus, hozd csak a képeket!

Betty, fogok pocakos képet tenni ígérem.
Van is mit fényképezni. Már jó kis hasam van.
Csak a fejem ne lenne ott mostanában úgy érzem!

Melinda, hát igen! 10e fölött van a legtöbb. A C&A-ban láttam 7e is, de az egy egyszerű sportos nadrág volt. ez van. Próbálok olyat találni, ami nem kismamanadrág, hanem normál nadrág, de még összeér a hasam alatt. Vagy erőt veszek magamon és magamrahúzok
egy ruhát. Az egyszerűbb nagy hassal :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Melinda hát hol vagy elveszve? Vizsga?

Angie ne is mondd az árakat, főleg a kismama cuccok kerülnek sokba. Jobban jársz ha egy ruhát vagy szoknyát veszel. Egyszerűbb.

Jók legyetek!

királylány

sziasztok!!!!
anno akartam venni kertész kismam nacit a brendonba ....mikor megláttam az árát......15.000ft...azt hittem elájulok........végülis nem vettem meg....kaptam azóta 2-őt is!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nekem varrtak itt a csajok nadrágot meg tunikát :lol:

Mi ez a nagy tolongás itt kéremszépen :?: :!:

királylány

Na ismét itt, ma újra munka...munka.. gyors tempóban. Most is már várom a férjecském és irány a piac + valamelyik üzlet bevásárolni. Holnap jönnek anyáék. Nettem még nincs talán jönnek holnap délig megnézni mi a bibi. Munkába persze holnap sem jövök :lol: ha lesz nettem a hétvégén még benézek. Így olyan unalmas és úgy hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Királylány veled mizus lassan nálam kell jöjjön piri te is a vége fele kéne legyél vagy most várok róka-komát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch ha a múlkorit veszem alapul akkor van még 10 napom :twisted: de azt sem bánnám, ha most közelebbi ismertséget köthetnék a wc kagylóval :lol:
Nektek jó szórakozást a hétvégére :!:

királylány

Még 10 napod van :shock: :shock: nekem csak 8 amint látom a vonalzómon, másképp én sem tudnám de még előbb is megjöhet mert nem ittam a teákat és azelőtt a télen 28 naposak volta, de látom ahogy jön a nyár kitolódik 32 naposra, tavaly azért csak augusztustól tolódott el. De inkább hétvégén jöjjön mint hét közbe ebbe a nagy melegben és sok sok dolgom lesz a munkahelyemen a jövő héten sokat kell majd rohangálnom.

Na mennem kell haza mindenkinek óriási puszi, vasárnap reggel mennek el a vendégek és ha holnap megcsinálják a nettet akkor találkozunk vasárnap 8)

Teszek fel rólam pár hétvégén készített képet + apa szülinapi tortája (URSUS egy sörmárka itt)
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Na ma megkaptam a tüszőrepesztő szurimat, és felírták a házaséletet 36 óra múlva. :lol:
Szorítsatok, hogy legyen valami eredménye is. Majd vasárnaptól a Duphastont is szednem kell 2*1-et.

Melisch: Nagyon kis csinos vagy! Biztos finomat ettetek, jó helynek néz ki.

Kép
babicsek

Sziasztok!

Én most regisztráltam erre a weboldalra.

Gondoltam belépek, mivel most kezdtünk férjemmel a babaprojektet és el kel néhány tanács.

Még sosem irtam forumba, és nem igazán ismerem a járást mit hogyan kell csinálni.

Remélem ti majd segitetek nekem.

Cathy
Vendég

cathy üdv köztünk!!!!!!
mit szeretnél tudni?

Babicsek hajrá!!!!!!!!!!

Melisch hogy te milyen csinos vagy és milyen jó alakod van!!!!!!!!!!csak epekedek utánad!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Szia Cathy!
Tejberizs a menü,valakinek fénypostán????
Igen Melisch,tényleg csini vagy,bár én ki vagyok békülve magammal,én Dutrán is tetszek magamnak!!! :lol: :lol:
(A Dutra valami kamion,vagy teherautó,vagy katonai tank...itthon így hív a férjem,hogy Dutrácskám,na meg Dundiégó)Ha azt mondja,hogy Melinda,akkor már baj van... :lol: :lol:
Na csajok a vizsgával úgy állok,hogy akikkel jártam vezetni,kb 50 órát akar vetetni,én meg így nem megyek,csak júliba,hogy már ne legyen ideje hívni,lezavarjuk gyorsan,csak átmegyek valahogy...
Babicsek,megy a megadrukk,de csak lazán...engedjétek el magatokat...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

ide jöhet tejberizs!!!!!!!!!nyamííííííííííí...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyisd ki,megy...
Vettünk egy kutyát,puli tipusú,2009/04-es évjárat,a képen nem igazán tetszett,csak a férjemnek,de úgy beleszerettem....a jobb oldali barna fülű....
http://www.expressz.hu/allat_noveny/kut ... -14804753/

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, nagyon cuki kutyus! És hogy fogják a kicsik szeretni!
Nálunk a kutyus a minden egész kis korától. Mikor még nagyon picike volt Beni féltettem eleinte, mert állandóan simogatta. Mindig mostam a kezét, de rájöttem felesleges. Akkor mindig boldog a gyerek, ha a kutya közelében lehet.

Szia Caty! A fórum használat egyszerű, hamar belejössz, a babaprojekt már nem annyira egyszerű mindig! :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem! Remélem hamar összejön nektek.

Melisch szuper csinos vagy! Nekünk is hiányzol ám!!!!!!

Babicsek szorítok!

Királylány, remélem összejön a kapcsolat a wc kagylóval! :lol: (Bár zárójelben megjegyzem, én kihagytam volna) Nekem még tegnap is előjött, amikor felbontottam a kutyus alu tálkás ételét! Fúj! Pedig valami kacsa husi volt, de rosszul lettem.

Nita, jól esett a tejberízs? :wink: :lol: :lol:

lassan indulok is, megyek uh-ra. Remélem lehet képet csinálni, mert a kórházba megyek most, de a múltkor nem tudott, mert Dani belebújt a lepénybe. Aranyos volt, egy maszat volt az egész gyerek.
pussz mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

Meli nagyon cuki a kis kutyus!!!!!!!!!!!!!!!!
a tejberizs isteni volt......köszönöm!!!!!!!!!

Angi nagyon jól esett...imádom....szerintem ma én is csinálok........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rettenetesen kínoz a fejfájás :cry: Nem szokott fájni, de nagyon rosszul viselem most. Minden bajom van... Mit lehet tenni ilyenkor? Azon kívül, hogy tűröm és sokat iszom?

A tejberizs tényleg nagyon finom :P

Kép
kicsi80

kicsi vegyél be algopirint de ha nem akarsz gyógyszert sötétíts be és aludj egyet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kicsi spigelon homeopátiás kismamáknak is!

Cathy szia, kérdezz nyugodtan ha valamire kíváncsi vagy valaki tuti tud okosat szólni. Mesélj magatokról merre laktok, mit dolgoztok, hány évesek vagytok, stb...

Melinda én is - én is kérek tejberizst! Az a kutyus nagyon aranyos! Elfogadnám, nekünk németjuhász van kint anyósoméknál. A másik - az is az volt - sajna karácsonykor volt egy éve, hogy elpusztult. Nagyon megsirattuk. Rénóhoz nem kötődök annyira. Hédivel nagyon sokat foglalkoztunk, akkor még csak együtt jártunk apával, volt rá időnk.

Melisch nagyon csinos vagy! A torta is jól sikerült, biztos tetszett az ünnepeltnek hátha még valami sörkrémmel is volt töltve..... :lol:
Szerintem az én ciklusom átváltott kéthavira, mint Bence előtt :? Ez van, ezt kell szeretni. Fejem nekem is iszonyatosan fáj, tuti rossz idő lesz holnap, jön a hidegfront :twisted:

királylány

én is érzem a hideg frontot........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt a kép Dani babáról!
Nem igazán akart úgy mozdulni, hogy jó legyen, aztán ráközelített a fejecskéjére. Az orra, szája látszik.

Kép

Kép
KépKép

angie28

Angie köszi! De nagy baba már :D

királylány

Angie szép nagy baba már Danó !!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogattatást.

Én 27 éves vagyok a férjem 30. 2 éve vagyunk házasok. Érden lakunk egy albérletben már több, mint két éve.

Mindketten sokat dolgozunk, ugyanazon a munkahelyen (nagykereskedelmi cég). Ő raktáros én meg értékesítő vagyok.

Nagyon nehezen vettük rá magunkat, hogy próbálkozzunk a gyerekkel, mivel még mindig albérletben lakunk, és semmi kilátás hogy saját házunk legyen, a fizetésünk se sok, és hogy még egy babának elég legyen. De arra gondoltunk, hogy akkor igy sose lenne gyerekünk, és sose lesz olyan az anyagi helyzetünk hogy azt mondjuk, na most eljött az idő.

Én, mint hívő keresztény nő, bízom az Úrban, és hiszem, ha rólunk tud gondoskodni nap, mint nap, akkor ha egyel többen leszünk akkor mégjobban fog gondoskodni, és megad mindent, amire szükségünk van. Csak bizni kell benne.

Igazából ennyi a rövid történetem.
Egyszer volt már vetélésem másfél éve, de a magzat nagyon kicsi volt.

Utána hormon problémám lett, de most már semmi bajom, a doki azt mondta akkor, ezzel a hormon problámával nyugottan teherbe eshet semmi akadálya, meg hogy most meggyógyultam, főképp.

Két hete kezdtük a babaprojektet, de előtte se volt 100% os a védekezés, sosem szedtem gyógyszert, és nem is akarok.Mivel csak két éve az esküvő után kezdtem a szexuális életemet.

Hát enynit magamról, sokat irtam.

Megkérhetlek titeket, hogy ti is kicsit mutatkozzatok be nekem mivel, még csak most csatlakoztam, igy könnyebb lenne követni az eseményeket.

Előre is köszönöm.

Cathy
Vendég

Cathy: én 33, a férjem 32. Van egy 4,5 éves kisfiunk és most kistesót szeretnénk. Apa buszsofőr és anyukám esküvői ruhaszalonjában dolgozom. Bencus oviban dolgozik :lol:
Igazad van, olyan nincs, hogy "most megvan minden". Annakidején én is azt mondtam, hogy előbb anyagilag álljunk úgy, de akkor még most sem lenne gyerekünk, mert valami mindig hiányzik. Nem volt könnyű, de megoldottuk. mondjuk mi nem albérletben laktunk, hanem akkor vettük a lakást. Persze hitelünk is van, de azt kell mondjam, hogy mai viszonylatban kevés. A válság miatt sem nőtt a törlesztőrészletünk. Szerencsére.
Az is ritka, hogy valai csak a házasság után kezdi el a sex-et. Le a kalappal előtted! Büszke lehetsz magadra. Előfordult már ilyen az ismeretségi körömben, ők is nagyon vallásosak.
Szép napot!

királylány

Melisch
Nagyon jók a képek, és te rettentően csini vagy! :wink:

Babi
remélem betartottátok az előírt szexmennyiséget!! :lol: 2 hét múlva zebrás tesztet várok tőled!

Melinda, te ralibajnok :lol:
Továbbra is köszi! :wink:
Jöhetnél sűrűbben is. Cukika a kutyika!

Szia Cathy, üdv. a klubban!
Mielőbbi babásodást neked! :wink:
Bemutatkozás: Betty vagyok, 31 éves, férjem 37. 30 hónapja küzdünk a babáért, megannyi vizsgálaton, kezelésen, műtéten vagyunk, vagyok túl. A dokim még nyár végéig vár a spontánkodással, de nagyon úgy néz ki, hogy rajtunk már csak a lombik segíthet, ami nyár végén, szeptember környékén indul előreláthatólag.
Hát dióhéjban ennyi, majd időközben úgyis megismersz :wink:

Angie
Milyen kis édes a Dani baba!

Dia
mizu veled, hogy vagy?

Mucus
fényképből sosem elég!!! :wink:

Nita
basszus, hogy megy az idő :shock: mindjárt 26 hetes vagy :shock:

Aki kimaradt, azoknak ölelés, és puszika!

Velem nem történt semmi küli.
Most itthon teszek-veszek, az uram dolizik.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Királylány: Köszönöm a bemutatkozást. Gratulálok a kisfiúhoz. Remélem hamarosan jön a másik kisbaba is.

betty615:Sajnálom, hogy már ennyi ideje próbálkoztok a babával és még mindig nem estél teherbe. Mit mondanak az orvosok mi az oka?
Van egy ismerősöm akik 6 évig próbálkoztak, és beültetéssel lett kisbabájuk, a második már simán jött.

Imádkozom érted, hogy az Úr áldjon meg hamarosan egy kisbabával.

Most látom, hogy Somogy megyei vagy, én is oda valósi vagyok.

Lányok, hogyan kell a profilon változtatni? És hogy tudom ezeket a idő számolókat beletenni az üzeneteimbe? pl. a házassági évfordulót. Már csináltam a daisy path -en csak nem tudom hogy tegyem be az üzibe, meg akár az emailembe.
Vendég

Sziasztok!

Üdv Cathy! Mielőbbi gyermekáldást kívánok nektek :P
Bemutatkozás: 29 éves vagyok, férjemmel együtt. Én kutató biogus vagyok, férjem agrármérnök. Mi is hívők vagyunk :D Sokat imátkoztunk, imátkozunk a babóért, hálásak is vagyunk, amiért ilyen hamar sikerült (3. hónypban).

Velünk minden rendben. Nyomott az idő, így az én fejem is. Itt még mindig 30 fok :shock:

Kép
kicsi80

Cathy
nagyon köszönöm, hogy szorítasz értem.
Igazából velem semmi gond nincs, Apinak viszont kevés a spermaszáma.
Talán ennyi az össz. gond, de úgy látszik, ez éppen elég, hogy ne jöjjön össze...
Hol laksz Som.megyében? (ha nem akarod publikussá tenni, írd meg priviben)
A profilodba bemész, és van egy olyan rublika, hogy aláírás :arrow: ide beilleszted annak az URL kódját, amit készítettél. 255 karaktert be lehet illeszteni.
Van egy csomó hely, ahol mindenféle vonalzókat tudsz készíteni.
Sok sikert hozzá! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Cathy: A lap tetején a segédletek alatt találod a legördülő menüben a profil linket. Ott tudod beállítani. Ha van már vonalzó kódod, az URL-el kezdődőt kell bemásolnod az aláíráshoz. Remélem sikerül...

Kép
kicsi80

Kicsi, hogy vagy mostanság?
Nálunk eléggé lehűlt az idő. Per pillanat 17 fok van.
Már esik is az eső.
De jobb is egy kicsit most ez.

betty615

Szia Betty!!! Mit csinálsz éppen a netezésen kívül???? :lol:

Kép
kicsi80

Látopm egyszerre írunk :lol: :lol:

Minden ok, kezdem megszokni az "új" életet. Küzdök a fáradtsággal és feledékenységgel :shock: Extrán brutális, mennyire szétszórt vagyok. És én, sohasem voltam az :roll:

Veled mizujs? De jó nektek. Itt még vihar előtti csend van. Kicsit fúj a szél, de az is meleg :?

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Betty: Tegnap nem jelentkeztem, rápihentem a dologra. :D Betartottuk az előírásokat, este megtettünk mindent a 2 csíkos tesztért, sőt még ma délelőtt is. Még este is kellene adni esélyt a dolognak, mert hát 24 óráig lehet megtermékenyíteni a petesejtet.

Szia Cathy!
Én 33 éves vagyok, mi tavaly augusztustól próbáljuk a kistestvért összehozni a kisfiamnak. A kisfiam 6 éves. Nekem most volt egy másfél hete petevezeték átjárhatósági vizsgálatom. Remélem ezután összejön a baba. Egyébként rendben volt velem minden.

Betty: Képzeld, most mikor csütörtökön voltam az orvosnál, mesélte, hogy van egy kismamája, aki most 8 hetes terhes. Több éve próbálkoznak, hogy legyen gyermekük, és képzeld már megvolt az időpontjuk a lombikra és magától összejött a baba. Úgyhogy nagyon szorítok, hogy nektek is így legyen!!!!

Ma szalonnasütésre készültünk a férjem munkatársaival, de itt annyira fúj a szél, hogy szerintem lehetetlen iyen időben ez a tevékenység. A többiek szerintem el is mentek, de én mondtam, hogy nem megyek ilyen szélben sehova. Úgyhogy itthon punnyadok, bár a férjem feltalálta magát, ő csinálja a ház oldalát. Szigeteli, meg díszkövekkel rakja ki.

Semmihez sincs kedvem. Tifelétek esik már az eső?

Kép
babicsek

Tényleg egyszerre írunk. :lol: Az időjáráshelyzetet már meg is tudtam.

Mucus:ti ebben a rossz időben is csavarogtok valahol?

Kép
babicsek

Szia Babicsek!
Te merre is laksz? Most néztem az időképet. Jön a front, de bárcsak már itt lenne... Drukkolok a zebrásodásért :wink: Én már a szex szót is kezdem elfelejteni részemről :( Apa pedig már csak annyit kérdez "tudsz segíteni?" Szegénykém. De akkor sem kívánom. Na de 9 hónapig...

Kép
kicsi80

Kicsi: Szegény párod. Az enyém is ettől fél már most, hogy mi lesz majd vele. :lol:
Miskolcon lakom.

Kép
babicsek

Anyu ott van szanatóriumban. Mondta, elég hideg van már. Itt Szegeden szerintem beszorult a meleg...

Valamit valamiért :wink: (a fiúknak csak ennyit üzenek :) )

Kép
kicsi80

Kicsi, én most épp babanetezek :lol:
Meg közben egyet kajciztam.
Nem is lehet együtt lennetek a 9 hónap alatt?

Babi, akkor a mai napot se hagyjátok ki, durranjatok egymásnak :lol: Bár a petesejt csak 6-12 órán keresztül termékenyíthető meg, a spermiumok 3-5 napig életképesek.
Tényleg, párod már volt kiskatonaszámláláson?

betty615

BEtty: Lehetne együt lennünk, nincs semmi gond, csak én nem szeretnék. Sokszor még az is rossz, ha hozzámér. :roll: Mondom, hogy teljesen kifotdultam magamból. Szörnyű. remélem csak átmeneti állapot :wink:

Kép
kicsi80

No lépek, hogy hasznossá tegyem magam. Csinálok krumplis tésztát. Azt mind a ketten szeretjük :lol:

Kép
kicsi80

Kicsi
biztos csak átmeneti gond ez.
Játszanak a hormonok.
Menj csak, csinálj fini krumplistésztát.

Cathy
sikerülget a vonalzókészítés?
Vagy elakadtál?

betty615

Betty: 30-án lesz a kiskatonák számlálása.

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?