Kakukk!
MirrMurr-ról valami hír?
Hétvégén amennyit csak lehetett a levegőn voltunk, sétahegyekk voltak, nekem nagyon jól esett, Petikének meg igy-is-úgy is
Köszönöm mindenkinek a "kiságyas-altatós" hozzászólásokat, tényleg nem a magam megnyugtatására kértem, de én ezekből a tapasztalatokból nagyn sokat profitálok ám
Most a "következetesség elve" van műsoron, a 1/2 1-es szopi után Petibaba szépen berepült a kiságyba, volt fél óra nyiff-nyaff, néha benéztem, megpuszilgattam, aludt is, most hallok ismét nyöszörgést. Ja, betettem Neki George Michael PATIENCE c. CD-jét (nagyon jó!!!!!), azt hallgatjuk
A következő kaja után séta - remélhetőleg akkor is szunyál 1 kicsit, majd az esti fürcsiig berakom az ülőkébe kicsit játszani.
Este viszont újabb szokást vett fel a drága. Kilenc előtt nem akar elaludni, bármit is csinálok. Utána beájul. Felkel 1 körül, nyammog valamit, majd beájul. Ma reggel 3/4 9-kor kezdett el ébredezni. Spec. annak jobban örültem, amikor 8-ól aludt 1/4 6-ig....No, de nem panaszkodom!!
Pera
Nagyon szép a nagylányod
Persze a baba is
Csikokra a terhesség alatt én is a Milupa krémet használtam, nekem nem lett csikom, bár véleményem szerint ez nem a krémen múlik. A Vichy krémet mondják nagyon jónak. Igyél rengeteg folyadékot, attól kitöltődik a bőr és kisimulnak ezek a striák.
Nuska
Jól elcsipted az ásítós képet Sáráról
Jót mosolyogtam, nagyon édes kislány
Ági
Hogy sikerült a vizsga? Az esélytelenek nyugalma nekem anno mindig jelest hozott, főleg, ha előtte bedobtam egy felest a szomszédban lévő talponállóban
valahogy megered az emberlánya nyelve tőle... Szóval: I cross my fingers!!
Erika
Csatlakozom én is a jó példákkal: az én párom a 32. hétre környékén született, szép nagydarab ember lett belőle, s a kedves barátnőm, aki alig 6 hónapra látta meg a napvilágot 1,5 kilósan, egy elképesztően okos csaj (Mensa Hungarica tagja...), ja és jó nagy langaléta, a koraszülöttségére csak a rossz szeme emlékezteti, de az korrigálható egy klassz szemüveggel
És amint látom Dani nem lesz pici emberke. A magasság állitólag nagyszülőkig vezethető vissza, pl. Te anyukád-apukád, vagy a párod szülei
Ők magasak?
Peticicám remélem marad az anyja alkata, az apja nem mondható túl magasnak férfi-szinten, csak 178 cm. Én 172 cm vagyok, édesapám is égimeszelő...anya nem annyira, Ő inkább a "gömbölyű-gyönyörű" forma
Eszty
Nekem sincs mellszivóm...megoldódott a gond? Azért az annyuk szemit, nem három forint az Avent mellszivó, és igy tönkremegy?
Mellszivó kérdés, újabb: A Patikában láttam a Medela kézi mellszivót. Ha arra vetemednék, hogy veszek a jövőben (majd ha elkezdem a hozzátáplálást), ez jófajta? Nem kerül annyiba, mint az Avent és nem nézett ki gagyinak.
Puszi Mindenkinek, nyomás ki a jó levegőre
A szülinaposoknak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!:-) Ne szomorkodjon senki, ha elmúlt 30 éves, szerintem TÖKJÓ
Szilvus és Petibaba
Miután újabb 136127313089012720 db képet készitettem csemetémről (még új a gép, tudjátok, elvan a gyerek, ha játszik..) ) ime egy fürdős kép.