Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, ezer bocs, nem tudok hosszan írni, szétbontva a lakás, pótolom majd hétvégén!
Láttátok az új vonalzómat :wink: :D ???
Egyelőre nem állítottak le, remélem tényleg az ICSI megoldja minden bajunkat!!!
Szóval megyünk, megyünk, és meglátjuk!!!
Drukk és üdv mindenkinek!!!

Kép
majuska

LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
A legjobbkor, de megosztva Alleval!!! Jó??? :wink: :D

Kép
majuska

Sziasztok :!:

Csomee, jaj, ne mar :!: Ez a franya hcg.... Kontroll azert legyen, sosem lehet tudni...

En sem jovok jo hirekkel... :cry: Ma ET utan vagyok 4 hettel, Hcg-m 6200. Eppenseggel beleferek meg a normal also hatarba, es ugyanolyan lassan no, mint mult heten, amikoris ET utan 3 hettel 1500 volt. Most meg mindig ketelyek kozott vagyunk, eletkepes baba-e ez vagy nem :roll: Normal esetben a Hcg masnaponta duplazodik az elso 6 hetben, de most tobb olyan cikket is olvastam, hogy a harom naponta duplazodas meg elfogadott. Nos, ebbe meg beletartozunk, de akkor is :twisted: Hetfon lesz UH, ahol mar jo lenne dobogo szivecsket latni (van akinek meg ekkor sem latszik persze) es megnyugodnank...

Alle, a te tesztedre varok mar napok ota. El vagy tunve. Nagyon drukkolok :!:

Es a tobbieknek is :!:
katavirag

Jó reggelt!

Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de igyekszem!

Köszi mindenkinek, hogy szorítotok, de valószínűleg ez a hajó elment. Kittivel ilyenkor már 100 felett volt a hcg, és az is lenne a normális. Nem kicsit ért ez az eredmény hidegzuhanyként mindkettőnket. A férjem már nagyon beleélte magát a tesztek miatt, és ez óriási pofára esés volt neki is és nekem is. Januárban legalább minden nap halványodott a teszt, úgyhogy nem ért meglepetés. (Ráadásul a tegnapi teszt még erősebb, mint az azelőtti.) Mindegy….megbeszéltük, hogy hétfőn még elmegyünk vérvételre. Ennek valamiért megint így kellett lenni, de azt hiszem, erre az évre befejeztem. Két ilyen eset után pihennem kell!

Majd még jövök!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, teljesen megértelek. Pihenjetek kicsit! De aztán HAJRÁ!

Katavirág, azért én nagyon drukkolok, hátha!

Alle, remélem holnap jó hírekkel jössz!++++++++++++++++++++

Májuska, Puszedli, Baba, Juhar, +++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Csomee,
nem lehet, hogy csak később tapadt meg és emiatt kevesebb az érték?
De egyetértek veled és azt kell tenned amit a szíved diktál és hallgatni kell a tested rezdüléseire, általa küldött reakciókra.
Sajnálom, hogy nem tudtok felhőtlenül örülni. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Csome
Nagy oleles neked :( nekem meg vv napjan is volt valami a teszten ezert megfogadtam nincs tobb tesztezes :twisted: Nekem 2.09volt a hcg-m mondjuk en csak beulti napjan kaptam szurit utana mar nem :roll: dokim nekem is 100-150koruli erteket vart :? Hogyan tovabb?(((oleles)))

Petne,Juhar
Koszi :)

Szezso
Hat igen...rogosebb lett az utam de a lenyeg elerni a celalomast...mindegy milyen is az ut :wink: Bendeguzlak ngyon csecse :D

Nyulasz
Hat igen jobb lett volna apacskaval koltozni egyutt igy most talan kesobb megyek :? ennek nem orulok de ha nem adok eselyt ennek a kovi lombiknak es esetleg kireulhet volna azt nem tudnam megbio\\ocsajtani magamnak... :roll:
Balazs csuklott :lol: Micsoda golya foto :shock:

Mabe
Valaki mar irta megelozott de szerintem is csak ugy sugarzik rolad a boldogsag :D

Katavirag
VV utan gyere es hozd a jo hireket legyszi 8) Jaj most olvasom hat noni no en ehhze nem ertek de az uhuig meg varjunk remelem minden rendben lesz :? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ZSofi@
Orulok,hogy mind 4-en jol vgytok :wink: szurkok tovabbra is mennek 8) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alig varom mar lathassuk Matyit es Malnat :wink:

Estike
Lehet hulyen hangzik de a tekim sokkal jobban bant mint a nem sikerult lombik :roll: Lombikra mehetunk meg barmikor de ugye egy elolenyt aki "csaladtagkent" letezik nem lehet potolni...de sokkal jobban...lombik lesz ha nem itt kovi ciklusban akkor koltozes utan :roll: kicsit jo is ez mert most kicsit edzhetek 8)

Skrisz
Koszike a tablicskut :D mar hianyoltam :lol: mennyien vgyunk :shock: es meg nincs is benne mindenki :roll:

Dezsi,Csibe
Hogy vgytok :roll: (((oleles)))

Tillidan
Mi a baj nem tudunk segiteni :roll: (((oleles))) orulok a johireknek picilany gyarapodik :D Na most latom...drukkolunk :!:

Rana
13ev apacskaval :shock: huuuhaa :o akkor megertelek most mar megjobban :oops: az a tevezos ikon ngyon klafa :lol: Milyen balna?En balnat nem latok sooot csak egy pici pocit :D de vard ki a veget majd jol belehuznak a novesbe a vegefele es lesz ez meg ngyobb is :wink:

Alle
De ugyi vgy..teszt nelkul kibirni :shock: szombatra pedig egy kalappal :wink: :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska
Minden rendben lesz az ICSI-hez csak annyi katona kell amennyi peti lesz...100%osan megoldhato :wink:

Vkrisz
Nekem a sotet hajad jobban tecc :wink: bar en is epp vilagositani szeretnek :roll: a pocid pedig ngyon szep :D jo erzes gombolyodni igaz?Felfogtad mar? 8)

Minden akciozonak aki kimaradt +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak pocaksimi Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,csak életjel :D

Most nem tudok visszaolvasni,de ígérem majd pótolom.
Dolgozik a festő,két szoba kész,most készül a nappali-konyha-étkező.Vigyázok magamra,csak hiányzik a délutáni szunya.Asztalos is itt van,készül a szekrényünk.

Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Sziasztok csajok!

Katavirág, Csomee, én még mindkettőtöknek nagyon-nagyon szorítok, hogy pozitív csalódás érjen benneteket! Szeretnélek már magunk alatt látni titeket a kismamis táblázatban!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, ez rád is vonatkozik!! :wink:

Májuska, meg persze rád is! TÖK JÓÓÓÓÓÓ, hogy mehet a lombik!!!!! A végén remélem minden szuperül alakul! :wink:

Bridget, Puszi, arik vagytok, de tényleg hatalmasat nőtt a hasam 2 hét alatt! És igen, lesz ez még sokkal nagyobb is!!! :shock:

Till, tényleg számolj be, mi volt a Nagy Testvérnél, mi is betéti társaságozunk, úgyhogy megértelek... :roll:

A kislányok bent tegnap nagy viháncolást rendeztek, sőt ma hajnalban két határozott rúgást is kaptam (kívülről is lehetett érezni)! :D :D :D :D (Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd még így fogok örülni annak, ha hasbarúgnak! :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!

Én most boltozok...de párom már hazafelé tart.Meglett a vizsgája. :D Ma buli lesz! :D (Ezt csak úgy mondom.)
Remélem az uh is jól alakul és akkor tényleg.... :D

Kép
vizkriszisback

Ja, Nyulasz, boldog hétfordulót! AZTAAAA, 30 hét!!!! Jó lenne, ha már ott tartanék.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Csomee!
:( borzasztó.... tényleg kell a pihi! De utána hajrá!!!! :wink:

Katavirág!
nagyon drukkolok továbbra is! hátha!

Kismamik!
csodásak a poci-fotók! (ilyenkor sárgulok ám :!: :D )

Alle!
drukkhegyek! nem tudom mi a jobb... tesztelni vagy nem tesztelni? Ez itt a kérdés :!: :lol:
én már mindkettőt kipróbáltam.... egyik rosszabb mint a másik :D
dezsina

Rana
Nem is vagy te bálna...két gyerkőccel és 2,5 héttel előttem nem sokkal vagy bálnább mint én. :D
Én is érzek esténként vmi rugi vagy boxot...de csak a kezemmel. :)

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Alle: holnapra egy kalappal!!!!!!!!! Magas, nagyon magas HCG-t kívánok!!!!!

Kata: sztem nincs ezzel a HCG-vel gond! Bízz a kicsiben, én meg d rukkolok Nektek!!!!!!

Csomee: bízom a Csodádban!!!!!!! ++++++++++++++++++++++

Nyulasz: jó festegetést!!! Takarításban lesz segítséged? És boldog 30. hetet!!!!!

Vkrisz: prodnak gratula!!!!!

Rana: de jó lehetett!!!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Most beszéltem a dokimmal, hogy szurassam-e még magam progri injekcióval. Elmondtam, hogy mi lett a vv eredménye. Azt mondta, hogy mindenképpen, hiszen ez lehet még egy későn megtapadt élő terhesség. De nem nagyon hiszek a csodákban!

Nyulasz: Gratula a 30. héthez!

Minden kismaminak nagyon szép a pocakja! :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok, akinek kell!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,
nem baj. Majd fogsz!! :lol:

látod itt mennyi csodababa van. Miért pont te maradnál ki? :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Csomee, azért még ne adjuk fel!

skrisz72

Sziasztok!

Katavirág, Csomee, extra drukkok Nektek!

Alle, neked is drukk holnapra!

Többiekért is izgulok!

Pocakok csodásak. De szép időszak ez (is)!

Puszi mindenkinek, dobok egy tegnapi képet:
Kép

Kép
petne

Sziasztok!
Megvolt a hsg és mindkét oldalon átjárható vagyok. :)
Ha véletlen nem sikerül a 3. lombik, és a párom eredményei is olyanok lesznek, akkor lehet bepróbálkozom még egy-két inszemmel, csak most már a Kaáliban. Oszt meglássuk. :)

Rana!
Köszi az infókat. És nem is nézel ki bálnának!

Csomee!
Én sem adnám még fel a helyedben! mennek a drukkok!

Kata!
Nő az a hcg szépen, és tényleg nem mindenki egyforma!Drukk!

Alle!
Mennek a drukkok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, ez nagyon klassz! Bővült a lehetőségek tárháza!!! :D

Petne, cukorfalat! Meg kell zabálni! :D

skrisz72

Mondjuk kérdéses, hogy férjem eredményeivel bele mennek e az inszembe, merthogy a lombik is ICSI-vel megy. Bár a meddőségibe meg simán megcsinálják még ilyen spermaképpel az inszemit.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Petne!
Tényleg tünci kislány!

Bumi

bumi1979

Petne: nagyon édes!!!!

Bumi: szuper, hogy átjárható vagy!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nem tudom emlékszik-e még rám valaki, nagyon régen jártam erre, de nem sok időm van
néha szoktalak titeket olvasni, bár nagyon nehéz köveni, mert szerencsére sokat vagytok és sokat írtok

természetesen mindenkinek nagyon drukkolok és örömmel látom, hogy rengetek a kismami és lassan már anyukák is lesznek közülük egy hónap múlva kb. babaáradat lesz és ahogy még kivettem egész novemerig folyamtosan fognak születni

ne haragudjatok, hogy most nem írok mindenkinek személy szerint

rólunk:
mi megvagyunk, Tüdninek kötőhártya hurutja van, de szerencsére nem válladékozik, csak piros a szeme és sokat viszket neki, csepektetni kel
mostanra hozta be magát, már egy hónapja feláll, felül, mászik, már mindent eszik és van már hat foga
az alvás igénye nem sok, főleg napközben és elég nehéz tőle csinálni a dolgomat, de nagyon okos és szinte folyamatosan igényli a társaságot, most van egy utazóágy és azt felállítottam a nappaliban és abban egész jól elvan hosszabb ideig és akkor tudok is néha csinálni valamit
amúgy a napirendjein folyamatosan változik, még azért nem mindig teljesen ugyanabban az időben kel reggel és este máskor alszik el, egy két óra eltérések is lehetnek
az esti alvás a napközbeni alvástól is függ
szóval nem unatkozom a kishölgy mellett, de bearanyozza minden percemet

hoztam pár képet is:

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szia Heni, mekkorát nőtt a kisasszony! Jó masszív kiscsaj! :lol: Mi mindent eszik már? Hat foggal már szalonnázhat is. :wink:

skrisz72

Hát én úgy terveztem.meg vaN MÉG A telómban szezso babanet száma,és akkor neki írnék,meg megkérném írja meg a júliusi babavárókba is.november 1-jén neki írtam meg a véreredményt
szezso!
megrhatom akkor neked?képet a korlátplt net miatt nem tehetek fel.elég léegyen annyi,hogy 85 kg vagyok,nem túl szép látvány,már az iwiwet sem frissítem.orrom nagy,szám alatt nagy,derlbőség tegnap 114 cm volt.....
már nagyon várjuk a kicsit!!!!!!
szorítsatok!!!!!!!
puszi nektek.

Kép

Sziasztok!

Csomee: hát, nagyon meglepődtem...drukkok mennek továbbra is, várjuk meg, mi lesz. Főleg, hogy a doki is azt mondja.

Katavirag: hétfőre nagy adag drukk megy!!!

Mabe: csini pocak, a Te dinnyéd nagyobb volt, az tény, de szerintem nincs akkora különbség :wink:

Rana: bálna?! :shock: :lol: de lökött vagy! :lol: attól még messze vagy :wink: hát igen... a hasbarúgás, az nagyon jóóóó :-D

Vkrisz: hú, Te is alakulsz pocakügyileg :-)

Zsófi: hajrá Babákoknak, csak így tovább! :-D stramm kis "kölykök" :-) meg Te is az vagy :wink:

Nyulasz: jó munkát!!! :-)

Estike: nekem is majd 36. hétig kell szednem a Diaphyllint :-) nálatok a védőnőnél van az nst? Tök jó...itt SZTK :?

Till: örülök, hogy minden rendben veletek :-) remélem az anyagi oldalatok is jól alakul....

Alle: drukkok mennek holnapra!!! :-)

Dezsi: vonalzót nem csinálsz? Csak hogy mikor várhatjuk az LH teszteket 8)

Majuska: éljen! :-D drukkok akkor hozzád is mennek!

Petne: de ééédes ez a kép :-D imádom!! Disznónk nekünk is van, gondolom a mienket majd Bendegúz fogja megenni :lol:

Bumi: gratula a jó HSG-hez :-)

Heni: a Te Tündéred is nagyon édes, milyen nagy már! :-)

Lola: persze, írd csak meg ha van valami, én majd továbbítom :-)

Skrisz: Te jól?

Puszi, Baba: a gólyák tuti szerencsét hoznak! :wink:

Bridget: Te mész majd UH-ra valamikor, hogy mizujs? Lehet írtad, csak átsiklottam felette :oops:

A mai napom is a semmittevés jegyében telt el :lol: ja, nem...lementem a boltba és elmosogattam :-)

Szép estét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hihi, most látom, hogy a plüssdisznónk a szobabiciklin ül :lol: Apa szerint edz "Bendegúzra" :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, neked aztán van türelmed hozzászólást írni! :lol:
Köszi jól vagyok. Megvan az utolsó laboreredményem is. Nagyjából rendben van.
trombin idő: 15 sec (16-21)
fibrinogén: 4,3 g/l (2,0-4,0)
vizelet üledékben FVS: 7 (ennek 5 alatt kéne lenni)
Ezek voltak csillagosak. A vérképem megjavult. A 120 perces cukor 7,1 mmol/l. Hát ez ippeg jó. Lehetne alacsonyabb is. A többi értékem mind tökéletes. :D

skrisz72

Petne, Szalai Heni
gyönyörűek a kis Csajszik :D :D :D

Májuska,
tudod, mennyire drukkolok!!!! :!: :D :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee, Katavirág,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle :P
már csak egyet kell aludni!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
ne haragudj, hogy nem csörögtem ma, de rajta vagyok a témán! :wink: (szombat 7 vagy vasárnap 3 lesz!) Kereslek!!!!És+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi,
örülök és hajrá! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Bridget, Drága,már azzal is segítettetek, hogy elmondhattam :oops:
Rana, mindenképp beszámolok majd priviben, nem zavarkodnék ezzel itt "hangosan" :roll:

Szép hétvégét, Lányok!

Annmari, Drága,
hogy vagy??? :oops:

tillidian

Hali!
CSak gyors bekukk az uh hírekkel.
Gyerkőccel minden rendben volt, egészségesnek tűnik és megfelelő méretűnek.Sztárfotót még mindig nem lehetett róla csinálni, mert még elég pici és hát szégyenlősen végig takarta az arcát hol egy hol két kézzel. :D Doki szerint tuti kislány, bár mi nem igazán láttuk, hogy mit kellett volna látni, ő a 2D-n egyértelműen annak látta mindkétszer ahogy megnézte. Akkor mostmár erre készülünk lelkileg, párom is már töltögeti lélekben a puskát amivel az udvarlókat fogja elriasztani.
Azért dobok egy képet amit most fotóztam a cd-ről...amúgy tényleg 3000 ft volt és 3 képet is kaptunk. :D
Kép
Alexa 17+2:)

Pusszancs!!!

Kép
vizkriszisback

Szép jó reggelt! :D

Heni, Petné
Aranyosak ezek a lánykák! :D Gondolom apák szeme fényei. :)

Bumi
Örülök, hogy jók a hsg eredményei. :)

Szezso
Hát alakulgat. :wink:

Rakok még 2 képet:
Kép
Kép
Alexa 17+2 :)

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap fél órát kenguruztam a babákkal, én is (felül), ők is meztelenül. Nagyon élvezték, és jól viselkedtek, azt mondta adoktornő, hogy segít nekik, ha hallják a szívhangom. Minden nap kiveszik őket egyszer és ha majd jól bírják, akkor többször is. Jól vannak amúgy, Málna néha egy-egy levegővételt kihagy és leszürkül, Matyi kicsit ügyesebb. Ez a tüdő fejletlensége miatt van, de majd megtanulják szépen, hogy alvás kózben is vesszük a levegőt. :wink: :lol: Tegnapelőtt volt laborvizsgálat nekik, hogy nem valami roszz dolog miatt van, de tökéletes lett nekik a laborjuk. Kicsit vérszegények, kapnak vérképzőt, az agyvérzésük is minimális és felszívódóban van. Ügyes, erős Babácskák, imádom őket.

Drukk mindenkinek!

Katavirág!
Szorítok, hogy minden ok legyen.

Krisz!
Gyönyörű Babóca, a lába közt van valami? :roll: Nem látom.

Nyulasz!
Gratula a 30. héthez, jó festést!!! :lol: Ha ráérsz hívhatsz ám nyugodtan.

Lola!
Drukk a végéhez!!!

Többieknek is pusszancs, rohanok, mindjárt jó reggelt kívánhatok a kis kincseimnek.

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Majuska: Hajrá stimu!
Katavirág: Meglásd minden rendben lesz a babóval és lesz szívhang is hétfőn már. Ekkora hcg mellett nem is lehet másképp!
Alle: Mára+++++++++++++++
Hajnóca: A doki is azt mondta, hogy lehet, hogy késői. De akkor emelkednie kéne a hcgnek. De a mai teszt is ugyan csíkos, de halványabb már mint a többi. Aminek azért „örülünk”, mert így talán már kisebb az esély a méhen kívüli terhességre.
Nyulasz: Jó munkálkodást! Csak óvatosan majd a takarítással! :D
Rana: Köszi, hogy a kismamis táblázatban szeretnél látni, de egyhamar biztosan nem kerülök most bele. De nem baj, majd eljön az az idő is, amikor majd jövök, hogy nagyon terhes vagyok! :lol:
Dezsina, Szezso: Csütörtökön tényleg borzasztó volt, de tegnap estére már túltettük magunkat a nehezén. Hisz az élet megy tovább!
Petne: Csodás Julcsi baba!
Bumi: Szuper, hogy rendben volt a hsg! Most aztán hajrá!
Lola: Szorítok, hogy sima, problémamentes szülésed legyen majd!
Till: Örülök, hogy babóval minden rendben!
Vkrisz: Gratulálok pici lányhoz!
Zsófi: Nagyon-nagyon drukkolok nektek a továbbiakban is! Olyan erős és ügyes babák!

Akit név szerint nem szólítottam meg, attól elnézést kérek, de azért mennek a drukkok!++++++++

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bumi:szupi, hogy átjárható.
Skrisz:pusza
Zsófi:jaj, de jó érzés lehetett, hogy összebújhattatok! További drukk.

Szezso:neked is puszi.
most több nem jut eszembe :lol:
Hajnóca:grt. a jogsidhoz, ha még nem írtam volna.
Az én altatáshoz való véreredményem nagyon fura. Tele - és + jelekkel :shock: :shock: :shock: Be vagyok kissé parázva.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz
Gratula a 30.hethez :D

Rana
Nyugi,mint irtam nem vgy balna :!: persze azert meg kicsit noni fogsz merthat babakok is nonek meg :) De az nem baj :lol: Mi jot csinalsz a hetvegen egyedul :roll:

Petne
Koszonjuk a fotokat :D

Bumi
Gratula az atjarhato vezetoidnek :!:

Vkrisz
Szupi fot azert latni rajta valamit :wink: Es gratula a nunishoz :D

Szezso
Megyek 24-en uhu-ra meg vv es ha megy ossze az a valami a p.feszkemben akkor kezdhetek jovo ciklusban....ha ugyanakkora az a valami vgy nagyobb lett akkor kovi ciklus is kilove :roll: Most szedek egy gyogyot es elmeletben ez osszezsugoritana :roll: Planovar a neve a gyogyonak...Apacskad vicces formaban van :lol:

Skrisz
Orulok,hogy jok az eredmenyeid :wink:

Till
Jaaa jo :) en mar azt hittem valami mas anyagi problema van amin lehet segitenunk :wink:

Zsofi@
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++; :wink:

Mai plusszaim akinek kell
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Zsófi: :D :D Nagyon drukkolok!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++

Baba: átküldöd a leletet? Megnézem, ha gondolod.

Vkrisz: csudi jó képek!

Kép

Kép

*puszedli*

Kriszi, gratulálok a kistündérhez!

Babim, az nem jó... :? Bár egy csomó értéknek semmi jelentősége.

Alle, gigadrukkok mára!+++++++++++++++++++++++++++++

Szurizóknak is drukkolok ám!

Katavirág, neked külön.++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi, nagyon édesek lehetnek a picik. További ütemes fejlődést kívánok nekik!

skrisz72

lányok,köszi a drukkokat!
szezso!
köszi!
amúgy még 10 heted a semmittevéssel fog eltelni.én már nagyon unom.annyira fáj a jobb kezem,hogy csak na!!!!
zsufikukac!
nagyon szorítok nektek!!!!

Kép

Begépelem az eltéréseket:

értékem értelm. norm.tart.:

Na Se Natrium 136,4 - 137-150
PDW 19 + 9-14
MPV MPV 13,3 + 8-13
PLCR PLCR 51,9 + 15-35
NEU%NEU% 38,1 - 45-70
LYM%Lymph% 53,1 + 20-40
BASO%Basophil% 0,00 - 0,1-1,0
NEU Neutrophil absz.szám 1,77 10^9/1 - 1,8-7

Érti ezt valaki??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
most jutottam gép elé. Sajnos a teszt egyértelműen negatív, így nem mentem vérvételre sem, felesleges.
Ahhoz képest nem viselt meg nagyon a hír, de azért persze letörtem, mint a bili füle :oops:

Köszönöm mindenkinek a sok-sok rámgondolást és szeretetet, nagyon sokat jelentett és jelent nekem.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: Szívből sajnálom, hogy nem sikerült. :cry: Lehet, hogy azért jó lett volna vérből is megnézni, hogy mi újság!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, felesleges szerintem. Az első lombiknál nega tesztnél 0 volt a hcg, amikor spontán lettem babás, akkor meg szép pozitív volt a teszt. A vérvétel már nem fért bele a lelkierőmbe.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

(((((((((((((((Alle))))))))))))))))) :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

((((((((((((((((((Alle))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezso,Mabe, Vizkrisz, Rana!
Szép pocik! Levettem mintának! :wink:

Katavirág, Csomee!
Drukk!!!++++++++

Zsófi!
Drukk továbbra is!

Bumi!
Gratula a jó Hsg-hez!

Majuska,Baba, Puszi!
Drukk!!!+++++

Alle!
:( Sajnálom! (((())))

Nyulasz!
Gratula a 30. héthez! Jó munkát!!

Petne, Sz Heni!
Aranyosak a kislányok!

Én meg csütörtökön még elmentem a kaáliba. Elsőre nem mertem egyedül megszúrni Magam. De már megy, csak nagyon féltem tőle.Hétfőn megyek vérvételre + UH-ra. Kiváncsi vagyok....

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar, neked is ++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok,
csak egy gyors helyzetjelentés rólam.

Letudtam a fősuli első évét!!! :D :D :D :D

Már csak 2 vizsgának az eredményét várom és 'hawaii, dizsi, napfény"!
Mit fogok csinálni szombatonként???? :shock:
Ötletek? :idea:

Pussz mindenkinek és majd visszaolvasok csak most jólesik a semmittevés ..... és az eső is odakint.!! :lol: :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Baba!
Ez egy elég értelmes oldal.

http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Vissza: Fogamzás