Új privát üzeneted érkezett!

Lánykák köszönöm mindenkinek a vígasztaló szókat, ígérem többet nem beszélek erről, pár napig biztosan lelkizek ezen, vagy kicsit tovább, de majd elfogadom és túlteszem magam rajta.Ezentúl igyekszem jobban odafigyelni, hogy utólag ne kerülhessek hasonló helyzetbe.

Mindenki!

Nagyon rossz, esős idő esetén jó nektek a Nádas Étterem??
Hűvösben még piknikelhetünk, de esőre kell vmi alternatíva.

Zaha, hogy vagy, egész héten alig láttalak!!!

Bende!
Képzeld ez úgy volt, hogy az álomkóros férjem azt hitte ,hogy a Te urad vmelyik emberét szalajtotta hozzánk,mert mondtam, hogy az urad a BOSS és csak bámult, hogy az embere lepakol...annyira égő, ne haragudj!!!!!Nem gondolta, hogy a BOSS saját kézzel pakol! :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!!!
Tünci, ez a csaj katasztrófa. Csak azért jó, hogy leírtad, lássuk ilyen is van. Meg azért, hogy megnyugtassunk, nem kell vele törődni. Azt hiszem találtál barátokat, akikben nem fogsz majd csalódni. Látod semmi sem történik ok nélkül! Hányszor elmondtad már...

Betti, a kis monológodon hangosan felröhögtem! Most csak villám írok, a gépem még nem készült el :cry: De majd összeszedem a gondolataimat

Melcsi, ne pironkodj, igaza van a lányoknak. Nagyon szép dolog volt tőled, hogy elmentél és nem csak gondolati szinten maradt a dolog. Én is szívesen segítenék, ilyenkor a nagy bánaton kívül a kiadások is nagyok... Sokkal szívesebben adok akkor, ha tudom hova kerül. Telefonon hetente hívnak mindenféle alapítványok, hogy adjak erre-arra.

Hasli, jobbulást neked, remélem a vizsgád sikerülni fog.

Anyci, az egyik barátnőm pánik beteg, már két babót szült, ha akarod kifaggatom miként szedett gyógyszert a várandóssága alatt.

Tünci, az öcsém gépét használtam, hogy írjak, az ő szobájában, a szüleim áram számlájára... Majd küldöm én is amivel tartozol

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
hettuli

Tünci

Jaj ne legyen rossz idő, beszéld meg valakivel légyszi, légyszi, légyszi.......... :wink: De szerintem jó hely lesz ha esetleg mégsem jut rá időd, hogy elintézd a jó időt. :)

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Összeszedem a csajokat és ledolgozzuk azt a számlát, ne már annyi mindent ráróttatok már Tüncire. Találj ki valami melót a számunkra. Van leszállópályátok? Mert ugye ahány felé kell mennem oda kell egy helikopter. :lol:

Tünci

Jó lesz igy? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szép estét!

Nagyon szépen köszönöm, ohgy próbáltok megint vígasztalni, a sors fintora, hogy már megint Ti vagytok, akikre számíthatok..
ideültem, gondoltam írok vmit,de nem megy.Nagyon rossz a kedvem, nagyon szarul vagyok, most meg az anyuval beszéltem, megint sírtam, még most sem tudom felfogni.
A szeretetet nem tudom kikapcsolni, borzasztóan fog hiányozni még sokáig.És mostmár félek újra belekezdeni.Komolyan, olyan, mint egy szerelmi kapcsolat vége, pont azt érzem, pont úgy fáj, elvesztettem vkit és félek, hogy megint fájni fog, majd máskor mással.
Majd valahogy rendezem a soraim.

Már többet ne számlázzatok, mert egész életemben gürizhetek, hogy törlesszek...

Melcsike, szorgalmasan énekelni a süss fel Napot!!!

Bettiéknél már eszik a grillhusit..

Zaha, jelentkezz!

Meg Lyly, Leda,Jótündér is..

KépKépKép
tünci28

Azt elfelejtettem megírni, többen kérdeztétek, hogy mit nyertem.

Egy Christina Aquliera parfümöt, az újat, azt hiszem Inspire a neve.
Még nem jött meg, remélem hamarosan.
tünci28

Tünci

Ejha!!!!!!!! Gyümölcs és virágözön érkezik postán hozzád!

Kép Kép

Kép

Kép
melcsike70

Helló!

Sehol senki tegnap óta? :( Sz@r idő van nálunk. :evil: Esik. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Már megy a meló ezerrel.Reggel még sütött a nap, mostmár hűvös van, meg nagy szél, talán esik is, de én azt nem látom innen...

Fáj a fejem.

KépKépKép
tünci28

Tünci

Végre te jelentkeztél! Látom neked sem lesz jobb napod ma mint nekem. Remélem nem lesz túl hosszú a mai napod. Biztos az idő miatt fáj a fejed. Remélem elmúlik hamar.

Többiek hol vagytok? Hogy vagytok?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, szerintem hétvégén mindig kevesebbet vagyunk, csak a régóta nem jelentkezők miatt aggódom,remélem semi baj.
Meg azt is nagyon remélem, hogy a héten kitombolja magát a rossz idő és a végére nekünk szép napos lesz.MÉg a végén kénytelen leszek elmenni soláriumba vmi színért.

Hétfőre a volt kolleganőmmel beszéltük meg, teljesen a vízparton van a nyaralójuk, úgy szeretnék strandolni, napozni ,erre repkednek a mínuszok.Most volt éppen itt a fia, hogy Ő is akkor velem jön azzal a vonattal..nekem meg teljesen megnyúlt az arcom, magamban gondoltam, hogy :Na, akkor le nem vetkőzöm ha 70 fok lesz akkor sem. 8) 8) Ez a fiú ,a legszebb fiú, akit az elmúlt években láttam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És okos és kedves és udvarias...tiszta kitűnő az egyetemen..

KépKépKép
tünci28

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Hétfőre a volt kolleganőmmel beszéltük meg, teljesen a vízparton van a nyaralójuk, úgy szeretnék strandolni, napozni ,erre repkednek a mínuszok.Most volt éppen itt a fia, hogy Ő is akkor velem jön azzal a vonattal..nekem meg teljesen megnyúlt az arcom, magamban gondoltam, hogy :Na, akkor le nem vetkőzöm ha 70 fok lesz akkor sem. 8) 8) Ez a fiú ,a legszebb fiú, akit az elmúlt években láttam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És okos és kedves és udvarias...tiszta kitűnő az egyetemen..

Tünci,Tünciiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Jól van,naaaa.. :lol: De melyikőtök merne levetkőzni előtte???De gáz, hogy zavarba jövök egy 20 éves fiútól!! :oops: :oops: :oops:
tünci28

Lánykák, kérlek Titeket, hogy mindenki, aki jön, küldjön egy privátot, hogy jók- e a telszámok, van -e vkinél változás és ki hány fővel jön.Csinálok egy listát, meg népszámlálok, jó?
rossz idő esetén meg megkérdezem az éttermet.

Valaki volt Violánál és nem tudom ki.....

KépKépKép
tünci28

Tünci

Hogy telt a napod?

Mi hárman megyünk.

Kép

Kép
melcsike70

vacakul Melcsike, jár az agyam.

Akkor jön az urad is???De jó!!! :D
tünci28

Épp az előbb ülünk a férjemmel a nappaliban, de egész nap a babáról beszéltünk, hogy ma már lehetne próbálni...
Most meg odajutottunk, hogy tényleg, ránéztem, hogy most tényleg lehetne
Tényleg? Hát, akkor inkább ne.
Valami olyan érdekes félelem van mindkettőnkbe, hogy ha rágondolok a várandóságra elkap valami undor és félelem vegyesen.
Én mégegyszer nem megyek kórházba.
Szóval most úgy áll, hogy hagyjuk inkább megint.

Betti
Kép
betti0412

Tünci mi hároman mennénk..... :( :( :(
De kár,hogy nem birunk.......

Kép
Kép
szintus

Igen jön az uram is. Már az elején mi úgy beszéltük meg hogy megyünk mind. Beával is azt beszéltük ők is jönnek négyen. Remélem nem változott meg nálunk sem.

Tök szar idő volt ma. :evil:

Fejfájásod elmúlt már?

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Tényleg kár........ :( :( :(

Kép

Kép
melcsike70

Betti de fogsz mégegyszer menni a korházba....amikor szülsz,esetleg majd ellenörzésre....
Remélem azért nem olyan kegyetlen a sors,hogy harmadszor is az történjen.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
szintus

Igen kár Melcsikém,ilyenkor látszik,hogy mekkora szar országban élünk....... :(

Kép
Kép
szintus

Jaj még gondoltam rá, hogy elvinném a nővérem 6 éves fiát is, de az apja nem engedi. Anyámasszony katonáját nevel belőle. :? Még aludni sem megy át két szomszéddal arrébb a nagyszülőkhöz.

Kép

Kép
melcsike70

Hát Szintus én ezt már nem remélem...
és őszintén szólva az jutott eszembe, hogy egy éven belül 3 méhfelület leszedést hogy bír ki majd a méhem? Milyen következményei lehetnek?
Ezt is latolgatni kell, hogy lehet tényleg várni kellene egy évet, ha abortusz lesz, erősebb legyen a méhem.

Betti
Kép
betti0412

Egy szó mint száz, elengedjük ezt az alkalmat is.

Betti
Kép
betti0412

Néha az jut eszembe, hogy tök jól megvagyunk így a párommal, nem igazán kell gyermek.
Aztán meg az jut eszembe, mikor lesz az az év vagy pont mikor bánni fogom, hogy nem lett?

Betti
Kép
betti0412

A dolog sötétebbik oldala, hogy úgy érzem, még egyszer nem lesz erőm felállni, annyi nincs bennem.
Annyi lenne, hogy végigcsináljak egy kilenc hónapot, hisztivel, de annyi nincs, hogy a veszteséggel is megküzdjek. Arra még kellen erőt gyűjteni, bár nem tudom lesz-e valaha.
Most úgy érzem, ha vesztenék ismét, utánnamennék én is.

Tudom, súlyos szavak ezek, de higyjétek el, februárban ezerszer nehezebb volt felállni, nem maradt tartalék egy újabbra.

Betti
Kép
betti0412

Mivel ma estére a program megváltozott, jobb híján megyek és olvasok valami könyvet, meg elmerengek a jövő nagy dolgain.

Betti
Kép
betti0412

Abban igazad van Betti,hogy a méhednek nem tenne jót
mégegy kaparás!Elhiszem,hogy nem bizol már semmiben,elhiszem
De talán most minden rendben lesz(és ha birsz,akkor gondolj arra,hogy rendbe lesz)és akkor nem kell se mütét,se kaparás...
Persze,hogy jólmegvagy a pároddal,de ugy érzem azért hijányzik oda közétek egy kis pelusos,aki majd felboritja egy kicsit a nyugalmatokat
Érzem,hogy nagyon elvagy keseredve és nagyon sajnálom Kép

Kép
Kép
szintus

Nem vagyok annyira elkeseredve, csak nem hiányzik már az újabb cirkusz.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike....az a fiú....áááh....
Én is haragszom néha a szüleimre,mert ugy érzem,hogy ők is igy nevelik az öcséjeimet....
Nekem pl.16éves koromban többminden megvolt engedve,mint az öcsinek most 16évesen
No,jó én nagyon keményfejű vagyok és mindég kiharcoltam azt,amit akartam :wink:
Mára már egy kicsit engedtem a keményfejüségemből...... :?
Itt is esik,villámlik pffffffff
Nálatok milyen idő van???

Kép
Kép
szintus

Betti nekem az jött le az irásaidból,hogy szomorú vagy.....
De lehet,hogy nem vagyok annyira jó emberismerő.....

Kép
Kép
szintus

Már kb. este 6 óta nem esik. Remélem nem is fog. Tegnap este 11-ig fent Barci és képzeljétek el, ma ebéd előtt ébredt fel. :shock: 11 órakor.

Kép

Kép
melcsike70

Pedig tök jó kis program van nálunk. 3 napig tart. Vizifesztivál a Dunánál a szabadstrandon. Tegnap BArciék is felléptek. Hálisten tegnap jó meleg volt. Holnap azért még jó lenne kimenni.

Kép

Kép
melcsike70

Szintus, nem is szomorúságnak hívnám, hanem egy tele van a t---öm érzéssel és semmi kedvem nekivágni a heteket számolgatni meg sorbaállni az UH előtt.

Augusztusba, februárban volt kaparásom és arra még rádobni egyett az elkövetkező hónapokban az olyan, mintha egy éven belül 3 abortuszom lett volna. Az sok, nagyon sok.

Az is megfordult már a fejemben, hogy egyáltalán nem fogok elmenni dokihoz, ha úgy alakul intézze el a természet, nagyon jól tudja a dolgát, nem kell erőszakosan kivenni, megy az magától is, régen sem volt kaparás.
Ha nem életképes, úgyis kilökődik és kitisztul minden.

Betti
Kép
betti0412

Ja és ott a szocpol, amit felvettünk két gyerekre......tök jó.

Betti
Kép
betti0412

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Talán nem is vagy most készen rá lelkileg. Legalábbis nekem ez jön le. Bár nem tudom, hogy tényleg amiken átmentél készen lehet-e lenni rá egyáltalán?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.20 21:02-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Mindenkitől azt hallom, hogy csak akkor kerek az élet és akkor van értelme, ha van gyermeked....
De mi van, ha ez csak emberi kitaláció és lehet más értelmet is találni?
Most csak elmélkedek itt csendes magamban, mert a férjem nem vevő ezekre, úgyhogy rátok testálom magam.

Szóval mi van, ha nem ez az értelme, ha van más is, más út, lehetőségek és ez csak egy társadalmi elvárás?
Nem tudom, nehéz, meg kiakasztó is lehetek eléggé. :roll:

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ne vagy az! Szerinted hol máshol mondanád el, ha nem itt.

Kép

Kép
melcsike70

Hát Melcsi ez az, hogy nem hiszem, hogy ezek a félelmek elmennek valamikor, mert tudom, min kell átmenni, mi várhat rám és baromira semmi kedvem hozzá mégegyszer.
A veszteségre nem vagyok felkészülve, a kilenc hónap menne.

Az anyaság meg egyéb helyén van, de ez a cirkusz, amikor mennek a babák, az nincs és azt érzem úgy, hogy nem tudnék vele harmadszor mit kezdeni és ezért nem merek már másodszorra neki menni.

Pedig ha valaki februárba azt mondja, hogy nem fogom júniusban megpróbálni, kiröhögöm és hülyének nézem.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Irtam privit.

Kép

Kép
melcsike70

Olyan gyönyörű, mintaszerűen két csíkos az Ovu tesztem, hogy öröm nézni, decemberben ilyenkor már ugrottam a férjemre nagy lelkesedéssel, most meg nézegetem, mint egy hülye liba és csak csóválom a fejem rajta.
Tudom, hogy most van, mert jelzi is a testem, de nem tudok vele mit kezdeni. :?

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt a fennlévőknek!
Én elrakom magam, meg a "mintaszerű" peteérésem vasárnapra.

Egyébiránt itt ma 40 fok biztos volt, általában ide tolja a meleget és itt meg is pusztulunk rendesen, de most mintha ideért volna, de szerintem már nem maradt erő benne.

Betti
Kép
betti0412

Mára hívtuk össze a társasházat búcsúpartira....grillezünk.
Iszonyat mennyiségű hús, csirke, tarja lepácolva a hűtőbe, ugyanannyi saláta...az eső meg eseget szép csendesen.

Épp grillező idő van. :?

De muszáj lesz megsütni valahogy.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Betti

Nálunk meg most már süt a nap. Tegnap esett egész nap szinte. Remélem azért kisüt a napocska nálatok is és sikerül a búcsúpartitok. :wink:

Ma még itthon vagyok, de olyan gyorsan telik ha az ember itthon van, holnap már dolgozom én is. :?

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt_!

Kár, hogy este már nem ültem ide beszélgetni veletek, bár éjfél körül még elolvastam ,amiket írtatok.
Betti, nem tudom, hogy el tudom- e normálisan mondani ,amit akarok,de azért megpróbálom.Lehetséges, hogy kell még egy-két hónap ,amikor a félelemmel szembe tudod állítani az ugyanolyan erős gyermek utáni vágyat és akkor harcba szállhatnak egymással. Volt idő, amikor bennem a félelem elnyomott minden mást, teret sem adva a reménynek.Most egymás mellett élnek bennem, hol az egyik, hol a másik felé fordulok.De olyan nincs, hogy már nem félek, mi már mindig fogunk, ezt legbelül el is kell fogadni, harcolni ellene képtelenség.

Hogy társadalmi elvárás-e egy gyermek??Biztosan az is.
De szerintem itt mindannyiónknak úgy érkezett a baba, hogy megfelelő időben, a megfelelő személlyel szívből akarva-várva..ez esetben nem kérdés, hogy akarjuk-e, vagy hogyan akarunk élni.
Ha lehúnyod a szemed és elképzeled magad 10-20 év múlva, látod a férjed oldalán magad, baráti összejöveteleken,családi eseményeken, téli estéken a nappaliban, teljes életet látsz -e kettesben???Ez itt a kérdés,hogy ezekkel a képekkel elégedett vagy-e, vagy összefacsarodik a szíved..és akkor már nincs is kérdés.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok csajok!

Nem nagyon tudtam jönni, de azért néha be-benéztem. Sok a meló, mikor hazaérek, Vincézek és próbálom megakadályozni, hogy szaladjon a ház, aztán zuhanás az ágyba, és a nagy büdös semmibe.

Itt nagyon szar idő van.

Tünci, a barátnődet sajnálom :( :( . Nem tudok semmi vigasztalót mondani sajnos, mert tudom, úgyis fáj, és ezekben a dolgokban sem tud az ész diktálni. Talán csak annyi, hogy majd az idő...Egyszer írtam már, hogy volt egy barátnőm, akivel mindent megbeszéltünk, számíthattunk egymásra, aztán egyszer őszintén megmondtam neki a véleményem valamiről, és nem bírta ki a kapcsolat. Rossz volt, nagyon fájt, de az idő megoldotta. Ma már nem bánom, hogy így alakult, még ha nem is gondolom, hogy így kellett történnie. Már nem fáj. Csak azért írom, hogy ha tényleg vége most a barátságotoknak, akkor ki fogod heverni, és majd mi is próbálunk segíteni, jó? :( :)

Betti, megértelek :( . Nem tudom, mit mondhatnék Neked, sajnos semmilyen pluszkészletem nincs arra, hogy feltöltselek bizakodással. Én nem a félelem miatt nem gondolok mostanában következő gyerekre, hanem azért mert úgy érzem, nem akarok többet, mert nekem ők kellenek. A várandósságra én is így gondolok, nem reménnyel telve, nem vágyakozva, nem bízva, sehogyan.
Ha az idő elhozza eléd azt a pillanatot, akkor majd meglátod. Én is erre bízom magam, csak lebegek a színen és majd sodor amerre akar.

Boboka, utólag én is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Neked. :) Szeretettel gondolok Rád. Írok privit.

Melcsike, ne szabadkozz, NAGY dolog volt, hogy elmentél hozzájuk.

Megyek még, olvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lányok, én egész nap tudnék bőgni. Hogy lehet? Többet sírok szinte, mint az elején. Hogy lehet, hogy nem enyhül??? Hogy még néha jobban fáj, és egyre jobban elhagy az erőm, az életkedvről nem is beszélve? :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, nem ér eltitkolni ilyesmit! Jól vagy?
Még jó, hogy van, aki segít ott Neked.

Tüncike, köszi a szmájlit. :)
De jó, hogy nyertél! Kíváncsi vagyok, milyen lesz az illata, fog-e tetszeni.
És felkavart ez a találkozás ezzel a múltbéli fiúval? :wink:
Nekem megfelel a találkahely. Még nem tudom, egyedül megyek-e vagy családdal, meginterjúvolom őket.

Jázmin, Neked is köszi. Mi van Veled? Hiányzol innen. :(

És Melcsike Neked is.
És persze, hogy nem volt energiád a barátokra, hogy is lett volna, nehogy emészd ezen magad. És az, hogy nem találkoztatok, nem csak rajtad múlt, tudod. :(

Szintike, Te hogy érzed magad?

Hettuli, aranyosak a gyerekek. Apraja és a nagyja is. :)

Anyci, pánikbetegség :roll: Nagyon rossz lehet. Ez "elmúlhat" vagy csak javulni tud?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?