Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sziszkó29"][ írta:sziszkó29b]Gani!
Én kérdeztem,hogy milyen tanfolyamra jársz,nem Kitty!

Szilvike!
Adjatok bele apait - anyait! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden elismerésem,hogy már 9 éve próbálkoztok!Nem semmi!
Le a kalappal előtted! :lol: :wink:

Igaz, hogy ebből már 3 párom volt, most a 3+1. A nyerő:)
De valójában most is minden rendben, illetve pici eltérések voltak, de lehet nálam ez is számitott.
Vendég

Szilvike!
Három plusz 1 a Magyar igazság!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ja,és laptetőd volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szilvike!!! tényleg laptető!!!! :lol: :lol:
/mennek a drukkok a kiskatonáknak!!!!/

Tegnap hogy bírtátok ezt a nagy meleget??? én dolgoztam, de szó szerint örültek háza volt!!!! Minden kocsink annyit ment, hogy szörnyű... du. 2kor reggeliztem, addig csak egy almára futotta.. hát mit ne mondjak, most nem viseltem olyan hú de jól a nem evést..Mikor beértünk az állomásra, úgy ettem mint aki még soha nem evett!!!

Szisz!!! Még nem voltam dokinál, meg uh-on sem!! Tudom azt mondtam, hogy addig nem íratom bele a táblába a dátumomat, de megelőlegeztem magunknak!! Kicsit kivárok, mert nagyon korán teszteltem, így akkor akarok menni, mikor már több minden látható... Ugyhogy nem maradtál le semmiről!!

Kép
Kép
ronci

Ronci!

tessék rendesen enni
a vércukorszint akkor jó, ha napközben kb egyforma magas
5szöri étkezés, reggel telj kiörl kenyér, tizórai gyümi vagy joghurt +kis keksz, rendes ebéd+gyümi, uzsi csak gyümi, este meg ismét mint a reggeli.

Ez független attól, hogy van e valami betegség vagy nem, ezt kéne minden embernek tennie.
Babásan meg pláne oda kell erre figyelni.

6hetesen már szivhang is van, azt mondják:)

Tényleg laptető volt, észre sem vettem, csak irtam, mint a gép:)
Sajnos elromlott az idő, már éjjel fújt a szél, be is csuktam az ablakot, mert a kutyim fél, ha fura zajokat súg a szél a nyilásokon:)

Jön az asztalos, felméri a beép szekrényt:)
Hamar el fog repülni ez a nyár is, azt érzem:)
Vendég

Szilvike!!! Ettem volna, de nem volt időm!!! bent szoktam reggelizni, mikor beérek, de mint mondtam egyfolytában vonultunk..az almát is úgy ettem, hogy a 2. kivonulásunkkor vittem magammal...annyira pici időkre mentünk haza, hogy csak na...mármint az állomásra! :lol: ugyhogy a 3.kanyarnál/du.1kor/mondtam a szolgálatvezetésnek, hogy ha lehet engedjenek már minket haza reggelizni, mert ki fogok dölni..és szerencsére nem jött feladat... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci már 5 hetes vagy!!!!!!!!! :wink:
én tegnap egész nap csak feküdtem.....kész voltam a melegtől!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!! igen!!! csak a hülye vonalzóm mindig késik 1napot! :twisted:
én sajna nem feküdhettem, de szívesen megtettem volna!!! :lol:
ma meg annyira hülye idő volt, hogy ez sem volt jó! délelőtt meg lehetett sülni, délután meg leszakadt az ég...
most néztem meg a nászajánlat című filmet, és nekem nagyon be jött! ez most annyira jól esett, olyan csajos volt!!! egy csomót nevettem, aztán meg neki álltam sírni..szóval jó volt..vagy csak túl érzékeny vagyok??? :lol: :lol:
na mindegy, ha tudjátok, és szeretitek az ilyen filmeket, akkor töltsétek le!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Félrekattintottam, és véletlenül a februáriakhoz jutottam be. Látom, hogy dinnyézel :lol: :lol: :lol: Nem akarok okoskodni, de a dinnyével csak óvatosan. A dokim és a védőnőm szerint tiltólistás a rengeteg cukortól, ami benne van, én inkább csak az "óvatosan vele" listára tettem. Görög- és sárgadinnye, banán, kivi, valamint szőlő csak mértékkel, mert bár gyümi, de nagyon hízlal. Aprómagvasok, barack, meggy, cseresznye, körte, alma, narancs, mandarin tonnaszámra jöhet :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás!!! Igen, tudom, hogy sok benne a cukor... bár az az igazság, hogy a gyümölcsökben lévő cukrokon kivül nem nagyon eszek szénhidrátot. Kenyér is max. teljes kiörlésű, meg zsemlemorzsa helyett is zabkorpa... de az a dinnye jó volt!!! :lol: :lol: Szóval figyelek, mert félek, hogy 500mázsára hízok a végére! :lol:

Ma már 5óra óta fent vagyok, több ok miatt is: 1: anyukám ma elutazott 1hétre prágába és őt kivitte párom a buszhoz..2.: míg vártam haza párom, megnéztem a telefonom és volt benne egy sms, /kolléganőm írta/, hogy az egyik kollégánk aki most ment nemrég nyugdíjba, meghalt.58éves volt. azóta intézkedem vele kapcsolatban..fekete zászló, temetésre a koszorú, meg kiirattam, hogy egyenruhában megyünk a temetésre, meg ilyenek.. Még jó, hogy nem én dolgoztam..nagyon rossz lett volna, ha nekem kellett volna kimenni újraéleszteni, aztán meg megmondani a családnak, hogy nem sikerült!!
Most kicsit mindenki le van döbbenve bent az állomáson, mert az egyik legéletvidámabb ember volt, akit valaha ismertem! Hát ennyi egy infarctus.
Na mindegy, jobb témákra evezzünk!!! Merre jár mindenki???
Tegnap is olyan kihalt volt a topik, hogy csak na!!!
Most nézem a másnaposok című filmet..lehet rajta nevetni, bár nekem a tegnap esti jobban bejött...
szép napot mindenkinek! Húzzatok zoknit, meg ne fázzon a tapitok! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Hát, Ronci, ez tényleg nagyon nehéz lehet. És tényleg mázli, hogy nem Te voltál az, aki kiment.

Filmek? Jó lenne, de egy 1 éves gyerek mellett nem akkor nézünk, amikor kedvünk van. Ha meg alszik, megpróbálok én is... Én itthon vagyok, de tegnap átaludtam a napot, ma meg főzőcskézek. És semmihez nincs kedvem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Bizony Ronci igaza van Briginek! Addig nézz filmeket amíg megteheted! :lol:
Gyerek mellett az ember nem csinálhat azt amihez kedve van.
Anyáék pénteken haza mentek, nagyon rossz. Olyan keveset van itt anyukám, és nagyon hiányzik. Másrészt mindent megcsinált, most meg már nekem kell. Ma már pakoltam egy csomót, érzem is, fáj a hasam, de hát anyósra meg mostanában nem nagyon lehet számítani. Mi is elakartunk menni moziba, kérdeztük vigyáznának e Kristófra, de mint ha meg se hallotta volna. Épp azt beszéltük apával, hogy keresünk egy Baby- Sittert, de kit engedjen be az ember a házába? :roll:

Én is eléggé kedvetlen vagyok, szerintem az idő miatt is.

Hoztam nektek egy képet, ez most a kedvencem.

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Nagyon cuki!!!!! Biztos szívdöglesztő pasi lesz belőle!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy, de édes Kristóf! Nem csodálom, hogy nagy kedvenc a kép :wink:

A baby sitter kérdés elég nehéz. Nekünk mázli, hogy anyu bármikor vigyáz Marcira, így voltunk pénteken koncerten, és az augusztusi színházjegyet is megvettük már :)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Sziszkó!
Bocsika :oops: Szóval oda jártunk :lol:

Mi tegnap ugye ballagáson voltunk. Az egyik unitesómnak esküvője lesz és tegnap felkérték Bogi cicánkat koszorúslánynak :D
Totál odáig meg vissza vagyok. Nem tudok semmire, csak a ruha, haj, cipő, ajándék...ilyenekre gondolni :oops: :oops: :oops:
Magamnak mindenképpen olyan színű szerkót veszek, hogy apának is az a színű ing jó legyen. Boginak kölcsönözni fogják az unitesómék a ruhát, nekünk csak ki kell választanunk.Kivi vagyok miből lehet választani majd.

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok lányok!

Bizony Ronci igaza van Briginek! Addig nézz filmeket amíg megteheted! :lol:
Gyerek mellett az ember nem csinálhat azt amihez kedve van.
Anyáék pénteken haza mentek, nagyon rossz. Olyan keveset van itt anyukám, és nagyon hiányzik. Másrészt mindent megcsinált, most meg már nekem kell. Ma már pakoltam egy csomót, érzem is, fáj a hasam, de hát anyósra meg mostanában nem nagyon lehet számítani. Mi is elakartunk menni moziba, kérdeztük vigyáznának e Kristófra, de mint ha meg se hallotta volna. Épp azt beszéltük apával, hogy keresünk egy Baby- Sittert, de kit engedjen be az ember a házába? :roll:

Én is eléggé kedvetlen vagyok, szerintem az idő miatt is.

Hoztam nektek egy képet, ez most a kedvencem.

Kép

Én jelentem 18éve baby sitter/óvónői diploma/ vagyok:)
Maglód nincs olyan messze, most 1100-ért dolgozom óránként, 1-2 gyerkőc esetén is:))

Hétvégén sokaszor ráérek:)

Édi a kép:)
Vendég

[quote="hékás"]H írta:hékását, Ronci, ez tényleg nagyon nehéz lehet. És tényleg mázli, hogy nem Te voltál az, aki kiment.

Filmek? Jó lenne, de egy 1 éves gyerek mellett nem akkor nézünk, amikor kedvünk van. Ha meg alszik, megpróbálok én is... Én itthon vagyok, de tegnap átaludtam a napot, ma meg főzőcskézek. És semmihez nincs kedvem...

Én tegnap egyedül voltam moziban:)
francia film: coco chanel /audrey tautou/ nagyon ajánlom
én szeretem az eredeti fr. filmeket, tanultam 6 évig franciát, de egy szót sem tudok, inkább értem, beszélni nem tudom:(
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!
ma én se vagyok valami jó formába ..........egész déélelőtt fájdogált a pocakom......szerintem az idő miatt.....vettem be magne b-t.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is valahogy aludtam délután fél4-fél7ig.
Nekem is fáj ugy az egész hasam...pedig a tüszőrepitől és a progi pótlástól sem kéne, sem álmosság, sem hasfeszülés, de mégis van:(
Vendég

Sziasztok!!! Merre jár mindenki??? Itt szakad az eső, szokás szerint... Holnap dolgozok, ugyhogy ma megpróbálok rápihenni... :lol: :lol: Gondolom az időjárás miatt is ennyire fáradt mindenki..

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nálunk is esik! :twisted: Tegnap is esett! :twisted: F@s idő! :?
De szombaton ünnepeltük meg a barátokkal Tomi szülinapját,és párom bográcsos gulyást csinált. :P Nagyon fini lett,mindenki dícsérte! :lol: Szerencsénk volt,még megúsztuk eső nélkül,csak hideg volt. :? Voltunk 13-an.

És pénteken voltam baba-mama taliba.Igaz,csak öten voltunk plusz a gyerkőcök,de dumcsiztunk egy nagyot meg ettünk,ittunk. :lol: :lol: :lol:

Kép Tomi főzés közben :-)

Kép Jóllakottan vigyorgok :-) :-) :-)

Kép Babatalin. Hátul a baloldali vagyok :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Fini lehetett. nyammm:)
én is szivesen járnék már baba talira:)

Boldog szülinapot a párodnak!!
Vendég

Szilvi, szerintem mindannyian hamarosan fogunk :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Végül voltunk tegnap moziba, tényleg nagyon jó a nászajánlat.

Szilvike
Köszi az ajánlatot, mondom majd apának, átbeszéljük, és szólok, alkalomadtán jó lenne, de neked megérné Maglódra jönni?

Szisz
Nagyon jó képek. Jó lehetett a hideg ellenére is, elégedetten mosolyogsz a képeken. :)
Már akartam neked írni, hogy az egyik szobatársam Gyöngyösi volt.

Már megint aludtam, ebéd meg nincs, most gyorsan csinálok valamit legalább Kristófnak. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Szisz nagyon jók a képek!!!!!!!!és nagyon csinos vagy....jóllakottan is!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!

Itt is f@s idő van :evil:

Sziszkó!
Nagyon jók a képek, szép vagy rajtuk! A környezet is nagyon szép. Nálatok készültek?

Megyek csinálom a francia palacsintát, Bogi meg ül a helyemre, addig játszani :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Ronci!
Néha ahogy olvasom a melós sztoriaidat,olyan mintha a Harmadik Műszakot nézném! :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretem azt a sorozatot!Igaz már csak az AXN-en megy,ott nézem! :lol: :lol:

Szilvike!
Köszi a köszöntést! :lol: És igaza van Ildinek,Te is fogsz és a többiek is babatalira járni még az idén! :lol: :lol: :lol: :lol:

Susy!
Tényleg jó kedvem volt! :lol: Jó volt a társaság! :lol:
Inni csak alkoholmentes sört ittam meg egy citromos Radlert.Abban nagyon kicsi az alkoholtartalom.Ennyit engedtem meg magamnak! :lol: :wink:
A szobatársadról tudsz valami konkrétumot?Hátha ismerem.Név,kor ilyesmi...????
Kisfiad igazi Don Huan! :lol: :lol: :lol: :wink:

Nita!
Köszi a bókot!Még elpirulok! :oops: :oops: :oops: :oops:

Gani!
Neked is köszke! :lol: :lol: Az első két kép készült nálunk az udvaron! :lol:
Hát igen,tavaly lett kész a kert.Gyepesítettük,tujákat ültettünk!Mögöttem a terasz van,és oda kis sziklakertet csináltunk!Sok meló volt vele,de megérte! :lol: :lol: :lol:
Párom mögött ott van a medence.Pénteken állította fel az uncsitesójával,hogy majd szombaton lubickolnak benne.Csak rá kellett jönniük,hogy szombaton közel se volt olyan idő,mint pénteken! :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy most ott áll szegénykém az udvaron letakarva! :cry:
Kicsilányod bizti nagyon csini lezs,mint koszorúslány! :lol: :lol:
Mikor lesz az esküvő? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz.ez az igazság!!!!!!ne pirulj el!!!!!!!! :D :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Nagyon drága vagy,köszi szépen!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz
Az egész nevét tudtam, de marha rossz a névmemóriám. :oops:
Annyit tudok, hogy Teréz volt a keresztneve, és olyan 50- es éveiben járt, 1 fia van, van valami vállalkozásuk. Tudom ez nem sokat mondd, de nem voltam a helyzet magaslatán ott, és akkor. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Így ebből nem rémlik ki az.De mindegy is! :wink:
Persze,akkor volt jobb dolgod is,mint ismerkedni! :roll: :roll: :roll: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!!

Susy!!! Hogy vagy már????

Szisz!!! Nagyon szép a teraszotok, meg a kis növényeitek rajta!!! Te meg milyen jól nézel ki..úgy sugárzik rólad a boldogság, hogy jó rád nézni!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Köszi szépen,ari vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doki :?: :?: :?: :?: :?: Mikor ejted meg :?: :?: :?: :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz! Hát a héten már nem..jövő hét elején. Csütörtökön temetik a kollégámat. azt se tudom, hogy fogok oda érni, mert reggel 8tól vizsgáztatok, a temetés meg 11től lesz 50km-rel arrébb..40vizsgázóm lesz. Király lesz!!!! :shock: :shock:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Részvétem a kollégád miatt! :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem irigyellek,húzós napod lesz lesz akkor csütörtökön! :roll: :roll: :shock: :shock: Azért pihenj,amikor csak tudsz,és egyél rendesen :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz!!! Köszi szépen!!! Megpróbálok pihenni, meg rendesen enni!!! :lol: :lol: Bár amennyit én még mindig felkelek éjszaka pisilni... hát nem tudom mennyire pihentető..de én mindig álmi vagyok..és jelenleg még nem tudok nappal aludni..még éjszakás műszak után se szoktam..bár az elmúlt 3hónapban nem voltam éjszakás...nem biztos, hogy jó lenne az most nekem..még jó, hogy én csinálom a beosztást.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Éjszakai pisilés! :? Ne is mondd! :evil: Minimum 1x tuti fel kell kelnem! :evil:
Munkahelyeden megvan már az utódod? :roll: Vagy még titok,hogy babás vagy? :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci kitartást csütörtökre!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci
Köszi a kérdést, már egyre jobban vagyok, csak az álmosság/fáradtság nagyon rám telepedett. Gondolkodom rajta, hogy valami vitamint kellene szednem, vagy elég lehet a sok- sok gyümölcs? :roll: Nem bírom Összeszedni magam, hulla vagyok, bár lehet az időjárás miatt is. Amúgy a váll fájás is és a fájó pisilés is elmúlt. A hasam még kicsit érzékeny, de napról napra jobb.

Kép
Kép
susytunder

Szisz!!! Még senki sem tudja, csak a párom, Ti, meg a barátnőm.. Majd doki után.. Utánna szólok fönökömnek, ők kiírnak egy pályázatot, aminek ugyebár la. 1hónap a futási ideje, ugyhogy...aztán még be kell tanítani.. főleg ha elsőre sikerül választaniuk.. belső pályázat lesz, a mentőállomásomról fognak pályázni és elvileg határozott időre: az én távollétem idejére.
Az a baj, hog yén még kicsit többször kelek fel pisilni, de hogy mennyit bírok... el sem tudom képzelni, hogy annyi folyadék be jut a szervezetembe.. :lol: :lol:
Nita: Köszi!!!

Susy!!! Örülök, hogy már jobban vagy!!! Főleg, hogy már a vállad sem fáj!!! Lehet nem ártana valamilyen vitamin... és mivel már nemsokára élesben próbálkoztok, miért ne lehetne az esetleg már egyből valamelyik terhes vitamin??? Baba előtt úgyis vagy 3hónappal ajánlják.. :lol: :lol: Szerinted??? :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci
Én Kristóffal sem szedtem semmilyen terhes vitamínt, a kistesónál sem szeretnék. Én hajlamos vagyok a hízásra, még most is kell fogyóznom. :oops: :oops:
A véreredményem végig olyan volt, hogy azt mondták, hogy a férfiaknak szokott ilyen lenni, szóval kihagynám. :)
De valamivel meg kell turbóznom magam, lehet holnaptól újra tornázni fogok. :roll:
Másrészt pedig nem vagyok valami optimista, hogy hamar- gyorsan össze jön majd. ( Tudom Ildi, holnap ha jösz, lesz fejmosás :roll: ) Valahogy most ez picit sok volt, apa félt, hááát majd meglátjuk, én mindenesetre nagyon akarom. Olyan jó volt terhesnek lenni, hétről- hétre olvasgatni a pici fejlődését, és ezerszer megnéztem az élet az anyaméhben című filmet, ruhácskákat venni, álmodozni...ezt még legalább egyszer át kell élnem, na és persze azt is, ami utána jött. :)

Jó éjszakát lányok!

Kép
Kép
susytunder

Ajánlom a női napi maximum nevű vitamint
Van benne elég folsav, és ha valaki pajzsmirigy problémás is szedheti nincs benne jód.
Ilyen még az elevit.

Én most az előbbit szedem, és még 200mg folsavat, biztos ami ziher/mert babásan 600mg-ot irnak/
pedig még nem is vagyok babás:DDD
vagy ki tudja????:)
Vendég

Susy, á nem lesz fejmosás :lol: csak optimizmusod próbálom erősíteni. Én februárban még egyáltalán nem tudtam babára gondolni :cry:
Nekünk Lillu pikk-pakk három hónap alatt összejött, az orvos előtt fogalmam se volt milyen terhesvitaminok vannak, az első szembejövőt megvettem a patikában :lol: Aztán jött az érem másik oldala, 10 hó küzdelem tesóbabáért. Sírás minden hónapban ha megjött, lh teszt, terhesvitamin, százféle gyógytea, barátcserje kapszula, hőmérő, idegbaj... amikor teljesen elkeseredten mindent kihajítottam a kukába ott figyelt egy baba, aztán mégis rossz vége lett, pedig nagyon küzdöttünk érte. Most tanulva ebből az esetből semmi ilyen idegbajnövelő praktikát nem alkalmazunk. Bízom benne, hogy hamarosan egy édes kisbaba anyukája lehetek megint. Hiszek Istenben, Ő tudja, mi célja ezeknek a kálváriáknak... Sajnos arra februárban rájöttem, ha mindent megteszek is az is néha kevés.
Csak bízok...

Az elevittől amúgy én is hízok :lol: így csak a szükséges mennyiséget ettem Lilluval is belőle, de semmiképpen nem túlzásba... sajna hízókúrára soha az életben nem lesz szükségem. Fogyókúrára annál inkább :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem, jöhetek panaszkodni.
Tegnap elmentem a háziorvoshoz, akihez elvittem egy cukorterheléses leletemet. Ránézett a papírra, ahol a c peptid érték magas volt és megkérdezte, hogy minden rendben van-e a menstruációmmal. Mondtam, hogy nem teljesen, mert 23-28 nap között jön meg teljesen rendszertelenül. Mondta, hogy meg kellene keresnem egy endokrinológust és a harmadik babáról inkább ne álmodozzak, mert csak álom marad az értékeimmel és a hormonjaimmal.

Tudom, hogy nem kellene szomorúnak lennem, hiszen van két szép és okos gyerekem, és csak a lüke hugomra tudok gondolni, akinek megjósolták, hogy lesz három gyereke és ő ebben teljesen biztos volt. Szerencsére meg is vannak mind a hárman. Nekem mindig kettőt mondtak - a hugom barátai voltak, én nem hiszek benne - és mégis rosszul esik. :cry: Teljesen el vagyok bizonytalanodva. Férjem mondta, neki így is jó, ahogy van, fogadjam el a helyzetet. Lehet, hogy már a csakazértis dologzik bennem?

mmanya

ui: ticker nincs, csak a munkahelyemen.
mmanya

Szia Mmanya,
úgy tudom, gondolkoztál, hogy az Áek-ben szülj, az én dokim ott van és nőgyógyászati endokrinológia a szakterülete, én jó szívvel ajánlom, mert nagyon jó doki, nem egy mézes-mázos típus, de nagyon jó szakember. Ha mégsem adod fel :wink: miért is kellene, hány emberen"szereltek" valamit mire babás lett és szeretnéd a magánrendelője számát szívesen megadom. Én a jóslásban nem hiszek :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

[quote="mmanya"]S írta:mmanyaziasztok!

Remélem, jöhetek panaszkodni.
Tegnap elmentem a háziorvoshoz, akihez elvittem egy cukorterheléses leletemet. Ránézett a papírra, ahol a c peptid érték magas volt és megkérdezte, hogy minden rendben van-e a menstruációmmal. Mondtam, hogy nem teljesen, mert 23-28 nap között jön meg teljesen rendszertelenül. Mondta, hogy meg kellene keresnem egy endokrinológust és a harmadik babáról inkább ne álmodozzak, mert csak álom marad az értékeimmel és a hormonjaimmal.

Tudom, hogy nem kellene szomorúnak lennem, hiszen van két szép és okos gyerekem, és csak a lüke hugomra tudok gondolni, akinek megjósolták, hogy lesz három gyereke és ő ebben teljesen biztos volt. Szerencsére meg is vannak mind a hárman. Nekem mindig kettőt mondtak - a hugom barátai voltak, én nem hiszek benne - és mégis rosszul esik. :cry: Teljesen el vagyok bizonytalanodva. Férjem mondta, neki így is jó, ahogy van, fogadjam el a helyzetet. Lehet, hogy már a csakazértis dologzik bennem?

mmanya

ui: ticker nincs, csak a munkahelyemen.

Én inkább itt ajánlanék:

www.mensmentis.hu
Nekem a volt szabolcs utcából jött át a mávba-vagy áek-ba a régi endokrinhoz értő nődokim.
Mikor közöltem vele, hogy a munka miatt nem tudok délután a magánba menni rákszűrésre, mondta jöjjek a korházba...de végig kell ülni a többieket, és ugyanugy 8000, mint a magánban a rákszűrés.
Pofám leszakadt, pedig 2004 ő találta meg a pajzsmirigy problémám, prolaktin probl.
Végh György az illető...többé nem mentem

Mensmentis igaz fizetős, de Valicskó Viktoriát ajánlom, vidd el a lelelteid, kiértékelik, esetleg megmondják még mit kell nézni.
És más dr-nőhöz ne menj, mert mások kicsit másképp dolgoznak, mint ő, és mint Tűű dr, de ő már nem fogad uj beteget.

Lesz még 3. babád!!!
Vendég

Sziasztok!

Susy, nagyon édes a Kristóf. Nekünk két bébiszitterünk is van. Az egyikük esténként és hétvégén is vigyáz Bendire és házhoz jön, a másikuk pedig délután és a saját házában. Ő volt meg előbb, így őt nem akarjuk feladni, de a másik sokkal rugalmasabb. Nem egyszerű kérdés, elég sok emberrel beszéltem előtte.

Anita, de jó az esküvő. Majd kérünk ám képeket! Én a barátnőm esküvőjére készülök, már nagyon nézegetem a ruhákat.

Nitácska, pihi, pihi, pihi! Nagyon jó az új vonalzód!

Sziszkó, nagyon csinos vagy, így pocakosan is. Mi is bográcsoztunk vasárnap, szerencsére mi is megúsztuk eső nélkül.

Mmanya, sajnálom, hogy rossz a leleted. De menj el endokrinológushoz, hátha javítható. A jóslásban meg nem kell feltétlenül hinni.

Lépek, mert álmi vagyok. Nem is bírlak benneteket sokszor végigolvasni. Most hetente háromszor járok edzésre és már látszik is az eredménye. Babával kapcsolatban elbizonytalanodtam, de egyelőre még szeretnénk kistesót. Hát, majd eldől úgyis, hogy mi lesz. :)

Jó pihit mindenkinek!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Susy, nagyon édes a Kristóf. Nekünk két bébiszitterünk is van. Az egyikük esténként és hétvégén is vigyáz Bendire és házhoz jön, a másikuk pedig délután és a saját házában. Ő volt meg előbb, így őt nem akarjuk feladni, de a másik sokkal rugalmasabb. Nem egyszerű kérdés, elég sok emberrel beszéltem előtte.

Anita, de jó az esküvő. Majd kérünk ám képeket! Én a barátnőm esküvőjére készülök, már nagyon nézegetem a ruhákat.

Nitácska, pihi, pihi, pihi! Nagyon jó az új vonalzód!

Sziszkó, nagyon csinos vagy, így pocakosan is. Mi is bográcsoztunk vasárnap, szerencsére mi is megúsztuk eső nélkül.

Mmanya, sajnálom, hogy rossz a leleted. De menj el endokrinológushoz, hátha javítható. A jóslásban meg nem kell feltétlenül hinni.

Lépek, mert álmi vagyok. Nem is bírlak benneteket sokszor végigolvasni. Most hetente háromszor járok edzésre és már látszik is az eredménye. Babával kapcsolatban elbizonytalanodtam, de egyelőre még szeretnénk kistesót. Hát, majd eldől úgyis, hogy mi lesz. :)

Jó pihit mindenkinek!

K.

Kép

Kép
kinga82

Bocsika, ez most kétszer ment át. Agyrém. Ma, amihez nyúlok, az tönkremegy... Azt hiszem, nem nyúlok a páromhoz és elmegyek aludni.

Bendi szerencsére biztonságban van a bénázásomtól: Mamáéknál nyaral...

Holnaptól már jobb idő lesz ám :)

Kép

Kép
kinga82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?