En szerintem kb masfel eves korig (kg-re en sem tudom) lehet hasznalni a fuggo kosarat.Nagyobb gyereknek mar nem kenyelmes,meg nem is fer bele.
Nem pontosan ertem,hogy gondoljatok a gyerekulesben valo utazast.Ugyanis ha ket evesnel fiatalabb a baba,akkor ugye nem kell neki venni repulojegyet- sajat ulest- vagyis NINCS hova raknod,csatolnod az ulest!Ugy emlekszem nalunk egyszer,amikor mar 2 eves elmult es volt sajat ulohelye,akkor felengedtek a gyerekulest,de nem igazan valt be,mert ha nem szunyokal vagy ul benne nyugodtan,hanem inkabb felallna,vagy ugralna a "rendes ulesen" akkor csak utban van.Hova rakod??? De azt hiszem minden legitarsasag maga donti el,hogy felengedi-e a gepre.
Ha a Mama oleben ul a baba,akkor adnak egy speci baba-biztonsagi ovet,amit a sajatod kiegeszitesekent hasznalsz,es nagyon szigoruan ellenorzik,hogy be van-e kotve.Megmondom oszinten nekunk azok voltak a legnehezebb percek,amikor fel-es leszallaskor MUSZAJ volt bekotni magunkat,es a gyerek meg uvoltott es megfeszitette magat,mert o nem akarta.
Marha jo volt,hogy mindenki minket bamult,a gyerek meg voros fejjel uvoltott,es nem akarta abbahagyni!
Amugy altalaban nekem kellemes emlekeim vannak a repuloutakrol,minel nagyobb lesz a baboca,annal okosabb es o is elvezi a repulest.
Atszallasnal meg kerdezzetek meg a repuloteren az informaciot,hogy hol van baba-szoba vagy nursery,mert nagyon sok nemzetkozi repteren szenzaciosak vannak (pld.London,Frankfurt,Zurich),mashol meg (pld.New York -ez szegyen!!!) egyaltalan nincs lehetoseg par orat kellemesen,kenyelmesen eltolteni kicsi gyerekkel.