Hajrá Sosi!!!!
Anuk, gyönyörűek vagytok! Nálunk is állandóan a tej volt a téma, mindenki sopánkodott meg ötletelt, már a tököm tele volt vel, azaz lett volna, ha lenne.
Aludj sokat és pihizz, inkább minket hanyagolj mint ezt!
Magdi: szép a történetetek! A tejjel mi is ilyen rosszul álltunk: kezdetben 9 etetés volt, ebből 1 v 2 volt csak tejcsis. Ehhez képest most 7x eszik, és ma eddig 1x adtam tápszert és max 1x kell még. Én mondom van remény, nekem is volt pár nap, amikor totál ki voltam, hogy pár nap és ebből tápszer lesz no tejjel, ha így megy tovább. Aztán most már olyan messzemenő terveim vannak, alig merem leírni, hogy ne kelljen tápszer... ha csak egy ideig is, de legyen csak tejcsi. Most közel járok hozzá, de lehet, hogy csak álom marad... Viszont baromi sok kitartás kell a fejéshez, főleg éjszaka, én már többször a holtpontról táncoltam vissza, és nem vágtam ki a fenébe a mellszívót, mert ránéztem Borcsára, és eszembe jutott, hogy neki mégiscsak ez a tejcsi a legeslegjobb.
Nem tudom, mivel fejsz, de én most vettem egy elektromost, és eddig úgy tűnik, többet produkálok vele. És az sem utolsó, hogy kevésbé fárasztó.
Borcsára nagyon büszke vagyok: tegnap este fél 10kor evett, utána hajnal 2kor. Ezután volt egy kis sírás- csuklott, és ezt utálja, ezért sírdogált, de elég volt beszélni hozzá és kicsit megsimizni, nem kellett kivenni a kiságyból. Ezután fél 8kor evett csak újra! ÉS a pocifájás is kevesebbszer jelentkezik. Vszínű, hogy ezek szerint a régi tápszer is volt az okok közt, ez jó hír. A rossz az, hogy az új csökkentett laktóztartalmú, vagyis elképzelhető, hogy laktózérzékeny. Én is úgy vagyok, hogy a várandósság alatt nyakra-főre tejtermékeztem, most meg egyáltalán nem kívánom, alig eszek-iszok vmit. Úgy látszik, alkalmazkodik Borcsához a szervezetem.
Pocifájás: Espumisan. Semmi mellékhatása nincs, ártani nem árt, esetleg nem segít. ha szintén haspuffadás a probléma, akkor még ott a szélcső. De naponta max 1x! Én ezt is sokkallom, de nekünk az elmúlt pár napban muszáj volt, mert nagyon puffad. Ez a másik ok nálunk az extápszer mellett.
Ez az öt hét nagyon durva volt, de, nem akarom falra festeni az ördögöt, ez a 6. már sokkal nyugisabb minden szempontból. Ha a 3. hó végéig megúsznánk ennyi hasfájással, mint ami jelenleg van, ki lennék egyezve. Ellenben az előző 5 heti hasfájást senkinek nem kívánom!