Új privát üzeneted érkezett!

Bekukkantottam. olvaslak benneteket, mivel még sok hozzászólnivalóm nincsen. :lol: Anyai ösztöneimet egyelőre a kiskutyámon és a papagájomon élem ki. :lol: :lol:
Ja és augusztusban nagynéni leszek, így lesz majd kit nyúzni. :lol:
Van olyan köztetek, aki végig dolgozni akar, sőt a baba mellett is? Vagy csak én vagyok ennyire elszánt? :twisted: :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza, én mikor Marcival voltam terhes, áprilisig dolgoztam, és júni 2-án szültem. De már nagyon rossz volt a bejárás, ülni egy asztalnál, unatkozni, mert a végefelé már nem terhelnek, dagad az ember lába, a gyerek kőkeményeket rugdos, és csak feküdnél szíved szerint, mert nehéz a pocak is, meg fáj a derék is... Szóval most sem dolgoznék tovább

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisza!!! Laptető!!! Átadtam a stafétát!!! 1éve még én is ilyen munka mániás voltam, ott gondolkoztam, hogy kéne vissza menni már 6hónap után dolgozni, meg hogy tudnék tovább maradni mint 12hét..de már most nem így látom... milyen rossz az ha mondjuk helyszínen leszek rosszúl...vagy valami...meg nem tudom...úgy elmúlt az a nagy dolgozhatnékom...

Kép
Kép
ronci

A laptető teljesen véletlen volt, én is meglepődtem mikor megláttam. :lol: :lol:
Beleestem azon nők táborába, akik 30 éves korukra kiépítették egzisztenciájukat, jól keresnek, stb. Hála az égnek nekem nagy előnyöm, hogy otthon is tudok dolgozni. A munkával több dolog miatt sem tudok leállni. Aggódni nem aggódom, mert anycikám nyugdíjas idéntől és mind a babánál, mind a munkában tud majd segíteni. Ha leállnék a melóval, kezdhetnék mindent újra kiépíteni. Most úgy tervezem, hogy dolgozom így tovább. Ha más nem lesz, a párom marad majd itthon hivatalosan. :twisted: :lol: Majd meglátom. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza!!! mit csinálsz???

Kép
Kép
ronci

[quote="ronci"]S írta:roncizisza!!! mit csinálsz???

Most épp a fórumra írok. :lol: :twisted: :lol: Amúgy könyvelek saját vállalkozásban.

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza kemény melő a könyvelés gondolom....? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szisza!
Üdv itt!

Én jan.10.ig dolgoztam, 03.22-én jött Bogi.Szívesen dolgoztam, hasam semmiben nem akadályozott, csak akkor elkapott egy hasmenős ovis vírus és táppénzre kellett jönnöm 1 hétre, utána meg már nem mentem vissza, mert pont volt valaki a helyemre.

Gyesen nem voltam itthon, gyed után mentem dolgozni, de azt semmiképpen nem tudom elképzelni, hogy 6 hónapos baba mellől eljárjak dolgozni.

Én ma, holnap meg holnapután tanfolyamra járok. Brutál volt a mai nap, mert 8-tól tartott és 17-kor fejezték be.
A végén meg záródoga kell, de az még hagyján! Szóban meg is kell majd azt védeni :shock:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!

Nem tudtam elköszönni,mikor elindultunk nyaralni...viszont itt van wifi egy étteremben :) szóval puszi mindenkinek a tengerpartrol :)
Nagyon szupi ido van,sut a nap(mar nem :) ),de nagyon jol erezzuk magunkat!

Puszi mindenkinek!

Kép
encsike87

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007zisza kemény melő a könyvelés gondolom....? :roll:

Nem egyszerű, mondjuk így. :lol: Egyszerűen követhetetlenek az adójogszabály változások. Egyébkén szeretem csinálni.

Szilvi
Kép
szisza75

Tegnap tökéletesek lettek az eredményeim!!!
Ma meg a 9.cnapon 20mm es tüsző. igy megkaptam a repesztőt, ami holnap este, éjjel megrepeszti...holnap este az évfordulónkon lesz a naaaagy nap:)
egy kis drukkot kérek:)
bár nem laptető, de nlc-n tegnap a 74000. PCOS hozzászólás lett az enyém:D
Vendég

[quote="surmi"]S írta:surmizilvike: örülők, hogy ilyen pozitív vagy :D és erősödött benned a remény. Most már biztos hamar te is kismama leszel :D

köszönöm mindenkinek, most tényleg egész más a lelkiállapotom, és nagyon bizok, ebben a ciklusban!!!
én mostantól számolok csak igazán!!!

Páromnak mivel " csak" 20millio/ml-lett a kiskatona, most nem egyenként szedetem a vitaminokat vele, hanem egyben, Ferulant a neve. Elég drága, de ha ebben a ciklusban nem is, következőben tutti használ:)

Dokibácsi mondta, hogy hisz a npi megérzésben, hogy ma a 9.napon mentem. mondtam is neki, hogy tudtam, mert múlt ciklus 11.nap volt, most is akkor lett volna ugy 24mm-esen magától a tüszőrepedés.

Túrót is javasoltak, meg sok csirkehúst, na meg az 1dl száraz borom, és a köptetőm/erigon/ a könyebb feljutásért:)
Mit meg nem tesz az ember:)
Vendég

Szilvike!!! hogy pörögsz!!!! :lol: :lol: megy a nagyon sok drukk holnapra!!!!

Encsi!!! üdv neked itthonról!!!! érezzétek nagyon jól magatokat!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Szilvike!
Ez az,hajrá!!!!Mindent bele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ünnepeljétek meg "ezzel" az évfordulótokat!!! :wink: :wink: :lol:
BOLDOG 4.-IK ÉVET NEKTEK!!!!!!!

Encsike!
Pont tegnap gondoltam Rád,hogy milyen jó Neked,csak sütteted magad a tengerparton!!!!! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
További jó lubickolást a semmittevésben!!! :lol: (És persze a tengerben! :lol: )

Gani!
Milyen tanfolyamra jársz? :D
Oké,hogy csak 3 napos,de biztos nagyon húzós így,hogy reggeltől 5ig vagytok ott! :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci, akkor hajrá jó híreket a családnak :lol:

Szisza,
a munkamániát ki lehet ám nőni gyerek mellett simán és egy idő után pocakosan sem akar az ember hős lenni. Én május 30-as kiirással február 20-ig húztam becsületből, utána már csak itthonról. Akkor egy totál jól sikerült sajtótájékoztató közepén álltam ott pocakkal és komolyan azt gondoltam magamban, mi a fenét keresek én itt, amikor már semmi sem járt az eszembe, csak hogy mikor mehetek babaruhát venni meg ilyenek. Azóta is dolgozgatom néha itthonról, de higyj nekem az értékek nagyon hamar átrendeződnek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Köszi mindenkinek a bíztatást. :lol: :lol: Már kivágtam a zűrös ügyfeleim nagy részét, mert azokkal se időm, se energiám nem lesz vesződni. Ez nálam sajna nem csak munkamánia, hanem az anyagiak is jelentősek. Párom sem keres rosszul, de a fizetése nem elég a havi összes kiadásunkra (hiteltörlesztések, rezsi, a fia utáni nem kevés gyerektartás, stb.). Az én keresetem, meg az ő keresetének duplája. Tudom a pénz nem minden, de az sem jó, ha azon stresszel az ember, hogy a hónapban hogy jövünk ki. Na mindegy, majd kitalálok valamit. Több barátnőm is megoldotta a babát munka mellett. Max. a páromnak is többet kell vállalnia, meg anyukámat is befogom dolgozni. :twisted: :lol:

Amúgy lányok mindenkinek nagyon drukkolok. Hugival végigéltem az elejétől a lombikig milyen, amikor nagyon szeretne, de nem jön össze. De hála az égnek most már szépen gömöbölyödik, augusztus közepére van kiírva. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok lányok!

Alakulok, lehet holnap haza utazunk a szüleimmel, még nem tudom egyenlőre vacilálok vele. Nem tudom milyen lenne apa nélkül 1 hétig.
Azt el is felejtettem írni, hogy doki bácsi azt mondta, hogy dermoid cisztám volt. Most attól félek, hogy ha a másik petefészkemen is kialakul, akkor nem lesz soha kistesó, viszont 3 hónapot kell várnunk a próbálkozásig. Szóval nem vagyok annyira optimista. Látom mennyire jól el van a keresztlányommal Kristóf, így mindenképpen akarok kistesót, de majd meglátjuk.

Szilvike
Nagyon boldog évfordulót nektek! :)

Encsike
Érezzétek nagyon jól magatokat! :wink:

Szisza
Én is nagyon jól kerestem a kisfiam születése előtt. A gyedem a gázszámlára elég kb, de nem bánom, nem minden a pénz. Szerintem az első 1 év nagyon fontos a gyermek fejlődése szempontjából, és lehet később bánni fogod, hogy miért nem használtad ki jobban azt az 1 évet, hiszen az soha nem tér vissza, olyan többé sosem lesz. Persze ezt mindenki másképp éli meg, én mindent feladtam érte, én őt a nagy számok elé vettem, ahogy Ildi is írta, sok minden átértékelődik olyankor.

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"][ írta:susytunderb]Szisza
Én is nagyon jól kerestem a kisfiam születése előtt. A gyedem a gázszámlára elég kb, de nem bánom, nem minden a pénz. Szerintem az első 1 év nagyon fontos a gyermek fejlődése szempontjából, és lehet később bánni fogod, hogy miért nem használtad ki jobban azt az 1 évet, hiszen az soha nem tér vissza, olyan többé sosem lesz. Persze ezt mindenki másképp éli meg, én mindent feladtam érte, én őt a nagy számok elé vettem, ahogy Ildi is írta, sok minden átértékelődik olyankor.

Majd meglátom. Egyelőre még össze kell hozni az első gyerkőcöt. :lol: Utána ráérek agyalni a többin. Ki tudja mit és hogyan fogok megélni, illetve bírni. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Susy, optimistán a kistesóhoz, jó?
Ha őszinte leszek én a gyest sem bánom(pedig ez aztán tényleg nullára elég), mert Lillunak igenis sokat számít ez a pár év... Na jó, az igaz, hogy nálunk Apa jól keres, nem élünk luxus színvonalon, nagyon spórolósak vagyunk, nagyon megnézzük mire költünk, nem költünk méregdrága cuccokra, gépekre stb. de boldogok vagyunk... de Szisza nyugi majd babóval a pocakban Te is máshogy dobsz dolgokat a mérlegre :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!
Susy!!! de jó, hogy jöttél!!! Örülök, hogy jobban vagy már!!! És hát miért alakulna ki a másik petefészkeden is??? Nem lesz semmi baj!!! Tudod a pozitiv hozzáállásra nagyon szükség van!!!! Ugyhogy 3hónap múlva mindent bele!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Szisza, én egy hónappal a szülés előttig dolgoztam és 2 éves korában mentem vissza a munkahelyemre. Viszont kistesóval biztosan nem dolgozom a 8. hónapig (esetleg, nagyon esetleg a 6.-ig, de inkább addig sem), és nem fogok visszamenni melózni 2 éves korában. Sőt, az is lehet, hogy egyáltalán nem megyek vissza.
Nekem most is sokat kell bébiszitterre költenem (egyikünk szülei sincsenek közel), hiányzik az idő, amit Bendivel tölthetek, ráadásul ahogy idősödik, úgy sűrűsödnek a programjai. Én szeretném iskolába vinni, én szeretném hazahozni (és nem lesz napközis, mert én akarok tanulni vele), én akarom nyelvórára vinni és minimum 2 féle edzésre szeretnénk vinni, persze, ha lesz kedve hozzá. És ez csak a Bendi, a kistesó még plussz. Sőt, ha összejön, Ausztriába akarom vinni suliba a Bendit. Ezeket a melóm mellett nem tudnám megtenni... :( Én jól keresek most is, elég sokat félre is teszek, hogy legyen tartalék, de a párom nálam is jobban keres.
De nem vagyunk egyformák, másnak meg az én elképzelésem (lehet, hogy neked is) úgy tűnik, hogy betegre fogom unni magam. De én csak azt látom, hogy végre lesz időm főzni, végre nyugodtan kivasalhatom még az alsónadrágját is, ha ehhez van kedvem (nem lesz kedvem hozzá), elmehetek edzeni, műkörmöshöz, fodrászhoz, bevásárolni, kozmetikushoz anélkül, hogy ezt az időt a Benditől és a páromtól venném . mert most ez van: melózok estig, aztán ha edzeni akarok menni, akkor csak az altatásra érek haza. A fodrászhoz szintén meló után járok, a körmihez szintén, amíg Bendire bébiszitter vigyáz. Ha vasalok, ott ül a lábamnál, ha vásárolok, jönne velem (de nem megy a nagybevásárlás egy 5évessel). Hát, nekem ez nem jön be.

Susy, csak pozitívan.

Szilvike, annyira örülök, hogy ilyen jó a kedved és bizakodó vagy és az eredményeid is jók :)

Megyünk csónakázni, meg játszóterezni :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Üdv az újaknak!

Susy!

Örülök, hogy jelentkeztél! Én úgy tudom, hogy a három hónapot csak megnyugtatásért mondják, a lényeg az, hogy legyen egy biztos mensid és utána mehet a dolog. :wink:

Szisza!
Közgázt végeztem és azzal együtt lett mérlegképesem. Amikor nagylány 5 hónapos lett szóltak a játszótéren, hogy lenne-e kedvem besegíteni egy másik babás társnak. Így mikor ő könyvelt én vigyáztam a népre, amikor én akkor meg ő. Ez nem volt sok munka napi max 2 óra (néha éjszaka ezzel együtt vagy helyette - kivéve a zárás és hasonló időszakok) és nem minden nap, de legalább használtam az agyam. De sajnos ezzel le kellett állni, mikor visszamentem dolgozni, mert az már túl sok időt vett volna el a csimotáktól.
Úgyhogy reménykedem, mikor újra terhes leszek megint találok ilyen segítőkész emberkét :D .
De szerintem túl sok munkát nem szabad vállalni, mert az idegeskedést a gyerek mellett semmi nem éri meg.
Bocs, a sok szentbeszédért.

Végére:
van egy évfolyamtársam, aki munkamániás volt. Munkahelyről ment szülni, fia 6 hónapos korára bevállalt egy 5 hónapos projektet. Már két gyermekkel rendelkezik, a héten benézett a munkahelyére és úgy gondolta, hogy lehet, hogy inkább szül egy harmadikat, minthogy dolgozzon.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

mmanya!!! Én is azért fogok vissza menni 2év ztán dolgozni,, mert utánna már annyira kevés pénzt adnak...én meg heti 2napot dolgozok általában, ugyhogy azt remélem meg tudom oldani, még akár úgyis, hogy éjszakát viszek és addig a párom otthon lesz vele..bár még nem tudom..lehet, hogy addigra már még egy babát akarok majd... ki tudja!!!!Most megnéztem, ha minden jól megy augusztus 7.-én leszek 12hetes, ugyhogy addig dolgozhatok maximim.. bár van egy olyan érzésem, hogy augusztusban is még én fogom bent csinálni a papír munkát...de abban a hónapban már csak be tanítom az utódom!!! Remélem!

Kép
Kép
ronci

Ronci!

Ne haragudj, nem is gratuláltam neked. Csak tudomásul vettem, hogy milyen jó, hogy már van februári babánk is - ha nevezhetem közösnek :) .
Nagyon vigyázz magatokra.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Ahogy látom eléggé egybehangzóak a vélemények. :) Majd meglátom mi lesz, remélem sikerül megtalálnom az arany középutat, ami mindenkinek jó lesz. :lol:
Most nem is a munka miatt aggódom. Leálltam a gyógyszerről és az utána felépő mellékhatások nem igazán szívderítőek. Remélem elkerül majd a dolog vagy gyorsan összejön a kismanó, mert akkor hormonálisan megint másként alakulnak a dolgok. Ha nem, akkor egy vagyont fogok otthagyni a bőrgyógyászomnál. :evil:

Szilvi
Kép
szisza75

mmanya!!! Köszönöm szépen!!!! És hát Ő a mi februári babánk!/ugyhogy nyugodtan mondhatod rá!/ :lol: :lol: És remélem, hogy lesz márciusi is!!!meg az sem árt, ha jut minden hónapra egy pár! :lol: :lol:

Szisza!!! tudni fogod, hogy mit szeretnél csinálni, hidd el!!! Mi a baj a bőröddel??? pattanásos, zsíros????vagy mi lesz vele gyogyi nélkül??? vagy valami más?

Kép
Kép
ronci

[quote="ronci"]S írta:roncizisza!!! tudni fogod, hogy mit szeretnél csinálni, hidd el!!! Mi a baj a bőröddel??? pattanásos, zsíros????vagy mi lesz vele gyogyi nélkül??? vagy valami más?

Hát bezsírosodhat a hajam és a bőröm. Tele lehetek akár pattanásokkal és hullhat a hajam. Bőrgyógyimmal már beszéltem. Azt mondta, hogy ez nem törvényszerű, egyelőre nyugodjak le. Ha valami gáz lesz sikítsak. Szedjek vitamint, használjak egy gyógysampont, stb. A hajam már jobban zsírosodik és úgy látom intenzívebben hullik, de lehet már rémeket látok. :lol: :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

sziasztok!!!!!!
termeltetek rendesen...... :shock: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem akarok a témán lovagolni, csak még egy gondolat erejéig... :)
Igazából nem csak arról van szó, hogy a gyerek mit igényel, mennyi szeretetet, törődést, odafigyelést, hanem a kezdeti nehézségekről is. Egy szoptató anya első hetekben olyan, mint a mosott rongy, aki nem, annak szerencséje van. Az éjszakai kelések, a nem alvás nagyon ki tudja meríteni az anyukát, és mivel pihenésre van szüksége a tejtermelődés és a saját maga kiegyensúlyozottsága miatt, igazából szinte össze nő a babával, mert amikor a pici alszik, akkor alszik anya is. Jó akinek van segítsége, de sok mindent nem tud a mama megcsinálni, sőt vannak akiket kimondottan zavar, ha a mama mindenbe beleszól, folyton ott van, azért ezt sem árt előre tisztázni. Később a fogzás miatt ébred ezerszer, a hozzátáplálás sem egy leányálom olykor, és ezer más probléma merül fel, amire egy anya nem is gondolna. Azért akár milyen szép dolog az anyaság, és felejt el mindent egy anya, mert mi anyák ilyenek vagyunk, őszintén kezünket felmelve, ki volt az aki nem gondolt arra, hogy kellett ez nekem, vagy nem lehet vissza adni? :) Akármennyire is szégyellem, én is voltam így, amikor éjjel fél óránként keltem.

Mmanya
Valójában igen, igazad van. A doki azt mondta, hogy a petefészkemhez nyúlt, nem a méhemhez, így lehetne próbálkozni, de azért legyünk türelmesek, mert nem árt, ha kicsit pihenek. Ezt most én is így gondolom, másrészt, bármennyire is szeretnénk kistesót, egy időre elment a kórháztól, és a katétertől a kedvem, én sajnos esélyes vagyok másodszor is császárra, főleg a műtét után. Így picit várunk.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy!
El is felejtettem mondani,én is megnéztem a blogodat,tök szupi már most is! :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy! :lol: :wink:

Ronci!
Mikor mész nőgyogyihoz meg uh-ra? :lol: :lol: :lol: Vagy lemaradtam és már voltál?Ha igen,sorry! :oops: :oops: :oops:

Látom téma volt tegnap,hogy ki meddig dolgozik babásan.Nálam az a helyzet,hogy egy gyárban dolgoztam 2 műszakban és elég nehéz ládákat kellett pakolgatnom,így teljesen ki volt zárva,hogy sokáig dolgozzak. :roll: Mikor megcsináltam a tesztet (február közepén),akkor még nem mondtam a főnökömnek,hogy mi a helyzet,csak 2 kolléganőm tudta,és Ők segítettek ha pakolni kellett.Március 2.-án jelentettem be a munkahelyen,hogy mi a helyzet.És másnap mentem az első uh-ra.Főnökömmel úgy egyeztünk meg,hogy ha az uh-n is megerősítik,hogy babát várok,akkor már vissza se megyek dolgozni.És így is lett.Szóval már 6.-ik héttől itthon vagyok.Én dolgoztam volna még,de nem tudtak nekem olyan munkát adni,ami ne lett volna megterhelő.
Szóval ennyi. :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hékás,Ildi!
Javítottam a táblin Gabóó és Ronci adatait! :lol:

Dőlt és vastagított betűvel azok vannak,akik már próbálkoznak a babával! :lol:

Tábli

evelyn33,Gmamyy,Jessica28,mango mammah,szparanghen!
Ha jártok erre,légyszi Ti is adjátok meg a hiányzó adataitokat!Köszi szépen! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Na most mennem kell mert egy 2 éves doktor néni egyfolytában vizsgálni akar :lol: mindig mondja gyógyul (ez a meggyógyult akar lenni), annyira édes mindjárt megzabálom :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Köszike! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán gyógyulj meg és fogadj szót a doktor néninek!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ildi fogadj ám szót a doktornénidnek!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!

Mindenkinek köszi a gratuláciokat, drukkokat!
Párommal tegnap már ünnepeltünk, szépen alakult az este:)

Éjjel fél4kor már nagyon fájt mindkét petefészek, a tüszőrepedés is megvolt:)

Páromnak is jó hirek jöttek tegnap, visszakapta a régi projekjét, amit 3 napja el akartak tőle venni, és lelki betege lett, nem aludt, stb...
most remélem ezek nem hatottak a kiskatonákra

Én 29.-én megyek reggel vvételre, délután 15.10uh és akkor tudom meg az eredményt.
Most nagyon pozitivan állok a dolgokhoz, mint még eddig sosem.
Mostanában csupa jó dolog történik.
Keveset kell dolgoznom, felmondtam a délelőtti munkában, csinálgatom majd a meddőségis-terhes honlapom.

Ugyhogy minden teljesen ideális a babának.
Konyha+előszoba is kész 1 hónap múlva.

Nagyon várom, hogy itt szuszogjon a babasarokban a kis csöpp!
Vendég

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok lányok!

Alakulok, lehet holnap haza utazunk a szüleimmel, még nem tudom egyenlőre vacilálok vele. Nem tudom milyen lenne apa nélkül 1 hétig.
Azt el is felejtettem írni, hogy doki bácsi azt mondta, hogy dermoid cisztám volt. Most attól félek, hogy ha a másik petefészkemen is kialakul, akkor nem lesz soha kistesó, viszont 3 hónapot kell várnunk a próbálkozásig. Szóval nem vagyok annyira optimista. Látom mennyire jól el van a keresztlányommal Kristóf, így mindenképpen akarok kistesót, de majd meglátjuk.

Szilvike
Nagyon boldog évfordulót nektek! :)

Encsike
Érezzétek nagyon jól magatokat! :wink:

Szisza

Sokat gondolok rád, és gyors felépülést kívánok!!!
Remélem jövő nyárra nektek is ott szuszog a kistesó!
Vendég

Á most garázdálkodhatom, doktor nénim alszik :lol:

Szilvike, ez jó hír :lol: és mi lenne, ha nem foglalkoznál kicsit ezzel a témával, nekem Lillu pont olyan időszakban kopogtatott :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát nem foglalkozom, végülis.
Csak mivel megkaptam a tüszőrepit, meg kifizettem a pizt erre a ciklusra, ezeket kötelezően meg kellett csinálni, mint, uh, együttlét, és vvétel 29.-én.
Amugy meg nem tesztelek addig, az biztos.

Én 9.éve várok a babára, ugyhogy elég nehéz nem foglalkozni vele.
Orvos is mondta, ha nem 100% fektetek bele most mindent, akkor jobb ha nem is akarok gyereket.
37évesen már nem lehet szórakozni...vagy akarok, vagy nem.
De amugy nem érzem, hogy rágörcsölnék.
Van akitől azt kaptam meg, biztos nem akarok eléggé:D
Vendég

Munka kérdés:

Én a fő munkaado családomnak már most elmondtam, tudják, mire készülünk:)
Őt szeretném végig megtartani, sőt, elképzelhető, hogy 2-3 hónap szülési szabi után, a csöppöt vinném magammal délutánonként, a kislányért, az oviba, és este 7-fél8 felé jönnénk haza.
Ebben is már megegyeztünk, végülis.
Nem jönne rosszul a gyes vagy mi van most, mellé a 150-170ezer+pénz havonta, ha mást nem egy családi házra, vagy a gyerkőc továbbtanulására gyűjtenénk.

Persze addig még sok viz lefolyik a Dunán:)
Vendég

[quote="encsike87"]S írta:encsike87ziasztok!!!

Nem tudtam elköszönni,mikor elindultunk nyaralni...viszont itt van wifi egy étteremben :) szóval puszi mindenkinek a tengerpartrol :)
Nagyon szupi ido van,sut a nap(mar nem :) ),de nagyon jol erezzuk magunkat!

Puszi mindenkinek!

Jó nyaralást!!!
Itt is jó meleg van:)
Vendég

[quote="szisza75"] írta:szisza75
[quote="ronci"]S írta:roncizisza!!! tudni fogod, hogy mit szeretnél csinálni, hidd el!!! Mi a baj a bőröddel??? pattanásos, zsíros????vagy mi lesz vele gyogyi nélkül??? vagy valami más?

Hát bezsírosodhat a hajam és a bőröm. Tele lehetek akár pattanásokkal és hullhat a hajam. Bőrgyógyimmal már beszéltem. Azt mondta, hogy ez nem törvényszerű, egyelőre nyugodjak le. Ha valami gáz lesz sikítsak. Szedjek vitamint, használjak egy gyógysampont, stb. A hajam már jobban zsírosodik és úgy látom intenzívebben hullik, de lehet már rémeket látok. :lol:

:lol:

Lehet nem bőrgyógyászati a problméma.
Hormon vvételed volt valamikor?
3- és 21. /pé utáni 7. napi/ vvétellel lehet sok dologra fény derülne.
Vendég

Szilvike, az jó, ha nem görcsölsz rá, nekem bizti nem menne ennyi idő után, hogy ne görcsöljek...
Aki azt monda, hogy azért nincs gyereked, mert nem akarsz eléggé, az elég nagy hülye volt... ha csak az akaraton múlna én már tutkó két gyerek anyukája lennék :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Úgy látom, itt mindenki jól keres. Szerencsések vagytok :lol:

Mi holnap megyünk ballagásra, Bogi már teljesen rá van indulva :lol:

Olyan meleg van, hogy éget még a levegővétel is.

Kitty!
Tanfi ma befejezve, még a dolgozatírás és védés van hátra.
"Tanulom magamat, tanulom a gyermeket" c. 30 órásra jártunk.

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="szilvike1972"]L írta:szilvike1972ehet nem bőrgyógyászati a problméma.

Ez tiniger korom óta van. Akkor teljes kivizsgáláson voltam, mindent átnéztek. A manduláimat is ezért vették ki. Sajnos a gyógyszer leállásával mellékhatások jelentkezhetnek. De ez sem biztos. Legalábbis reménykedem, hogy nem jönnek elő.
Amúgy meg most várok pár hónapot, max. fél évet, ha addig nem sikerül összehozni a bébit, akkor elmegyek hormonvizsgálatra. Biztos, ami biztos.

Szilvi
Kép
szisza75

Szilvike most tutira sikerűlni fog a kismanó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Én kérdeztem,hogy milyen tanfolyamra jársz,nem Kitty!

Szilvike!
Adjatok bele apait - anyait! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden elismerésem,hogy már 9 éve próbálkoztok!Nem semmi!
Le a kalappal előtted! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

[quote="szisza75"] írta:szisza75
[quote="szilvike1972"]L írta:szilvike1972ehet nem bőrgyógyászati a problméma.

Ez tiniger korom óta van. Akkor teljes kivizsgáláson voltam, mindent átnéztek. A manduláimat is ezért vették ki. Sajnos a gyógyszer leállásával mellékhatások jelentkezhetnek. De ez sem biztos. Legalábbis reménykedem, hogy nem jönnek elő.
Amúgy meg most várok pár hónapot, max. fél évet, ha addig nem sikerül összehozni a bébit, akkor elmegyek hormonvizsgálatra. Biztos, ami biztos.

Hát én a helyedben nem várnék ennyit! Az biztos!
nekem is tini korom óta van pattanásom, nem hittem, hogy csak ennyi jele van a PCOS-nak

ha kezelik pl gyorsan babás lesz mindenki:)
Vendég

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007zilvike most tutira sikerűlni fog a kismanó!!!!!!!!

Remélem is!
A táblán is ott a nagy hely, előttem alattam, be kéne már tölteni azt az űrt:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?