Új privát üzeneted érkezett!

Lella!
A kolleganõm is jobban át tudja vészelni így, mert a babát nagyon sajnálta.
Így már sokkal jobb a kedve, hogy nem egy piciny életet vesztett el.
Kigyógyszerezik, aztán oké.Kép

Ancsi
Ancsi

Pucur!

Köszike! Felhívtam egy gyógynövényboltot és azt mondták, hogy van 5.800 Ft. Egy kicsit sokba kerül, de ha segít miért ne.

Ancsi!

Te mindig olyan drága vagy.
Ez a tali tényleg jó lenne, csak én nem tudok Pesten tájékozódni, majd megkérem Krisztit legyen az idegenvezetõm. Remélem nem jön közbe semmi.

Márti!

Ez a ciszta ügy engem is izgat. E. doktornõ írta, hogy amit a múltkor láttak az UH-án nálam lehet egy hormontermelõ ciszta is.A peteérést serkentõk váltják ki. Remélem a következõ UH-án már nem lesz ott.

Andi
Andy

sziasztok, lányok!
Már régen nem írta, de azért olvastalak benneteket. Szeretném kérni, ha valaki éppen csinál egy listát, bvegyetek le róla (margit....Budapest, 30 év), ugyanis szerdán "....megint megjött...", és úgy gondolom, hogy most pihentetem magam meg a görcsölésemet egy kicsit.Azért néha benézek hozzátok, mindenkinek mielobbi pocaklakót kívánok, puszi Margit
fmar

Andi!
Busszal vagy vonattal jönnél?
Én is vidékrõl jövök, ha gondolod összefuthatunk a célállomásodon és együtt megyünk tovább.

Margit!
Neked is minden jót, gyere gyakran hozzánk!!!
Puszi,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Te melyik megyébõl jössz? Én vonattal megyek, úgy 2,5 óra az út Pestig és a nyugatiba érkezek. Hány órakor lenne egyáltalán a tali?

Lella!

Ma megjött és ez a hõ csak lejjebb megy.

Margit!

Látom neked is eleged lett már. Én megértelek.

Andi
Andy

Andi!
Én Gyöngyös mellõl, Heves megyébõl érkezem, vonattal járok dolgozni is.
A Keletibe érkezek, de kimegyek eléd a Nyugatihoz, oksi?

APROPÓ, A MINITALCSI IDÕPONTJA????

Szerintem a messzirõl érkezõk kedvéért legyen dél körül, ha mindenkinek oké!
Hm??

LÁNYOK!
NAGY ÚJSÁG:felhívtam a sotés dokit, holnap fél kettõre vár nagy szeretettel!
Olyan kedves volt!KépKépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsi

Na vegre!De joooooooo!uuuuuuuugy orulok!!!!Kép

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Szerintem is! Én is örülökKépKépKép

Képzeljétek,
megnéztem, hogy ki is indította ezt a nagyszerû topicot. Egy Cili nevezetû lány, tavaly novemberben kezdte, egy újabb sikertelen hónap után.
Namost ez a lány a napokban szült egy kisfiút!!!Kép
Ezt akár vehetjük egy jó jelnek is!
Jelentése: mindannyian így fogunk járni, annyi különbséggel, hogy van, akinek kislánya lesz.!!

UGYE MILYEN JÓ EZT TUDNI???????KépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Oksi, nagyon jó lenne, mert egyedül eltévednék én kis vidéki a fõvárosban.

Kriszti!

Rád is számítok. Szeretném ha kijönnél és akkor mehetnénk együtt a talira.
Jó????

Andi
Andy

Lányok!
29-e nekem is jó!!!!! Most csak ennyire van idöm.
Moni
mj

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de "ünneprontónak" kell lennem, Ancsi írására reagálván. A babaneten egy idõben két Cili is volt. A napokban megszült lány (Ancsi figyeld meg az azonosítóját!) Cili2 néven futott. Aki ezt a topicot indította, õ Cili maradt, és nemrégiben bejelentkezett, hogy elmondja mi van vele azóta: [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/850.html?2001Mjus06vasrnap18h48" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/850.html?2001Mjus06vasrnap18h48[/url]#POST21989
(nem tudom, oda teszi-e pontosan az üzenethez, ha nem: május 30, szerda, 14.54-nél találjátok)
Ezt nem azért írtam, hogy csüggedést okozzak, ne haragudjatok, ha úgy hat. De mint vén róka, aki Cilit akkoriban rendre olvasta, kötelességemnek éreztem leírni.
De érdekes lenne, csak kicsit sok idõ, végignézni ki hol van a topic elejérõl, mert ugyan Cili nem talált, de pl. Moni, ugyanabból az idõbõl, egy hónapja szült.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Úgy tûnik, a 29. mindenkinek jó!

tehát:

<BLINK>MINITALCSI SZEPTEMBER 29-ÉN!!</BLINK>

Eddigi jelentkezõk:

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. mj (alias: Moni)
5. Andi
6. Orsoly
7. jómagam: Ancsi

Ha van még valakinek kedve jönni, szóljon!

Hely, óra???
Déli 12 kinek nem jó?

Ancsi
Ancsi

Ildikó!
Köszönöm a helyesbítést, bevallom nem olvastam teljesen végig a topicot.
Pótolom, most pedig megnézem, mi van Cilivel, 2-es nélkül...Kép

Mégegyszer köszi,

Ancsi
Ancsi

Ancsi

Sajnos pontosan ezt akartam valaszolni amit IldiKépKép

Az idopont es a hely reszemrol mindegy ugyanis az egesz napomat nektek szeretnem `aldozni`KépKépKép

megyek falok vmit a ferjemmel

Csao Kriszti
kriszti

Örömmel olvasom,hogy a tali át lett téve 29.-re. Én tuti megyek. Még nem tudom, hogy vonattal, vagy a férjem elvisz-e kocsival. Aztán majd hazajövök vonattal. Igaz Pesten kiigazodni én sem tudok, de majd alakul valahogy. A lényeg,hogy az idöpont megvan.

Üdv: Gabó
Gabómanó

gabo

Ugye nem gondolod,hogy magadra hagynank!!!!

En arra gondoltam,hogy folszednek par videkrol erkezo csajszit,taxival.Az ugye velem egyutt 3 fo lehet.Tehat 2 csajszit vallalok!!!!

cupppp Kriszti
kriszti

Hahóóóó!!!!
Mindenki kajcsizik??

Én most dobtam a bendõmbe egy kis palóclevest meg pirított májat....persze csak fél adagot..
ennyit a fogyókúrámról...Kép
Baba elõtt pedig egy 5-6 kilótól meg akarok szabadulni.
Azt pedig úgy sajnálom, hogy a melóba járás miatt (ami elvesz tõlem napi 4-5 órát) nem tudok eljárni fitnessterembe, vagy úszni.
Max. kerózhatok vagy futhatok otthon, de egyedül az is olyan veszélyes, vagy autók csaphatnak el az útszélén, vagy kóbor kutyák támadnak meg.
Így itt a gép elõtt növesztem a hájas fenekemet...KépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsi

Napi 4-5 oar!?Az nagyon sok!Bar ha jobban belegondolok,ha nem gye helyen dolgoznank a ferjemmel es tavolsagival+metroval kene jonnom az is 2*2 ora lenne!Sajna nalam is a futas es a szobabicaj marad de ugyanezen okokbol kifolyolag utalom.Futni +kulonosen gyulolok neha a szomszed csajjal gyaloglunk.-3 kilot en is szeretnek elhajitani.Ha igaz az amit olvastam akkor a mutet utan helyre all bennem a rend es akkor fogyni fogok!!
Tudod,hogy nem lakunk tul messze egymastol?
Neha osszeulhetunk majd babazni!?KépKép

cupppp Kriszti
kriszti

Leányok!

A talcsi idöpontja szupi, ahogy az idöt elnézem marad az étterem. Viszont bárki könnyen elérheti:

bármelyik metroval Deák tér, ott átszállni a kisföldalattira és a Mexikoi uti végállomásig eljönni. Földalattibol ki, ott egy villamos megállo. Találkozzunk ott délben. Onnan 3 perc gyalog az étterem.

Na????

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Eddig csak egyszer szoltam hozza, de mar tenyleg nagyon regota olvasgatlak titeket. Kép Ez eleg jo indok nektek is, hogy resztvehessek a talalkozon? Kép
Ha igen, akkor en is tudnek a nyugatiba menni, mert ott lakom kozel.
sziasztok
Klari

A listara nem merek feliratkozni, mert nem tudom milyen gyakran tudok jelentkezni.
Klari

Kriszti!
Hol is élsz????
Jó is lenne együtt babázgatni...mmm...
Akár mi itt mindannyian is.
Ennek is eljön az ideje!Kép

Pucur!
Szerintem tuti!
Tehát délben a villamos megállóban.
Ez melyik villamos megállója?

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Az M3-rol Aszodnal jovok ki es onnan 10percre Galgamacsan.Egyenlore,mert ha veszunk telket akkor azt mashol fogunk vszleg Aszodon.
Nincs tul kozel de nem veszes a tavolsag.

Pucur

Nalam OK!A del nem biztos mert en megyek Andiert es nemtom mikor jon a vonata.Es akkor mindenki AD a fogyokurajanak?!?!KépKép

Ancsi!Te a Keletibe jossz ugye?Ha gondolod mehetunk erted is!

cupp-cupp Kriszti
kriszti

Klari

En azt gondolom,ha ugy erzed,hogy reszt szeretnel venni,nem hiszem,hogy akadalya lenne a reszunkrol meg ha keveset josszis a topicba.

Most ismet lecsappant bennem az az erzes,hogy en es meg paran itt oszlopostagok vagyunkKépKépEz szomi de azert is jokedvem van!!!!!Kép

Tokre fogtok hianyozni amig a koriban leszek!Megprobalok laptopot kunyizni a muszaki sracoktol!De en tuti nem kaphatokKépKépNa +1 napot ugyis atalszom!

Kriszti
kriszti

Kedves Klári!
A találkozóra bátran gyere el, hiszen mi is csak innen ismerjük egymást.
De a pontosításokat majd figyeld, mert még úgy látom, nem végleges.

A listára pedig ugyanúgy feliratkozhatsz, ha ritkán is vagy itt, de szeretnél a csapathoz tartozni!Kép
Add meg adataidat - név, hányadik ciklus óta próbálkoztok, a ciklus hányadik napján vagy, hol laksz.

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Én is csak falok, csak falok. Most éppen pizzás fornettit. Mindig azt mondogatom, hogy most már le kellene fogynom úgy 10 kilót.
Akkor a nyugatiban találkozunk és megyünk metroval. Nekem jó. Klári, Gabó, Kriszti, Ancsi?

Pucur!
Szerintem is jó ez az étterem, mert nem biztos hogy jó idõ lesz.

Andi
Andy

Kriszti!
Közben megkuksiztam a lakhelyed, valóban közel vagyunk egymáshozKép
Írtad, hogy oszlopostag vagy...
Hát azt hiszem, hogy én is...Kép
Majdnem a kezdetek óta itt vagyok, azt hiszem idén januárban találtam erre a topicra.
Akkor kezdtük a próbálkozást.

Mikor fekszel be a kórházba?

Ancsi
Ancsi

Szia Kriszti!

Fura erzes, mert tenyleg nagyon szeretnek menni. Szeretnem mindannyiotokat megismerni. Talan azert fura, mert meg soha nem ismertem meg embereket csak a net-en es kosobb szemelyesen Kép de ezt is el kell kezdeni. Most hetvege fele nem varom ...
(valszeg kesni fog, majd mindig kesik Kép )Ha megis megjon ,akkor lehet meg a listara is feliratkoznek.
Nemreg valtottam munkahelyet. Itt egy kulon kis lyukam van, ami nagyon jo, mert nagyon sokszor megnevettettetek (??) vagy meghatottatok. Es kicsit kellemetlen volt, mikor a szemben ulo muki kerdezte, miert nevetek vagy sirok.(Kulonben sem igazan kedveltem ot, kifejezetten utaltam!)

Szoval tenyleg szeretnek menni.

Szia
Klari
Klari

Sziasztok!

Elég nagy most itt a hajtás, de azért gyorsan elolvastalak benneteket. Egy randiban én is benne lennék. Valószínüleg kocsival mennék, de ez még nem biztos. A Nyugatinál és a Keletinél fel tudnék venni összesen 4 embert, ha sikerül kocsival mennem. Addig még úgyis "beszélünk".

Dobok egy listát!

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy

Puszi, rohanok tovább

Kép Monchy

UI.: ha ez valakit vígasztal, rajtam is van legalább 3 kg fölösleg!
Monchy

Kedves Monchy és Lella (meg persze mindenki!),

A mensir&#337;l és a barnás trutyikról következnek okosságok!
Kismillió féle vérzészavar van (na jó nem annyi, de sok) pl. a vérzés hiánya, rednszeres, de kevés, rendszeres, de sok a mennyisége, vagy a PCO, stb.

Titeket most a kevés érdekelt (tegnapi levélben). Ronda néven (hivatalosan) hypomenorrhoea. AZ oka lehet szervi, vagy funkcionális. A szervi részt hagyjuk, mert annak a doki vizsgálatainál ki kell derülnie. Funkcionális okai lehetnek:
1. Nem volt ovuláció a ciklusban (ez a leggyakoribb)
2. Tartós fogamzásgátló szedés esetén csökken a mennyiség (de ez ÁLLÍTÓLAG, ha abbahagyjuk a gyogyit, akkor visszaáll. De én már nem hiszek ebben. Minden doki azt mondja, hogy a fog,.gátló nem kavar be ilyesmit, mint ami bajaink nekünk vannak, pedig az egyetemen meg tanítják az ún. post-pill szindrómát. Err&#337;l majd még írok!)
Ha van a ciklusban ovuláció, akkor nem kell kezelni. Ha nincs, akkor peteérés-serkent&#337;t adnak (pl. Closty)

Ennyit tudok a kevés mensir&#337;l, remélem érthet&#337; és elég.

A fog.gátlóról akartam még írni. TÖK RÖHEJ!!!!! A TANKÖNYVBEN az van az egyik oldalon, hogy az olyan szabálytalan vérzéseket, amikor nincs ovuláció (ha nem akar a n&#337; gyereket egyenl&#337;re), fog.gátló tabl. periodikus adásával lehet normalizálni. A köv. oldalon: A fog.gátló tabletta relatív ellenjavallata az anovulációs cikluszavar. Na széééééééép. Csoda, hogy a dokik is össze vannak kavarodva?

És még ezt is találtam a tablettáról: Az orális fog.gátlók további kockázata a hypothalamus (agyalapi mirigy, ezt termeli a nemi hormonok egy részét) aktivitásának csökkenése, amenorrhoeát (nincs vérzés), oligimenorrhoeát (35 napnál hosszabb ciklus) és anovulációt okozva, ami a fertilitást csökkentheti.

Szóval nagyon jó lett volna, ha ezt tudtam volna 7-8 évvel ezel&#337;tt is, mert akkor nem szedtem volna inkább gyogyit, mint hogy most meg ne lehessen babám. Na mindegy, nem idegesítem magam.

Megint jó sokat pofáztam, de ugye nem bánjátok, ha megosztom veletek azt a kis tudásomat, ami van?

Pussssssszkó:

Márti

Ui. A taliról: a 29. elvileg nekem is jó lenne, de otthon még el&#337; kell vezetnem a témát. Lehet, hogy a fiúk is feljönnek Pestre, aztán amíg mi dumálunk, addig &#337;k valamerre elkódorognak. Na majd meglátom.
Márti

Sziasztok Lanyok!

A hazamenes egyelore nem megoldhato, de majd meg gondolkodom rajta.
Ma mar sokkal jobban vagyok, a hom meg ma is 37.2 Kép, meg remenykedem hatha.

Olyan jo latni, hogy igy szervezkedtek, most egy kicsit osszeszorult a szivem, gondolom neked is Lella?

Edina
edina

Andika

Mint arra fentebb utaltam taxival fogok menni!!!!KépKépAttaxizzuk a varost.

Ancsi

Biztosan van vmi helykozi jarat!KépErted is menjek akkor??jo lenne ha ezt is pontositanank,mert ha erted nem kell menni akkor meg valakit be tudnek vallalni.
Hetfon reggel 7-re kell mennem.Ehhez csak 5-kor kell kelnem ugyhogy `jol`leszekKépRaadasul tavolsagival kell bejonnom mert inkabb a gyerekeket vigye a ferjem autoval suliba.

Monchy

Nem vigasztal!KépKépDe jo erzes tudni,hogy nemcsak 48 kilos lanyokbol all a vilag.

Klari

Mindenkinek el kell kezdeni az ismerkedest vhogyKép

Pa,Kriszti
kriszti

Andi!
kábé mikor ér be a vonatod a nyugatiba?
Majd úgy kalkulálom az érkezésemet, hogy ott találkozhassunk, aztán mehetünk az étterembe.

Lányok,
mára el is köszönök,
legyetek nagyon jók, vigyázzatok magatokra.

Pusszantalak benneteket!******

Ancsi
Ancsi

marti

Ellenkezoleg!Tok jo,hogy kibutykolod ezeket a konyvedbol.Ezt a post-pill izet nekem is mondta egy doki de nem vette figyelembe,hogy nekem a gyogyi szedese elott is voltak zavaraim.Mellesleg szerintem a legtobbeteknek`csak` ez a baja ami ugye ecceruen kezelhetoKép

Szija Ancsiiiiii!!!!

pussssz Kriszti
kriszti

Márti!

Köszi az infót. Kép
Szóval a kevés vér arra utal, hogy nem volt ovuláció? Kép És azt nem tudod véletlenül, hogy ha a görbe egyértelmüen mutatta a hömérsékleti minimumot, az esést és a hirtelen emelkedést egyaránt, akkor sem volt ovuláció vagy peteérés?
Egyébként 4 éve nem szedek semmilyen fogamzásgátló tablettát, úgyhogy ez kiesik.
Ez a rövid idö és szinte "vértelenség" pedig csak a 3 elözö ciklusra jellemzö. Elötte rendben voltam.
Egyébként a dokim azt mondta, hogy a nyár, a nagy meleg is bezavarhatott! Reméljük, hogy mostmár újra beindul majd minden. Kép

Monchy

Monchy
Monchy

... az elözö levelet csak egy db Monchy írta (sajnos)

Monchy
Monchy

CALDEA !!!!!!! hivjál ha tul vagy rajta!
Szoritok...
PusziKépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok!

En is tudok segiteni egy-ket nem Budapestinek, vagy akik nem tudjak, hogy hol van a hely. Meg soha nem voltam abban az etteremben, de tudom merre van. A Mexikoi uti vegallomast meg jol ismerem.

Ha mar igy befogadtatok, akkor egy-ket dolgot leirok magamrol. Szoval kb. marciustol probalkozunk. Nem visszuk tulzasba, de nem akarom hajtani baratom, nehogy besokaljon. Az orvos mar felirt clostit, de mivel elment utanna szabadsagra aztan meg nalunk jottek be dolgok, ez ket honapot csuszik. Szoval, ha megjon mostanaban es visszamegyek hozza, akkor ez fog jonni. Igazabol gondolkozom doki valtason, csak nincs otletem se, meg felek, hogy olyat talalnek, aki mindenre azt mondja, hogy majd. Mert idom nincs olyan sok. Elso baba lenne es dec.-ben leszek 31. Soha nem gondoltam, hogy ennyire keson "allok" majd neki, de hat ez van ... (meg egy 2 evvel fiatalabb barat Kép) Szoval azert nem vagyok igazan megelegedve a mostani dokival, mert hormon vizsgalatot nem akar csinalni es egyebeket, amikrol itt hallottam es jonak gondolok. Pedig direkt kertem. A menzim nekem sem tokeletes. Nagyon ritka, hogy idoben megjon. Eleg egy kis izgalom es borul. kb 2 hete homerozom is (popsiban, meg marciustol csinaltam 2 honapig, de honaljban) azt hiszem az ovulacio megvolt, de utanna osszevissza elkezdett ugralni.(vagy ez kizarja az ovit?) most 4-5 napja 36.5 es 36.7 kozott ugral (egyik nap ennyi masik nap annyi). Ja es alegmagasabb is csak 36.8 volt. Szoval igazan nem is tudom, hogy most mi van es kihez fordulhatnek.

Boccs a szoozonert. Ahhoz kepest, hogy milyen rossz vagyok az irasban (keptelen vagyok kapcsolatot levelben tartani meg emailben is!!) eleg hosszura sikeredet.

koszi, hogy meghallgattatok.

Ha mar van aki hasznalja azonositonak a Klarit, szoljon. Addig is
sziasztok

Klari
Klari

Boccs, az hogy a barat 2 evvel fiatalabb nem dicsekvesnek szantam, sot ...

Klari
Klari

Drága Monchy,

Olvasd el még egyszer a levelemet, volt benne egy mondat!! Ha van ovuláció, akkor nem kell kezelni a kevesebb mennyiség&#369; vérzést. Márpedig ha a h&#337;m. görbe egyértelm&#369;en két részre bontható (ún. bifázisos: volt minimum és luteális szak), akkor volt ovuláció is!!! Úgyhogy mindaddig amíg az összes jel arra mutat, hogy volt ovulációd (h&#337;m, nyák stb), addig nem lényeges a kevesebb mennyiség.

Szóval ne izgulj, ez nem lehet baj.

Remélem most már OK. Bocs, de nekem rohannom kell, a többi termést majd holnap reggel bepótolom. Pussz,

Márti
Márti

Köszi Márti! Leesett a papírtantusz! Csak tudod, nekem is eléggé rohanós napom van.

El is búcsúzom Lányok!
Sziasztok holnap!

Monchy
Monchy

Haliho!

Most jovok a dokitol: behivott, kikerdezte, mi ujsag, aztan azt mondta, hogy o jobb szeretne ha megvarnank a spontan mensit...es ennek tokre orultem, mert en is azert huztam eddig a dolgokat hogy ne kelljen mar annyi gyogyot magamba tomnomKép Szal o is ezt javallotta, es hogy akkor majd var vissza az UH-ra, vagy ha a szurikat nem tudom massal beadatni. Tok korrekt volt, eddig meg sose volt ilyen normalisKép

Ugyhogy most kerek szepen olyan sugarakat, hogy megjojjonKép Na ilyen se sok volt meg itt!KépKépKép

Pussz: orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Kedd helyett szerdán, de túl vagyok a HSG-n. Kedden bementem a kórházba, vérvétel, vizelet, aztán étlen-szomjan várakozás háromnegyed 2-ig, mikor is kiderült, hogy a röntgen már nem fogad.

Hazajöttem, és szerdán reggel vissza. Negyed 11-kor kaptam egy szurit vénásan, Dolargan (asszem), amitöl kb 15 mp múlva már nem tudtam beszélni, annyira elkábultam.

Kismütöbe vittek, feltették az eszközt, amin keresztül ezt az anyagot fecskendezik fel. Nem emlékszem igazán semmire, csak arra, hogy matatnak.

Azután a röntgen következett, itt csak annyira emlékszem hogy hideg volt az asztal...

Azután újra kismütö, majd a kórterem. Ájultan aludtam délután 3-ig, aztán hazahoztak, és itthon is még másnap délelött 10-ig! (Az orvos viccesen azt mondta ne kábítózzak, túl jól hat rám... Kép )

Végeredmény: rendes méhür, tökéletesen átjárható petevezetékek. Tehát: amitöl tartottam, hogy a multkori mütét miatt elzáródásom lehet, nem igaz!

Teljesen ép vagyok, hurrá!

A találkozásról: én is szívesen mennék, a 29. nekem is jó, közel is lakom a választott helyhez. Autóm is van, szívesen fuvarozok bárkit a nyugatitól, ha kéritek.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Sziasztok!

Már nagyon régen nem jártem erre, azóta a szörny&#369; esemény óta. Ha valaki nem tudja, akkor elmesélem. Elvetéltem a 2 hónapban és m&#369;tétileg befejezték a terhességemet. Az orvos fél év várakozást javasolt és most tartunk a 4 hónapnál. Szóval még hátra van kett&#337;. Nagyon nehezen viselem a várakozást. Dehát ezt nem kell mondanom.
Képzeljétek találtam egy jó kis oldalt, ahol egy házaspár írja le a napjait a babavállalásról. Szerintem érdemes megnézni. S&#337;t nemcsak a n&#337; írja le, hanem egy férfi gondolatai is megjelennek.
Biztosan nagyon tanulságos lesz ez a kis történet, mert már az els&#337; események kint vannak a lapon, és elég izgalmas.
Szóval akit érdekel kukkantson be, nekem nagyon tetszett.
http://www.ekalendarium.hu/baby.php

Indigo
indigo

Sziasztok lányok!!!!

kedves Lella és többiek!
Ma voltam uh.-ám és képzeljétek elmúlt a 41mm cisztám, vagyis vissza zsugorodott 16mm-re.Ugyhogy nem megyek egyenl&#337;re m&#369;tétre.
Lella!
Én Gy&#337;ri vagyok és Dr. Nagy Zoltánhoz járok.
Most a 4.-ik napon vagyok és szept.24-én megyek uh-ra, hogy vannak-e tüsz&#337;im, és ha nincs megkezdödik a kivizsgálás.Peteátfuvás,hormonszint vizsgálat stb. de a clostit nem szedhetem tovább.

Lányok lehet, hogy hülye kérdés valaki itt irta,hogy ha terhes vagy a méhszáj zárt, ezt te honnan érzed megvizsgálod magad, és ha igen akkor mit érzel?
ismét elkezdek hömérözni, szeretném ha végre történe valami csoda babus szeretnék, de tusom ezzel nem vagyok egyedül de most ugy érzem nem birom tovább.Nekünk miért( itt rátok és rám gondolok) nem sikerül, és annak miért aki nem akkar babát?
Na mindegy belevettem magam a tanulásba és majd lesz valami!
Puszilok mindenkit és sok akciózást kivánok!
(én most odabújom a papához!!!!!)
bogi
Boglárka

Szisaztok! Kb mennyibe kerul ovaulacios teszt egy honapra.Nagyon koszi a valaszt!!!!!ú
Csincsilla
Csincsilla

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma is kinyitotta kapuit a Babanet! Tessék, csak tessék! Kép Tessék örülni, itt a hétvége! Kép

Íme a mai lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 51 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 50 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 45 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 36 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 34 cn Ulm 26 év
Margit 4c 32 cn Budapest 30 év
Gabo 28c 31 cn Miskolc 26 év
Eni ? 28 cn Pécs 26 év
Cico 4c 27 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 26 cn Budapest 29 év
Süni 3c 23 cn Budapest 29 év
Lora 10c 23 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 21 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 19 cn Calgary 26 év
Éva 27c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 19 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 14 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 13 cn Budapest
Norci 5c 13 cn Budapest 26 év
Moni 4c 12 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 12 cn Budapest 26 év
Bella 15c 12 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 12 cn ? 32 év
Eszter 12c 12 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 10 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 6 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 5 cn Györ 24 év
Márti 9c 4 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 2 cn Szeged 30 év

Monchy
Monchy

És itt a randi-lista is:

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
Monchy

Jó reggelt Lányok!

Monchy, tul gyors voltál. Akartam még elötte szolni, hogy javisatok.
3 napi enyhe barna trutyizás után ma reggelre megjött, a höm is a mélybe vetette magát. Ami érdekes, hogy még nem fáj, pedig általában fetrengeni szoktam a görcsöktöl.
Három hétig nemigen leszek netközelben, csak hétvégén, de akkor majd probálok potolni minden olvasnivaslót, és szorítok mindenkinek. Ennyi esö után már igazán megérdemelnénk egy kis babaesöt is.

Ha legközelebb valaki frissit: Eni 2c 1cn Pécs

(ugy gondolom, a kérdöjel helyett inkább elkezdem onnan számolni, hogy itt a listán mióta probálkozunk)

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek
Eni
Eni

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 51 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 50 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 45 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 36 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 34 cn Ulm 26 év
Margit 4c 32 cn Budapest 30 év
Gabo 28c 31 cn Miskolc 26 év
Eni ? 28 cn Pécs 26 év