Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

skrisz72

Jó reggelt lányok!

Kisedi én egy ingatlanfejlesztőnél dolgozom mint irodavezető és asszisztens.
Igazából a munkám nagy része gép elött történik de jobb így itthon mert ha kész vagyok a dolgokkal le tudok feküdni.
Bár így van sajna amit nem tudok megcsinálni és szegény kolléganőmre (főnöknőmre) hárul. :roll:

Ma reggelpicit beparáztam iga már tegnap este kezdődött.
Nem feszül a cicim igaz eddig se feszült nagyon csak megnőt apa szerint ne aggódja a méretei még mindíg hatalmasak és valahogy a hasam sincs felpuffadva.
Remélem minden rendbe van odabent! :roll:
Volt valakinek hasonló parája?

Ma két szurit kapok össze kéne szedni magam, hogy elinduljak! :oops: :lol:

Kép

Kép
raniko

Raniko: a cicifájás ingadozik, nekem is hol elmúlt, hogy felerősödött, aztán a 8. hét körül teljesen mérséklődött és azóta sem fáj jobban. Nem fájhat 9 hónapon át ugyanazzal az intenzitással! Én holnap kapom az utolsó szurit! :D És az Utro is csökkenőben van! Alig várom a végét!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi köszi!
A hasad fel volt puffadva?
Én ma megyek és 2-t is kapok szóval készítem a hátsóm! :lol:

Jó neked utcsó szuri én is szeretnék már itt tartani! :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani: a haspuffadás sem állandó, örülj, ha nem puffad, mer fog még eleget! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="timi76"]R írta:timi76ani: a haspuffadás sem állandó, örülj, ha nem puffad, mer fog még eleget! :wink:

Akkor jó! :lol: :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Hú de sokunknak lesz babája tavaszra :lol: :lol: :lol:

Rani ott van az a babó vagy vannak :lol:

Rani hogy érted el a 3,5 liter folyadékot naponta? Tudsz ajánlani egy jó módszert, azon kívül, hogy inni kell. Én most fél literes vizeket próbálok inni, de még nem tudtam felmenni 2,5 l-nél többre.

Májuska, Puszi, Baba és Bols mennek a drukkok, akiket kihagytam elnézést.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises: én amikor rá kellett szoknom a sok vízre, mindíg 1,5 literes palackot raktam a szemem elé. Nem érdekelt, hogy kit zavar, ott volt a monitor mellett, hogy mindíg szem előtt legyen és délelőtt el kellett fogynia egy palacknak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, jó ötlet, köszi.
Én eddig 3 dl-es poharakkal próbálkoztam, de nem túl jó és számontartani is nehéz a mennyiséget.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises bevallom én nem pusza vízből értem el a 3,5-4l/nap. :roll:
Most jelent meg a piacon a Bravonak egy pink grapefruit üditője ami nagon enyhén kesernyés de tényleg épp hogy, és ez hidegen nagyon fini! :wink:
:wink:
Hát nekem így sikerült.

Végre haz értem a szurból ez a kettő picit sok volt nekem mára, főleg úgy, hogy alíg bírtam elindulni olyan hányingerem volt. :lol:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!
Most csatlakoztam, de már olvasgattalak benneteket korábban is. Kováts doktornőhöz megyünk hétfőn konzultációra.
Petevezetékeim elzártak, októberben volt laparoscopiám. Remélem minden rendben lesz, és megindul az első lombik-kezelés.
Amúgy már van egy gyönyörű, 3,5 éves kisfiam.
nemevi

Kedves skrisz72!
Szépen csokorba szedted a pacientúrát!
Van akinek elsőre sikerült? Bíztassatok kérlek! javascript:emoticon(':lol:') :lol:
nemevi

Nemevi: üdv! Kisfiad is lombikbaba? 1.re sikerült? Drukk a kistesóhoz!

Rani: minden ok a manókkal!!!! :D

Alle: annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szia Puszedli!
Marcikám egy sikeres petevezeték átjárhatósági vizsgálat után 2 nappal fogant, természetes úton! Mire kistesót akartunk, már nem volt sikeres az átjárhatóság! Ezért kell most a lombik! :?
nemevi

Puszedli! Látom a több mint 4000 üzenettel elég rutinos vagy. Hogy állsz Bébifronton? Sajnos nem elég tiszták számomra ezen centivágós édes kis képek!
Pocaklakóként 22 cm talán? 1? 2? ?
nemevi

Szia Nemevi! Szeretnél táblalakó lenni? Persze nem hosszú ideig, csak amíg összejön a kistesó. :wink: Twist-nek 4 inszem után az első lombik sikerült! Nem lehetetlen! Hány éves vagy?

skrisz72

Nemevi: ciklusnapomat jelzi. Ezen az oldalon legfölül van a táblánk, ott meg tudod nézni, ki hol tart. Én 2. napja szúrom az injekciót, ez a 3. lombikom.

Kép

Kép

*puszedli*

Alle +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Rani, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nemevi, üdv köztünk. Drukk a gyors 2. babóhoz :wink:

Irises, inni-inni-inni :D

Puszi, szépen mennek a napok előre a vonalzódon :wink:

Babi, mindjárt szurik :P

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

33 múltam márciusban, Marcell 2006 január 1-én született, még nem voltam 30.
Hogy táblalakó? Hétfőn megírom a konzultáció után.
nemevi

A táblalakók közül S.beán kívül mindenki első babára vár?
Sbea: Neked az első is lombik volt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nemevi 2009.06.18 15:21-kor.
nemevi

Nemevi, akik fent vannak, azok éppen elkezdték a stimulációs időszakot. Szorgalmasan szurkálják a pocakjukat hormonokkal. Érnek a tüszőcskéik, amit majd megszúrnak (punkció) a dokik és leszívják belőlük a petesejteket. Ezután megtermékenyítik őket apa kisfickóival és megegyezés szerint 1-2-3 embriót ültetnek be. Hogy ikresek lesznek-e, az az embrióktól függ. Ha jól érzik magukat odabent és mindannyian megtapadnak, akkor igen. :D
Nálatok mi a terv? Hány embriót kértek vissza?

skrisz72

[quote="nemevi"]A írta:nemevi táblalakók közül mindenki első babára vár?

Akiknek már a második vagy többedik babája lesz, zárójelben ott van, hogy "kistesó projekt".

skrisz72

Bocsi! Nem voltam elég figyelmes, hamarabb kérdeztem, mint ahogy elolvastam volna a táblázat oszlopait.
Nem tudom, hogy mennyiből választhatok? 2-re gondoltunk, de nem tudom, hogy korhoz kötve van-e kötelező, vagy csak ajánlott mennyiség?
nemevi

Általában kettőt szoktak beültetni. De meg lehet dumálni a hármat is. Bár az már elég riszkis. :wink: Én hármat kértem vissza, mert még nincs gyerekünk, akár az ikreket is bevállaltuk volna. 37 éves vagyok, ezért nem is nagyon tiltakozott az orvosom. Szerintem 35 év felett engedékenyebbek. Gondolom rosszabb a megtapadási arány az életkor előrehaladtával. De ezt nem tudom, csak tippelek.

skrisz72

skrisz72! Ti hány "embriót" kértetek visszatenni? Mennyiből maradt meg Eszterke?
nemevi

Igen, ez érthető, tutira mentetek. Az igazság az, hogy a párommal 3 gyermeket terveztünk, ezért nem lenne gond nálunk sem az ikerterhesség.
Így, a finisben, visszatekintve a megpróbáltatásokra, bevállalnád a kistesó projektet?
nemevi

Nem is tudom. Igen is meg nem is. Nekem a másodikra sikerült, szerencsém volt. Nálam is ugyanaz a gond, mint nálad. Van két lefagyasztott embriónk. Még megbeszélés tárgyát képezi majd a kistesó. A mostani anyagi helyzetünket tekintve, azt mondanám, nem lesz kistesó. De ugye ez állandóan változik. Reméljük. A terhességem eddig tök sima, semmi gondom nem volt, és nincs is. Eddig minden percét élveztem. Valószínüleg majd attól is függ, hogy Eszter milyen baba lesz. Mert ha nagyon kiborít, akkor nem fogok bevállalni mellé még egy gyereket. Azt szeretném, ha a gyereknevelés öröm lenne, és nem egy kínlódás.

skrisz72

Sziasztok!

nemevi, igen. Az első is lombik volt.

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Lányok!
Légyszi segítsetek abban, hogy hol tudnám gyorsan, és pénztárcakímélően megcsináltatni a HIV és HEPATITIS teszteket!
nemevi

[quote="nemevi"]L írta:nemeviányok!
Légyszi segítsetek abban, hogy hol tudnám gyorsan, és pénztárcakímélően megcsináltatni a HIV és HEPATITIS teszteket!

Kaáliban a konzi után leveszik, ha kéred. Neked is, meg apának is. Asszem az nem olyan drága. 1-2 ezer forintra emlékszem.

skrisz72

Szia S.bea!
Látom, nem akartok sok korkülönbséget! Hamar letudni a kettőt és kész? Vagy szeretnétek harmadikat is?
Nem volt komplikáció a terhesség alatt? Jól voltál?
Megnéztem csepp fiadat, tündéri baba!
nemevi

Én most ikrekre hajtok :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, biztos vagy te ebben? Azért az nagy strapa elejétől a végéig.

skrisz72

Sziasztok! :D

Látom, aktívak voltatok ma! :wink:

Nemevi,
üdv a Legjobb Csapatban! :lol: Gyors babásodást! :P

Babim,
hatalmas drukk az ikrekhez!!!! :D
(szúrsz már? :roll: )

Puszikám,
vacakol az msn-en, nem enged be :evil:
de láttam, kerestél...próbálok bejutni :?
szurikhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(én most nem vok a topon, súlyos anyagi gondok... :oops: de ezzel nem vagyok egyedül :oops: )

tillidian

Nemevi: üdv a csapatban!

Baba: hajrá ikrek! Azért az eleje nem olyan nehéz ám, úgyhogy csak bátran! :)

Alle:+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani: de kíváncsi vagyok kit-kiket láttok holnap uh!

Till: együtt érzek veled! :oops: :cry:

Puszi: eredményes szurkálást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

A Suprefactot holnap kezdem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: szuper!!!!!!!!!! Nekem a mai tű nem akarta átszúrni a bőröm, áááááá! De én voltam az erősebb!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

ügyes vagy! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, ezer bocs, nem tudok hosszan írni :oops: , szétbontva a lakás, pótolom majd hétvégén!
Láttátok az új vonalzómat :wink: :D ???
Egyelőre nem állítottak le, remélem tényleg az ICSI megoldja minden bajunkat!!!
Szóval megyünk, megyünk, és meglátjuk!!!
Drukk és üdv mindenkinek!!!

Kép
majuska

Jó reggelt!

A legfontosabb drukk ma meg holnap Allénak megy!

Utána szépen sorban a többi szurkálódónak:

Májuska, Puszedli, Baba +++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Jó reggelt lányok!

Tilli átérzem a gondod! :(

Puszi büszke vagyok rát tudom, hogy a tűnek semmi esélye veled szembe!! :lol:

Én most értem haza.
Reggel vettek vért dokibácsi megnézett HU-val és láttunk egy szép petezsákot egy szép kis szikhójaggal!!!!!! :lol: :lol:
Mondta, hogy a szívhanghoz mg korán van de kell mennem egy hét múlva.
Minden ok amúgy kapom a szurikat abba maradtunk.
Hát ez van egyszemkénk van!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
raniko

Raniko: ez szuper! Gratulálok! Egy szép erős baba! :D

Alig várom, hogy délután legyen, mert akkor jön haza a párom és beadja az utolsó Progit! :D :D :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi köszi!

Igen egy szép erős!!!!
Jó neked, hogy utcsó szuri!
Az én párom ma kezdte a tanulást, hogy hogy kell de még nem bíznám rá!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Jó reggelt! :lol:

Rani: gratulálok Túrógombóchoz!!!!! (Lehet a másik baba elbújt. :wink: )

Alle: annnnnnnyira izgi!!!!!!!! Iszonyúan drukkolok!!!!!!

Májuska: örülök, hogy megy a Gonal, szurok-szurok!!!!

Baba: hajrá Supre!!!!!!!!

Szép napot!!!!!! Este állítólag jön a vihar,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Rani: az én párom ügyesebb, mint a nővérkék! Valahogy nagyon van hozzá érzéke. Egyszer elmondtam-mutattam neki, hogy hogy kell és már profi is volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Húú, de sokat írtatok lányok!!!

Alle, még mindig minden ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, csodálatos lehetett látni! gratulaaaa (még sokszor) :wink:

Puszi, hajrá, nagyon erős vagy!!!! :D

((((((((((((((Tilli)))))))))))))))))), sokan átérzünk hasonló problémákat, légy erős!!!!

Májuska, akkor hajrááááááá

Timi, ez igen, gratula a férjecskédhez!

Baba, holnap egy csoda veszi kezdetét...

(Igen, jön a vihar, már érzem - széthasad a kobakom :evil: , de miért mindig hétvégére??????)

kalkata

Amina + Nani, remélem FRISSEN - KIPIHENTEN jelentkeztek hamarosan.... :D :D :D

kalkata

Kata, neked megvolt a kontroll vizsgálat?

Rani, gratulálok édes túrógombóckához! :lol:

skrisz72

Rani: Szívből gratula! Eszméletlen érzés már a kezdet is!

Timi: Remélem, ha eljutok odáig, az én férjecském is eljut odáig! ( Mármint, hogy rászánja magát, hogy engem szurizzon)
Csak popsiba kapja mindenki? Pocakba nem lehet?
nemevi

Nemevi: a progszteronszurit csak popsiba szabad szúrni, mélyre ráadásul. Ez egy olajos alapú cucc, szóval nem éppen a legkellemesebb. Jegelni és masszírozni kell, nehogy becsomósodjon.

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?