Éljen FANNI és éljen ÁBEL!!!!
Jó egészséget kívánunk!
Ancsi: tanulás:ööö hát nem irigyellek...a hányósfosós miatt meg pláne! Jobbulást!!!!!!!!!!!!! ++++++
Tegyél fel a lányokról képet, plíz!!!
Curse: hihetetlen mennyire hasonlítanak a köcök!!!
Nagyon helyesek!!
nyúzás nálunk is van. Amióta Bori lé-pe-get, azóta Kamilla állandóan táncolni akar vele
és ebből vannak a nagy sírások, mert 1. Bori bőg, ha elrántja, 2. Kamilla bőg, hogy ő csak táncolni akar Borival és Bori mé nem akar vele táncolni
Deni: nem az a gond, hogy érett-e vagy se, mert Kamilla totálisan teljesen szobatiszta (pfűj de randa szó ez), ez inkább a tesóféltékenységgel van összefüggésbe nála. Vannak hetek amikor semmi probléma nincs ez ügyben, és vannak hetek amikor a már leírt problémák adódnak és ezeket a visszatérő heteket egyre nehezebben viselem
Érdekes mód pl alvásnál se éjjel se du nincs semmi gubanc.
Ja és most lent maradt Pécsett a lány, és nagyon ott akart maradni, úgyhogy mondtam, hogy csak akkor ha nincs baleset (merthogy első nap ott is inkább a kanapé mögé szaladt
kakilni) és láss csodát a befenyítés után -hogy hazamegyünk- egyik nap se volt gond!
Zsan: ezt a -tefogodkimosni- már én is mondtam neki...de nem hatotta meg...sőőt azt is mondtam már neki, hgoy beledörgölöm az orrát mint a macskáknak
persze nem dörgöltem bele, de csak azért mert azt is úgyis nekem kellett volna lemosni
Barbi: szerintem a kétgyerekeseknek alapból kellene, hogy a MÁK vagy más állami szerv kiutaljon egy ergot vagy egyéb háti hordozót
éljen a jóléti társadalom!
Szülinap kb úgy zajlott ahogy vártam. Bori gumicsacsit kapott, amire Kamilla is gerjedt már régóta, de hát ő már kinőtte eme játékot. Gondoltam én. Kamilla átadta a tortát, seperc alatt lekapta róla a marcipánrózsit, alig maradt nekem meg a levélkéje
nagy kegyesen Bori megnyalhatta az egyik szirmot, de ennyi.
Aztán jött az ajándék! Kamilla úgy örült a gumicsacsinak...aztán jött a hiszti, amikor felvilágosítottuk, hgoy ez bíz Borisé! Bori is nagyon örült neki, már amikor rá tudott ülni Kamillától
Szal Kamilla bőgött, hogy az az övéééé, Bori bőgőtt ha Kamilla lekapta róla... szóval jó parti volt
Azért kb 20 perc után eljutottunk oda, hogy kölcsönkérte Boritól a csacsit...és valamelyest fogta az adást, hogy ez most nem az övé. Szép nap volt
Kamilla lent van egész héten Pécsett.. totál vicces, de unatkozom!
Úgyhogy megyek és csinálok egy kis málnamisut
Rylie