Sziasztok!
A torka úgy néz ki rendben van ,eszik-iszik rendesen, igazából nem látom rajta hogy beteg lenne! Nem is nagyon bírok már vele itthon,tegnap lesz ami lesz,kimentem vele sétálni!
Olyan volt mint egy versenyló,akit pár napig megkötözve tartottak...csak úgy futkosott össze-vissza!
Már azért aggódtam,nehogy a nagy futkosásban elessen és meg úgy megüsse magát,hogy azért kell dokihoz menni....
Ez sok doki látogatás már belénk tette a parát rendesen! Ha már nem úgy alszik-eszik-viselkedik ,mint egyébként szokott,belül már dolgozik az ideg hogy mi a baj....
Köszi az immunerősitős tanácsokat,rákérdeztem a doki nőnél,ő a ribomunil -t irta fel,ha vége ennek az egész antibiotikumos kezelésnek,mindenképp szedetek vele valamit! Bölcsitől függetlenül is!
Jaj viszont amin teljesen kiakadtam!!! Azt mondta a dr néni,hogy azért betegeskedik ,mert még mindig szoptatom!!!
Mondtam is neki,hogy na ezt most hallom elöször! Nem forditva van? Vagy úgy lenne ész szerű? Vagy ha most hagytam volna abba a szopizást,akkor még mindig nagyobb esélyt látok,hogy igy lenne...
Hivtam is a védőnőt,hogy találkozzunk már,mert már teljesen el vagyok kenődve,bizonytalanodva,tanácstalanodva hogy akkor most ki mit mond,mire,kire hallgassak!
Én nem szállok bele most az rendszer szidásába -mert egyértelmű nem azért ilyenek a dokik,mert nekik ez igy jó- de az a szomorú,hogy a gyerek rendeléseken sincs másként,mint a felnőttön! És hogy 2-3 helyre kell elmenned,ahhoz,hogy megbízható kezelést ,ellátást kapjál....
Pankaa: komoly húgyuti fertőzése (laikusként mondom ,persze) sztem sincs, amit még mondtak,hogy e-colit találtak (nem tudom,hogy a pisiben,vagy a vérében) na de ezt is csak kedden tudtuk meg!
És hogy ez egy nagyon genyó baci,mert hogy megtapad mindenhol és jól ki kell onnan mosni! Most ugye ha kell ha nem itatjuk,mindennel,a lakás minden pontján van egy flasi,ilyen-olyan lötyökkel !
Doki váltáson eddig még nem gondolkodtam,mert eléggé megvoltunk elégedve a dr nővel,de úgy látszik ha baj van akkor derül ki,ki jó orvos! Most hogy ugye szinte hetente találkozunk, párom is jön velünk,és ő is azt mondta,hogy olyan mintha le akarná a felelősséget háritani magáról,azért küldözget ide-oda,és hogy teljesen úgy tűnt mintha megijedt volna,mikor bementünk,hogy piros a torka! Ezen a kórházban is meglepődtek,hogy mandula gyulladással,miért küldött a nefrológushoz?!
A váltáson igy erősen gondolkozom,de nem tudom,hogy kihez! Most kérdezősködöm,hétfőn jön a védőnő,vele is megbeszélem, elsősorban vki olyat szeretnék,aki nem rögtön AB-vel kezdi el tömni a gyereket!
MÁS: Nyaralás téma :nagyon irigyelek mindenkit,aki eljut valahova! Nekünk is tervben volt egy hosszab utazás,de közbe szólt ez-az....
Orsi,számolod már a napokat visszafelé? Nagyon jó lenne még vmikor talizni! Remélem hogy teljesen oké velünk minden és eljutunk felétek a napokban!
Jók legyetek,ahogy tudok jövök!
Jó hétvégét mindenkinek!