Druszám, drukkolok
Hamar eltelik az a pár óra, meglátod.
Barbi, én azt hallottam, lehet napozni, csak a terhesség későbbi szakaszában fokozottan kell figyelni a fényvédelemre, mert májfoltok alakulhatnak ki a túlzott napfény hatására. (Bár ha jól tudom, ezek meg elmúlnak utóbb....
Etus (és talán mások is vannak, akiket más vonatkozásban érinthet): Nagyon sajnálom a dolgot. Nem tudom, orvosnál voltatok-e a hat év alatt, de ha szervi vagy egyéb kizáró oka nincs a babavárásnak, én nagyon jó szívvel tudnék ajánlani és homeopatiával és akupunktúrával foglalkozó doktornőt (az István kórház akuéóp. részlegét vezette sokáig, szóval nem kókler), aki elképesztő dolgokra képes. Minden tiszteletem modern orvostudományé, és tudom, hogy sokan ódzkodnak az alternatív gyógymódoktól, de amit ő művel, az tényleg csoda. Régebben és sem hittem benne, jártam akupunktúrára máshová, és semmit nem ért, csak a fél fizum ment rá.
Aztán jó pár éve allergiás lettem a parlagfűre, előbb csak kicsit, majd éjszakai fulladási rohamok jöttem rám. A tüdőgyógyász prof. megnyugtatott
, hogy ez tuti asztmává fejlődik, egész életemben szteroidokkal fogok élni. A doktornő munkájának köszönhetően, két éve már csak szipogok picit, fulladás örökre a múltté. Ugyanígy kikezelt egy visszatérő húgyúti fertőzésből, amire a Sport kórház vezető urulógusa is csak a vállát vonogatta(igaz jószándékúan)
10 éve küszködöm különféle nőgyógyászai nyavajákkal, háromhavonta elkapok valamit usziban, konditermi zuhanyzóban, bárhol
, és ezzel is hozzá fordultam. Meggyőződésem volt, hogy ilyen háttérrel nagyon nehéz lesz a babát összhozni. Ehhez képest az egyébként 32-36 napos, néha tök rendszertelen ciklusomat napra pontosan 28 naposra beállította két éve, és azóta ilyen. A baba meg az első hónapban kopogtatott.
Fontos még, hogy csak annyi kezelést ír, amennyit szükségesnek gondol, egyáltalán nem a pénzre megy! Én próbáltam volna sűrűbben járni, azt mondta, felesleges.
Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem
Futok dolgozni, mindenkinek szép napot!