Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Juca, jo utat!Kép

Anyagiak: Nekem a doki megmondta az elején, hogy 40 ezer a szülés. Ha meg leszek vele a szülés után is elégedve, én boldogan adom oda neki ezt a pénzt. Pedig nem állunk túl jol anyagilag.

Képzeljétek, ma volt a terheléses cukrom. Nektek is ilyet kívánok, azt hittem álmodom. Tudnotok kell, én ájulok mindíg, remegve és félve megyek a vérvételre. (a párom akkor ájul, ha én kijövök onnan, ugyhogy kiegészítjük egymást...Kép) Szoval, jelenés a Máv korházban negyed nyolcra a dokinál ma reggel. Háromnegyed 8-kor meg is találtuk, mert 4 bejárata van a Mávnak, és mindenhonnan máshová küldtek. Szoval behivott, megirta a beutalot, és mondta, hogy leveszik a vért, és mehetek is haza.. Mondom hogyhogy, hát nem kell két orát várni, hogy a következöt levegyék, merthogy éhgyomorra jöttem. Erre csak somolygott, és mondta, hogy ö már a multkori vérvételnél nézetett nekem cukrot is, és most szaladjak enni egy zsömit, meg lökjek be egy kolát, és fél (!) ora mulva leveszik a vért. Pont fél orát kellett várni, mert rengetegen voltak, és hamar tulestem rajta. Hát ilyen az én doktor bácsim, és egy vérvétellel megusztuk az egészet. Megint nagyot nött a szememben. Kép Gabi, Te jutottál eszembe, nem nálad volt a féloránkéti 5 vérvétel? Annyira sajnáltalak miatta akkor is!

Sziasztok!

Niki
Niki

Sziasztok lányok!

Tiduj, most esett le: az én laborpapíromon is 1981 volt. Nem értettem eddig. Most esett le. Kép

Mi voltunk tegnap a Babyker-ben. A babakocsik nem tetszettek igazán. Van ott is lengyel, amirol itt már esett szó régebben viszont 27 ezer. 33 ezerért láttam máshol. Így ha valaki azt szeretne megéri oda elmenni érte.
Vannak bizományis kocsik is. De nagyon jól néznek ki. Gondolom nem vesznek be akármit. Ezek általában nagyon jó márkák és kb. fele annyiak sem mint újonnan.

Védono: tegnap kiderült új védonénink van. Ez sokkal szimpatikusabb, mint az elozo. A vérnyomásom továbbra is 90/60 stb, de én jól érzem magam.
Súly: 7,5 kg-t híztam eddig. Célzott is a hölgy, hogy 10-12 kg-nál nem illik többet hízni. Szóval a hízás a vesszoparipájuk nem? Kép

Üdvözlet mindenkinek: Niki K. 28.
Niki K. 28

Sziasztok!

Fúúú Mamacica, de jól kieszelted ezt a GYEDes-betegszabis-rendes szabis dolgot... kár hogy én ezt nem tudom megtenni az én Mikulásra érkezõ csemetémmelKép Sebaj TóbiásKép

Gatya-téma: BMárti, a szívembõl szóltálKépKépKép
Egy hete kaptam kölcsön egy kék farmer kantáros kismamagatyót, azóta nem lehet rólam leszedni, olyan kényelmesen és jól érzem magam benne pólóval és sportcipõvelKép
Ma pedig egy másik kolléganõm is behozott nekem egy kantáros farmer-jellegû gatyót, ez vékonyabb anyagból van, pont a mostani idõjáráshoz való... ez is kék, de nem baj, végül is szeretem a farmert. Ezekhez már csak egy nadrágot fogok beszerezni, feketét, valószinûleg csak sima derekút, nem kantárost, és el vagyok intézve kismamagatyailag erre a 3 hónapra.

Pocaklakó gyermekünk õrület, mit csinál mostanság... este fél 10 körül elkezd... hát nemtom micsinálniKép... és ezt mûveli kb. fél 11-11ig, mindezt olyan intenzitással, hogy tegnap a TV-re sem tudtam figyelni, folyton csak vigyorogtam rajta... Éjjel voltam kint (természetesen most is, mint mindig, legalább 3x) wc-n, babuka persze ismét tornázott egy jó sort, az álmot meg kiverte a szemembõlKépKép Reggel ugyanez pepitában: felébredek, mire ébredek? Babuka ismét tornázik, teljes erõbedobással... Lányok, mi a jó eget csinálnak ezek a babák odabent ennyire lázasan? KépKépKép Párommal már mindenre gondolunk, egészen a szobája falának rendszeres újrafestéséigKép

cupp,
Beja(27dik)
Beja

Sziasztok!

Beja, koszi!Akkor hetfon en is belevetem magam a kismamatornaba, ugyhogy akkor talalkozunk is.

Tiduj
Tiduj

Sziasztok Lányok!

Hogy mit csinálhatnak odabent azt nem tudom, de az én picim is mint akinek fizetnek érte annyit ugrál. Én meg már nem nagyon kapok levegőt, mert helye az egyre kevesebb, de ez nem zavarja. Ma megyünk 3D Uh-ra, majd meglessük mivel foglalkozik.Kép
Sajnos tegnap a doktor bácsim azt mondta, hogy a külső méhszájam megnyílt, ami nem baj csak korai és pihenjek vele. Volt már valakinek ilyen? Most mit csináljak? Dolgozhatok? Végülis nagy bajom nincsen egyelőre.

Tikk
Tikk

Sziasztok,
Én is ma voltam terheléses vércukron ahogy NikiKép Hát ez egy ilyen nap.. És hasonlóan jó benyomásom volt. Nekem mondjuk levették az első vért éhgyomorra fél nyolckor . Vártam hogy adják már a cukros szmötyit, ehelyett elzavartak a büfébe hogy nyomjak be egy zsömit meg 2dl tejet és pontosan egy óra múlva menjek be. Ezt megtettem levettek egy kémcsővel és ennyi.
Úgy látszik néhány helyen már nem itatják azt a rettenetet, hanem zsömi plusz tej vagy kóla. Ha cukros vagy valószínű így is kiderül...

Amúgy mi jól vagyunk , az én babám is tornázik iszonyú lendülettelKép Nagyon élvezem.

Laura, bejött a savra az AntagelKép Megkérdeztem a dokit , ő is ezt ajánlotta.
Pussz mindenkinek és jó babavárástKép

Évike
Évike26

Sziasztok!

Látom mindenki lázasan készülödik. Vagy kismamaruha vagy babakelengye vásárlás. Tök jó programok.

BMárti! A babakocsink a MegaToysból, de Brendonban is láttam ilyen modulos kocsikat. Én jobbnak tartom ha külön-külön rakhatom rá a megfelelö kütyüt a vázra, mint egymásra pakolva mindent egyszerre, mert pl. GRACO TS ilyen. De nekünk is ez lesz az elsö bébi, tehát tapasztalat zéró. Azért remélem nem nyúltunk nagyon mellé a babakocsival.

Ágynak, mi kezdetben bölcsöt gondoltunk. Hát Csajok érdemes nagyon körülnézni, mert pl. a Rákóczi úti Götzben ua. az a Hauck bölcsö sokkal olcsóbb mint a MegaToysban. (ágynemüstöl, matracostol, baldachin stb. 50e ill. 75e a másiknál. Nem semmi!!!

Adri
Adri 33

Ja még a pólyáról...

Hát az nekünk nincs és valszeg. nem is lesz. Bár az egyik üzletben ajánlotta az eladónöci és mondta, hogy némely kórházban elvárják hogy vidd magaddal. Remélem a Margit nem ilyen.

egyébként pl. a szoptatópárnán gondolkozom. Szerintetek? Valakinek tapasztalat? 8 - 18e forintig láttam.

Adri
Adri 33

Sziasztok!

Mamacica! Ez a Matávos hasonlat tetszik! Kép Az én Párom csak azt mondta a nacimra, hogy dögül nézek ki benne, és hogy milyen vagány ("dzsesszi" az ö szóhasználatában Kép), de a kolléganöim reggel óta a Kisvakonddal húznak. Kép

Beja, Mamacica! Azon én is olyan sokat gondolkozom mostanában, hogy mégis mi a fészkest csinálhat odabenn?!?! Ami érzödik belöle, az leginkább a kick-box aerobikra emlékeztet... Kép

BMárti
BMárti

Szia Adri!

Ha megtudod, hogy a Margitban kell-e a pólya, írd majd meg légyszives!!! Neked már sokkal idöszerübb kérdés, mint nekem... Kép Te voltál szülés elökészítön? Ott nem mondják el az ilyesmit?

A szoptatópárna alatt mire gondolsz? Arra a nagyobb és keményebb fajta szögletes párnára, amire a babát lehet fektetni, vagy arra a félhold alakúra, amivel a mama helyezheti kényelembe magát? Az utóbbit kaptam Életem Párjától (eléggé rá van izgulva a babavárásra a pasi... Kép), igaz, szoptatáshoz még nem tudtam kipróbálni, de alváshoz, heverészéshez, autóban nyaktámasztáshoz nagyon kényelmes. Imádom. Akkor is megérte megvenni, ha a szoptatáshoz teljesen alkalmatlan lesz... Kép

BMárti
BMárti

Kés!

Mivel én veled mostanában nem beszéltem, így most hallom a jó hírt, hát itt írom le: gratulálok!! És nyugodt elkövetkezõ 8 hónapot kívánok!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Sziasztok Csajok!

Az én babám is belendült az utóbbi napokban!
Egy kórusban énekelek és vasárnap volt nagy zenekarral koncertünk! Hát az aztán nagyon vicces volt, amit velem rendezett, alig bírtam az éneklésre koncentrálni, mert azt figyeltem, mit csinál odabenn ez a csöppség! Jó lenne tudni, mit gondol ilyenkor a mamájáról! Lehet, hogy teljesen hülyének néz, hogy ilyen helyre viszem!

Herczegesek! Segítsetek! A védőnő azt mondta, hogy esedékes lenne a terheléses vércukor, de a doki még egy szóval sem említette. Mi a szokás nála? MIkor szokta küldeni a kismamákat és főleg hova? Mert ha ő beküld a MÁV-ba, akkor inkább odamennék, az AFP-n is meg voltam elégedve velük. Egyébként a háziorvosom is el tudná intézni, de csak azért, mert a védőnő mondta, még nem biztos, hogy le akarom vetetni a véremet.

Viki30, nadrágügyben: múlt héten voltam a Baross utcai kismama butikban, éppen a fekete gatyókat nem néztem tüzetesen, de vannak, azt tudom. MAga a butik szerintem nem drága, gondolom a nadrágok sem lehetnek drágák.

Mindenkinek szép napot!
Zafi (24)
Zafi

Sziasztok

A Margitban nem kell pólya mert angol pólyát használnak haza vinni pedig abban viszed amiben akarod nem szólnak bele. -Még szép- De pelenkát jó ha visztek mármint eldobhatót de a textil se árt azt inkább magadnak. A szülés napjára vigyetek valami kaját is magatokkal jól fog jönni.

tiktakora
tiktakora

Sziasztok lányok!

Mindenkinek minden jjjjjót!

Viki!
A Corvin áruház mögött lévõ Kiasmamaboltban megkötõs 4 ezer valamennyiért, a kertésznadrág
6300. forintba kerül. Nekem nagyon tetszett a fekete kertész, csak nam volt rámvaló. Kép
De a kiszolgáló hölgy nagyon aranyos, kedves. A bolt ugyan icike-picike.
Te beszéltél a dokinkkal a fizetendõrõl?
Én 2-3 ezeret adok alkalmanként, a vége összeget még nem tudom.

Pusszzz!

Chris
Chris

Kedves Mamacica!
Köszönöm a segítséget, azt hiszem én is valami hasonló módon oldom meg a szabi-betegszabi kérdését.
Persze sok minden függ attól, hogy hogyan vagyunk!

Viki!
Mégegy: Hogyan zajlott és mikor a terhelésesed? Itt a MÁV-ban a genetikai UH milyen?

Na, most már eleget kérdeztem. Kép

Pusszz Chris
Chris

Sziasztok!

Mégegykata! Meg tudnád mondani pontosan merre ban a Váci utcában akismamabolt. Ez engem is érdekelne. És ha van időd, azt is jó lenne tudni a Westend-es bolt merre van pontosan. Tudod, olyan nagy az egész.
Köszi

Éva
Névtelen

Tiktakora!

Köszi az infokat Margitról. Ez meglep, hogy vinni kell be pelust. Keveset adnak?

BMárti!
Én valami hosszú kifli alakú párnát láttam, félbe is lehet hajtani és összekapcsolni vagy mi. Szerintem az jó szopihoz is meg a mamának alváshoz még terhesen. De az akkora, hogy nyakba tuti nem jó, neked akkor valami másféle lehet.

Voltam két Margitos szülésfelkészítőn: a szülésznösön a párommal, meg egyen egyedül amit szülész tartott. Legközelebb e hó utolsó hétfön megyünk szintén Papival, mert arrol lesz szó, hogy miben tud segíteni a partner szüléskor. Meg kéne még menni egy csecsemögondozósra ahol megtanítanak fürdetni, pelenkázni stb.

Adri
Adri 33

Drága Pethes Ildi!
Nagyon köszi a gratulát, nagyon örülök neki mindig. Csak gyorsan ugrottam be, már megyek is.
Puszi Mindenkinek.
KésKata
Kés

Szia Adri!

Az én szoptatós kispárnám félhold alakú, kicsit hosszabb, de keskenyebb a normál kispárnánál, félbe tutira nem hajtható, mert ahhoz vastag. Biztosan van belöle többféle is.
Milyenek voltak a szülésfelkészítök? Érdemes elmenni? Be kell jelentkezni elöre, vagy csak odamegy az ember egyik hétfön 16 órára a B épület tanácstermébe, és kész?
Pelus ügyben én is hallottam, hogy "norma" van, x db. jár, tessék beosztani. Kép

BMárti
BMárti

SZijasztok!
Irtátok egy páran, hogy a doki ennyit meg ennyit kért a szülésért. Ezek szerint valahol elöre megmondja az orvos, hogy mennyi pénzt kér???
Ez kicsit durva azért. Én aszittem, hogy mindenhol úgy megy, hogy a kismama dönti el, hogy mennyi tisztelet dijat ad...
Lara-35
lara (lara)

Sziasztok!

Éppen egy hete dicsekedtem vele, hogy nekem mostanában nem szokott égni a gyomrom, erre ma kora délelött óta szenvedek töle. Már annyi Ham-Let-et ettem, hogy majdnem elgurulok töle, de semmit nem segít a korábban bevállt csodaszer. Kép
Bocs, csak jól esett panaszkodni...

BMárti
BMárti

Sziasztok ismét
Egy napra 3db pelus jár azt kell beosztani. Célszer? a liberot venni mert én csak annak ismerek újszülötteknek valót és azt sem lehet mindenhol kapni. A Margitban van patika de nagyon drága úgyhogy jobb kintr?l behozni.

tiktakora
tiktakora

Bmárti!

Vigasztalaskent:En most megyek a gyogyszertarba, veszek Antagel-t, hatha bevalik.
Szerintem megfordult Tildacska mert hol a holyagomat, hol a gyomromat rugdalja, csak meg azt nem tudtam eldonteni, melyiket csinalja a kezevel melyiket a labikojaval.

Pa!
Tiduj
Tiduj

Kedves Adri!

BMártihoz csatlakozva engem is érdekelne, hogy hogyan zajlanak a Margitban a szülésfelkészítők. Sokan szoktak lenni? Ez valamilyen tanfolyam féle, vagy kötetlen beszélgetés?
Kérlek mindent írj le,ami eszedbe jut. A párodnak is tetszett?
Manka2
Manka2

Lányok!
Ma megszületett Tvica kisfia: 3400 g, 54 cm, neve: Kristóf Bence!
Elsőnek gratulálok!
Emese
emese

Kedves Tvica!

Gratulálok és jó egészséget kívánok!
(Végre valaki, aki Vilmossal együtt ünnepli a szülinapját! Kép)

Juca
Juca (juca)

Sziasztok!

Tvica!
Gartulálok a babához, remélem minden rendben zajlott és majd irsz a részletekrõl!

Sok boldogságot és egészséget kivánok az egész családnak! Kép
Helga - 31.

Sziasztok!

Tvica! Nagy-nagy gratula kicsi fiadhoz! ( Gyönyörű neve van! )

Sziasztok
Katus(28)
Katus28

Tvica!
Nagyon sok boldogságot a kisfiúhoz!
Niki K.
Niki K. holnap 29

Kedves Tvica!
"Ami JÓ van a VILÁGON, születésnapján kívánom!"
Kép
Chrisék
Chris

Jo Reggelt!

Valakinek most megjobb mint nekunk!Gratulalok en is!Innentol majd csak ugy potyognak a babak.Kép

Tiduj(22)
Tiduj

Tvica!

Gratulálok!
Egészséget, boldogságot, sok-sok tejecskét! Kép

Mamacica
Mamacica

Zafi!

Én a 26. héten voltam most vércukron Herczeghnél. A Mávot javaslom.

Lara!

Nekem nagyon tetszett, hogy a doki megmondta elsö alkalommal a szülésért járo pénzt. Igy nem érhet minket meglepi. Tényleg nem olcso, és ha valakinek nincs ennyi, akkor nyilván nem ad. De igy legalább tudok mire készülni. (Karácsony elött 40 e)... De hát ez van.Kép

TVica!

Sok szeretettel gratulálunk a pici Bencéhez, sok boldogságot kivánunk hozzá! Kép

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

TVica, sziaaaKépKépKép Nagy-nagy gratula a kisfiúhoz, érezzétek nagyon jól magatokat és egymástKépKép Várjuk mielõbbi jelentkezésedetKép

Lara, szia! Helyettem is szóltál: nekem is forr a vérem ettõl az "elõre-megmondja-az-orvos-a-szülés-árát" - dologtól. A saját orvosomat nagyon szimpatikusnak találom, örülök, hogy hozzá járok, de eddig ez az egy dolog volt, ami visszataszító volt: kerek-perec kijelentette, hogy 40.000,- a szülés. Szerintem még a szám is tátva maradt... Az oké, hogy egy orvosnak van magánrendelõje, ahol megszabott tarifákkal dolgozik, de egy szülésért, ami egy kórházban zajlik (ráadásul az ember lányának mivel van TB-kártyája, ezért a TB "fizeti" a kórházi tartózkodást), miért van joga elõre meghatározott tarifát kérni??? Ha már egyszer én õt "felfogadtam", fogadott orvosom lett, tudnia kell (és joggal számíthat rá), hogy fog kapni tõlem honoráriumot, mikért kell pofátlanul megmondani, hogy mennyit vár???????

Na, oké, befogtam... Kép

cuppantás,
Beja (27dik)
Beja

TvicaKép!
Nagyon sok boldogságot kivánok nektek! Sok-sok tejcsit a gyönyörü kisfiadnakKép

Mégegyszer gratulaKép
Nyuszimanó
Nyuszimanó17.

Kedves BGabi!

Megkaptam az emailedet. Köszi.
Lara, Beja, Sziasztok! A szülési költséggel kapcsolatban annyit, hogy nekem szimpatikusabb lett volna az orvosomtól, ha megmondja konkrétan mennyit kér (függetlenül attól,hogy sok e vagy sem), mert most gondolkodhatok, hogy mi legyen. Adjak? Ne adjak? Mennyi egyátalán a Margitban a "szokásos" tarifa? A Hálapénz, adjak vagy ne topic-ban már ugyanerről a témáról elszabadultak az indulatok (hozzáteszem pro és kontra is). Szerintem is jobb lenne, ha nem kellene adni, de legalább nektek nem kell még ezen is kominálnotok.
Ja átkozom, aki először adott. Most meg elvárják....
Manka2.
Manka2

Sziasztok lányok megint én(mi)vagyok(unk)!

Képzeljétek, nagy dolog történt nálunk az utóbbi két napbanKép
Tuti, hogy érzem NyuszimanótKépKép
Persze nem a rugdosásokat, hanem határozottan érzem, amikor felébred és elkezd mocorogni.
Remeg a hasam, meg érzem, hogy belül mocorogKép

Annyira boldog vagyokKépPersze a párom már nagyon várja, hogy ö is érzékelhessen belöle valamit.
Mert most csak azt látja, hogy este 9-kor, mikor lefekszünk aludni, képtelen vagyok vagy fél-egy óráig elaludni, állandóan mocorgok. Még annyira furcsa, hogy mozog belül a hasam.
Persze óramüpontossággal 9-kor indul a fömüsor.

Tegnap véletlenül még tévéztünk akkor, és egyszer csak elkezdett megint mocorogni. Poénból megkérdeztem, hogy mennyi az idö, és pont akkor lett 9.
Jó, mi?

Jó hallani, hogy már páran túl vagytok a terheléses cukorvizsgálaton. Végre, már otthon is bejött, hogy zsemlét meg tejet, üditöt itatnak a cukros lötty helyett. Igy azért egész jól el lehet viselni, nem?

Na megyek most, mert regényt irtam. Majd legközelebb reagálok a megszabott "hálapénz" dologra. Amúgy teljesen osztom Beja és Lara véleményét: felháboritó!

Pusszantás: Nyuszimanó-ma17.
Nyuszimanó-ma17.

Sziasztok!

Körülöttünk egy kicsit felgyorsultak az események, így nem nagyon van idöm jönniKép, már annak is örülök, ha olvasni feljutok! Hiába 3 hét nyugi után kicsit nehéz visszarázkódni a napi hajtásba, pedig a java még csak most jön.
Az én picúrom is egyre aktívabb és már két napja szinte ülve alszom, mert egyébként rémesen ég a nyelöcsövem. Ma úgy is megyek vitaminért, én is rákérdezek mit tudnak ajánlani rá.
Tegnap voltam árfelmérésen, már csak a páromat kell berángatni Pécsre, hogy ö mondja ki az utolsó szót, mert én nem tudok választani.

Tvica!
Nagy-nagy gratula a fiacskádhoz! KépKép

Na megyek vissza dolgozni.
Sziasztok!
Orsi26(dik)
Orsi

Tvica!

Ideírok neked én is!

Gratulálok a kisfiadhoz!! Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!
Egyébként a nõvérem fiának is ekkor van a szülinapja. A te fiad meg totál pontos kisfiú lesz!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Sziasztok!

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.05
</pre>

TVica! Én is nagyon-nagyon gratulálok, jó egészséget kívánok nektek! Annyira irígy vagyok, én is szeretném már a kezemben tartani KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Gabi

<pre>
Cseri 1.c. 43 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 42 hét Budapest 30 év aug. 18.
Cory 3.c. 39 hét 6 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 38 hét 1 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 37 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 35 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 35 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 34 hét 3 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 34 hét 2 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
Manka2 34 hét 0 n Budapest 26 év okt. 18. 1.b.
PK 2.c. 33 hét 3 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 33 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 32 hét 2 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Viki 2.c. 31 hét 2 n 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 30 hét 5 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 30 hét 2 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 30 hét 3 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 30 hét 0 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 29 hét 6 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 28 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 28 hét 3 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 28 hét 1 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 28 hét 0 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 27 hét 6 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 27 hét 6 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 26 hét 6 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 26 hét 4 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 26 hét 3 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 25 hét 6 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 25 hét 5 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 25 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 25 hét 3 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 25 hét 0 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 25 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 25 hét 0 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 24 hét 3 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 24 hét 3 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 24 hét 2 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 23 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 23 hét 2 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 23 hét 0 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 21 hét 4 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 21 hét 0 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 20 hét 3 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 20 hét 1 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 19 hét 4 n Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
TKriszta 1.c. 19 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Klári 1.c. 19 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 18 hét 4 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 18 hét 3 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 18 hét 4 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Tünde 16 hét 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 16 hét 0 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Kinga 1.c. 15 hét 0 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
Kés(Kata) 3.c. 5 hét Budapest 26 év máj. 2. 1.b.
</pre>
BGabi (bgabi)

Szia BGabi!
Nem oly fontos, de sajna már - lassan egy hónapja - a 35-bõl, 36 lett. (Mármint az évek száma!
Pusszzz. Chris
Chris

Szia Tvica!

Szívb&#337;l gratulálok a kisfiadhoz. Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok hozzá.

A többieknek további jó türelmetlenkedést.Kép
Képzeljétek milyen szerencsétlenül jártunk tegnap a 3d uh-n. Elaludt ebben a nagy es&#337;ben és befordult. Úgy kellett az orvosnak nyomkodni a hasam, hgy valahogy felébredjen, aztán egy kicsit sikerült 1-2 percig nyitogatta a száját, gondolom ásított, aztán zutty vissza.A lábait felhúzta a kzét összekulcsolta a lábai alatt és szunya. Ennyit produkált, de azért valamit láttunk, ha mást nem azt hogy már fél kilóval nehezebb az átlagnálKép

Sziasztok

Tikk
Tikk

Sziasztok !

Én is gratulálok, Neked Tvica! Legyetek nagyon boldogok!

Velem különösebben semmi nincs, egyre jobban és gyakrabban elfáradok, de hát gondolom ez a 33. héten már nem csoda. Bence a mai napig elég sokat mocorog.
Dolgozom teljese er&#337;bedobással, még szeptember végéig.
Valószín&#369;leg addig tudok majd csak netezni, utána majd a Beának küldök sms-t.

Ahogy így olvasom mindenki rendben van, vigyázzatok magatokra !

Puszi mindenkinek:Király Kati
Király Kati

Sziasztok, már próbáltam írni, de mindig elnyeli a gép az irományaimat. Például,. hogygratula TVicának, meg hogy Adri, a szoptatóspárnát meg is lehet varrni, volt szabásminta a kismamában, meg hogy Éva a Március 15 tértol a Kálvin felé jobboldalt van a bolt, meg ilynek. De nem sikerül KépKépKépKép
mégegykata 24

Nahát, most sikerült!
Szóval azért nagyon-nagyon-nagyon örülök TVica babájának, mert ez az elso megszületett gyerek a topicban, és most majd potyognak csostül!! Ez nagyon jó, nem?

Niki, Tiduj - nektek volt már terheléses cukor? Mikor lesz vagy mikor kellene legyen? Nekem is kérdezte a védono, de fogalmam sem volt. Nálunk szirupos (fujj) vagy zsömlés?? Mit tudtok?
mégegykata 24

BGabi, szerintem Cserit meg LKrisztát vegyük most már le, biztosan nincsenek már egyben, hátha egyszer majd meg is tudunk róluk valamit, de olyan rossz látni, hogy 43 hét - olyan ijeszto, nem? Cory még egyben van, azt tudjuk máshonnan. Igaz?
mégegykata 24

Szia Kata!

Utolsó információm szerint Cory tegnap éjjel még egyben volt, de amúgy mára van kiírva.

Tikk
Tikk

Szia Mégegykata!
Engem elküldött a védono a nyáron (mikor a dr-nk sokáig szabin volt) így a kerületi rendeloben voltam. (nem kellett löttyöt inni.) Az orvos megnézte, bólogatott az eredményen, de valamiért az volt az érzésem, hogy o szerette volna intézni ezt is. Nem mondott egy rossz szót sem, csak ezt éreztem Kép Lehet, hogy butaság...
Úgy emlékszem a 26. hét környékén ajánlatos menni. Addig még mész vizsgálatra nem?

BGabi!
Tök jó az új táblázat! A babás... Kép Kép
Lányok, én már úgy várom a manót. Olyan lassan telnek a hetek így a cél elott Kép
Niki K. 28

Szijasztok!

Tvica! Gratulálok a kicsi fiadhoz! Hibátlan paraméterek Kép
Várjuk a részleteket!

Niki! mondjuk olyan szempontból tényleg jó, hogy mondott árat, mert igy nem kell találgatni az összeget. Csakhát ez olyan sok! Ez egy jobb fajta babakocsi ára.

Beja! Hát ja, én is ezért csodálkoztam ezen. Dehát ha már eccer megmondja az árat, nincs mit csinálniKép

Manka2! Szerintem annyira nem érdemes sokat rágódni az összegen. A rokonunk szülése után adott egy nagyobbacska összeget a dokinak. A 6 hetes kontrollon a doki igy fogadta :"Jónapot kivánok, maga járt már itt?" Kicsit rosszul esett neki, mert odafizette két havi fizetését a dokinak, ö meg nem is emlékezett rá.
Úgyhogy én átlagos összeget akarok adni, mert az orvosok ugyis naponta, kétnaponta kapják a "hálapénzeket", ugysem fognak emlékezni (mint a fentebbi példa is mutatja), hogy ki mennyit adott.

Képzeljétek tegnap mit tudtam meg az elötejjel kapcsolatban! Azt, hogy nemcsak annak van elöteje a terhesség során, akinek meg is jelenik, hanem mindenkinek. Csak akinek megjelenik (pl.hálóingen)annak a bimbóudvar körüli izomgyürü nem zár rendesen és átengedi az elötejet. Akinek meg nem észleli a terhessége során az elötejet, annak jól zár ez az izomgyürü és nem engedi, hogy kiürüljön. Persze ez nem azt jelenti, hogy az egyik rosszabb a másiknál, mindkettö normális és egészséges jelenség, ha észleli, ha nem.

Szijasztok, Lara-35
lara (lara)

Sziaszto lanyok!

Tvica!

Nagyon sok boldogsagot a lurkohoz!Kép
Egesz eleteben ilyen pontos lesz? Kép

BMartim Zafi, Chris,
nagyon koszonom az otleteket fekete nadrag ugyeben. Holnap delelott bevetem magam a varosba, kulonben farmerben leszek kenytelen a barataink eskuvojen megjelenni...
Zafi, vagy aki tudja,
ha elindulok a Kalvin tertol a korut fele a baross utcaban, akkor melyik oldalon vannak a boltok? Es a hires Mamma Mia?

Chris,

En 2.000,--t adok alkalmankent, de az utolso hetekben nem biztos, hogy minden heten fogok adni. A szules utan meg 20.000-re gondoltam max. En azt hallottam Kelemenrol, hogy ha megkerdezik tole, azt mondja, annyit adjal, amennyit gondolsz. LEgalabbis unokanoveremnel igy volt ket eve. De eleg szegyenlosen fogadja el alkalmankent is a penzt, nekem mindig az az erzesem, mintha zavarban lenne. Szoval szerintem a 2-3 ezer teljesen oke alkalmankent, a szules utan pedig majd meglatod.

A genetikai UH-t a szleszeten vegzik, nem a Kelemen, hanem egy arra specializalodott doki. Gyorsan megy, es ha nem kerdezel semmit, tenyleg hamar vegeztek. En a 20. hetin meg kis nyuszi voltam, bar azt megkerdeztem, hogy latszik-e a neme.
Most meg voltam ujra, kedden, megint a Harsanyinal, es eleve batrabban mentem be, hogy igeneis van jogom barmit kerdezni, vagy kerni. Ugyhogy a hivatalos vizsgalat utan megmutatta a babat, bar nem sokat lattam azon a kepernyon, es fotot is kertem. Sajnos eleg rossz minusegu, a doki szerint"fantom foto", ugyhogy nem sokat latni rajta. Kb. olyan, mint ami abban a tunderi "egy kispapa naploja" irasban voltKép.

AZt hiszem, ha igazan latni akarod a csoppseget, akkor 3D-s UH-ra kell elmenni. Nekem szerintem mar keso, mert tul nagy, es a 3D-s topicban a lanyok szeint a 25 het korul erdemes elmenni.
Igy a 30. het utan az arca miatt lenne erdemes, de lehet, hogy az pont nem latszik majd, szoval meg hezitalok.

A terheleses cukrot a vedonommel beszeltem meg (nekem szuper vedonom van), es a tolunk par percre levo csaladi dokinal csinaltattam meg a 23. heten. Ugy tudom, hog yvalamikor a 20-24 het kozott kell megcsinaltatni.

MAV-os lanyok!
Jon kozuletek valaki jovo szerdan az elokeszito tanfolyamra 18.00-ra? Talalkozhatnank elotte..

puszi mindenkinek

Vikoca31
Vikoca31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?