ZSU
Te miről beszélsz, én 95 kiló vagyok és jók rám a cuccok.
Nehogymá te több legyél???????????????
PAMI
NEm a 10. héten egyszer már hallottam a szívhangját a picinek! Tök jó volt a 4D, bár amiért igazán mentem azt sajna nem tudtuk meg amiatt csalódott vagyok, de azért jó volt. Ha előre tudtam volna hogy nem mutatja meg magát akkor még vártam volna mert azért amikor már nem ilyen kis ufobébi biztos nagyobb élmény lesz.
Olyan sokat most nem lehetett látni, nagyon sokat babrált hogy megtudjuk a nemét, már szétrázta a pocakomat. Meg nagyon lusta is volt, szinte semmit nem csinált.
Szóval tényleg hallgatnom kellett volna a többiekre, mert valóban a 30. hét kürül már jobb lesz majd de elterveztem hogy akkor is fogok menni.
Nekem amúgy azért jött be a Norbis fogyi mert lehet mindent kajálni csak megvan az idő hogy mikor mit. Én az olyan diétákat nme tudom tartani ahol megtiltják hogy ezt nem eheted, és hogy le van írva hogy egy nap ennyi kalória meg mittudomén.
Én reggel kajáltam mindent még fornettit is, meg banánt, tök kalóriadús kajákat. Délben már ligthtosabban, este meg már nem is voltam annyira éhes, volt hogy benyomtam esetleg egy pár virslit egy fél szelet rozskenyérrel. Pl. majdnem minden este lenyomtam egy adag norbis fagyit mert állítólag akkor jobban dolgozik a szervezet hogy a hideget felmelegítse és több kalóriát éget ezáltal.
MAjd kérünk képeket. Nőtt a fotózás óta a pocakod? Akkor arról is!
Én is nagyon el tudok fáradni ma reggel óta pörögtem és most majd le csukódik a szemem és alig bírok moccanni.
A Bosnyák téren van egy bolt ahol olcsóbban lehet venni teszteket és sztem jobb minőségű mint amit ezek a csajok árulnak.
NEm korai még az a bepakolás! NE ijesztegessenek már!
GABÓ
nekem is van PG53 de nekem sem vált be. Eddig sokaknál úgy hallottam hogy sz...t sem ért!
KISBUTA
Biztos nagy élmény lehetett apának is végre látni a kicsit.
Sima uhu volt vagy 4D?
Mennyit híztál hogy olyan nagy súlyt emlegetsz?
Azért fontold meg a tp-t mert már tényleg nincs is sok hátra, és a 36, héttől már a tgyást is igényelheted. De ha még nincs meg a 180 nap akkor valóban meg kell fontolni a dolgokat mert a GYED-ből két évig kell majd megélni. Azért vigyázz magadra.
Enyim apumra nagyon hariztam sokáig mert nem nagyon szokott érdeklődni a baba után, a pocimat sem simizte eleinte, most hogy már elég nagy már szokta néha.
Aztán amikor meg pl a szomszéd kérdi hogy mizu, már rohant most is az ultrahang képpel meg hívta hogy jöjjön át mert van video, igaz ő az égvilágon semmit nem lát rajta. (nem is nézte végig)
BRIDGET
Hát neked ehhez még bőven nőnőd kéne
Most nem a pocakra értem.
A ruhákból sajnos csak XL, XXL méretek vannak, csak a nacikból vannak kisebbek.
Amúgy én megvettem azt a farmer tunikát és még egy halász meg egy hosszú nadrágot és a 3 gönc volt 4000 Ft. Sztem ingyen volt!
Én arra gondoltam hogy ha már lombik alatt is terhes nacit hordtam utána is simán felveszem hisz a gumiját lehet állítani, és én még ilyen kényelmes ruhadarabokat az életben nem hordtam mint ezek. A munkahelyemen sosem felejtem el mindig ki kellett gombolnom a nadrágon a gombot mert szorítottak a nadrágok.
Lehet hogy még jót is tesz a költözés mert elvonja az egészről a figyelmedet. Nagyon bízom benne hogy ezúttal minden oké lesz.