Új privát üzeneted érkezett!

Meme!
Ez nálunk is szempont!!!ha kristóf jön valahová,akkor Dávidnak se olyan "pisis" a program.Dehát ez teljesen érthető!
Vége nálatok is az évnek?Leeresztett Kristóf is?

Kép

Kép
edit73

Csajok!!
Mondjatok valami tippet, hogy hogyan lehet megtanítani egy babát, hogy állásból a fenekére huppanjon, ne eldőljön, mint egy darab fa. Így állandóan bevágja a fejét, és utána megy az ordítás. Még jó, hogy dupla járókánk van, így nem a rácsba, hanem a valamivel párnázottabb alsó lapba (rosszabb esetben valami keményebb játékba). A lányok olyan ügyesen leültek, meg sztem a legtöbb baba automatikusan leül, ha elfárad, nem elvágódik. :?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Köszönöm, köszönöm, Mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Detti, Árpi,
A padlizsánkrémet (receptet) én is kérem szépen!!!!!!!
Detti,
a kutyával igazad van :)

Emlegetik a tegnapot ("ha megint szombat lesz, megint megyünk kerti partiba??") :lol:
Ma is kint voltunk, jó hogy végre ilyen az idő!
Brigi,
Emese egy álom :lol: Olyan tündér, hogy az embernek kedve támad gyereket vállalni 8)

Kép
nettke

Brigi!

Jobb ötletem nincs, mint türelemmel kivárni, míg magától rájön, megtanulja.

Árpi/Detti!
Padlizsánkrém receptjét én is kérem szépen, az enyém meg sem közelíti ezt. Nagyon finom volt.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Csajok :)

Csinálhatunk egy ráadást valamikor!!! :lol: :lol: :lol:
És ha valakinek kedve támad kirándulni hozzánk, azt szívesen látjuk szólóban is. Nekünk viszonylag kevés programunk szokott lenni, úgyhogy ha valaki nem tudja lelőni a gyereket, mert jönni akar, ne fogjátok vissza. :wink:
Nyár közepe foglalt Editéknél, de mondjuk nyár vége, szeptember eleje???

Emesedicsiket köszi! :lol: :lol: :lol:
De nem minden baba ilyen? :wink: Nekem mindhárom ilyen volt. Csak a nagyok ketten voltak. Lehet, hogy ezért nem értem én az egy gyerekre panaszkodókat???? :wink: :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!
Nekem sincsi jobb ötletem,mint türelemmel kivárni,míg magától rájön.
Nyár végi taliba -elméletben- mi is benne vagyunk.Hacsak a nagy családi "veszekedés" nem arra az időpontra teszi a ház szétverését.Ugyanis anyóséknál penészesedik a fürdő.Szerintük valamelyik tőlünk lemenő cső szivárog.Csakhogy ennek orvoslásához szét kell szedni nálunk a fürdőt és a konyhát+náluk a fürdőt. :shock: :roll: :evil:

Csajok!
Ezt ismereitek?
http://www.traff.hu/#
Közlekedni tanítja az óvodáskorú gyerekeket!Játékok és apró kis történetek vannak rajta.Enyémek szájtátva lesik! :lol:

Kép

Kép
edit73

Nagyon jó volt nézni a csopiképet!!!(én mindenkit felismertem 8) ) Köszi szépen! :D és a hiányolást is!!! Jó lett volna ott lenni, enyémek már nagyon vágynak társaságba. :(

Edit

Jó, h legalább jól telt a szombat. A késői fekvés nálunk sem jelent semmit, ugyanakkor kelnek mint máskor. De azért nálatok emberségesebb időben- 8-9 között. 8)

Pram

Jobbulást!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok! :D

Hurrá ráadás! Benne vagyunk. :D

Meme :)
A filu@freemail.hu -ra küldheted a képeket. Köszönöm szépen! 8) Mondták a fiúk, hogy a Zsombi anyukája csinált róluk képet. :D

Brigi :)
Pár nap és le fog ülni a kiscsaj, sajnos ki kell várni. Nálunk is volt ilyen. :roll:

Az én fiaim folyton nyekregtek valamiért kiskorukban, főleg Samu. Ezt a csöndes elvagyok valamivel dolgot nem nagyon ismerem. Mondjuk Minci azért kézben volt egész délután, így az enyémek is elvoltak.

Samu hazafelé többször mondta, hogy "Én nagyon megszerettem a Brigit, mert nagyon nehéz lehet egy kutyával és egy kisbabával aki pelusos." :lol:

Edit :)
Örülök, hogy jól telt a hétvége nektek is. Sajnos nálunk is ez van, ha fent vannak későig, akkor is másnap kelnek 1/2 7 előtt. :evil: :twisted:
Mondjuk délután ilyenkor alszanak.

Cat
Kép
cateye

Azt el is felejtettem írni, hogy Ádám, aki nem szereti különösebben a babákat, hazafelé nem bírt belenyugodni, hogy miért nem hoztuk haza Minit:D

Ráadásban benne vagyunk. Mi valamikor augusztus vége felé kerülünk elő legközelebb. Jövő szerdán lesz az államvizsgám, utána valamikor megyünk Erdélybe. Péntektől már nyári szünet lesz az oviban, jön anyum, s majd kimegy a gyerekekkel apumhoz, hogy tudjak tanulni. Kiváncsi vagyok, hogy bírják nélkülem, eddig 2 nap volt a maximum, amit nélkülem töltöttek.

Edit!
Jó az oldal. Én még nem engedtem a fiúkat a számítógéphez. Annyit tudnak az egészről, hogy hol lehet bekapcsolni, és hogy ahol van a kurzor, ott történik valami. Szándékosan nem akartam kiskorukban a szgépre rákapatni, szerintem ráérnek ők megtanulni a gépet kezelni. Tudom, hogy elkerülhetetlen, de amíg lehet, addig késleltetem a dolgot.

Meme!
Köszönöm a képeket!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat, Brigi, Annamari!

Nektek küldtem el a képeket, ha valakinek nem ment el (szerintem Cat-nek), üzenjen és újra megpróbálom.

Szép napot mindenkinek!

Szinta (Meme apuka)

Meme
szinta

Cat,

Laci már küldi is a képeket. :wink:

Brigi és Annamari,

szerintem nektek már ott is vannak. :)

Brigi,

minden baba ilyen ???? Minden szülő álmában... :wink:
Nem tudok semmit írni ahhoz, hogy mivel lehetne segíteni neki az leülésben, szerintem is majd megoldódik.
Nagy rumli volt utánunk?
Szeptemberi tali is jól hangzik.

Edit,

nálunk is vége a tanévnek, nagyon vártuk, hosszú volt. Ma kapja meg a bizonyítványt a délutáni tanévzárón.
Nektek pedig vége az általánosnak,ugye? Jövő tanév gimi. Húúú, de nagy fiad van. :wink:
Olyan kár, hogy nem tudunk menni hozzátok, de az osztálytalálkozóról sem szeretnék lemaradni, mert még nem tartottunk, pedig ez már a 20 éves lesz. :oops:

Szép napot mindenkinek.

Meme
szinta

Teszek fel pár képet arról hogy milyen barátkozós hangulata volt szombaton az ikreknek.

Kép
Zsombor és Bernát
Kép
Emese és Meme
Kép
Zsombor és Samu
Kép
Gergely, Samu és Vendel
Kép
Ikres szülők, csendélet...

Szép napot mindenkinek!

Szinta

Meme
szinta

Meme és Meme Apu :)
Megkaptam a képeket! Köszönöm szépen. Nagyon jók lettek.

Az Zsombi antiszociálisságáról meg jobb ha nem hallunk többet, mert akkor nektek kérek időpontot pszichóhoz. :D :wink: Na jó lehet, hogy nem olyan barátságos és szószátyár mint az Apukája, de valljuk be Lacival nehéz versenyezni. :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Meme, Laci :)

Köszi, megkaptuk a képeket!
A lányaim harci jelmeze nem semmi volt, így utólag is. :)
Rumli csak a teraszon volt, meg a konyhában. A gyerekszoba vendégség nélkül is ilyen, vagy még ilyenebb. Anyu pakolta el a nagyját, mert addigra én már fuldokoltam. De ennyi azért belefér (mármint pakolnivaló).

Hát, Minivel akkor várom a magától megoldódást. :( Remélem addig megússzuk komolyabb dudorok nélkül.

Ja, anyukám üzeni, hogy mindenkinek nagyon aranyosak a gyerkőcei.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ha valaki kéri a mi képeinket, akkor majd kérek postai címeket, mert e-mailben elég sok lenne elküldeni. Csoportképünk van, vagy 20 db, abból mindenki kiválogathatja, hogy melyiken néz ki a gyereke viszonylag normálisan :)

Edit,

Nálatok mikor is lesz a kürtőskalácsozás?

Brigi,

Mi is benne vagyunk egy nyár végi, de inkább ősz eleji taliban (nálunk a fiúk július 20-tól augusztus 30-ig gyakorlatilag otthon se lesznek).

Detti

KépKép
kiliman

Azért remélem az Árpi-féle beszámoló nem marad el? :D
:wink:

Cat
Kép
cateye

Detti,
küldöm a címet priviben!
Igen-igen, beszámolót várunk :lol: :lol:

Cat,
ezen rágódom azóta, micsoda disznóság.. :evil: :evil:

Kép
nettke

Sziasztok!

Mi is szuperül éreztük magunkat, a fiúk (mind a három) beleszeretett Bogiba. Tünemény egy kutyus.
Brigi!
Köszönjük a vendéglátást és nagyon lelkesek vagyunk a következő talira!!!! :D
Anyukád annyira aranyos volt, beszélgettünk egy kicsit.

Képeket én is szeretnék, küldök privit.

Meme!

Jól nézel ki Minivel!!!!! :D :D

Azt sem tudom hol áll a fejem, rettegek a csomagolástól!!!! Szombaton utazunk, ill. hajnalban. próbálok listát írni, mi mindent kell elintéznem a héten.

Brigi!

Mi annak a recept nélküli antibigyónak a neve?

Kata

Kép
kateduo

Detti!

Nekem jó, ha a képeket a következő talira hozod, mert még akarok neked üres dvd-ket adni, annyit kaptam már tőled.....

Kata

Kép
kateduo

Kata :)

Bioparox, de nem bogyó, arra készülj. Inhalálni kell. Orrba és/vagy torokba és állat rossz íze van.

Bogi tényleg nagyon aranyos. Nagyon szeretjük, de azért irtó fárasztó is tud lenni, mert számára nem létezik az "elég játék". A legjobb lenne, ha egész nap dobálna neki valaki. Amikor vendégek érkeznek, akkor én lelkesen átadom a terepet a gyerekeknek, apukáknak, hogy kicsit szórakoztassák. :wink: Viszont vakon megbízom benne, hogy soha semmi kárt nem tenne a gyerekekben, meg senkiben. Mindenki ijesztgetett minket, amikor születtek az ikrek, hogy akkor most ugye megszabadulunk a kutyától, mert ez meg az. Én tiszta lelkibeteg lettem a nem is annyira néma nyomástól. Aztán persze teljesen alaptalan volt minden félelem.
Amúgy épp most nyár elején közvetítettünk ki egy vizslát ismerőstől ismerősnek. Ha gondolod ... :wink:
Amúgy azóta tudok érdemleges távolságot dobni, mióta van kutyánk. Általánosban csak azért nem kaptam egyest kislabdadobásból, mert nálunk nem volt divat kitűnő tanulók bizonyítványát rossz tesijeggyel lerontani. :oops:

Detti :)
Én is kérem a képeket.
Irányítószám: 2164, a többit meg tudjátok?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat :)
Samu nagyon aranyos!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kata

Hova mentek végülis? Én még a hosszú utas vmi szigtnél maradtam le? Nagyon jók a felsőitek a képen. :wink: :lol: Skype valamikor? ha ráérsz majd pár percre....

Brigi

Remélem már jobban vagy!!! Mini majd ráérez a leülésre... nekünk a dokinéni azt mondta kicsi korukban, h hagyjuk elesni őket, csak az esés végénél legyünk kéznél, h megvédjük a fejét a nagyon cikis helyektől. Pl elég ha a lábfejünket odarakjuk, h ne épp egy éles sarokba verje a fejét, de ennyi. A járóka sztem elég biztonságos az elvágódáshoz.... ha máshol álldogál legyél résen, de ne fogd meg csak a legvégén a fejét támaszd meg, h azt ne verje oda. Sztem ez csak egy rövid átmenet lesz.. hamar megtanulja. :)

Ide is rakjatok még képeket!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lányok,
Mutatom a gyerekeimnek a csoportképet, amit nagy érdeklődéssel figyelnek és kérdeznek. Ez ki? Ez ki?
Iker párosokat sikerült beazonosítanom, és ahol fiú/lány páros van, ott a neveket is :) Viszont ahol 2 fiú v. 2 lány ott nem.
Kérhetnék valakit, hogy sorban írja le a neveket?

Kép
pramprampram

Brigi!

A leüléshez:
én úgy csináltam, hogy a kiságyban megfogattam velük a rácsot és a kezüket húztam lefelé a rácson úgy, hogy nem engedhették el. Így ahogy lefelé került akezük kénytelenek voltak leülni. Pár próbálkozás után játéknak fogták fel és csinálták, aztán már nem volt elvágódás.

Taliképekért irigykedem, sajnálom, hogy én nem találkozhattam veletek :( De láthatóan jól éreztétek magatokat! :)

A padlizsánkrém receptjét én is elkérhetem? Imádom, nyamm...
Hátha ez jobb az általam ismertnél :)

A többieknek nem érek rá írni, bocs. :oops:

Ditke
ditke62

Pram, megpróbálok segíteni, igazából Annamari fiait nem tudom sajnos pontosan.
Kép
felső sor balról: Olivér, Vendel, Gergely, Samu, Bernát Ambrus, Sára
elöl balról:
Ádám (Gergő), Beni, Nati, Boróka, Réka, Zsombor, Zsófi

Kép

Ezen a képen megjött Luca és Bence jobbra fent, valamint Annamari másik csemetéje Gergő (Ádám) jobb oldalon elöl, eltűnt Ambrus és Vendel.

Üdv mindenkinek: Szinta

Meme
szinta

A többiek kitalálják, hogy melyik fiam melyik? :D

Brigi lányait pl. nem tudom megkülönböztetni, de a Kata fiaival is gondban vagyok. Most jól megtanulom:) Mondjuk mostanában elég kevés kép kerül fel, a gyerekek változnak, így kevésbé megy jól.
Szerintem az én fiaim hasonlítanak legkevésbé egymásra. Legalábbis az azonos neműek táborában.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari, most megfogtál! A különbséget látom a képeken, veletek a névhez kapcsolással vagyok bajban. Kevés képet raksz fel te is és élőben se nagyon talizunk. A többiekkel mind személyes kapcsolatom van, úgy könnyű megjegyezni, ha nem 40 kölök között vannak. :lol:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Meme :)
Köszi!!!

Kép
pramprampram

Pram,

Apa volt tegnap ennyire aktív... :wink:

Annamari,

szombaton még tudtam, de most bajban vagyok. Tényleg különböznek, de valóban az van amit Lilla is ír, kevés képen láttuk őket, s ez az oka, hogy nem megy. Zöld pólóban Ádám volt? :oops:

Meme
szinta

Sziasztok!

Brigi! :D
Köszi.... egyébként jobban vagy?
Azért egy kutyus nagyon nagy felelősség, jó lenne, még átrágjuk, de egyenlőre még kerítésünk sincs. Szóval ez még a jövő zenéje. Majd nálatok kutyázunk.... :wink:

Lilla!
Végül nem vállaltuk azt a nagyon nagy utat , szerintem mi sem bírnánk ki, így megfeleztük az időt. Horvátországba megyünk Brac szigetére, Bolba. Persze szeles hely.....és gyönyörű a képek alapján.
Remélem jó időnk lesz.
Ja és imádom a cuccaitokat!!!!!

Edit!
Mikor is lesz a tali?

Pram!
Hogy vagytok a skarláttal? Többiek nem kapták el?

Kata

Kép
kateduo

Kata,Detti!
Július 18-ában maradtunk.De apa még csak ma adta le a szabadnap kérelmét,így még részünkről se tuti a dolog.

Kép

Kép
edit73

Pram!
Hogy vagytok?

Meme!
Én is sajnálom (és a Dávid is),hogy nem tudtok hozzánk jönni.De egy 20évente tartandó buliról sem szabad lemaradni. Remélem,legközelebb ti is itt lesztek.Vagy ha a nyáron erre jártok,látogassatok meg!!! :lol:

Lilla!
Nektek most egyáltalán nincs gyerek-társaság?Mit csinálsz velük egész nap?

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!!! :D :D :D

Húúú az pont jó lenne, mert mi 20-án utazunk a Balatonhoz. Remélem sikerül apának a szabi.

Kata

Kép
kateduo

Edit,

ez az időpont nekünk is király lenne! Tőletek tudunk menni egyenesen Móvárra, mert másnap egyébként is vittük volna a gyerekeket oda nyaralni. Úgyhogy, ha nektek is jó az időpont, akkor mi is megyünk szerintem.

Detti

KépKép
kiliman

Nekünk is jó az az időpont. Pont a nyári szünetünk vége. :(

Detti :)
Megkaptam a képeket. Köszi. Nem volt egyszerű olyan képet választani amin minden gyerek feje normális, nincs puskának álcázva, nem fekszik, rajta van a képen stb.

Nettke :)
Írtam privit.

Cat
Kép
cateye

Brigi,

Írd meg lécci priviben a címedet, mert nem tudom pontosan. Postáznám a képeket...

Detti

KépKép
kiliman

Csajok!

Szólni fogok,ha megvan apának a júliusi beosztása!!Azért drukkoljatok,hogy ne szenyózzanak vele,mert pont azon a hétvégén van valami hülye mcdonalds-os olimpia (sport verseny).Remélem,nem sokan akarnak rá menni,mert az keresztbehúzza a számításainkat!!!
Kb. 10nap múlva lesz kész a beosztás,majd szólok!!!

Úgy néz ki,augusztusban el tudunk menni néhány napra pihizni.Ötleteket kérek,hova érdemes menni 4gyerekkel!!!!Kicsiknek és nagynak is jól kell éreznie magát és fedett fürdőnek lennie kell!!!!(ha nem a szállodában,akkor a közelben)
Köszi előre is!!!!

Kép

Kép
edit73

Edit,
izgulunk együtt a Tamás beosztásáért :lol: nekünk is jó az időpont, már fenném a kürtőskalácsra a fogam!! 8)
Cat,
privit olvastam, de már tudom, hogy sztorno :lol:
Juj, már tiszta zizi vagyok, úgy várom a vasárnapot 8) :lol: Tamás meg somolyog itt, hogy mennyit bírunk variálni ezen a színházon!!

Ma voltunk lovagolni, a 2 törpe felült, ügyesen sétáltak-lovagoltak fél órát, Sári meg sétáltatta a lovat :roll: :lol: De közben megállt, simogatta, élvezte. Szóval elviszem még párszor, hátha megbátorodik és fel is ül.. neki kéne legjobban ugye a Ló-terápia, erre tessék!

Lilla,
Tamás utalt, remélem már ott is van. Majd szólj, ha rendben!
Nem tudom írtam-e már, de a ház, meg a környék szuper!! Nagyon tetszettek a fotók! A torta meg, hát, nagyon ügyik és kreatívak vagytok!! Én nem tudnék ilyet!
Jelentkezz gyakrabban, olyan kíváncsiak vagyunk, hogyan éltek!!! :lol:

Kép
nettke

Köszi, Kata valószínűleg egy nagyon enyhe skarlátot kaphatott el, mert 2 napig volt láza és pöttyei.
Jelen helyzet:
Kép

Kép
pramprampram

Nettke,
A lovaglás szuper dolog :) Sári biztosra megy, először megszelídíti a lovat :)

Kép
pramprampram

Sziasztok!

Rejtvény megfejtése: Gergőn volt a zold póló, a labdás, Ádámon meg a zsiráfos, világosabb.

Pram!
Édes kis gombóc gyerekeid vannak! Egyáltalán nem tűnnek betegnek! Örülök, hogy ilyen hamar kilábalt Kata a skarlátból. Az antibiotikumot azért ne hagyjátok abba (gondolom tudtad nélkülem is, csak megemlítem).
És 3/4 8-kor már pizsamában vannak? Na, nálunk ez kivitelezhetetlen.

Kürtőskalás partiért irigy vagyok, most nem tudunk menni. De majd legközelebb bepótoljuk.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Off>
Közkívánatra:

Nagyon bonyolult a recepept, mely a kentaky fűszerezése és coca-cola receptjének titkosságával vetekszik. :)

Hozzávalók:
4 db közepes padlizsán
1/2 fej közepes vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 dl olaj
majonéz
só, bors, cukor, ecet

Végy két padlizsánt, azután még kettőt, mert legalább ennyi kell, hogy érdemes legyen tüzet gyújtani.

Szóval a padlizsánokat (lehetőleg hosszúkás) süsd meg a parázson (grillen). Minden oldalát egyenletesen amíg össze nem esik. Amikor fekete és kemény lesz a héja (megpüfölve kilyukad és kifolyik a leve), mosd le és húzd le a héját. A sötétzöld belsejét lehetőleg fa -vagy műanyagkéssel vágd le a száráról és vágd apróra (fémmel vágva megkeseredhet, összetörhetnek a magjai).

Egy keverőtálba tedd be a felvágott padlizsánt, egy fél fej nagyon finomra vágott (vagy reszelt) vöröshagymát (vigyázz, ez is keseredhet a reszeléstől) és egy gerezd préselt fokhagymát, leheletnyi ecetet.
Sóval borssal, csipet cukorral fűszerezd.
Gyors kevergetés (pl. robotgéppel) melett öntsd bele az olaj felét. Majd tegyél bele 4 kanálnyi majonézt. Kóstold meg és (ízlés szerint)vagy olajat vagy majonézt tegyél még bele.

Lehet csak olajjal vagy csak majonézzel is készíteni. Én azért keverem, mert a majonéztől krémesebb lesz, de csak majonézzel tömény lenne.

Ha állni hagyod kicspódhat belőle az olaj, ezért tálalás előtt keverd át. Puha fehér kenyérrel és paradicsommal tálald.

Ha több padlizsánt sütsz meg (én mindig ezt teszem), a maradékot feldarabolás után tedd be a mélyhűtőbe. Felolvasztás után egész télen egészen kiválló padlizsánkrém készíthető belőle.

Üdv

Kiliman

ON>

KépKép
kiliman

Annamari,
pont fordítva gondoltam.. de ott még tudtam a helyszínen, mert megkérdeztem őket kit hogy hívnak :lol:

Pram,
Ti voltatok esetleg lovagolni? Van tapasztalat?
Ja, és csuda betegnek tűnnek! :lol: 8)

Kiliman Árpi,
nagyon köszi!!!! Már ki is nyomtattam, hétvégén nekifutunk :lol: :lol:

Kép
nettke

Igaza van Sárinak, először ki kell próbálnia, hogy hogy bírja el a ló a két kisebbet, aztán jön majd ő. Terheléspróba. :lol:

Hol voltatok lovagolni?

Pram :)
Húú szegény skarlátos Kata. Látom nagyon szenved. :lol: :lol:

Helyes ez a kép hármójukról! :D

Remélem jó lesz Tamás beosztása! Drukkolok.

Cat
Kép
cateye

Cat :)
KÉpzeld ma Olival álmodtam. Valamiért én vigyáztam rá, és valami rendezvényen voltunk. :shock: De jó fej volt, úgyhogy végül nem veszett el. :wink: Bár volt rá némi esély. :oops:

Mostanában olyan álmaim vannak, hogy .... :roll:
A múltkor az álmodtam, hogy Bogi Lime-kóros, ami hiába gyógyítható, a kutyák ált. belehalnak, mert nem veszik észre időben. Meg ilyenek. :?

Na megyek!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat,
Csomád után (ez nekünk szomszéd falu) van egy farm, a neve Vegas farm, csomó ló, nagyon lelkes fiatal csajok csinálják, talán TF-et végeztek. Oda járnak innen Veresről a beszédjavítós gyerekkel, azért is gondoltam, hogy felvannak készülve minden típusú gyerekre :lol:
De tetszett is, jövő héten is mennek a csajok, Beninek sajnos szerdán megműtik (végre) a sérvét, így lelkesedés ide vagy oda, ő kihagy egy kis időt most.

Brigi,
az álmaid érdekesek.. :roll: lehet hogy Te is szorongsz valamin???

Kép
nettke

Ez így van, de tartok tőle, hogy egy terápiás lovaglás az én problémáimat nem oldaná meg. :( Bár lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni. :wink:

Olvastátok ezt a családi gyermekelhelyezés ötletet? Elképzelem, hogy a kétéves ikreim mellé még két gyerek állandóra a korosztályukból .... JÓ buli lehet. :wink:

Na, megyek a dolgomra. Anyukám hazament, így megint teljes gőzre kell kapcsolnom.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

[quote]C írta:at :)
KÉpzeld ma Olival álmodtam. Valamiért én vigyáztam rá, és valami rendezvényen voltunk. :shock: De jó fej volt, úgyhogy végül nem veszett el. :wink: Bár volt rá némi esély. :oops:

Brigi :)
Remélem jól viselkedett az a beste. :lol: :wink:

El kellene menned kineziológushoz, megmondaná, hogy mi nyomaszt. De az is lehet, hogy csak általános fáradtság, kimerültség, amit nem is csodálnék: "nehéz lehet egy kutyával és egy kisbabával". :D

Szegény Beni. Hol műtik majd? Meddig kell bent lennie?

Cat
Kép
cateye

Áááá, ez nem ennyire bonyolult. Én tudom mi nyomaszt. Nekem inkább valami varázsló kellene. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
:cry: sejtem mi lehet...

Cat,
Bethesda sebészet, szerdán, reggel megyünk délután jövünk, képzeld, nem kell bent aludni!!!! :lol: Altatják, felébred, pihenget, mehetünk.
A kollégák azt mondják ez egy "portás-műtét", kb. 30 perc caklipakli, nem kell izgulni rajta. Persze azért izgulok :roll:
Edit,
itt vagy valahol??? Nektek már volt ilyen műtét valamelyik fiúval, hogy vészeltétek át?

Kép
nettke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?