Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, milyen jó, hogy elmentél! Nagyon sokat jelentett nekik.

Nagyon sajnálom...

De azért az jó, hogy ott van a nagymama, és hogy mindannyian együtt vannak... Azt kívánom, vészeljék át épségben...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok LÁnykák!

Sajnos ma is csak olvasó üzemmmódban vagyok, ne haragudjatok, nem érem utol magam, holnap megint dolgozom.

A hírekben fél óránként beszélnek arról az anyukáról, Melcsike segíts nekik ,ahogy tudsz, ahogy elfogadják..nagyon sajnálom.

Zaha, a baba a másikban.. :cry:
Az ikrek lekerültek a gépről, jól vannak.Ez viszon az élet egy nagy csodája!!

Leda, Hettuli, Jótündér, JÁzmin,Lyly életjelek????????

Várom már a találkozót, remélem jól kibeszélgetjük magunkat!

Bende, a hűtőmágnest, két társával együtt észrevétlenül a hűtő oldalára csempésztem..ha majd megszoknak ott, akkor felteszem az ajtajára..

:lol:

puszi

KépKépKép
tünci28

Melcsike,de jó hogy elmentél hozzájuk.A gyerekek még sajnos nem fogják fel csak később,én is így voltam :cry:Segíts nekik ahol és ahogy tudsz,mert ez most nagyon nehéz időszak lesz nekik és minden segítségre szükségük lesz.

Kép
anyci

Kisanya

A nagymama ma haza ment. Azt hittem marad egy-két hetet. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ma este lesznek a fókuszban.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,akkor ha tudsz és van időd segíts nekik bármiben.Nem tudott volna még maradni a mama?

Kép
anyci

én azt annyira nem értem ,hogy ilyenkor miért rohanják le a családot a tévék..inkább azt a családot rohanják le, amelyik a hülyegyereket úgy nevelte, hogy száguldozzon.. :twisted:

KépKépKép
tünci28

Tünci

Ismerem ott az Apukát. Egy nagyon rendes ember. De nagy hiba volt megengedni, hogy jogositvány nélkül motrot vegyen a fia. A motoros apja rendszeresen vesedializisre jár.

Kép

Kép
melcsike70

Mondta, hogy azért nyilatkozik, mert szeretné, ha másokkal nem történne meg ugyanez. Tudjátok nálunk itt a városban már nagyon katasztrófális a motoros helyzet. Kétkerekeznek a legnagyobb forgalomba. És száguldanak mint az örültek. És nem tudják őket elkapni. Leveszik a rendszámtáblát, vagy hamisat raknak rá. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Most megyek vacsiztatni, meg fürdünk, mert holnap megint dolgozom én is. És majd csak csütörtök reggel jövök haza. :?

Kép

Kép
melcsike70

Ez az Melcsike, egyáltalán egy 18-19 éves fiú, mi a lószarból(már elnézést) vesz motrot????Mért adtak rá a szülei??Meg egyébként is, remélem kap jópár évet, ohgy legyen ideje gondolkodni mit csinált..És most remélem senki se mondja, ohgy mért ítélkezem, mert erre csak ezt lehet mondani.Nem lehet annak semmilyen magyarázata, ohgy hobbiból kioltott egy életet.

Emlékszem Betti férje mondta, amikor nagy sebességre váltottunk, hogy csak olyan helyen megy gyorsan, ahol nem léphet elé figyelmetlenségből senki.

Nap, mint nap oltanak ki életeket a zebrán!!!Mikor tesznek már vmit ez ellen??, :cry:

KépKépKép
tünci28

Sajnálom én is.

Az biztos, hogy motorra jogosítványt egy bizonyos kor után adnék. Iszonyatosan nagy felelősség, teljesen máshogy viselkedik, mint az autó és még a férjem is mondja, hogy teljesen másként kell figyelni rajta, ő legalább is nehezebbnek érzi, vagy csak a felelősséget.
Minket is elkerültek száguldozó, egyszál pólós gyerekek, akik még beöltözve sem voltak, csak húzza neki mint az őrült, de fogalma nincs, hogy mikor, hol áll meg az a jármű.
Biztos, hogy életkorhoz és bizonyos forgalomban eltöltött időhöz kötném.

Betti
Kép
betti0412

Jó estét csajok. :(

Melcsike, annyira kedves vagy, hogy elmentél hozzájuk, biztos, hogy őrülten jól esett nekik.
Annyira sajnálom őket... :cry:
Nagyon sajnálom a motoros fiú szüleit is... :(
Viszont a Barci egy csúcscsini kiscsaj! Valami jó ebben a napban. :)

Kisanya, kisfiad nagyon édes, milyen kis jószívű. :)
Írtam privit a lánynak, akinek a barátairól szó van, mondta, hogy majd szól az anyukának, hogy jöjjön, ha úgy gondolja, vagy keressen hasonló fórumot, sorstársi közösséget.

Tüncike, csakhogy már jöttél! :wink:
Ez csak nem az az ingyenhiteles akció?? Ma olvastam, micsoda csődület van minden helyen, hőzöng a sok hülye. Szóval részvétem. :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

Igen, ez az volt.Hihetetlen, azt hittem válság van.Döbbenet, ohgy olyan kollegáim, akik fizetésképtelenség miatt felfüggesztették a jelzálog törlesztését, azért áruhitelt vettek fel..És mindenki más is.A hétvégén sok érdekes esettel találkoztam, meg van annyi "hazug" cikk a homáron, meg mindenféle internetes fórumokon, hogy felháborító..Na, a lényeg, hogy túl vagyunk az egészen.

Hétfőn lemennék a Balatonra egy napra a volt kolleganőmhöz(imádom 53 éves),a legjobb pajtásom volt, még azelőtt váltott munkahelyet, hogy elmentem táppénzre Violával, de megmaradtunk egymásnak.Úgy tűnik addigra zimankó lesz, ez az én formám.

Látod Aarnika, ez a csudajó évjárat!!!!!

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaha, hogy telt a heted??

KépKépKép
tünci28

Döbbenet, Tünci, hogy meg tudnak hülyülni az emberek... :shock:

Igen, emlékszem, írtál már erről a kolléganődről, hogy milyen jókat szoktatok dumálni. Biztos jó lesz azért a minikirándulás, hátha nem lesz rossz idő. :)
Nekem is az a rossz, hogy volt itt egy tökjó társaság 10 éve, mikor kezdtem az ipart. Aztán mindenki elszállingózott, vagy elmentek végleg, vagy áthelyezték őket, így most - bár nagyon kedvesek, normálisak a kollégáim - olyan egyedül érzem bent magam. Régebben volt, akivel megigyak egy kávét, röhögjünk vagy sírjunk egyet, vagy épp szidjuk az anyját valami hülyének, most már csak olyanok vannak, akikkel udvariasan csevegünk az időről vagy szakmai kérdést vitatunk meg...így ebédidőben szoktam néha találkozni a régiekkel, de az nem ugyanolyan :(

A hetem? Szar. Semmilyen. Értelmetlen. Szomorú. Csak nem akarlak mindig lehangolni meg fárasztani Titeket ezzel, nagy nihil van. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Úgyhogy egy ölelős szmájlit tényleg kereshetnél nekem... :wink: :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

De talán másokra nálam is jobban ráférne most :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti

Nem volt rá a srácnak jogsija. Ezért nem is értem, hogy miért vették meg neki a motort.

Tünci

Remélem tényleg megbünhődik érte keményen. :evil: Én ismerem őket és ismertem A-t is. Nagyon kedves aranyos kis nő volt.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni, mert reggel korán kelek.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Zaha Drága:

Kép

KépKépKép
tünci28

Lánykák olyan váratlan öröm ért!!
Még soha az életben nem nyertem semmit és a múltkor beküldtem egy nők lapja rejtvény és most ott a nevem a nyertesek közöt!!!!!

ÚÚÚÚGy örülök!! :lol:
tünci28

Tünci gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!Legyen másban is ilyen szerencséd :D

Kép
anyci

Tünci gratula!Mit nyertél?(ha nem titok?)
Ma is dolgozol?Jó munkát!

Melcsike
nagyon szép tőled,hogy elmentél megvigasztalni a családot!
Neked is jó munkát,ma egész nap :? vagy igaz?

Zaha drága csak te nyugodtan mesélj a lehangoló hetedről,mi azért vagyunk itt,hogy meghallgassunk téged!!!
Puszika Vincusnak :wink:

Kisanya de jó,hogy tetszettek a fiacskádnak a köszöntések

:wink:
Nálunk semmi ujdonság betegkönyv nuku,azthiszem,hogy holnap reggel elmegyek dokihoz b.k.nélkül.....

Kép
Kép
szintus

Szia szintus!Holnap nődokihoz mész?Ha igen utána mesélj ám :D
Zaha,légyszi mesélj nekünk 8) Tudod jól azért vagyunk itt hogy meghallgassuk a másikat és segítsünk ott ahol tudunk :D
Betti,Hasli hogy vagytok?

Kép
anyci

Hahó!!!!!!!!

Dolgozom és jó meleg van nálunk. Bár nálam megy a légkondi. :wink:

Tünci

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit nyertél????????????

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Igenis tessék elmondani ami bánt. Nem akarjuk, hogy szomorú legyél. :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) :) :) :) :) :) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :) :) :) :) :) :)

Remélem sikerült egy kis mosolyt csalnom az arcodra. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli drága

Jól vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Lánykák, ha Bende jönne Nikivel a találkozóra, fájna vkinek Nikit látni?Ő 10 hónapos múlt, már majdnem 11.Én azt mondtam Bendének, hogy szerintem nem, de azért megerősítenétek?Vagy akármi is van, megírjátok?

KépKépKép
tünci28

A hétvégén lesz a házassági évfordulónk.Olyan gyorsan eltelt ez az év, mégis vánszorgott csak.Ezerféle gondolat kavarog bennem, folyamatosan.
Tegnapelőtt bejött hozzám egy régi-régi barátom,Amerikában (NYC)dolgozott, nemsokára megy vissza.Annyira jó volt látni.Felkavaró is volt, egy egészen más okból.Őt még a férjem előtti időkből ismerem, nagyon szerelmes voltam belé, tulajdonképpen miatta szakítottam az első szerelmemmel.De soha nem lett semmi, de egyáltalán semmi.Évekkel később beszéltük meg, akkor én már a férjemmel voltam és elmondta, hogy valahogy elbénáztuk, Ő sem mert, én sem, aztán jött a férjem..
És ahogy a napokban láttam, egy pillanatra végigpergett előttem egy másik élet, amit vele élhettem volna.Ne értsetek félre, azt akarom ebből kihozni ,hogy ha azokban a hetekben, hónapokban lépünk egymás felé, egészen másfelé visz az életutam.Talán nem hal meg a gyermekem,talán hamarabb lett volna családom...talán külföldön élek,más minden..ilyenek futottak át a gondolataimon...

KépKépKép
tünci28

Tünci!!!
Azt a mindenit neki! Miket beszélsz te meg! Ilyenekre kell visszajönnöm??? A srácaim sátorozni mentek, mi csajok meg lazulunk... Bevetetlen ágy, vaníliás karika zabálás egész nap. Még a gépet is alig volt kedvem bekapcsolni, csak rá akartam keresni valamire és ide tévedtem. Ezek a ha dolgok nagyon veszélyesek ám. Legyen nagyon lelkiismeret furdalásod és jól szeretgesd meg a férjed!!! Tudod, ha öreganyámnak áramszedője lett volna ő lett volna a villamos :lol:

Én személy szerint nagyon örülnék Bendének, már akartam javasolni, hogy találkozzunk akár hármasban. Nekem meg egy három hetes és egy három évesem lesz. Egyébként belegondoltatok, hogy mennyien jövünk össze és fejenként mennyi idő juthat egy-egy emberre? Úgy gondolom, utána én azt fogom érezni, hogy senkivel nem tudtam egy épkézláb mondatot beszélni. Főleg úgy, hogy közben Barcival és Zahával versenyt kerekezünk!

Ez a motoros baleset nagyon megrázó! Iszonyat! Melcsi nagyon jól tetted, hogy elmentél. Az öcsém egyik haverjának is jogsi, műszaki nélkül volt motorja és száguldozott vele. Egy alkalommal a nagyeszű kistesóm bukó nélkül ráült és megfeküdt egy kanyarban. Idióta mindkettő, de ha valaki motort tud a magáénak felelősség átadni másnak. Még jó, hogy csak a válla ment ki a tesónak és nem találkozott közben senkivel. Ha nem lett volna úgy összetörve akkor tuti én töröm be azt az idióta fejét!!!
hettuli

Szia Hettuli!!!

Naaaa, tudod, hogy értettem!Most már semmiért sem cserélném el az uram!

Hogy vagytok, képeket kapunk??

Jó sokan leszünk, de egy egész nap,az nagyon jó lesz!!!!Elfoglaljuk a fél strandot!!

Akkor melyik legyen egyébként?Urad leinfóztad?

KépKépKép
tünci28

Hát nem is tudom mit csinált, mert eléggé zűrösek a napjaink. De amikor beszéltünk róla ő a Sport Beachet javallotta.

Kép

Kép

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok!

Hettuli

Nagyon szépek a gyerekeid. Jaj de jó neked hogy babázhatsz. 8) Száva többnek látszik mint két hetes, ahogy figyel nagy szemekkel.

Tünci

Szerintem ilyen találkozások bármelyikünkkel előfordulhat. És az emlékek azok nem múlnak el nyomtalanul. De az nem baj. Az meg hogy elkalandoztál, abban meg aztán semmi rossz nincs. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.17 19:26-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok!

Itt a szomszéd gyárnál háromnegyed 6kor egy motoros belehajtott egy kamionba. Meghalt. Még kint vannak a helyszinelők és a tűzoltók. A srácot most 8-kor vitte el a halottaskocsi. 23 éves srác volt. :cry: Nem vette észre, hogy a kamion lassit és bekanyarodik a telephelyére és belehajtott a hátsókerekei közé.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, erre már nem is tudok mit mondani.

Hettuli, megnézem a másik strandot, linkelem azt is, aztán a többség dönt,jó?
Szépek vagytok!! :D Kerekezés megy már?

Melcsike nem úgy értettem az elkalandozást.Nem a másik srác volt a lényeg ebben, hanem a másik élet lhetősége..van, ami könnyebb lett volna, leviselhetőbb.Vagy lehet ,hogy nem.Lehet, hogy ez az én keresztem és Violáé és nem a páromé.

KépKépKép
tünci28

emlékszem már mért nem tetszett ez a fürdőhely!A gusztustalan béka miatt a weblap első oldalán... 8)

Találkozó másik lehetséges színhelye:
http://www.sportbeach.hu/strand_ar.htm
tünci28

Ez egy ökostrand ám!!! Azé van az békuli, bár nekem sem túl szimpi.

Na a kerekezésre valóban rá kell hajtanom, mert belső szerveim még eléggé kotyognak bennem. Egyetlen vigaszom, hogy alfelem hímzését egy hete már nem is érzem.

Uh, hirtelen felindulásomban olyan ubisalit rittyentettem magamnak, hogy ha ma nem visz el az epegörcs, akkor bármit kibírok.

Ha nem jönnék már, akkor az ügyeletes doki nyomja belém a koktélt...

Kép

Kép
hettuli

Mondtam már, hogy a két pasi elment sátorozni? Azért töltöm itt az időt... Egyébként Vencuval játszottam volna.

Nekem az egyik volt osztálytársam ment bele egy teherautó hátuljába mocival. Ő "csak" teljesen lebénult. Szerencséje volt?

Na mindegy, én imádok benzintyúkoskodni és férjuram Bettiének mása. Nem féltem és nem félek vele. Bettit irigylem de NAGYON! Gondolom te meg engem. De mindennek eljön az ideje!

Vár a vacsim! Puszi mindenkinek!

Jobbulást a jobbulandóknak!
hettuli

Ahogy elnéztem a másik strandot az kicsit olyan mozgalmasabb éppen strand röplabda kupa is lesz. Nem lenne jobb a csendesebb strand nekünk. Mi olyan kis beszélgetősök leszünk úgyis inkább.

Kép

Kép
melcsike70

Virágzik a Tisza.

Szép.

Csütörtök van és még mindig nem tudom, hogy a hétvégén próbáljuk vagy még ne próbáljuk......

Az élet nagy kérdései.

Betti
Kép
betti0412

Betti,mit akartok próbálni?Bocs a hülye kérdést lehet én vagyok nehéz fejű de még reggel van :roll:
Hettuli,gyönyörűek a gyerkőcök :D Boldog babázást a csajszikával :D
Szia Melcsike :lol: :lol:
Többieknek puszi :D

Kép
anyci

Jó reggelt!

Anyci

Szia! Jó korai vagy, miért nem alukáltál még egy kicsit. Én nem rég jöttem haza. Most 4 teljes napig itthon leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Anyci
A babát.

Betti
Kép
betti0412

Betti,bocsi még alszik az agyam.Tényleg el kell mennem agyátültetésre vagy cavintont kéne szednem :shock: :lol:
Melcsike,nem tudok sokáig aludni mostanában.Meg mennem kell körzeti dokihoz hogy erre a pár hétre még írjon ki mert a dilidokihoz még csak délután megyek így tőle javaslatot nem tudok vinni :wink:

Kép
anyci

Zaha:csak neked! :wink:
Kép
jázmin20

Sziasztok!
Igazad van Melcsike, :oops: :oops: :oops: erősen szégyenlem magam, hogy még életemben nem voltam ezeken a strandokon. Pedig ott megyek el mellettük. De a képek szerintem nem mérvadóak, mondjuk a programok kiírása az igen.

Nagyon eltűnt mindenki, vagy csak én jövök két napja gyakran!?

Betti! Én a te helyedben azt tenném (és tettem is egykor), hogy rábíztam a szerencsére a dolgot. Aztán jött amikor jönnie kellett... De biztosan készen állsz rá? Ez itt a fő kérdés!

Kép

Kép
hettuli

Most kapcsolok csak: virágzik a Tisza!!! Na de ilyet Betti! Én még soha nem láttam :( :( :( El kellene menni. Meddig tart ez általában??? Még csak képen, tv-ben volt szerencsém hozzá
hettuli

Hettuli,visszajelöltelek :D

Kép
anyci

Bobokánknak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Minden földi jót!

Kép
Kép
szintus

Szintus, köszi szépen :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?