Új privát üzeneted érkezett!

jaj lanyok, most jut eszembe!!!!

Nem tudtok veletelenul valakit aki pesten keres kis lakast berlesre?

Uresen all az ujpalotai, frissen felujitott panellakasom 36nm, 2 szoba, 10.emeleti)

:)

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt!

Hűűű de nagy a pangás! Ja tegnap már én sem írtam! :oops:

Tegnap este a barátnőm volt masszázson, aztán már nem volt erőm írni!

Szilvike! Jaaaaaaaaaaaj de izgulok, mit tudtok intézni ma!!!!! :shock: :shock: :shock:
Írja ha hazaértetek mit mondott a diri!Képeket meg rakhatnál fel, nem kell egyesével, lehet egyszerre és az tölti magától!
Én 1,5 órát töltöttem a 160 képet (amiből Andi kitörölt egy csomót! :x )de csak elinítottam és töltötte magától!

Mia! Képzeld tegnap délutánra kutya baja sem volt Marcipán lábának! :shock: Mi lehetett ez nem tudom, de furcsa, hogy ilyen gyorsan megygúgyult!Lehet tényleg valami csípés, gőzöm sincs, alényeg hogy már tegnap futkosott, játszott, jókedvű volt! :D

Ma már tényleg vasalnom kell, mert lassan nem tudom becsukni a gardrób ajtaját! :oops:
Közben meg meggyet kén elraknom, ja előbb le kell szedni a fáról is!

Én ma egy krumplileveskét csinálok és utána túrósderelye lesz!

Andika jöhetsz ablakot mosni hozzánk is! :wink:
Nekem is meg kéne mosnom, mert ami múlkor nem amaradt ki a körből és amit nem a gyerekek és a kutya tapicskoltak össze azt beverte az eső! :?
De ez sem ezen a héten lesz! :wink: Most a meggyre kéne koncentrálnom!
Málnát nem láttatok még????
Jaj Andi átmásoltam a ballagós képeket, de teli volt pendrive Madonna számokkal! Letöltöttem magunkhoz,hogy ráférjenek a képek, megvan az nektek, ha nincs letöltve visszarakom!

Gabika! Sajna levél nem jött még, de így azt sem tudom, hogy jó-e az az e-mail cím amire lküldtem! :?
Az uncsitesó meg péntek óta nem lépett be iwiw-re, amúgy Szentendrei képviselő!
Lehet most ment nyaralni! :D Mindegy, valamikor majd csak olvassa! Még mindigg ott van a lehetőség, hogy felhívom telcsin a keresztanyámat, de olyan para vagyok! :roll: :oops:
De nem adom fel, ha nem jön válasz, akkor majd máshogy próbálkozom! :wink:

Mimi!

Annyira csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol van rajtad plusz kiló????? :shock:
Csak a szép formás pocid van, és gyönyörűűűűű a bőröd is!
Én amikor terhesen meghíztam, nagy fodros, karfiolos seggem és combom lett! :oops: Még szerencse, hogy nem nyáron voltam terhes! :D
Jól látom, hogy voltál fodrásznál is???? Nagyon csini pocis anyuci vagy!!!!!

Zsand, örülök, hogy jól van kutyus, szöryű, hogy tud aggódni értük az ember!
Melyik a Ti zöldségesetek????

Úszihoz bicajozni: leginkább Apa szokta oda kivinni a skacokat amikor dolgozom 19h körül.Addig itthon csend van! De megbeszélhetünk valamit és talizhatunk!
Dorina már biciklizik??? Olyan rossz, hogy nincs vonalzód, mert mindig elfelejtem, hogy Dorina hány éves! :oops: Ő Fruzsival egyidős?????Azt tudom, hogy ovis, de milyen csoportos volt?

Mia! Nekem azt mondta a palsztikai sebész, hogy iagzából nem a szoptatástól megy a szét a cici, hanem sok hízástól fogyástól!
Nekem semmiből(75B) lett görögdinnye (90D) és abból lett utána nulla! :oops:
De én már az első babánál láttam, hogy ebből nyisz-nyisz doki lesz! :?
De lehet jobban jársz, ha majd csak második baba után csináltatod meg! :wink:

Úúúúúúúúgy hiányzik Dolli! :cry:
Remélem szép idejük van és tud pihenni és elfelejti kicsit anyóst-apóst! :wink:

Na megyek és beizzítom a vasalót............. :?
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Orsi!A képtáramban van még pár kép.Karfiolos ám az én hátsóm és combom is,van amelyik képen látszik.Csak most nem érdekel,most nézzék a pocakomat ne a hátsómat :lol:

Kutyák!Lehet Marcipán meghúzta a lábát,csúszdázás vagy ugrabugrálás közben.Ez elő fordul kiskutyákkal.De figyeljétek,máskor nem e lesz ilyen?
No figyi Orsi!Gyere ide hozzánk,hozzál vasalni valót ,én kivasalom,te meg megpucolod az ablakainkat :lol: :lol:
Tegnap beszéltem Andival,és mondtam is neki,hogy itt is kéne ablakot puceválni.De rajtam kívül senki nem csinálja meg.A Gyuri valamiért nem bírja az ablak pucolást.
No majd neki esek,mert már eléggé gázos némelyik.Itt is,hiába puceválom le,1hét alatt koszos lesz mert ráesik az eső...

No csajok,mi van ezzel a strandolással??Holnap elutazik a párom csapat építeni.Ha mentek strandra lehet mi is csatlakoznánk.

mimi12

Na jól kifundáltuk mi ezt a strandot! :wink:

Rájöttem, hogy lehet kevéske vagyok a három gyerekemre a strandon :oops:(vagy nem vagyok bevállalós :oops: ) Kicsit beparáztam, így Andikával átrágtuk a dolgot, de a végső döntés megszületett, hogy MEGYÜNK! :D :D :D
De közben elintéztem, hogy Apika is jöjjön, így azért többen leszünk ennyi gyerekre! :wink:

Mimi mami! (ez majdnem olyan mint a mümi mami :wink: :D Tudjátok mi az????)

Szerintem ne agyalj Te sem sokat, hanem fogj egy strandtakarót, egy napozókrémet, egy karúszót, egy fürdőruhát és egy papucsot, némi zsetont a belépőre és GYEREEEEEEEEEEEEEEE!

Mi szerintem 9 felé kimegyünk már, Andika is kb. addigra végez a reumadokinál és után rögtön jönnek! :D

Többiek?????
Vendég

Okés Orsi!És melyik strandon landoljunk?? :lol: :lol:
Hozok én is egy bébicsőszt.Jön a Fanni,úgy hogy jaj neki :lol:
No és akkor,mivel hárman megyünk 1autóval,még van három szabad ülésünk a kocsiban.(van a garázsban még 1 de,már nekem az nehéz,hogy betegyem a kocsiba).Szóvalvalakit még össze tudunk szedni útközben.
Szilvi???

mimi12

Mimi!

De jóóóó! :D

Mi a Batta strandra gondoltunk, de innentől, hogy Api itthon van mehetünk ahova akarunk! Csak azért gondoltuk, mert az közel van, meleg a víz és szemmel tarthatóak a gyerkők! :wink:
Vendég

sziasztok:)

Megjottunk a vervetelrol, kiszivtak az osszes cuccot a venambol. Megvan a terheleses teszt is, undorito volt a cukros lotty, nem olvadt el es a koloncokat el kellett ragcsalnom.... (nem reszletezem!) :D

Most enyem az egesz haz, mindenki elment egesz napra, csak a kutya+en maradtunk. Elvezzuk is rendesen. Kutya ram telepedett teljesen:D:D:D

Orsi:
Orulok hogy Marcipan jol van! Nalun is szokott ilyen lenni egyebkent. (A kutyinknak a terdizulete tul laza, ha rosszul lep akkor kepes santitani orakig de o is mindig jol van masnapra.)

Jol hangzik a mai napi menud amit leirtal:) Krumplileves rulez:D

A karfioltenyeszet ram is nagyon jellemzo sajnos. szerintem nyaktol lefele csupa karfiol vagyok...... :S
De majd te segitesz rajtam a jo kis nyirokmasszazzsal, csak szuljek meg! :D

Cici: hat sajnos nekem tuti csak egy babam lesz, mert a masikkal is igy vegig kellene fekudnom az egeszet, azt meg kicsi gyerek mellet nem lehet kivitelezni:( Ameddigre meg eleg nagy a gyerek en leszek aggastyan:( Tehat asszem Patrik egyedul lesz szegenykem, vagy orokbe fogadjuk a masodikat:D
Szoval a cickonyisza mehet a szoptatas utan, de meg remenykedem benne, hatha nem "hatracsapos", targoncan szallitos lesz a mellem es meguszom a vagdoast, ha viszont bokamon himbalom akkor nincs mese! :) De akkor kisebbet szeretnek tutira. (apa nagy banatara.) De akkor a nyakamba varratom az tuti, lejjebb nem adom :D !!!

Holnap apa szabit vett ki, hurra !!!!!!!!!!!!!!!! Megyunk sholl papucsot venni (legalabb is felprobalni...) Juj de izgi, vegre szokesben lehetek ismet:D:D:D

sünciboglya

helyesbitek: SCHOLL :D

sünciboglya

MammaMia! Nem jöttök holnap délelőtt strandra?????

A mai menü az elhúzodó vasalás miatt, illetve ma egész nap a telcsin csücsülök :oops: ma csak halrudacskák lesznek kukoricás rízzsel és tartármártással!Ez a 15 perces kaja! :wink:

Holnap ha szabin van Apjuk, akkor ma este még csinálok egy gyümilevest ami holnap ebédre jóóóó hideg lesz!
Illetve megcsinálom a tejszínes ragus husit és holnap csak spagettit főzök hozzá! :wink:

Jó hogy mondod ezt az izületet, mert én olyan kezdő vagyok kutya ügyben! :cry: De valóban mára semmmi nyoma, hogy tegnap, tegnapelőtt nyomorék volt csóri kutya! :D

Mimi! Az egyik ülésre még odaülhet valaki a garázsban, max az nem élvezi anyira a strandolást! :wink: :D

Enyim csimók ma egész nap áznak és utána fáznak, majd melegszenek és megint áznak és fáznak! :D :D :D
Vendég

Ja én a Dr Batz pacskerokért vagyok oda!!!!!!!!!!!!!!

http://www.drbatz.hu/_papucs/index-hun.html

Itt meg is tudod nézni és a Herbáriákban is kapható! Rendelni is lehet! :wink:
Herbária van a Stop Shopban és érdi Tescoban is! :wink:

Valaki tudja mikor nyílik a Lidl Érden???
Vendég

Na megoldódott a kozmetikus kérdés!
Jövőhét hétfőn megyek barátnőmhöz, megnyitotta saját kozmetikáját gazdagréten! :D :D :D
Jaaaaaj d e várom már!!!!!!
Vendég

Kép Kép
Vendég

Orsi!
Nekem tökéletes a Battai strand.Nem igazán szeretnék messzire menni,főleg hogy a Fanni nem tud vezetni :lol:
Szóval imádok vezetni,csak már kicsit nyom a bordámnál odabent :lol:

Most mentek el a húgomék.Jött a háromból kettő lányával,a kettő kisebbel .Szóval a mi kölkeink is átzak fáztak száradtak ,és így tovább.Vagyis a Szabi kb 10percew mászott ki a medencéből.De meg is kapta kicsit a napocska :lol:

Képzeljétek.Lehet én csinálom a dolgokat nem jól...
A húgom lányai,a Reni és Viki no meg a Szabi 11óta kint voltak az udvaron és rosszalkodtak tomboltak kiabáltak,..stb.A szomszéd most kb 10-15 perce engedte ki a gyerekeit...Én nem értem????Mi a figgy fenét csinálnak reggeltől du kettőig a kecóban????Mellesleg mennek aludni,úgyhogy kint voltak kb 10-20percet a mai nap????Miért jó ez a gyerekeknek?

mimi12

Közvélemény kutatok...
Csajok!
A ti gyerekeitek játszanak a számítógépen??Én a Szabinak nem engedem,szerintem még kicsi hozzá,és amúgy is úgy vagyok,hogy ott az udvar,játszon ott.
De lehet nagyon le vagyok maradva valahol a fejlődésben,vagy nagyon régimódi vagyok...
Ezt most olvastam... :roll:
http://www.mamanet.hu/distribution/view ... f=40&t=574
Az az igazság,hogy én nagyon nem értek vele egyet,de nem merem már leírni a véleményemet...
A párom nagyfia is így kezdte.Most 17éves,már kezd jó útra terelődni,de a játék miatt másfél éve kórházban is volt.Annyira legyengült a szervezete,hogy egy egyszerű vírus kiütötte teljesen.De a mai napig 190cm és tán 70kiló..
Szóval most már aránylag kinőtte mióta csajozik.De 1-2 éve szörnyű volt,és félő,hogy komoly függőség alakúl ki nála,mert enni sem evett és kb 3-3órákat aludt.

mimi12

Mimi!

Akkor batta strand! :D

Én úgy vagyok ezzel a számítógépezéssel, hogy engedem, de csak felügyelettel!
Szerencsére csak autóversenyzik Bubu meg van egy két aranyos játék!De sok készségfejlesztő is van!De nem egy órát játszik hanem max 10 percet naponta és ugye Ő már 6 éves, jövőre amúgy is lesz számtech órájuk! :wink: Legalább tudja, hol kell bekapcsolni a gépet!

Amúgy mióta itt a jóidő kb. egyszer kérdezte meg 2 hónap alatt, hogy játszhat-e!

Szomszédod egy kretén! Nekem Reggel fél 8-tól kint vannak és csak ebédre jönnek be, de még le sem nyelik az utcsó falatot már kint is vannak! Egész nyáron meztelenek, mezítláb vannak és csokibarnák! :D
Nem fosok hogy belemennek a hidegvízbe és akkor sem ijedek meg ha egyszer nem viszünk kardigánt magunkkal!

Én csak ahhoz ragaszkodom, hogy naponta 1x aludjanak, mert ha kimarad az alvás délutánra kisördögök! :evil: De nem ragaszkodom az időhöz, kb ilyenkor alszanak el, de figyelem őket mikor álmosodnak.

Alvás után már mennek is ki és este 8-kor jönnek be! Ha van kert miért nem lehetnek kint a gyerekek????? :cry:
Vendég

Ja azért van egészséges lelkű gyerek is aki számítógépezik és van aki számítógép nélkül is kórházban köt ki depresszió miatt!
Sok esteben a szülőkön múlik a gyerek lelki fejlődése, és sok más negatív dolog is lehet hatással a gyerekre! :cry: Pl. válás mint a párodnál!

De szerintem ha a gyerek jól tanul, vannak barátai, eljár edzésre és és nem függő, akkor lehet engedni neki! Mert a mai világban nélkülözhetetlen!

Tudjátok mikor van gáz????
Ha pl szülők 18h ra érnek haza a gyerek meg 14h-tól netezik!
Most még fogjuk és nem engedjük oda, de később?????? :shock: :shock: :shock:

Nálatok Fanni nem gépezik????
Vendég

Na Orsi jól leírtad.A párom fiánál az volt a gáz,hogy anyuka sokáig melózik.Gyerek suliból haza,le a gép elé és éjfélig netezett.
Eleinte ki ment enni,mikor az anyja hívta,később már enni sem ment ki.
De viszont ő valami online játékot játszott,tudjátok olyan sárkányos katonás szörnyes okosságot...
De ő pénzt is költött akkor rá.
De hála égnek most inkább csajozik,és most úgy néz ki kinőtte ezt a játékszenvedélyt.Legalább is reméljük.

Fanni???Egy frászt nem netezik.De a csajok nem játszanak,hanem msn-eznek meg chetelnek meg hasonlóak.A Fanninak szólok,hogy kapcsolja ki,és kikapcsolja.
No meg én nem szídhaton a gyerekemet.
4,6lett a bizije,és ahhoz tanulnia is kellett ám :wink:

Ja és a kert meg e gyerek.A Szabi reggel már pizsiben ki akar menni.Én nem merem kiengedni még olyan korán,mert vircsaftol.A szomszéd gyerekek meg kb 9-ig még ejtőznek.
Szóval miattuk nem merem kiengedni 9 előtt...
De utána ki megy,és ő is csak aludni enni jön be.
Viszont a tél az húzós.De hála égnek az sem zavarja :wink:

mimi12

Orsi:
Strandra nem tudnam apat hatos szannal sem kivontatni. :) Azt tervezem hogy hagyom aludni ot amig csak bir (jah, max 9-ig...) Delelott pedig takaritania kell itthon mert lassan lukat harapnak a poratkak a labunkba!

Jok a Batz-ok is, anyumnak van egy, szereti:) Nekem azert akadt meg a szemem egy bizonyos Scholl fazonon mert nagyon nem szokvanyos a formaja.:)
Megvenni (ha jo) nem a boltban fogom, hanem Netrol rendelni (mellszivoval egyutt) mert 4.500 ft-tal olcsobb ugy. :)

Lidl Erden? Dejoooooooo, sok okos dolgot lehet venni olcson, klassz hogy lesz itt is!

Jaaaaaaaj de edesek a gyerkocok ahogy ki van pingalva a kis arcuk:):):)

Noemi:
Lehet hogy a szomszed gyerekei is szamitogep fuggok:( (Parombol kiindulva, o is a gyerekkorat bent toltotte leginkabb...meg is latszik rajta!) Addig jo amig a gyerek kint "rosszalkodik". Az gaz hogy bent kuksolnak :(

Netfuggoseg: parom olyan szinten be volt bolondulva a jatekba 2004-ben, meg kellett fenyegetnem hogy vagy a jatek, vagy en..... szoval veszelyes!!! Felnott emberek is iszonyuan rabjai tudnak lenni, hat meg gyerekek!!!!!
En sem fogom a gyereknek engedni hogy jatszon es mi is peldat fogunk mutatni! (Parom is csak akkor jatszik amikor dolgozik otton es ott kell kuksolni a gep mellett neki. Szerencsere rajott a lenyegre. (szamitogepezni termeszetesen lehet majd a gyereknek, kell is majd a sulba, de okulva parom szuleinek a hianyossagabol, hogy nem figyeltek arra mennyit gepezik parom es fuggove valik, ebbol tanulva majd odafigyelunk nagyon.)
Kordaban lehet mindent tartani szerintem csak a szulonek esznel kell lenni. Tehat a dolog nyitja a mi kezunkben van!

(Sogornom olyan szinten jatek fuggo, hogy 8 honapig nem dolgozott, csak ejjel-nappal (!!!) jatszott !!!!! El is hizott sajnos iszonyatosan, most pedig nehezen tudja leadni :(
Szoval ennyit errol:(:(:(:()

sünciboglya

Orsi!
Hogy lesz holnap???Én reggel viszem kb 7-re a páromat át Budaörsre,onnan tömeg közlekedve megy tovább.
Vagyis mi is korán ébren leszünk már.Talizunk valahol,vagy majd a strandon?

mimi12

Mimi!

Ahogy Neked jó, de szerintem találkozhatunk a strandon is!
Szerintem a gyerekmedó közelében leszünk, de tutira megtaláljuk egymást! :wink:
Jaaaaaaaaaaaj de örülök, hogy végre Veletek is találkozhatunk! :D :D :D :D :D

Andika! Olyan jó, hogy itt voltál, én ezt most úúúúúúgy élveztem!
Nehogy valaki félre értse! :oops: De olyan jó volt beszélgetni, röhögcsélni Veled! :D

Bubuka egyedül megmosta, megmagozta az általa leszedett meggyet és 1200gr lett! :) Már fől belőle a fincsi gyümileves!
De még a körtét is Ő vágta fel! :shock:

Megyek elteszem magam (no nem befőttes üvegbe :wink: )

Holnap talizunk!

Puszika
Vendég

Jó reggelt!

Látom mindenki alszik még! Kukoriii Dolli társam sincs! :cry:

Szilvike! Jobb a kedved kicsit????

Tudod mi jutott eszembe, hogy fogdd fel úgy, hogy kaptál még egy évet, amit a gyermekeiddel tölthetsz és ami szerintem pótolhatatlan a gyermek szempontjából is!Én örülök, hogy pl Fruzsi ilyen sokáig itthon volt velem, nekem egyik gyerek sem volt bölcsis!
A piszkos anyagiak.........van egy szép mondás:
"Ahova Isten bárányt adott, oda legelőt is!" :wink:
Kép
Valahogy csak lesz hidd el! Szerintem mindennek van miértje!
FEL A FEJJEL!!!!!
Különben is szükségünk van a vidám, mosolygós, kedves Szilvikére!
Kép

Brigi merre vagy, jól vagytok?

Berniiiiiiiiiiiiiii, Gabiiiiiiiiiiiiii hahóóóóóóóóóóóó! Ébresztőőőőő!

Edinával mi lehet? Nagyon régen írt!Remélem minden oké Velük! :shock: Most nyaralnak Ők is???
Edina ha olvasol, csak pár sort írj, hogy jól vagytok!!!!

Na megyek tekerek, hasazok egy picit!
Vendég

Tényleg Zsand!

Ti nem jöttök strandra???? Dorina még jár oviba???
Vendég

Jesszus Orsi,de korán kukorékolsz :lol:
Én már elvittem Budaörsre a páromat,voltam péknél,és most várom,hogy keljenek a kölkeim.A Szabival nem lesz gond,ő mindjárt ébred.De a kamaszom jó édes anyját,az hajnalig msn-ezett.Na ja,nagy a szerelem :lol:
No de majd 10-20perc múlva felkeltem...
Én akkor talizzunk a strandon.A gyerekmedence környéke jó lesz.Bár pont 13éve voltam ott,remélem megtalálom a gyerekmedencét :lol:

mimi12

Csajok! Jó szórakozást a strandon! Nagyon jó idő van már most, bizti nagyon jó lesz nektek!

Nekem a mai program varratszedés :( , de legalább már ezen is túl leszek. Tudok enni!!!!! Tegnap csináltam fini töltött cukkinit és úgy belakmároztam belőle, ANNYIRA JÓL ESETT!!!! :D

Orsi
Nagyon szépek a dr. batz papucsok, bele is szerettem egybe és tegnap már élőben is megsasoltam és úgy is nagyon szép. Most rágom apa fülét, hogy annyira de annyira szükségem lenne egy ilyenre!!!! :lol:

Mimi
Én is úgy tervezem, hogy keretek között, de engedni fogom a gépezést! A kezelése már hozzá tartozik az alapműveltséghez még ha vannak veszélyei is.

Gabi

Kép
gabusz

Mia!

Milyen játékba bolondult bele a párod? Nálunk apa két éve nyomja a Traviant. Naon szereti még nem is szídhatom érte mert én kezdtem és ő is a rabja lett, de én már nem játszom rajta!

Orsi!
Dorina 4 éves és 4hós, már nem jár oviba, de olyan jó lenne ha legalább délig menne mert addig elintézném a dolgaimat és utána csak vele tudnék foglalkozni, de így úszik minden.

Most mennem kell lehet délután még jövök!!!

Sziasztok
Vendég

Csajok,

Naon jó volt a mai strandos nap :D Legalább lett egy kis színük a panellakó gyerekeimnek. Hazaértünk, jól bemeggyeztünk, nagyon fincsi ez a meggy.

Kép[
Kép[
kostyika

Hahóóó!

Mi még ágyban, rajtam kívül mindenki alszik még! :D
Tényleg nagyon jó kis nap volt!
Mimi! Örülök, hogy megismertelek Benneteket!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Tündér az egész családotok! Jó volt Veletek ez a nap!

Andi! Örülök, hogy benapkrémezhettem bársnyos bőrű hátadat! :wink: :D

Itt fekszem az ágyba és nem merem megnézni a telcsimet, mert lehet hogy írt Mariannka, hogy jönne masszázsra! Az egész lakásban hatalmas kupi, itt van a 11 kiló meggy is és én úgy kipurcantam, hogy ki sem tudok innen mászni! :oops:
Nem ígérte magát biztosra, de már azt sem tudom mit mondott! Serintem hívott volna ha jön!Na mindegy max gyorsan összekapom magam!

A gyerkők 1 mp alatt beájultak a kocsiba, szerintem estig alszanak! :D

Mimi! Szabi elaludt?

Töltök este fel képeket, Ti meg cenzúrázzátok majd, jó?
Vendég

SZiasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
És végre tudtunk talizni is,és a rossz idő sem szólt közbe.

Orsi!A Szabi már a strandról kivezető úton lefelé nézett,a Battai körforinál már aludt,és itthon felébredt.Lefektettem az ágyába de 10perc múlva jött le.Hihetetlen de most fürdik a medencében.No viszont este tuti fog alukálni,és nem kell mesét mondani neki :lol:
Majd én is feltöltöm azt a 3-4 képet amit csináltam.Most viszont én is hulla vagyok.
Andi!Köszönjük a sok rucit!
Képzeljétek,hoztak még 2zsák ruhát :lol: Úgyhogy kb 1évre el vagyunk látva ruhával.

mimi12

sziasztok:)

Juuuuuuj de jo napom volt!!!!!!!!! Delutan csak az enyem volt, apa keszsegsen elcipelt ahova csak akartam, vegigcsinalta velem a shoppingolast egy nyikkanas nelkul. (Ez nagyon nagy dolog!) Voltunk Brendon-ban, sikerult venni nacit, egy edes felsot amibe meg a tejcsarnok is gond nelkul belefer! :D
Voltunk turiban is, bar ott csak rovidet, talatunk egy folsot ott is es egy vadi uj pamut kisgatyot! Oriasi meret, gyonyoruen belefer a kocka alaku hatsoreszem:)

Orsi:
Megneztuk a Scholl papucsot, eloben borzalmas, fel sem probaltam! :S

zsand:
Egy Everquest nevezetu jatekot jatszott vagy 8 evig (elofizetos) most pedig World of Warkraft-ot, de szigoruan csak este, munka kozben ha egyebkent is ott kell kuksolnia a gep elott. :) A sogornom is Everquest-ezik. (es a buta parom fizeti neki a havidijat.) Mondtam is, igy nem fog leszokni a hugi sosem errol a jatekrol, ha meg fizetik is neki:(

gabusz:
Gratula hogy ujra tudsz majd rendesen enni!:) Gondolom mar eleged volt a diszkomfortbol! Most vegre ismet lehet finomakat fozni es nem csak nezni fogod hanem elvezni is:)

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!

Örülök, hogy ilyen jól telt a napotok!!

Nekem is fel kéne kerekedni fürdőruhát venni!

A lakás szalad, de nagyon!!!! Hajnalba ébresztő irány a piac aztán apa pestre akar menni, próbálkoztam, hogy itthon maradnék takarítani, de akarja, hogy menjek én is! :(((

De jó, hogy voltatok pancsolni, nekem sajna most nem aktuális a fürdés, de már én is naon vágyom strandra, jövőhéten ha mentek veletek tartunk!!!

Jó éj mindenkinek szép álmokat

Sziasztok
Vendég

Megdöglöm olyan fáradt vagyok! :cry: :cry: :cry:

Vettünk 22 kiló meggyet felesben anyóssal! A mi 11 kilócskánkat meg bedolgoztam! 3 kilóból lett lekvár, 5-ből befőtt! Baccus 8 kilót kimagozni, ááááááááááááááá! :shock:
Holnap még hoz Apósom, a maradékkal együtt csinálok még lekvárt, csak nem volt több dzsem fix és cukor itthon! :?
Szóval így egész napos strandolás után nem esett jól ez a főzőcske! :(
Vendég

Orsi:

Nem vagy semmi, hogy kepes voltal ezt a nagy melot megcsinalni a mai napon !!!! Minden elismeresem!!!

(nekunk anyos csinal lekvart meg befottet, csak el kell hordanunk tole kamionnal.) :D:D:D

sünciboglya

Orsi,
Én is most fejeztem be a magozást :D Bár én csak 4 kilót vettem, kimagoztam mindet és leraktam a fagyasztóba. Most tele van a zöldséges rekesz meggyel :D Vajon mitől lehet bársonyos az én hátam? Vagy kitől?

Noémi,
Na akkor jó dolgod lesz ruha terén, tudsz válogatni :D

Zsombor is aludt még délután 5-től fél 7-ig, utána meg 8-tól újra :) Kicsit lefáradt a lelkem. De én is hulla vagyok pedig én alig voltam a vízben.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Sünciboglya!Mi is Aventot használunk,meg vagyok vele elégedve.

Mimi12!Te igen messze állsz a bálnától :!:
Akkor én is rosszul csinálok valamit...Dorina egész nap kint van,enni sem mindig megyünk be,hanem a teraszon szoktunk.
Számítógép:én se szeretném,hogy a lányom függő legyen.Nem tudom,mit hoz a jövő,de úgy tervezem,hogy csak a jelenlétemben gépezhet majd és nem egész nap.Barátnőm nálunk volt az akkor 4 éves fiával, mondta,hogy rajzolna.Persze csak a számítógépen volt jó neki.Kitaláltuk,hogy karaokezzünk,a gyereknek nem tetszett,hisztizett,rángatta a zsínórokat.Meg egész nap a tv-t nézi.Állítólag nincs étvágya a gyereknek.Na,de miért?egész nap chips meg a többi megy.1 hétig vigyáztam rá,napközi szinten.Érdekes,itt evett.Eldugtam a szeme elől minden nasit. :lol:
Amúgy én voltam net függő,akkor teljesen ingyenes volt.Állandóan chateltem,napi 4-5 órákat aludtam,egyik hétvégén 2 napig nyomtam,mikor hajnalban rosszul is lettem. :? Elég durva volt.Ennyi elég is volt,hogy leálljak róla.

Cunami!Még mindig nem kaptál választ?
Én kulcsos gyerek voltam,igaz,akkor nem volt (nekünk)számítógép.De elkallódhattam volna.A legnagyobb rosszalkodásom,hogy szívószálat égettünk.Ezek a dolgok nagyrészt szerintem a neveltetéstől függnek.

De jó lehetett strandolni!Jó meleg volt ma.Felfújtam a kismedencét,Dorina 2x is belement.Tegnap voltunk járás kontrollon.Mi megy ott...mint a futószalag.Szoknya volt a gyereken,doki meg megkérdezte,fiú vagy lány.Elhagytuk a mappát,benne volt a kiskönyv,beutaló,minden.Szerencsére az sztk-nál esett ki,egy csajszi hozta utánam.Még jó,mert arra már nem lett volna idő,hogy az útvonalat újból végig járjuk.
Indulás előtt meg leestem itthon a lépcsőről.Mindenem fáj.Itt a seggemről egy exkluzív fotó
Kép
lekváros karfiol :)
jó éjt!

Kép
tierno

Kedves Topictársaim!

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy újabb 92 képpel bővült közös tárhelyünk! :D

Gyorsan nézzétek meg mielőtt Andikánk kitörli a felét! :wink: :D :D :D
Vendég

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Én kicsit kipihentebb vagyok! Gyerekeim tiszta dinkák ma, reggel óta nyafognak! :?

Andi, Mimi? Pihentetek? Nekünk tök korán elaludtak este a gyerkők, csak szegény Fruzsinak fájt a pocija! :(
Éjszaka hányt is, de ma reggelre semmi baja! Szerintem egy kicsit megszúrta a nap!
Mimi! Még jó, hogy pont tegnap beszéltünk erről! :wink:

Jaaaaaj Brigi! Nagyon csúnya bibid van! :cry: Hogy sikerült így elesned???? :shock:
Jobbulást a popódnak!

Sajna válasz még nem jött senkitől! :( Lehet nem is jó a e-mail cím!
Majd akkor jön válasz mikor már nem várok rá! :wink:

Én is kulcsos gyerek voltam, de én a rosszabbik fajta! :oops:
Mi állandóan piróztunk tesómmal, meg a másodikról locsoltuk a járókelőket, meg órákon keresztül telefon betyárkodtunk, meg csikkeket szedtünk és cigiztük de nem sorolom! :oops:

Tesómnak volt egy Enterprise számítógépe, de sosem játékokkal játszott, hanem programozott! :shock: Programozó is lett! :wink:

Engem sosem érdekelt a gép, játékok meg főleg nem!Most sem, max a forumozás, de az is csak Fruzsi születés óta, 2005 óta. :oops:
Na meg a skyp, msn, de tök jó, hogy így lehet tartani a kapcsolatot!
Ez az érdi topic azért tetszik nagyon, mert ez olyan valós, ez nem csak a neten működik, hanem igazi kapcsolatok lesznek belőle! :D

Ma nem meggyezem, itt lesz erre a hétvége! Láttátok milyen időt mondanak????? :shock: A nappali legmagassabb hőmérsékletre 13 fokot és özönvíz szerű esőzést! :?
Tutira ki sem lehet mozdulni a házból, élvezzétek ki a mai napot! :wink:

Megyek összedobom kajót, anyós jön át délelőtt, Apósom 4 felé!

Puszika
Vendég

Orsi!
Légyszi dobj egy privit a képtár címével jelszavával.
Ciki nem ciki,de elfelejtettem :oops:

Brigi!
Ilyen csini foltom 1x nekem is volt-Én is lépcsőn szánkáztam le seggel.
Fúú,hát jól nézel ki :(

Számítógépezés tv-nézés.
Nekem sok vitám van ezekből,vagyis volt,mert most már carok rá :lol:
Mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja,oszt ennyi.Majd kamaszkorra kiderül ki csinálta jól.Nem?
Amúgy én azt nem értem leginkább aki kertes házzal rendelkezik és mégis a lakásban a tv előtt kuksol a gyereke egész nap...
Más ha lakón lakik valaki,ott tényleg nem lehet kicsapni a gyereket,de szerintem ott sem kell egész nap a tv vagy a gép előtt ülniük....
Tényleg ott a párom nagyfia..Mikor kicsi volt akkor a mesék meg a filmek meg minden,aztán később jött a számítógépezés.AZ anyjának mindegy volt csak ne zaklassa őt.

mimi12

Jo reggelt!

tierno:
Juj ez a lila folt eleg durva, elhiszem hogy faj:( Kene ra Fekete Nadalyto krem, az eleg jo.) Nekem is volt egy kis serulesem tavaly nyaron a lakasfelujitasnal, aszittem osszecsinalom magam. A jegeles is jo ra de csak 3 percig egyszerre, ezt tudod ismetelni 20 percenkent. (Az en serulesem nyoma azota sem mult el igazan sajnos es puklis is. De a tied "jobb helyen" van igy szerintem teljesen fel fog szivodni.:)
Jobbulast kivanok!

Foto a combomrol a kis baleset utan. (Hozza kell tenni, azert ennyire horror a dolog mert nagyon alacsony volt a trombocitaszamom (mint altlaban sajnos) igy en sokkal konnyebben es durvabban kekulok-lilulok mint egy atlag halando. De azert rendbejott mar azota:)
Kép

sünciboglya

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSAJOK EZ BORZALMAS!!!!!!!!!! :shock:
Vendég

uristen!!!!Csajok,minek ide szexi kép???Skkal jobbak ezek a kék ződ lila foltos csini fotók :lol:
Orsi,tök jók lettek a képek.

mimi12

Orsi!
A Szabi is felsírt párszor éjszaka.Kérdeztem fáj e valamije és mondta igen,majd aludt tovább :lol:
Hányás nem volt hála égnek,és remélem míg meg nem szülök nem is lesz,mert múltkor én nagyon rosszul viseltem,hogy a Szabi hányt előtte meg a párom.Majdnem én is oda pakoltam melléjük :lol:
Orsi!Mi is nagyon rossz gyerekek voltunk.Volt hogy csőtőrés volt az utcában és elárasztottuk az utca végén lévő céget.Szépen fákkal kövekkel betereltük oda a vizet,mert naná,hogy vasárnap volt csőtörés...és hétfőre az összes irodában állt a víz. :lol:
No meg kidobáltuk/csúzliztuk az ablakait és az utcai lámpákat.Szóval mi meg utca kölkök voltunk de nagyon rosszak :lol:
Netezés..én is kb 4-5éve netezek,vagyis fórumozok.A játékok annyira nem vonzanak.Néha játszom de csak passziánsz meg hasonló könnyű kártyajáték,vagy valami egyszerű logikait itt-ott.De már a nehezebb játékok nem kötnek le.

mimi12

Jól van Mimi! Nem csalódtam Benned!Tetszik ez az árvizes dolog! :lol:
Mi meg Balatonon a fél magaspartot felgyújtottuk, éget az egész hegyoldal és a ruhánkkal oltottuk a tüzet!
Volt egy frankó kék színű műszörme bundám, kiégett egy tenyérnyi folton és hogy ne vegyék észre szüleim, összevertam, szépen összehúztem a kiégett folt kürül, igaz 10cm-re rövidebb volt ott a kabi, de nem vették észre! :wink: Na ja aztán egyszer eloldott a cérna...... :oops:

No de volt hogy októberben bemásztunk egy 60x60-as kisablakon egy fagyizóba a strandon, mert otthagyták a tölcséreket, hétfőn mindenki tölcsért evett a suliban!
Szüleim minden nyáron lenthagytak minket Balatonon! IMÁDTUK!!!
Hétfő hajnaltól péntek délutánig tartott a buli! :wink:
A heti kosztpénzünket 1 nap alatt elköltöttük és közben meg írnunk kellett mire költünk! :lol: Így nézett ki az elszámolás:
Hétfő: 2kiló kenyér, 6kifli, 2 liter tej, 30deka parízer
Kedd: 2 kiló kenyér, 6 zsömle......
Szerintetek nem volt lebukás???? :lol:

Régi szép időkben a balatoni üdülőkbe hajnalban leraktál tejesládába a zacskóstejeket, kakókat, friss kifliket! Már lesben álltunk és vártunk....

Sörösüveg visszaváltás???? A strandon kikukáztuk az összes üveget, de még a strandolók takarója mellől is elcsentük az üveget! :oops:

Jaaaaaaaaj mennyi jó dolog, annyira szeretnék visszamenni az időben egy picit... :wink:

Majd egyszer a mi gyerekeink is ilyeneket csinálnak! :wink:

Baccus most jutnak eszembe olyan dolgok, amitől 30 évesen égnek áll a hajam, de akkor meg nem értettem miért veszekednek velünk a szüleink!

Hülye tesóm lelopta a strandról a foci tengó pálya hálóját és függőágyat csinált belőle!
:lol: :lol: :lol:
De most ezer emlék jött fel...........
Fel is hívtam a hülye Tesómat és Ő pontosan emlékezett hogy 135 db tölcsért loptunk el! :lol:
Vendég

Orsi :lol: :lol: :lol:
Ezeket már elmeséltétek a szüleidnek?? :lol:
Én meg a Fannival most ismertetem pl ezt a kedvenc zenémet
http://www.youtube.com/watch?v=VppdF4woNhQ
Most meg a pocak GiGi D Augustinot hallgat meg Yazoot :lol: :lol:

mimi12

Orsi,
Nem is gondoltam hogy ilyen vásott kölyök voltál :D

Ma voltunk kontrollon Zsombor szemével a Rókus kórházban, szerencsére javult a szeme az elmúlt fél év alatt és nem kell hordania szemüveget. Ha már ott voltunk, manónak is megnézték, neki is jó a szeme. Zsomborral kontroll egy év múlva.

Megyek aludni, elfáradtam a pesti vezetéstől :D

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
De jó,hogy javult Zsombi szeme!Csak így tovább!!

Csajok!Milyen már 20 év után megtalálni a kedvenc müsoros kazettánk zenéit a a neten??
Ma nagyon nosztalgikus hangulatom van .
http://www.youtube.com/watch?v=Rne1XDvQK2Q&NR=1
Vannak Svédországban "rokonok"(nagypapám ott élt 20évig),és tőlük kaptam ezt az összeállítást anno még kazettán.Jó 20éve :lol:

mimi12

Előkerültem! Vissza majd csak később olvasok!

Tegnap jöttünk haza Győrből, anyuméktól, vasárnap óta ott nyomultunk. Hááááááááát... elég kimerítőre sikerült a hét. Zsófi, aki eddig elég jól bírta az utazóágyas éjszakákat most kitett magáért, és kicsinált éjjelenként. Tőlem 1 méterre aludt, és minden nyikkanására ébren voltam. Egy csomószor kínlódott, nem találta a helyét, mászkáltam vele, hajnalban meg rendszeresen mellettem kötött ki, na attól sem tudtam nyugisan aludni. Evil or Very Mad És az út... Horror volt! Ketten mentünk kocsival, Zsófi hátul, mert elől a légzsákot nem lehet kikapcsolni. Odafelé végigüvöltötte az utat, 2-szer álltunk ki az autópályán pihenőbe. Visszafelé már cseles voltam, jól kifárasztottam és úgy indultunk el. Na ekkor csak Győr-Bábolna távon üvöltött, aztán bealudt... Hát nem mostanában indulok vele kettesben hosszú útra!

És az első éjszakája itthon, na hát az is egy csőd volt! Fél 12-kor jött a szokásos forgolódás, sírás félálomba. De most annyira belelovalta magát, hogy kénytelen voltam felébreszteni. De ébren is sírt. Nálam is, apjánál is. Jött a Dentinox, kb. 2 percig csend, majd újra üvöltés. Bírtuk másfél óráig és végül megetettem, majd bedugtam az ágyába és elaludt...

És egy aktuális sztárfotó a kiscsajról:
Kép

Kép
Kép
lbernuska

Berni, nagyon edes a kislany a foton!!!! Minden elismeresem:):):)

sünciboglya

Szasztok lányok!

Eléggé ki vagyok az ovis dolog miatt, voltunk a béke téri oviban, megpróbáltam, hátha…. de nem, „sajnáljuk, de így is több gyerek van felvéve, nem tudunk mit csinálni, meg van kötve a kezünk, blablablabla” mondta, hogy talán lesz bővítés és érdeklődjek szept végén…. mondom a talánnal nem sokra megyek, stb. most egy másik ovit kérdeznek meg nekem, aztán lehet hétfőn elmegyek a humánpolitikai osztályra, oda, ahol ezekkel foglalkoznak, aztán lehet hogy a polg. mesternek is írok…..

Mimi, olyan csini kismami vagy!!!!!!

Mia, nekünk egybe ételmelegítő és sterilizáló gépünk volt, már nem emlékszem milyen márka, de nagyon jó volt….talán még meg is van… :roll: Nem semmi a Te bibid is!!!! :?

Orsi, ne Te érezd magad rosszúl, nem Te tehetsz róla, hogy nem vették fela fiamat! Hanem ezek a szemetek…. Kozmetikus… hajráááá, de nem a közelben akartál menni? Nagyon helyesek a gyerekek, hol voltatok? Bubu milyen kis ügyes! Akartam is mondani, hogy olyan okos is! Mikor vigyáztam rájuk, annyira helyes volt, jött és mondta a kis történeteit, hogy jégkockát meg tudja rágni és hogy hideg, meg hogy milyen jó, meg a fogtündér, hogy hozott Neki pénzt és, hogy spórol, meg Te is tartozol neki, mert kölcsön adott Neked….. annyira édes volt! Olyan szép az idézet amit írtál!!!! Az biztos, hogy lesz valahogy, úgy még sosem volt, hogy ne legyen sehogy :wink:

Meggy:én csk negyed kilót vettem :wink: :lol: most lett ksz a gyümileves, meggyesmákos muffin :wink:

Andi, szupi, hogy javult Zsombi szeme!!!!

Gabi, még az sem biztos, hogy Lilit majd simán átveszik, hallottam már olyat is, hogy bölcsiből ment volna a gyerek oviba és nem vették át! Aztán persze intézkedni kellett…..

Brigi, töltöttem fel a képeket és a fiam, mondja: ugye anya, milyen aranyos az a kicsibaba?! Dorinára… :wink: :D
Jájjjj, Te szegény, mekkorát eshettél.... Járásvizsgálaton minden okés volt?

Berni, meseszép Zsófibaba!!!!! Annyira aranyos! Hát nem irigyellek az éjszakáitok miatt, igen, a babák nehezebben viselik a változást/máshol alvást.... de majd visszaáll a rend!

Számítógép: az én gyerekeim is oda szoktak ülni, mesét nézni az apjukkal, de az biztos, hogy ésszel kell csinálni, oda kell majd figyelni, ha nagyobbak lesznek…

Dolliék mennyi időre mentek? Jó idejük van, szerencsére!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2009.06.19 15:27-kor.
sylph

A vásott kölyökségről jut eszembe: akkor én jól kilógok a sorból.... :wink: :oops: én legtöbbször leültem a szobában és babáztam, öltöztettem őket, meg ruhákat készítettem nekik (mily meglepő :wink: )
sylph

Most nézetm meg a képeket!!!! Nagyon jók lettek!!

Mimi, a lányod milyen dögös! Nagyon jól néz ki! Először nem tudtam ki az, de aztán eszembe jutott, hogy írtad, hogy ő is megy....

Látszik a gyerekek nagyon élvezték!!!!!!!!!!!
Meddig voltatok?
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?