Sziiiiaaaasz!
Ilonám? Milyen barna gyerek? Szőke még a szentem, csak a kis pofink barnul, meg a kézfejünk!
Jó fej a keresztgyerek! Az én kericsajom azt mondta szivárványra, hogy, ja, majdnem olyan szép, mint ő!
Katám! Tudod, tényleg édesek a kalimpálós manók, csak úgy nagyon nehéz őket tartani. Hosszabb távon. Mert feléd fordítva, kicsit a mellkasod is tartja. Kalimpálás közben meg még nehezebbek! De Nem számít, most karra gyúrok! Vazzzze!
Reni! Köszike Lukács nevében! Szerintem is gyönyörűséges kiscsávó, bár némi elfogultság biztosan van bennem!
Kicsibém! Majd valahogy összehozunk egy találkozót. Én is megdögönyözném Lujzit!
Bátyád?
Odry! Hát veled meg mit műveltek?????!!!!! Alig hiszem el, hogy egy ilyen csodába, mint gyerekszületés, így bele mernek rondítani. Főleg, ha a mi jókedvű, végig-röhögős császárunkra gondolok!
Trinky! Ne agyald túl magad!!!!
Én alapból nem mértem Lukácsot szopizás körül... Akkor én is biztosan kikészültem volna. Illetve egyszer, egy napig. Jól meg is lepődtem. Volt, hogy 80-at szopizott, volt, hogy 40-et.. Így maradtam a heti egy mérésnél, és amikor a dokinéni azt mondta, hogy azon héten 15 dekát hízó gyerek teljesen normálisan fejlődik, megnyugodtam. Van, hogy ő sem kér kaját a megszokott szopiidőben. Kicsit iszik, aztán kész, csak játszik. Akkor elveszem tőle a cicit, és eszik később. Te sem vagy mindig egyformán éhes.
Nálunk is vannak "nem alszok" idők is. Olyankor Lukács is szokott kicsi sakál lenni a fáradtságtól. És soha nem jó ugyanaz, ami előző nap bejött. Van, hogy csak oldalra fektetem a kezemben, odabújik a kézhajlatomba, cicihez nyomja a kis fejét és alszik. De van, hogy a hasamon fekszik, és meg dobolok a peluson, lényeg, hogy érezzen. ( Ja, és nyugodj meg, ezek a dolgok egyre ritkábbak lesznek.. Nálunk úgy tűnik..)
Én nem autózok.
De tolom padkán a babakocsit! Sőt, van már kengurunk is.
Biztosan nem okoztál törést az internátussal, de figyelj azért a lányra, mert amikor Lukácsot letiltottam az autómról, ő nagyon sírt!
Akkor nyugodott meg, amikor megkérdeztem, mennyi pénzt tegyek a zsebébe benzinre?
Tényleg hallgass a picire, meg a szívedre. Ő még nem ismeri az órát, nem tudja, mi az elvárt statisztikai adat tőle. Sokkal nyugisabbak lesztek.
Apa nevetett ki minket. Lukácsnak eleinte kiütötte a tejci az arcát. Dörzsölte, mondtam a dokinak, hogy tutti viszket neki. Erre ő azt mondta, hogy ez nem viszketős dolog. Apa meg csak annyit, hogy ezt Lukács is tudja? Mármint, hogy neki nem viszket a pofija.
Lotti is biztosan jó sok figyelmet igényel. Lukács is. Ha sikerül lekötnöm, egy idő után elfárad és simán elalszik..
Tücsök! Micsoda nagy bébi van már a pockodban! Majdnem 4 centi! Váááó! Nagyon örülök!
Csabika puszilkodik? De tündér lehet! Egyedül akar menni? Na, azért ez nem semmi! Ja, hát sok fontos elintézni valója akad biztosan, és nem ér rá várni.
Jó lehetett Csabival aludni! Lukács talán kétszer volt velünk az ágyban és alig aludt egy kicsit. Ő a sajátját szereti..
Odry! Lukács is alvós volt, amíg sárgában nyomta! Volt nekünk is hajnalban evés után másfél órás "jaj, most mit csináljak veled". Aztán elmúlt. Most egyszer kel fel éjjel enni, van, hogy azt is kihagyja.. Remélem, Bálint is rájön hamar, hogy az éjszaka a legjobb nagyokat aludni. A dokinénik azt mondta, ezt is meg kell először tanulniuk.
Domo! Ez a hajasbaba???? Gyönyörűű!
Lukács is tud már egyedül játszani. Sőt, már egyre többször nem kell altatnom. van, hogy ott teszek-veszek körülötte, és egyszer csak alszik. Vannak már kedvenc játékai is. Legtöbbet éjjel és délelőtt alszik, vagy délben, de délután alig. Akkor játszunk, sétálunk és egész jól elvan a bébihordóban. Így mosunk, teregetünk, főzünk együtt.
Elkezdett nevetni. Olyan édes kis pofát vág hozzá. Mint amilyennek kacagó babákat rajzolják. Meg tudnám zabálni!
Voltunk tanácsadáson. 5, 66 kiló és 63 centi Lukács. Csak szopizik, semmit el nem fogad. Pedig egy kis víz, vagy tea a melegben biztosan jó lenne neki is. Vagy tévedek?
Hűűű. Sikerült regényt írnom.