Kata
Hát, szülni már én sem fogok. Sajna.
Fenci
Jó is a szopispárna.
Én meg arra szoktam heveredni, ha Dóri mellé fekszem a földre. Akkor raksz majd táblát a "résztvevők" nevével?!
Kolibri
Persze, hogy gyertek a talira!! Nem baj, ha nem lesz hangulatod, majd felvidítanak a gyerkőcök.
Sajnálom, hogy párodnál így bekavarhat az anyja. De szupi, hogy vállalta a vizsgálatot! Ez a tábor jól hangzik!
Boboka
Jesszum, megint mennyit írtál! És milyen hajnalban.
Hát, vissza nem megy időben Réka, de soxor utánozza mostanában Dórit. Leginkább a 4kézlábazást.
De vmelyik nap ő is bekapta Dóri cumiját. Ja, amúgy Dóri nem cumizik, – csak az ujját – csak játszani, rágni adtam neki. Réka viszont cumizott, de szerencsére ügyesen leszokott róla.
Gyugyi
Lehet, h meg sem foglak ismerni nádszálkarcsúan.
Dike
Ugye nem jött még meg?? Sztem holnap is tesztelj. Még bármi lehet. Drukkolok!!
Gaby
Látom, szépen kerekedik Máté baba.
Nekünk Dórinak már a kórházban megcsinálták a hasi és koponya UH-t, a csípőre meg időpontot kellett kérni. Rékának meg a zárójában volt az időpont, amikorra menni kellett. Sőt, Dórinak volt hallásvizsgálat is. A klinikán született babákat mind beutalják.
Vicus
Sztem akkor mérj lázat, ha melegnek érzed. Gondolom, Fenci is azt érezte. Vagy lehet, hogy nyűgösebb volt Máté. Mondjuk oltás előtt nem árt megmérni, nehogy betegen vidd. Jobbulást Lillának! Akkor nem jöttök?
Sleepin
Én már meglestem Pandiék szőrgombolyagját. Naggyon cuki!
Remélem, fogad hamar rendbejön!
Vicky
A kispasid egyre helyesebb! Nagyon tecc a szőnyeg! Összerakhatós, ha jól látom. Hol lehet ilyet venni? Beleszerettem.
Hú, Levi is lassan féléves lesz!