Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csomeee: ez egyértelmű ZEBRA!!!!!!!! Szuper!!!!!! :D

Nálam minden ok, a spontán tüszőm megrepedt, így holnaptól kezdem szúrni a Suprét. Izgi. Már olyan régnek tűnik az előző lombik,.... :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Majuska: Apának mielőbbi jobbulást, és mielőbbi kezdést kívánok!
Katavirág: Ne aggódj, minden rendben lesz a tesóbabával. Nálam ET+21-en nem látszott semmi. Se petezsák, se semmi. Azt mondta a doki, ha terhesség, akkor valószínűleg méhen kívüli. Visszarendelt ET+24. napra és ott volt Kitti, szép petezsákban és embriókezdeményként. Valószínűleg később tapadt meg, mint az átlag. Én nagyon drukkolok nektek!!!
Dezsina merre vagy?
Csibe: Sajnálom, hogy nem sikerült! Majd a következő!
Annmari: Szerdára nagy drukkjaim mennek! Majd gyere a hírekkel!
Kisbuta: Nálunk apánál minden rendben. Valószínűleg Majuskának akartad írni! Drukk, hogy a baba minél tovább bennmaradjon.
Zsófiékról van valami friss hír? Babaerősítő drukkok mennek!
Bridget: Mi volt a dokinál?
Alle:+++++++++++
Nyulasz, Skrisz: Nálunk a Dévaiban nincs vérvétel. ET után 3 héttel, ha pozitív a teszt vissza kell menni UH-ra. Ez nálam jövő héten szerdán lesz. Szurit 5 napja egy felet kaptam, de az már nem kavarhat be szerinte, főleg nem úgy, hogy erősödik a teszt.
Estike: Még tartsd bent egy picit a babót. Remélem minden rendben lesz!
Puszedli: Ez szuper hír! Hajrá!
Bumi, Puszedli, Estike, Till, Petne, Bridget, Nyulasz, Skrisz, Annmari, Katavirág, Csibe és akit kihagytam, attól elnézést kérek, nagyon-nagyon köszönöm, hogy így szurkoltok! Nagyon jól esik!!!

A csíkjaimmal kapcsolatban: majd akkor leszek nyugodt, ha a doki is megerősíti, hogy tényleg van valaki a pocakban. Nem szeretnék úgy járni, mint januárban!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csajok csak egy gyors bekukk mert ma ngyon szar napom van es marhara kivgyok...meg nem volt idom se visszaolvasni semmi nem is tudom leszek-e ma meg :roll:

Voltam vv es uhu-n az uhun latszodott egy 29.8*33.4mm-es valami a p.feszkemben amit aszonta a doki ha vizzel teli valami akkor jo es akkor kezdunk holnap de nezzuk meg az E2 mert ha az magas akkor ez tuszo lehet :roll:

visszaszoltam
FSH 3
E2 1000valamennyi
Progreszteron 0

Szal lehet levan fujva a lombik :roll: Holnap megint megyek vv...halasztani nem fogok...Juli 5-en koltozes... :roll:

Jah es minderre ra a temik is meghalt ma :cry:

Ne hari csajok majd visszaolvasok de most nem megy es vacsit is kell foznom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Extra drukkok mennek! Nehogymár...!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
ez így van, neki akartam írni, bocsika :oops:

Estike,
hűha, ilyenkor még mennyi időd lehet hátra?

Nekem még nincsenek fájdalmaim szerencsére. Azt hiszem, a méhszáj csak nagyon enyhén van megnyílva nálam, pihenéssel tartható, csak nem szabad fertőzést kapnom, mert az idő előtti burokrepedést okozhat. (és persze, ha kéne, biztos befektetne doki a klinikára, de azt nem mondta, hogy jelenleg indokolt, csak a sok pihenés.)

Kép
kisbuta

Bridget, az ezres érték sok az E2-nél? Nem értek hozzá. :roll: Mi az az E2? És mi halt meg? Alig értek valamit abból, amit írtál. :oops:

Kisbuta, akkor tessék szépen sokat pihenni. :D

skrisz72

Bocsi csak tenyleg megviselt :( teknocom halt meg ma pedig meg fiatalka volt es ngyon szerettem :cry:
Skrisz
az E2 az estrogen...3.cn-en marha sok ott van a tuszo vgy ciszta vgy nem tom mi az egyik petefeszkemben :roll: valoszinu tuszo ezert is magas az E2 :?

De pl beulti napjatol szedtem estrogen bogyokat....azert hogy az fsh-emet ugye levigyuk...nem lehet,hogy az a valami ami ott van a p.feszkemben az tenyleg csak egy vizzel teli ciszta vgy mi es az E2 meg a gyogyszertol magas amit beulti utan 2hetig szedtem? :roll: :roll:

Van valakinek lovese evvel kapcsolatban :?: :roll:
Ne haragudjatok de ez most ngyon kiboritott igy a ketto rossz hir egyutt...inkabb a teknocom mert lombik azert meg lehet...de meg1ilyen teki nem :( Bocs a sok offert :oops:

Kisbuta
Koszi draga vgy de ilyenkor mi van?Mert most meg nem teljesen ertek semmit :? holnap megint mennem kell vv :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

én sem tudom, mi van ilyenkor, sosem kellett beülti után ösztrogént szednem, mert az fsh-mmal nem volt baj. Szóval nem tudom, lehet-e a gyógyszertől, vagy nem. De az ezer tényleg sok 3. cn.
egyet tudok mondani, igyál annyi vizet, hogy szinte szétpukkansz, egyél sok tejterméket, mert attól elvileg csökkenhet a szintje, pláne, ha csak a bogyótól van. (Legalábbis nekem ez volt a parancs, mikor stimu közben túlságosan elszállt az ösztrogénem.)
És nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Bridget, okés, már értek mindent. Szegény teknőc, sajnálom. :cry:

skrisz72

sziasztok!

Csomee!!
hatalmas gratula!!! Erősödni látszik! nagyon drukkolok! :wink:

Katavirág!
még nincs veszve semmi! szorítok nektek! Én úgy tudom, hogy 6 hetesen látszik a pulzálás... :? Tehát ott van a kistesó!!!

velem semmi extra. hétfőn megjött. egyáltalán nem érdekel. sőt nyugis vagyok. muszáj volt lenyugodnom. nem gondolok egyáltalán arra, hogy görcsösen gyerekem legyen. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Lesz lh-tesztem, azt elemezgetem, de nem szedek vitaminhegyeket, meg teákat meg mittudjaménmiket! Belefáradtam és fásult vagyok. Novemberben lesz a uccsó lombikom. majd kiderül. :?
dezsina

Kisbuta
Ezek szerint megiscsak tulstimus lehetek magas fsh-el is? :shock: ez tuti a gyogyoktol van egy tuszo nem csinal ennyi estargen-t nem :roll:

Skrisz
Koszi :( Elfelejtettem,hogy itt nem emlitettem ngyon a tekimet igy persze,hogy nem ertetted :oops: csak tiszta zavart vgyok... :roll:

Dezsi
Nagy oleles de ne busulj..nekem vasarnap jott meg...novemberre megerosodsz addig meg spontankodas lesz :roll: ngyon sajnalom Dezsi :(

Kisbuta
ertettem no para a nyalkahartya miatt :wink:

Annmari
Hajra most lesz beulti...es muszaj,hogy gyere a pozi teszteddel :!:

Rana
Teljesen megnyugtattatok de ha en jol emlexem multkor nekem 8.6mm volt :roll:

Majuska
Tudom nekem 16volt multkor elotte meg 24.1 :shock: most meg 3 a 3.cn-es de az estrogenem magas 1000valamennyi :x na mind1 hajra gyerunk ezek szerint nem lesz baj megy a lombik :roll: te se aggodj ngyon annyit tuti talalnak,hogy max ICSI-vel osszeteszik :wink:

Katavirag
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csome
Vegre lattam mirol is van szo....szerintem is erosebb...ez mar jo :wink: tovabbra is drukk :wink:

Vkrisz
Ha jol emlexem neked volt ilyen visszamaradott tuszod es feluleseket csinaltal...jol emlexem :roll:

Estike
Kitartas mar nem sok van hatra :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsinám,mindent bele apával.Megy ez nektek segítség nélkül is :wink:
Bridget,fsh 3? :shock: hogy lehet?Az E2-höz nem értek,én dokim nem nézte sosem. :roll: remélem minden okés lesz.Tekit rettenetesen sajnálom :(
Estike,és mit jósolnak a fájásaid?Meddig marad még Peti odabenn?
Csomee,így van,a fontos,hogy erősödik :D
Annmari,Alle++++++++++++
Csibém,jobban vagy már?
Puszi,hajrá holnaptól!
Bumi,péntekre++++++++++++++++++++++
Babával mi van?Kezdtek? :roll:
Vendég

Nyulasz
Mert bacsaptuk a szervezetemet :roll: adott estrogen bogyot beulti utan amit 2hetig szedtem egeszen a hcg vv amikor is kiderult nincs baba akkor abbahagytam...azt mondta a doki az a gyogyi leviszi az fsh-em ugyhogy tuti azzal nem lesz gond...hat azzal nem is volt :? most epp massal van :roll: de ez nem azt jelenti am,hogy meggyogyitottak :roll: ez olyan mintha egne az olajlampad a kocsiban villog,hogy keves az olaj te meg fogod es elvagod a zsinort es megszulik a villogasa a lampanak...a problemat ugye nem oldottuk meg mert az olaj tovabbra is nem jo de a muszered szerinte minden rendben :idea:

Annmari,Puszi,Alle,Bumi tobbiek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,de gondolom így van esély több petikére,nem?
Vendég

Lovesem sincs rola...de igy mar mehet a stimu...mert ugye multkor a 16-tal azt mondta a doki nincs stimu... :roll: holnap megkerdezm ezt a kerdest a dokitol :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsi!

Nagyon sajnálom pirit! :cry: De ne csüggedj ,egyszer úgyis lesz nekünk is babánk :D

Bridget!

Ez az E2 nagyon brutál ,és ez sajnos cisztára utal! :( Februári stimum után amikor csak üres tüszőm lett ,akkor nekem is azt mondta a doki hogy kövi ciklusban újra kezdjük ha jók lesznek a hormonértékek! :D De sajnos nekem is brutál lett főleg az FSH! :(
Szerintem neked is a stimu kavart be. Sajnos ezzel váni kel szerintem 1-2 hónapot! :(
Vendég

Ja! Bridget!

Az előbb el felejtettem. Tekidet nagyon sajnálom szegény lehet megérezte hogy bajos lenne vele a költözés ezért inkább megoldotta helyetted! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bridget, akkor még mindig én tartom a negatív rekordot, mert az enyém meg 8.4 volt a sikeres lombikkor! :wink: Tekidet nagyon sajnálom, biztosan érezte, hogy nem mehetett volna veled. :cry:
És lehet, hogy annyira becsaptátok a szervezeted azzal az ösztrogén bogyóval, hogy emiatt ilyen magas az E2 (én úgy tudom, 100 alatt kell lennie 3. cn-on, hogy kezdeni lehessen a stimut). De azért birkózzatok Apával, mert simán lehet peteérésed ennyi hormontól! :wink:

Csomee, sztem is van ok örömre, de azért igazad van, ha óvatos vagy.

Májuska, tudtam ám, rád ismertem! :lol: Apa jobban van? Remélem nem romlottak a kiskatonái, de egy pár darab azért tényleg biztosan akad majd a lombikhoz!

Én is kicsit magam alatt vagyok most, úgyhogy bocs, aki kimaradt, most ennyi voltam.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Annmari
Ma apaval egymasnakesunk mar szoltam neki hatha :roll: meg felulest csinalok :roll: ennel tobbet nem tok en sem tenni..holnap megyek dokihoz aztan kiderul mi lesz :? Megneztem az erteket pontosan 1283 :shock: leszivaskor a 2petimmel volt 900valamennyi :roll: tuti a gyogyszer vitte fel amit adott egy ciszta okoz ekkora E2-t? :roll:

Na mara mentem faj a fejem es nem tudok gondolkodni sem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
Akkor megmaradsz rekordernek :lol: Hat igen lehet teki erezte bar mar hetek ota nem evett...szal nem egyik naprol a masikra tortent... :roll: apatol kertem egy uj tekit az uj helyre ha elkoltoztunk :roll:
hat nem tudom de majd holnap rakerdezek mindenre :roll: mert ez azert brutal :roll: nem ovulalas miatt csak,hogy szetpukkadjon vagy valami matha arra jo a birkozas apacskaval nem :?: jobb nem jut eszembe :? 3.napi E2 25-75ig :? http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm hogy lehet ez nekem 1283? :shock: huhh meg mindig nem terek magamhoz...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Nem lehet, hogy más a mértékegység? Nekem anno inszemkor már akkor sem stimuztak, amikor a 3. cnen 75 közelében volt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Bridget
Nekem volt vmi ilyesmi...de nekem úgy tűnt mindig a sárgatestet nézte a dok vmi másnak, mert 2x is beparáztatott, hogy leszívjuk..és amikor mentem a 27. napon már nem volt ott. Felülés állítólag cisztapusztító, igen.
Amikor leállítottuk az utolsó stimumat, kb 60 volt tán az ösztrogénem egy 11 mm-es tüszővel a 9. napon. De a hormonok olyan sikeresen bekavartak, hogy ebben a ciklusban lettem spontán babás. :lol: Szóval apára fel!Hőt figyelni...nekem az tuti volt.
Sajálom a tekit!Mi az első aranyhalunkat eltemettük mikör meghalt...egy szobanövény cserepébe. :shock:

Csomee
Ez bizony erősödni látszik. :D

Mindjárt vége a 17. hetemnek is...egyre nagyobb a pocim. :D

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

csajok,hali
vagyogatok még,csak apa kiborít a korlátolt netjével.már nagyon várjuk a babát!!!továbbra is mindenkinek szorítok!!!!

Kép

Lola,már hiányoltalak :D Elhiszem,hogy nagyon várjátok,már csak 3 hét :D Fotó?
Vkrisz,tőled is pocifotót :wink:
Rana,megint mi a baj?
Vendég

Lola, kivel fogsz üzenni, ha történés van?

skrisz72

Csomee!

Halk gratula neked :D De csak óvatosan :!:

Rana!

Megint nem lett jó valami eredmény :?: :?: Mi a baj :?:
Vendég

(((((((((((((((Bridget))))))))))))))))))
hormonok :evil: de rendbe fogsz jönni, ez átmeneti :oops:
Milyen tekid volt? :( (én is nagy teknőc-mániás vagyok, van egy 3 éves szegélyes teknősünk, nemrég műtötték...macerás jószágok)

Puszika,
hajrá szurik!!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike,
bababenttartó drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
Neked is!!!!!
Pihizgesssetek, Lányok!!!+++++++++++++++++++++++++++

Annmari, Drága,
nagyon drukkolok :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
mikor lesz vvtel? :P

tillidian

Csomeee, szuper :!: :!: :!: Ez eleg egyertelmu. Ha kisfiatok lesz, hozzadjauk kislanyunkhoz :wink:

Nalam semmi extra. Holnaputan vvt, talan UH is lesz, ha a doki akarja. Amugy hetfore tutira bejelentkeztunk UH-ra egy privi rendelobe, akkor mar kell latszodnia szivecskenek :!:

Akciozoknak drukkok :!:
katavirag

Jó reggelt!

Bridget: Nagyon sajnálom a teknőst.

Vkrisz: Gratula a betöltött 17. héthez! :lol: Pocakfotó?
Lola: Mindjárt itt a nagy nap! Honnan tudjuk majd meg a nagy hírt?

Tillidian: Nem lesz vérvétel, csak 1 hét múlva uh.

Katavirág: Meglátod, minden rendben lesz, csak bújócskázik a pöttömke!

Mai tesztem (talán erősebb, de legalább olyan, mint a tegnapi, persze élőben):
Kép

Majd még jövök!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee :D :D :D
Vendég

Csomee,
ez már nem is kétséges, hogy zebrás vagy! :lol: :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Csomee :D drukk++++++++++

Ale+++++++++

Tegnaptól munka :cry:

Kép

csibe
csibe32

Voltam dokinal...nem indul a lombik :roll: ennek a tuszonek indulo valaminek elkell tunjon addig nem lehet stimuzni :roll: adott a doki egy gyogyot ami majd osszezsugoritja...talan a kovi ciklusra sikerul ezt majd 24-en megnezi uhu-val akkor mar megtudja mondani mehet-e kovi honapban a lombik vgy nem :roll: mert neha ezek akar 2ciklust is ottmarad :? ha mehet akkor cserelem at a jegyemet es meg maradok max plusz egy honapot...ha nem akkor kovi hoban koltozes...ennyi... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.06.17 08:36-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"]. írta:bridget0801ha nem akkor megyunk a kovi honapban a lombikra...ennyi... :?

Ezt most nem értem.
Ha eltűnik, akkor mentek lombikozni és váltod a jegyed.
Ha nem tűnik el, akkor is lombikoztok?! és te maradsz otthon, apácska meg irány N Y. ?

Jól értem?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Nyulaszom!
pusszancs a gyerkőcöknek! Olyan hihetetlen, hogy már itt tartassz!! :P

Csibe!
:)

Bridget!
Hát, akkor egy hónap pihi aztán hajrá! :wink: nagyon drukkolok Neked!

Csomee!
nagyon tuti :D :!:

Annmari!
köszi! igen, egyszer úgy is lesz! :)

Skrisz!
te is a finisben vagy! Gondolom, már nagyon várod!
dezsina

Bocsanat mar megint olyan ertelmesen irok.... :oops:
kijavitottam szal ha nem mehet a lombik kovi ciklusban akkor koltozes van es nem tom meg mi lesz... :roll:

Rana
Most latom csak az utolso sorodat :roll: ki ijesztett amr meg megint es mivel? :roll:

Vkrisz
Nekem ez egy oriasi 30*33mmes elozo ciklusbol itt maradt valami ami nem tuszo csak annak indult :? ez nem fog ovulalni sem :roll: 4cn-en vgyok...kerdeztem ovulalok-e ebbe a honapban azt mondta nem :roll: Virag cserep meg mindig megvan :shock:

Csome
+++++++++++++++++++++++++

Bumi
Ugyanaz a mertekegyseg...hat eppen ez a baj... :roll: nem kene ottlegyen most semmi csak max pici tuszo.....de ez oriasi es az elozo ciklus maradvanya :twisted: Veletek mizu? :idea:

Till
Persze hogy rendbejon majd csak addigra en meg nem leszek itt... :roll: a tekim egy vizi teki volt :( tavaly ota volt meg...

Hajnoca
Jol en irtam rosszul...minnya javitom :wink:

Dezsi
Csak akkor megy a kovi ha 24-en latja,hogy zsugorodik ez a valami :roll: de azert a drukkokat zsebretettem :wink: Hogy vgy?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csomee szép a zebrád :D ++++++++++

Bridget, sajnálom, hogy most nem kezdhettek és a tekidet is, úgy tűnik ránkjár a rúd, nem?? :cry:

Dezsi, nem feladni, majd egyszer, úgyis++++++

Rana, mi a baj??????? Leírod??????

Annmari, hatlamas extra drukk a szép petesejtekért++++++++

Alle, várjuk nagyon a te pozitív tesztedet, 2csík varászló drukk neked!!

Rólunk:Férjem már itthon,de még nincs jól. :cry: Közben nekem megjött, sőt, jó erősen vérzek :( (szerintem újra az endom, mert iszonyúan görcsölök is) és mivel holnap van a 3.ciklusnap megyek vv-re és viszem férjem zárójelentését, és megkonzultáljuk hogyan tovább....
Még az én eredményemen is múlik ám!
Szóval nem egyszerű a helyzet...egyebek is közbejöttek, problémák a lakással, stb... :( meglátjuk, holnap minden eldől!!!
szóval továbbra is drukk magunknak is :wink:

Kép
majuska

Majuska
Sajna rank jar :( bar a doki azt mondta mintha valahogy nem akarnak siettetni ezt a gyors lombikot nekem az egiek... :roll: nekem mind1 mikor csak legyen babam :roll:

Holnap pedig a 3.cn-es vv sok drukkot kuldok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem. Nem, most nincs (nagy) baj, csak annyi, hogy ma hajnalban Apácska elutazott egy hónapra, és most nem (sem) viselem túl jól. Emiatt pár napja már tök depi voltam, meg bizti az leszek még egy darabig, de majd összeszedem magam. (Most is bőgök) :( Ráadásul ilyenkor az elutazása előtt nálunk mindig bolondokháza van: munka ezerrel, hogy helyettesíteni tudjam, összevissza vásárolgatás, hogy minden cucca meglegyen, ami kell, veszekedés, nem alvás, ilyesmi (de azért szeretetben váltunk el).
Elnézést azoktól, akiknek ennél sokkal nagyobb gondjuk van (pl Bridget, Májuska), tudom, hogy csak picsogás amit művelek, de ezekre a hülye terhességi hormonokra fogom.

És bocs az OFFért mindenkitől.

Bridget, sztem is "beragadt tüsződ" van (ez még nem ciszta, de olyasmi). Nekem is ilyen volt (3 is) most nemrég. A sok hormontól van, amit kapunk. :?

Májuska, remélem apa egyre jobban lesz, és nem lesz gond a kiskatonákkal sem.

Csomee, ez nagyon biztató!! :) Hány embrikét is kaptál vissza? Mondjuk kár, hogy nincs vv.

Annmari, nagyon szorítok!!! Mikor lesz a leszívás???

Katavirág, nagy drukk péntekre!

Bumi, neked is a hsg-hez!

Estike, Krisz, olyan csodálatos, hogy már itt tartotok! :D Mondtam is Apának, hogy lehet lesz új topikbaba mire hazajön....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és pocakfotókat kérünk minden kismamitól (majd rakok, ha ti is)!!! Estike pl te még nem is raktál sztem egyszer sem! :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mindenkinek drukk, amihez csak kell
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi :)

Rana,
ismerős, én is tök kivoltam, mikor apácska elutazott egy-egy hónapra a világ másik végére, bőgve pakoltam neki össze. Most meg úgy néz ki, hogy októbertől Budán kell dolgoznia, akár évekig, és egyelőre nem megyek vele, a szívem szakad meg.

Kép
kisbuta

Drága Bridget,
persze, hogy lesz babád!!!!!!!!!! Nem is kérdés! :D
(mikor Vackor esténként imáiba foglalta, hogy szeretne egy kistestvért, a könnyem is kicsordult...de mindig mondogattam neki, BIZTOSAN lesz, csak még egy kis időt kér, mert sokáig készülődik, hisz lány! És így is lett! :lol: )

Rana,
kitartás a szalmasághoz!!! :oops:
(de akkor most büntetlenül netezhetsz, bár tudom, sovány vigasz :lol: )

Katavirág, Csomeee,
időgyorsítót küldök! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, mizu? :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, Drága,
megadrukkok!!!!!! Nagyon szorítok holnapraaa++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
hajrá supre+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(én cukorterhelésen és egyéb vvtelen voltam, és majdnem randiztam Skrisszel...sajna lekéstem :oops: Itthon megkutyultam a "koktélt" és rosszul lettem, mikor próbáltam meginni, kagylófogás lett a vége :oops: - így másfél órát csúszott a program...sajnos)

tillidian

Till! a terheléses cuccost tényleg alig veszi be az ember gyomra :twisted:. Remélem jó lesz ereményed és nem vár rád tortúra!

Rana! Tudom, miről beszélsz(és nem mond, hogy dehogy tudja), tudom és kész, többször is átéltem. Próbáld meg a jó oldalát nézni. Pl, ha van kedved főzől, ha nincs akkor kensz egy vajas kenyeret, ha kupit csinálsz, csak te kerülgeted, éjszakákba nyúlóan nézhetsz lányos filmeket, közben dagadtra dírhatod az arcod, és tuti senki nem fog kiröhogni, betehetsz valami csak neked jó zenét miközben vastagon pakolást teszel az egész ábrázatodra és mindeközben vad táncot lejthetsz, stb, stb, Légy kreatív! :lol: :lol: (Könnyen dumálok, egyenlőre nem megy el hosszab időre). Oké teszek fel pocifotót, ha valaki (mondjuk Nyulaszka) lekicsinyíti. Én továbbra is béna.

Akiknek kell vegyék drukkjaimat, íme szétszórom:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Sziasztok!

Bridget: Sajnálom, hogy halasztani kell a lombikot.
Majuska: Apának jobbulást! Remélem jó híreket kapsz holnap és kezdhettek.
Rana: Sajnálom, hogy apát mellőzni kell 1 hónapig, de majd mi felvidítunk, lefoglalunk és mire észbe kapsz, már le is telt az a hónap. Én jövő hét szerdán megyek uh-ra, és 3 embrikét kaptam vissza.
Nyulasz: Férjecskéd teljesen rendbe jött már?

Zsófiéknak babaerősítők mennek!

Mennek a drukkjaim mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kismamik,
aki már volt cukoterhelésen, csináltak előtte éhgyomri vvtelt?
Mert nekem nem :roll:

tillidian

Tillidian: Igen nekem volt. Éhgyomorra vv. utána cukros lötty, majd 2 óra múlva megint vv.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Kihagytam itt pár napot és nem győzöm visszaolvasni.
Annyit írnék Dezsikémnek, hogy nagyon sajnálom, de ne adja fel.
Én már szedem a fogit és pénteken kezdem a Suprefactot is.

babaimádó
Kép
babaimado

Igen Till, előtte is van vérvétel.

:D Szia Baba! Örölök, hogy itt és máris nem tétlenkedsz!

Kép
estike66

Baba,
akkor mennek a megadrukkok:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till,
nekem is volt éhgyomri is. - de azt mondta a védőnéni, hogy nyugodtan bele lehet facsarni 1 citrom levét a lötyibe, úgy már viszonylag iható volt.

Kép
kisbuta

Till
Akkor ezek szerint nekem is lanyom lesz :wink: Nekem meg nem volt terheleses cukrom de igen van elotte is :roll:

Rana
Ne beszelj mar badarsagot...en is tudom milyen egyedul lenni en apacskam is szokott elutazni ugyhogy tudom milyen szar foleg 2babakkal a pociban :? Ha netan indul a lombik jovo ciklusban en is apacska nelkul maradok itt :( Es en is sirtam a tekim miatt pedig masnak is tuti vannak ngyobb problemai :oops: de azert mert neked mar sikerult attol meg lehetsz magad alatt es lehetnek rossz napjaid...nem csak nekunk akiknek nem sikerul a beulti :roll: az elet nem feher es fekete :wink:

Csome
Nekem mindegy 1honap ide vgy oda csak legyen baba :) izgulsz?Varom a holnapi tesztjeidet 8)

Nyulasz
Neked apacska felgyogyult mar :roll: kis nyulaszok,hogy vannak :lol:

Estike
Micsoda erveket tudtal Rananak felhozni :lol: tuti mosolyt csaltal az o arcara is ahogy az enyemre is :)

Zsofi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok!

köszönöm mindenkinek a drukkokat de sajnos ne segített! :cry:
Üres tüszőim voltak megint! :cry:
Bocsi ,de most csak ennyi :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: