Új privát üzeneted érkezett!

Boeske: Jajj. Drukkolok hogy ne kelljen bemenni a kórházba!

Jónásos időpontjaim elég pontosak, voltam P.dokinál is (picit már megbántam a neten is pont az van amit Tőle kaptam... és a fogamzáskontroll könyvben minden infó megtalálható, úgyhogy úgy érzem pénzkidobás volt), de persze nézem a zöld/kék/piros napokat. Nagyon bízom benne, mivel 2009-ben és 2010-ben csak idén június és augusztus Jónáska szerint a megfelelő hónap a leányzóra... Augusztusban viszont csak pár óra, és valszeg az is mensire fog esni, úgyhogy az egyből ugrott, minden reményem júniusban van.
Próbálok rásegíteni is, de nem tudom Jónás esetében ez hatásos-e... pl azt mondják lányos Jónás napon egyáltalán nem tud megfoganni kisfiú, úgyhogy a savasítás (irrigálás vagy joghurtos tampon) felesleges... ezt nem tudom csináljam-e, vagy többet ártanék vele, mint segítenék? Ebben teljesen tanácstalan vagyok.
Szedek terhesvitamint, pezsgőtablettában magnéziumot és kalciumot, plusz próbálom betartani a lányos diétát. Még jó, hogy eperszezon van.

Inga... nem tudom mit higgyek!
Akárhányszor a csuklóm fölé tettem, mindig kilengett, tehát csupa-csupa fiú, ha pedig nem lengett, akkor a tengelye körül forgott, de nem kört írt le, csak ide-oda forgott, mintha a cérna betekeredett volna... (de nem volt betekerdve) szóval nem értem.

Az autóleírások nagyon hasznosak köszönöm.

3+1
laura0606

boeske sajnálom ami történik veled, tuti nem lesz kórház 12. hétig spontán elmehet és nem kell küret, 11 hetesen ment nekem el a babóm szilveszterkor, nem kellett kórházba mennem. de nagyon szurkoltam :lol:

csajok köszi a drukkokat meg a tanácsokat, most megpróbáljuk a 'csak szex és más semmit' hátha beválik :lol:

laura szurkolok a lányra akkor a júniusra koncentrálj, valahogy lazán kéne...tudom nehéz.. :shock:

Kép
Kép
piciboris

Laura,

hasonló cipőben járok én is....
Nekem volt már márciusban egy tutinak tűnő Jónás-napom, de nem jött össze akkor a babó :cry:
Előtte borzasztóan lelkes voltam és mindent csináltam, amit csak jónak gondoltam....talán "túl sokat" is :roll:
A joghurtos tamponozást megbántam...mi van, ha tényleg az irtotta ki az egyébként támadó kiskatonákat :?: Próbáltam visszaolvasgatni mindenhol, de nem nagyon találtam senkit, aki azt írta volna, hogy akkor és ott joghurtozott és összejött....még Tulipán is, ha jól emlékszem abban a hónapban már nem ecetezett/joghurtozott, amikor megfogant a babája... Másrészt, ha abban próbálok hinni, hogy ebben a Jónásban van valami, azaz nem foganhat más nemű gyerkőcöm akkor elméletileg több soron nincs értelme a "rádolgozásnak".... így utólag legalábbis most ezt gondolom.....
Gondolom a vitaminszedés ill. diéta nem árt....fő azért a mértékletesség! Hiánybetegség könnyen kialakulhat....olvastam és tapasztaltam :(
Júniusra gyúrunk mi is - remélem júliusban már örülhetünk :lol:

Betty,
teljes visszavonulót fújtál?

Kanga,
nálad hogy áll most a helyzet? Rég hallottunk Rólatok!

Boeske,
hogy vagy? Hogy érzed, lesz kórház vagy segít a természet?
panna09

Panna09,
helló sorstárs! Nem néztél el vmit véletlenül? Ha a március lányos hónap volt, akkor május ill. július a következő lányos hónap. Havonta változik a fiú/lány.
Drukkolok, hogy összejöjjön!

3+1
laura0606

Szia Laura!

Nem, nem... Még asztrológus is pontosította nekem a napokat P. doki után (egy sikerrel járt lány tanácsára) órára, percre. Mikre nem vagyok képes az én egyébként meglehetősen materialista felfogásommal :roll: "Március" még tulajdonképp a február vége volt, csak így "lógtak még" bele a 3. hónapba a Jónás napok, most június végét várom :lol:

Kanga,
nálad mi újság?
panna09

panna, laura, szurkolok :lol: :!:

boeske, jól vagy? megjött piri rendesen? rég jöttél, remélem minden ok..

én nagyon bízom ebben a hónapban :lol:

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
Ma voltam benn a kórházban. UH-n semmit nem lehetett látni. HCG még kimutatható volt, de kevés. Szóval elvetéltem, de szerencsére lezajlott spontán, nem kellett műtét.

Drukkolok mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, hál'istennek :!: vagyis sajnálom ám, csak arra gondoltam azért jobb, hogy spontán történt és így.. :roll: kitartást :!: akkor most vártok a babatervezéssel?

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
Igen, várunk még 2-3 évet. És azt is megfogadtam, hogy mielőtt belevágunk kivizsgáltatom magam, hogy hormonálisan jól működöm-e, mert ez már a 3. vetélésem volt, és még egyszer nem szeretnék így járni.

Na szép nyarat! (Ma már az van.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, szép nyarunk van mi?? borzalom..
hát amikor elvetéltem nekem is voltak rossz érzéseim, én is a hormonjaimra gyanakodtam, a 3. vetélés az bizony lehet valamitől.
én is tuti megnézetném, na majd..

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Boeske, sajnálom, biztosan így sem lehetett könnyű, hogy nem volt tervezett.
Legalább belevethetiket magatokat majd a nemtervezésbe.
Micsoda mázlista vagy, hogy nem kellett kipucolni...
Jó nyarat mindenkinek, én tegnap bekészítettem a rohamcsomagot...
Babaholmik még mosatlanul, festés közepén járunk + meló és határidő hegyek.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Boeske! Örülök, hogy nem lett kórház a vége. Ez nem vigasz, de állítólag a terhességek fele így végződik az elején, csak van, akinél be sem ágyazódik és a mensi rendes idejében kiürül. Az előző vetéléseid egymás után voltak, vagy a gyerekek között? Mert én pl nálam arra gondoltam, hogy mi van, ha az én szervezetem egyszerűen nem tudja befogadni a lány magzatot és az én februári babám is az volt (a fogantatás körülményei stimmeltek is hozzá) Nekem van ismerősöm, akinek meg egy szem lánya van meg és 3-4 vetélésen van túl! Lehet, hogy vannak emberek, családok, ahol a genetika, a szervezet belső kémiája stb inkább egy nemnek kedvez. Régen az uralkodó családok is igyekeztek olyan nőket választani, akikben volt némi "férfiasság", karakteres arc, robosztusabb alkat, nagyobb esélyt látva így a fiú utódra. (Pl. Diana hercegnőről is ezt olvastam, és két fia van) Különben úgy vagyok vele, hogy persze nagyon szeretnék harmadjára kislányt, de, ha arról van szó, hogy a férjemből és belőlem valami miatt nem tud egészséges kislány foganni, akkor inkább legyen 5 fiam.

Amúgy a hétvégén az egyik barátnőmnek is megszületett a 3. fia, lehet, azért vagyok ma ennyire fiú párti! :)

Persze azért én is bizakodó vagyok. POnt ebbe a topicba nem is írok több ilyen okfejtést, hanem próbálom bevetni a "nagy tapasztaltak" fortélyait, de az ember folyton keresi az okokat, a magyarázatokat és mindent megragad, ami egy kicsit is igazolni látszik a dolgokat.

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Laura,
a P. doki az ki? ő határoz meg J napot? Mennyiért, ha nem titok?
Én az astro.com-on csináltam, pont egybe esett a menstruációval, de megcsináltuk és úgy néz ki nem jött be, mert fiú. Pedig azt olvastam hogy a mensi nappal nem kell foglalkozni. A mi babánk szerintem nem is J napon fogant, hanem utánna középidőben. Legalább is a méretei alapján nem mondta senki még, hogy közvetlen mensi után vagy akkor foganhatott.

Boeske, de jó, hogy nem lett kórház!

Éva, te már nemsokára szülsz, hűűűhaaa!
Olyan izgi! Addig még jössz úgyis, de majd ha meglesz babóka és erőd engedi, tudasd már velünk! :lol:

Meskete, szerintem is van ilyen! én is arra gondoltam, mikor 2szer sem jött össze baba, amikor megálltunk -3 napon, hogy a lány spermák nem életképesek, nem élik túl, míg odajutnak, és akkor jobb is így.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Ilyenektől nem szabad meghátrálni! Sokan vetélnek el akár 3-4 fiú után is és most dajkálják az egészséges kislányukat. Türelem kell a "nemgyártáshoz" és egy kis szerencse. Bízzatok magatokban és, ha fél év, akkor fél év! Nem törvényszerű, hogy minden összeáll 2-3 hónapos próbálkozásoknál. Mi 1 évet adtunk magunknak, azért is volt meglepi a terhességem az első igazi próbálkozós hónap előtt. Túl termékenyek vagyunk....

Van akinek pedig peteérés előtt 2 nappal összejön a kislány. A sors keze.

Én ebben a "genetikailag nem tud lányt" című történetben nem hiszek. Sokan rácáfoltak már. És beteg baba bármikor jöhet, akár elsőre is. Persze a nemhez kötött betegségek nem ide tartoznak.

Angie, persze majd jövök, ha kettőben vagyok, de még ne várjátok! Még nem jött el az ideje. És szugerálom a júni végét, majd meglátjuk mi lesz. Úristen, az már csak 4 hét.... bele sem gondoltam.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano, na én meg pont azt kezdem érezni, hogy nem vagyok eléggé termékeny...most ebben a 3 hónapban a mikroszkópban egyszer sem láttam egyértelműen a páfrányokat...most talán mintha kezdődne valami...de hát mi fiút szeretnénk, úgyhogy várok még..
neked óriási türelmed van, én sajnos nem vagyok ilyen :roll:

meskete, akkor léccccci küldjél nekem egy kis 'fiús ihletet :lol:
én is mindenfélében hiszek, csak jöjjön már az a fiúúú :lol:

Kép
Kép
piciboris

Angie28,
Dr. Pánszky Gyula Bp. Gregus u. 10. Tel:356-1578 a Jónás-módszer Mo-i egyetlen hivatalos embere. Ő készít egy évre J naptárt 23eFt-ért, elmondja a szükséges dolgokat (ami a fogamzáskontroll könyvben is bennevan) Hogy kell számolni a zöld napokat, a jónás nap összesen 4 nap, mikor ajánlott összebújni stb...
Ha több vetélés volt, akkor meg tudja mondani mikor van esély életerős babára, ha a nemet szeretnéd megválasztani akkor pedig olyan naptárat készít. Ehhez tudni kell a te születési idődet percre pontosan. Ha nem tudod 100%-an pontosan, asztrológussal ki lehet számoltatni. (1000 Ft)
Ha eszerint összejön a kislány, akkor nem bánom hogy ezt a sok pénzt kifizettem, ha nem jön össze akkor valszeg írok Jónás dokinak Ausztráliába, hogy kérem vissza a pénzt. Ott visszaadják, ha nem jön össze. http://www.drjonasmethod.com/ :)

Már csak egy hét, következő hétvégén van a NAGY NAPUNK! :) Remélem a gyerkőcök rendesen átalusszák majd az éjszakát, mert pont azon a hétvégén egyik nagyszülő sem lesz itthon és nem tudjuk még pár órára sem "lepasszolni" őket. :( Pedig szombat estétől vasárnap éjfélig folyamatosan akcióznunk kéne...

Irrigálással kapcsolatban pedig úgy döntöttem, hogy az ecetes lötyit hagyom, a boltit azért kipróbálom.

3+1
laura0606

Laura, ez tök izgi. Hallottam már erről a pasiról. És ő ugyan úgy számol, mint ezek a programok neten? Biztos tud valamit még, ha elkéri ezt a sok pénzt! Ha bejön, tényleg minden pénzt megér.
Én pont ma olvasgattam itt a babaneten egy topicot : 3. gyerek megválasztásának lehetőségéről.
Sajna már befagyott, mert nem értek el semmit az anyukák.
Szar egy kormányunk van, ígérgetések voltak hogy majd törvénymódosítás lehetővé teszi a 3. babánál a megválasztást, de azóta sincs semmi.
Pedig tök egyszerű lenne. Európában Belgiumban, Hollandiában is engedélyezett. Mennyibe kerülhet? Elképzelni sem tudom.
Ha van valakinek infója erről, szívesen veszem.
Ha fiúcska lesz tényleg másodikra is, tuti vágyni fogok lányra is! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Piciboris, ha annyira türelmes és visszafogott lennék, akkor most nem lennék terhes :lol:

Angi, itt egy ismertető az említett topicból, volt aki meglépte és sikerült, ezek az árak kb. 2 évesek. Én ennyi pénzt nem vennék el a meglévő gyerkeimtől.

TÁJÉKOZTATÓ

A GYERMEK NEMÉNEK FOGANTATÁS ELŐTTI MEGVÁLASZTÁSÁNAK EGYIK ISMERT, BELGIUMBAN, KLINIKAI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
KIVITELEZHETŐ ELJÁRÁSA

(Minden alább leírt adat és információ tájékoztató jellegű azok tényleges értéke és tartalma külön frissítendő, ellenőrizendő!)
Az alábbi címen érdemes mindent többször, odafigyelve átolvasni, értelmezni.
A vonatkozó eljárás FDA (USA EÜ. főhatóság) által felügyelt intézménye és annak internetes oldala.
www.microsort.com

Általános tudnivalók:
1) Alapvizsgálat (érdemese-e a teljes beavatkozást elkezdeni - genetika vizsgálat és az apa örökítőanyagának többszöri fagyaszthatósága és felengedése vizsgálata): ~150,- €
2) Az apától elegendő örökítőanyag (min. 200 millió) begyűjtése (max. 1 hét Gentben, Belgium) és preparálása az USA-ba szállításhoz (hajóval): ~1.250,- €
3) A USA-ban végrehajtott szétválogatás (X-Sort, Y-Sort: 4-6 hét): kb. $3.500,-) Napi árfolyamon előre fizetve (!). (Részletek a fenti internet oldalon.) Az eredmény egy kémcsőben a szülők elvárasa szerinti nemre válogatott örökítőanyag. További egy kémcsőnyi örökítőanyag kb. + $900,-. Utóbbit csak akkor kérik, ha az első kémcső feltöltése után marad elég eredeti (még nem válogatott) örökítőanyag egy második válogatáshoz. Ha van bőven örökítőanyag, és eleve $4.400,- összeg lett előre átutalva, automatikusan elkészítik a két kémcsőnyi válogatást. Ha nem elég az örökítőanyag, visszautalják a $900,-t.
4) Az anyuka petesejt-fokozó (stimulálás) kezelése is itthon kezdődik (a menstruációtól számított 4-6 napig), majd kint folytatódik további max. 10 napig az érés UH-os minőségi és mennyiségi megfigyelése mellett. Ott az orvos -- szükség esetén -- változtatni tud a gyógyszerek arányán és mennyiségén, hogy megfelelő számú (min. 10) petesejt érjen be. A szükséges "hormon profil" megállapítása és a megfelelő (hormon-) gyógyszer felírása már korábban, Gentben megtörténik. A gyógyszerek többnyire itthon is kaphatók, mitöbb, olcsóbbak is, mint kint. Amelyik nem, azoknak ismert a kinti beszerzési helye is. A Gentiek tartják a kapcsolatot a családdal a megfelelő időzítés miatt, a 7. napra való kiutazást elég pár nappal előbb jelezni feléjük. Segítenek a szállásfoglalásban is.
5) Injekcíós altatásban kiveszik az anyukából a érett petesejteket (kb. 20 perc). A beavatkozás fárasztó, megterhelő, elengedhetetlen a legalább fél-, egynapos helyi pihenés!
6) A petesejtek és a felengedett örökítőanyag preparálása után a lehető legnagyobb számban elvégzik a mesterséges megtermékenyítést és 48 órán belül a visszaültetést (IVF). A szülőkkel egyeztetve MIN. két (2) megtermékenyített petesejt kerül visszaültetésre (több is lehet, de kevesebb nem), de az eddigi statisztikák szerint az ilyenkor lehetséges ikerterhesség aránya kisebb, mint 1%! További kb. 2.000,- €.
A fel nem használt, életképes megtermékenyített petesejteket névre szólóan lefagyasztják, későbbi felhasználásuk lehetséges!
Ezen a "ponton" a nemválasztás sikerének valószínűsége (Nem a legfrisebb adat, a fenti internet oldalon folyamatosan frissítik a statisztikai eredmények alapján!):
LÁNY : 88-91% (Konkrét, hazai esetben ismerünk 94%-os válogatási eredményt is!)
FIU : 73-76%
Ennek az aránynak a "feljavításához" egy további eljárás az ú.n. PGD (osztódás utáni kromoszóma <nemiség/gender> ellenőrzés egy zigótából – erről minden le van írva a fenti internet oldalon is –, igaz angolul) + 2.500,- € (A megtermékenyített petesejtnél kivárják, míg az 8 zigótára osztódik, és abból az egyik nemét megvizsgálják a beültetés előtt.) A megmaradó 7 zigótát csak akkor ültetik az anyába, ha az elvárt nemet látják. Állítólag a vizsgálat az embrióra (illetve a terhességre) nézve nem kockázatmentes, de erről kevés az információnk. (Az általunk ismert hazai beavatkozásnál ezt a lépést nem alkalmazták.)
Ezesetben a nemválasztás valószínűsége már:
FIU/LÁNY : 99,5% (Csak azért nem 100%, mert az orvostudomány mai állása szerint ezt senki nem merné kijelenteni!)
A fagyasztásból felengedett életképes embrióbeültetés megismétlése sikertelen teherhesség esetén: kb. további 400,- € (max. 1x !).
Ha lett második kémcsőnyi válogatott örökítőanyag, akkor az is fagyasztásban van tartva és megoldható, hogy az első, sikertelen beültetés után az orvos kiadja a lefagyasztott minta maradékát a szülőknek, és azzal, megfelelő adminisztratív és operatív előkészítés után (elvileg) itthon is elvégezhető egy újabb mesterséges megtermékenyítés, ill. beültetés.
Az eddigi beavatkozások száma és sikere terherbeesési szempontból ismeretlen (nem árulják el). Több, mint 400, de kevesebb, mint 600. A sikeres beavatkozásnál viszont mindegyiknél az elvárt nemű gyermek született, ill. fog megszületni.
Általános kockázati tényező az anyuka kora, hiszen egészséges esetben is 35 éves kor felett a teherben maradás valószínűsége az évek múlásával látványosan csökken...
(Noha a fent leírtak megtörtént események alapján élő személyek munkája, elmondása és tapasztalatai szerint lettek rögzítve, a közreadó a leírtakkal összefüggésben sem anyagi, sem nem anyagi felelősséget nem vállal!)

Éva

KépKépKép
agmano

Húúúúú Éva, ez brutális.
Össze sem számoltam a végösszeget, ennyi pénzünk az életben nem lesz fölöslegbe!
Czeiezel doki ha jól emlékszem azt mondta, mikor kampányolt emelett, hogy nem lenne drága beavatkozás és nem időigényes, hamar megvan.
Ez is a gazdagok kiváltsága.
Azért köszi szépen

Kép
KépKép

angie28

évi, na én ennyit nem is tudnék rá szánni, marad a véletlen vagy egy kis trükkel a szerencse, ha meg jány lesz...na bumm..

Kép
Kép
piciboris

Jó reggelt Lányok! :lol:

Szeretném Veletek megosztani baba(nem)tervezési jelenünket:
- ez a ciklusom 44 naposra sikeredett (összefoglalva azt hiszem elmondható, hogy ez a legutóbbi "bogyó" sem segített rajtam túl sokat :( ) Lehet, hogy el kellene kezdenem hajtani inkább a 60 napra, hátha így kéthavonta tudnék produkálni némi rendszert :lol:
- a 30!!!!! napon ovuláltam )igen-igen, amikor másnak már rég a piri kopogtatt.....tehát tapasztalat szerint a 20. és a 32. nap között bármikor ovulálhatok :wink:
- Apa tegnap este osztotta meg velem az "örömhírt", hogy sajnos a június végi Jónáskát nem tudjuk együtt tölteni :cry:

Na, most akkor én érzem rosszul, vagy valaki/valami nagyon nem akarja, hogy összejöjjön ez az én várva várt Csemetém :roll:

Persze azért tartom a frontot és szorgalmasan szedem a magnéziumot :lol:
panna09

Panna, kitartás, bármikor jöhet egy meglepi...

A Czeizel féle módszer a spermaszelekció lett volna, aminek a segítségével úgy kb. 90%-os biztonsággal lehetne meghatározni a baba nemét. Kicentrifugálnák a hímivarsejteket és a súlykülönbségből adodóan kiválasztódna az XX és az XY. Ez jóval olcsóbb, pár százezer forintnyi tétel, de ezt nem nagyon alkalmazzák ( talán Ausztráliában?) és a törvények sem teszik itthon lehetővé. Mi emellett kampányoltunk, de befulladt.

Éva

KépKépKép
agmano

panna, naaaa nehogy már elkeseredj, hogyha ilyen hosszú a ciklusod ha rövid akkor is bármikor lehet ovu, nekem pl. az elmúlt 3 hónapban (egyre inkább így érzem) nem volt tüszőrepim, vagy nem voltak érettek hozzá vagy nemtom..de most ma reggel valami történt...tuti repim volt...gyors elkaptam apát.. :wink:

Kép
Kép
piciboris

Boris, hajrá! Jól tetted, hogy elkaptad apát! :wink: :oops:

Éva, szomorú, hogy nem foglalkoztak veletek. Pedig semmi rossz nincs ebben. Tényleg, ha az abortuszról dönthet a szülő, ez miért lenne olyan nagy Ítélet, hogy valaki 2., 3. gyereknek eldönti a nemét?
Én máris a harmadikon gondolkodom, ha bevállaljuk, kb.4-5 év múlva, jó lenne, ha addigra engedélyeznék! :wink:
Biztos sokan gondolják így, ha tudnák, hogy a kívánt nemű, tuti bevállalnák a 3.-at sőt 4-et is. Milyen jól növekedne a népesség!

Laura, ha jössz ne felejts el válaszolni fentebbi kérdésemre, hogy miben számol máskénta doki, mint a netes programok?

Panna, neked mit mondott a dokid az ilyen hosszú ciklusra?
Vagy nem jól emlékszem, nem voltál dokinál?
Szorítok azért, még hátha együtt tudtok lenni a J napon

Kép
KépKép

angie28

Azt meg nem is írtam, hogy ma voltam uh-on, minden oké Öcsivel.
A doki mutatta a fütyit, tuti fiú! :lol: :lol:
Neve még nem eldöntött, addig is Öcsi. :lol:

Kép
KépKép

angie28

angie gratu :lol: :lol: öcsike lesz, szupi :lol:

csajok ma kezdődött ez a folyás, ez a termékenység kezdete, vagy ez a tüszőrepitől van, tök hülye vagyok.. :oops: :?:

Kép
Kép
piciboris

Angie
gratulálok Öcsihez! Meglátod milyen jó két fiúval. Nálunk mikor már elkezdett kúszni a kisebbik, nagyon jól eljátszottak, kergetőztek négykézláb. Persze néha gyepálják is egymást rendesen... imádom őket.

A doki pont ugyanazokat a napokat, időpontokat adta meg, mint ami a neten van. Viszont más programmal dolgozott, meg is néztem a monitorját, valami szuper asztrológia/csillagászati programmal csinálta, meg rajzolgatott mindenfélét... Amúgy profinak tűnt. Pár dolog volt, ami új volt, az a számítási mód. A ciklus hosszától függ, hogy hány napot kell hozzáadni a menstr első napjához.
laura0606

na én ebbe a jónásba nem tudok beledumcsizni :shock:
de nektek szorítok, hogy okés legyen.

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Piciboris! Én nem vagyok annyira képben, mint a csajok, ezeket a dolgokat illetően, mármint ők olyan profin tudják, hogy, milyen a nyák, milyen nem, ha az lh teszt ilyen, akkor szabad, ha olyan akkor nem, de, miután pont kisfiút szeretnétek, így azt hiszem én most mindent beleadnék, és legalább két naponta akcióznék. Igaz, hogy azt mondják, hogy, ha nem ehhez a mennyiséghez van szokva Apa, akkor talán nem tud elég katonát termelni ilyen sűrűn, de nálunk bevált, ugyanis gondolj bele, gyakorlatilag mindig van friss cuccos a helyszínen fürge kis "y"-okkal, esélyt sem adva a lassúcska "X"-nek. Úgyhogy hajrá!

Én a múlt hétvégén azt hiszem elbénáztam a kislány gyártást. Szerintem hamarabb volt pár nappal a peteérés, így most megint pont a kisfiúnak kedveztünk, ha összejött valami. Ha mégis megjön és nincsen semmi ebben a hónapban, talán veszek lh tesztet és akkor tudományos alapon nekilátunk, nem csak így érzésre. Egyébként tényleg azt szűrtem le, hogy a kislány gyártáshoz nagy türelem és önmegtartóztatás kell.

Angie! Gratula az Öcsköshöz! Csatlakozom Laurához egynemű testvérpár ügyben. Nekem néhány évvel idősebbek a srácok és azt kell mondjam egyre jobban elvannak és már komoly játékokat is játszanak együtt. Olyan igazi fiúsakat, építenek, közösen, közös szerepjátékokat találnak ki. Nagyon jó. Azt veszem észre, hogy a szomszédban lévő vegyes-páros sokkal kevésbbé van el együtt, pedig köztük csak 18 hónap a különbség a kisfiú javára, de folyton áll a bál, nyúzzák egymást, sikítozik a kislány, mert a fiú minidg piszkálja, kardozni, birkózni akar vele. Ehhez képest nálunk kész nyugi van, csönd és béke. :)

Mindenkinek kellemes hétvégét!

meskete
Őrbottyán

meskete, köszi az infókat :lol: asszem mi így teszünk ahogy írod, ma is elkapom apa 'frakkját :lol:

Kép
Kép
piciboris

Angie gratulálok Öcsihez, azaz Danikához!

Én nagyon el voltam kenődve, mikor Norbiról kiderült az igazság, most Tominál már csak röhögtünk rajt.

Ha így gondolod a harmadikat, akkor akár lehet nemet választani, akár nem bele fogok vágni! Elvégre most sem fogsz tudni különbséget tenni a 2 fiad közt, akkor miért lenne más 3?

Én is így "gyógyítottam" a lelki sebeiemt, gyorsan nevet találtunk a jövevénynek és úgy szólítottuk/juk, beszéltünk/lünk róla, így nagyon könnyű elfogadni és szeretettel várni.

És majd meglátod, most kinyílik a szemed és lesz körülötted hirtelen egy csomó fiúgyerekes család :lol: nem vagy egyedül!

A lényeg, hogy minden rendben legyen Veletek és Beni könnyen elfogadja Danit!

Éva

KépKépKép
agmano

Angie,
gratu én is a kis Danihoz! Mindenben egyetértek és csatlakozom az előttem szólókhoz. Imádnivaló a két fiam együtt és igaz még kicsik, de már most szuper jól eljátszanak közösen :D nem mondom, hogy nem gyepálják néha egymást, de hát az belefér :lol: Nem gondoltam volna, hogy ez az egynemű testvérpáros tényleg ilyen klasszul működik :D
A harmadik babáról pedig annyit, hogy ha már most foglalkozol a kérdéssel gondolatban, akkor nyilván erős benned a vágy és nem lesz kérdés és bele fogsz vágni és hát azt itt mindannyian tudjuk, hogy tutira nem lehet menni. De ennek ellenére lelkesen próbálkozunk mindannyian :lol:

Korábban kérdezted, mit mondott a doki a ciklusomra. Három különbözőnél voltam: az egyik azt mondta, hát "így valószínűleg sajnos soha nem fogok tudni teherbe esni" - jeleztem neki utána, hogy van két makkegészséges gyönyörű kisfiam :roll: Kaptam homeopátiás szert - semmi!
Másik két doki azt mondta: no problemo, csak kicsit el vagyok csúszva, rendellenesség nincs! MIndketten írtak fel valamit, egyik sem segített. Hát itt tartok....
Kétségbeesve nem vagyok, mert a két fiammal való terhességem előtt is így szuperált a ciklusom, de ovum mindig volt. A teszt pozitív volt, huncutkodtunk Apával és megfogant az Elsőszülött. Másodjára próbáltam volna kivárni egy lányra, de hát akkor sem volt könnyebb ilyen ciklus mellett és ráadásul most már tudom, hogy mennyivel kevesebbet tudtam erről az egészről, nem praktikáztuk túl. Mai napig azt hiszem egyébként, hogy túl hamar voltunk együtt Apával utána és egy kis hím beelőzött :lol:
Első próbálkozásra sikerült mindkét terhesség, azt hiszem most se főne a fejem, ha fiút akarnék- pozitív teszt, aztán hajrá! De így egyszerűen nem tudom, hogyan számoljak, hiába tesztelgetek már hónapok óta :roll:
Jó bő lére eresztettem megint, bocs 8)

Éva,
milyen érzés harmadjára szülni menni? Van benned izgalom?
panna09

Angie a Dani szép név szerintem :lol: :lol: és tényleg gratu hozzá :lol:

panna az egyneműek jobban elvannak egymással mint a kétneműek? na akkor ha összejön nálunka fiúcska akkor lesz nemulass... :shock: :lol:

ágmanó jól vagy? mikor mentek újra dokihoz?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Köszönöm a sok tapasztalatot, szerintem is szuper lesz 2 fiúval.
Én nem éreztem elkenődést, hogy nem lány.
Kíváncsian vártam, hogy ki is ő, mert gyanúsan teljesen más ez a terhesség, de mikor mondták már másodjára is hogy fiú, elhittem és örültem nagyon! Elsőre még korainak tartottam, meg én nem is láttam, ezért nem éltem bele magam még egyikbe sem.
Mi alapjában 2 gyereket akartunk mindig, de most meg van az esély a 3.-ra. Mert szeretnénk megtapasztalni milyen egy kislány!
Ugyanakkor félünk is tőle anyagi szempontból.
Mármint a 3 gyerektől.
Ilyen kis korban még szerintem nincs nagy különbség 2 vagy 3 között anyagilag, de majd mikor iskolázni kell, elindítani őket az életbe.....
Igaz vannak bizonyos támogatások nagycsaládosoknak, de nem tudom....
Várom a tapasztalatokat, aki érintett! :lol:

Ez még távoli nekünk, most élvezzük őket, kettőjüket.
Mert tegnap óta már apa is megérezte Danika mozgását és nagyon örült! :lol:
Pusz mindenkinek, lassan felkel a nagyfiú! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok,
Danika már mozog, de jó, nem semmi!
Nálunk elindult a visszaszámlálás, már csak kettőt kell aludni és mehet minden élesben, akkor lesz a nagy napunk.
Nagyon bízom benne, hogy összejön. Ráadásul utána nem is kell sokáig várni jövő héten kéne megjönnie, úgyhogy egy hét múlva már kiderül mennyire volt sikeres a Jónás-módszer számunkra.
Nagyobbik fiúnk egy hete Nagymamával nyaral, annyira üres és csöndes a lakás most, rá kellett jönnöm, hogy egy gyerek nem gyerek.
Van időm takarítani, főzni, pihenni, még puzzle-t is raktam. De már nagyon hiányzik a nagy kupi, és az állandó gyerekzsivaj!
laura0606

Lányok!

Mentve a júniusi Jónás-napunk!!!!! Éljen, éljen, éljen :lol: :lol: :lol:
Apa tegnap jelentette be, hogy a főnöke átszervezte a programokat és így mégis együtt tudunk lenni! :lol:
Mivel én egyelőre tényleg csak ebben tudok bízni, nem lett volna túl jó, ha kimarad kapásból egy hónap és így április után augusztusban(!!!!!!) tudtunk volna csak újra próbálkozni :wink:

Laura,
szurkolok nagyon és kíváncsaian várom a híreket majd, hogy eredményes volt-e Jónáska!
Hogy döntöttél, beveted az egyéb lányos praktikákat is?

Június végén aztán mi is belehúzunk mi is!

Szép napot mindenkinek!
panna09

Danó Manó 19 hetesen

Kép

Gyors vagyok most, megyünk vásárolni!
Puszi

Kép
KépKép

angie28

angie,de szépen látszik Danika buksija, de jó, hogy már érzed :lol: amikor megszületett a Lujzi sokáig hiányzott a pocakom és a mozgolódása :shock:

laura, nagy hajráok legyen 8) :lol:

húúú panna neked is örülök, na csajok ez a hónap úgy látszik sok szerencsével indult :lol:

Kép
Kép
piciboris

sziasztok, nem tudom, talán boeske említette, hogy terhesség esetén páfrányos marad a mikroszkóp?

húúú de nyár van, senki sincs itt.. :cry:

Kép
Kép
piciboris

Szia Piciboris!
Igen, én említettem, saját megfigyelés. De lehet benne valami, mert az LH tesztet is használják jóstesztnek.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

de jó lenne....ma reggel félig nagyon erősen páfrányos és félig buborékos volt...mondtam is a páromnak, hogy lehet, ovum van 8) :shock:

te hogy vagy?

többiek?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!
Hazajöttünk.Voltunk rokonlátogatóban. Tök rossz idő volt út közben, hol be mentünk egy záporba, hol kijöttünk belőle.
Bence jól bírta, jól aludt idegen helyen is. Igaz köztük aludt francia ágyon és nagyon élvezte. itthon sosem alszik kettőnk között.

Hú, én nem értek ehhez a mikroszkóphoz. Nekem is van, de mindig negatívat mutatott peteéréskor is, pedig az Lh szerint peteérés volt.

Dani babánk nagyon élénk gyerek! :lol: :lol: :lol:
állandóan érzem, biztos hiányozni fog, ha megszületik, de még jó sokáig érezhetem!

Kép
KépKép

angie28

Angie!
Igen, az LH tesz sokkal pontosabb, de azért a mikroszkóp is ad némi támpontot.
Örülök, hogy jól vagytok.

Piciboris!
Köszönöm, jól vagyok. HÉtfőn elutazunk 3 napra, már nagyon várom.

Szép hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, nagyon jó pihenést nektek :lol: majd kérünk róla képeket :lol: hova mentek?

angi de jó neked annyira szeretném én is már érezni Lujzikánk tesókáját ..... :oops: :lol:

panna pár hét és startolhattok 8) :lol:

Kép
Kép
piciboris

sziasztok!

Boris, türelem, fogod érezni. azt hiszem, ha valaki annyira szeretne kisbabát, annak sikerülnie kell!

Boeske, jó nyaralást!

Panna, nagyon jó, hogy mégis szabad J nap!
kíváncsian várom az eredményt!
És csak azon a napon lesztek együtt? úgy tudom (amit mi nem tartottunk be), hogy ha J napra mész, akkor se előtte, se utána nem szabad együtt lenni védekezés nélkül. Gondolom akkor bekavarnátok a dolgokat, beelőzhet egy fiúcska.

Jaj, én már annyira szeretném néha ha meglenne Danika!
sok kisbabát láttam a napokban és elfogott ez a jó érzés, ahogy magadhoz öleled, érzed a babaillatot.
Bocsánat, olyan hülye vagyok, ilyeneket írogatok nektek! :cry:
inkább megnézem a nagyfiamat, neki is isteni illata van!

Kép
KépKép

angie28

angie, azért még érjünk el a 36. hétig :lol: :lol: :lol: :lol:
de én is tudod milyen izé vagyok néha...már olyan tűkön ülök s hétvégi tesztelés miatt...de azt érzem nem sikerült :x

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!
Túl vagyunk a Jónás napokon, mi mindent megtettünk amit lehetett. :D
Most már a babán múlik, hogy szeretne-e hozzánk jönni.
Pénteken tesztelek, ha addig csütörtökön nem jönne meg...
A hüvelyöblítés végül nem lett eredményes, a wc kövén landolt a flakon háromnegyede. Elég vicces volt, így ez kimaradt.
DM-ben kapható Floragyn nevű volt, de a mai napig nem jöttem rá hogy működik, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Mégis majdnem szétrobbant a müa flakon és kifolyt szinte az összes lötyi belőle.
Na mindegy, izgatottan várom a pénteket.
Panna örülök hogy összejött és nagyon szorítok, hogy eredményes legyen a Jnapotok!
Piciboris drukkolok értetek is, csak pozitívan!
Hmmm babaillat... de jó lenne!
laura0606

laura, hajrá! HAJRÁ!!!!nagyon szorítok!!

többiek??

Kép
Kép
piciboris

Laura, neked is szorítok!
Nem tudom miért csinálta ezt a flakon, nekem a Colpo-Cliener van-volt, azzal nem volt ilyen probléma.

Vagyok, csak Bence ugye nem igazán hagy.
Most megyünk postára, vásárolni.
szép napot nektek

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Hát lányok, úgy tűnik mielőtt alaposabban rákészültem volna a dolgokra kiscsaj ügyben, Öcsi valószínű beelőzött! :D Reggel teszteltem egy szép két csíkosat! :D Még nem nagyon akarom magam beleéélni a márciusi vetélésem miatt, úgyhogy csak óvatosan örülök, egyenlőre! Ahogy számoltam pont Apa szülinapján fog megszületni :)

Angie! Nagyon cuki Dani Manó a képen! Hú... És már félidős vagy! Innen már indul a visszaszámlálás!

Laura, Piciboris, Panna! Mennek a drukkok, hogy Jónáska mindnyájotoknál sikerrel járjon!

Boeske! Kellemes nyaralást nektek!

meskete
Őrbottyán

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?