Szijasztok!
Olyan vagyok mint a mosott car, pedig aludtam délután a gyerekekkel! Nem is keveset, össze-vissza álmodtam baromságokat!
Most tök meleg van, bezzeg délelőtt hogy itt voltak Andiék trottyos idő volt!
Andika, olyan jó hogy átjöttetek, szerintem még be is depiztem volna a mai délelőttől, ha nem vagy itt!
Mostanában semmi sem úgy van ahogy megtervezem!
De végülis jó volt ez így, legalább tudtunk beszélgetni rendesen! Zsombi nem ájult be az autóban? Enyimek elég hamar elaludtak és nemrég keltek!
Szilvikém! Annyira sajnállak!
Tudom mit érzel most, de még ne add fel!Hátha holnap tudtok beszélni Mártával!!!!+
Tényleg mocsadék a helyzet, ilyenkor meg én érzem magam rosszúl, hogy enyimet meg felvették!
De ez tényleg nevetséges, mert akkor minek veszik fel Lilit, ha Bubut nem?????? Szemétség ez így!
Zsand! Örülök hogy jobban van a kutyus! Mitől lett ez a gyulladás????Ez az új kutyus? Gondolom egy vagyont otthagytatok állatorvosnál!
Miért jársz Te a Nagybani piacra????
Mimi! Örülök, hogy jólsikerült a barinős hétvége! 6 hós ikrek és még szopiznak???? Jaaaaaaaaaaaaj de ügyes ez a lány!!!!!!!! Le a kalappal előtte!
Szabi is olyan békuci mint ez enyimek????? Ezeket sem tartja vissza ha kicsit hidegebb a víz!
ár most nem mentek bele a medencébe, pedig tök jó a víz is és meleg is van, csak valahogy annyira nyomi felhős az ég!
Gabi! Tök aranyos vagy, hoyg így drukkolsz!
Képzeld elküldtem a levelet keresztanyumnak, de még nem válaszolt, egész nap a monitort lesem, hátha írt! A lehetséges uncsitesó még nem olvasta az iwiw-en a levelemet! Tudod ott lehet látni, hogy zárt-e még a boríték a levél mellett!
Végül tegezős levelet írtam, rövidet és kedveset!
Az is eszembe jutott, hogy nem csak megírni nehéz egy ilyen levelet, hanem erre válaszolni is!
De az biztos, hogy Te indítottál el ezen az útón és most már nem nyugszom, amíg meg nem találom az összes rokonomat!
Van még egy pár!
Anyukámék 5-en voltak testvérek, senkivel nem tartjuk a kapcsolatot!