Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

látom mindenki pihen, sehol senki :wink:

Alle (mindig megnyugvással tölt el ha jelentkezel)... ++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, gratula a cseperedő cseppségekhez (még mindig)

Rani, puszi, vigyázz magadra

Májuska, férjed hogy van?

Tilli, jó pihenést, már csak 1 napot még a jövő héten ugye?
Utána átélheted újra a pihenés minden csodálatos percét a pocaklakóddal! Puszka

Osztozzatok velem, ma reggel 6.30-kor megszületett főnököm kislánya, Emma-Nikoletta 2550g, 50cm. Baba-mama jól vannak! :)

Bárcsak illatokat is közvetítene a szgép, most sült ki a meggyes sütim + a túrós pogácsám! :wink:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kata, nyitom az ablakot, küldheted a sütit! :lol:
Főnököd kislánya időre jött, vagy hamarabb? Egyébként meg gratulálok nekik, sok boldogságot!

skrisz72

Kata: gratulálok a fönöködéknek! Na, ha maradt a sütiből, akkor jöhet ide is!
Mi ma meggyet szedtünk, fagyasztottunk. Alig várom, hogy érjen a sárgabari meg a szilva, főzhetek fini lekvárt, amiben a gyümölcsöt fogom érezni, nem a tömény cukrot. Brrrrr.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

Alle+++++++++++++++!

Kalkat, nálam is meggyes süti sült,ilyenkor friss meggyből a legjobb a pite. Gratula a főnökasszonynak! :)

Timi, mi is nagy lekvárfőzők vagyunk, legutóbb 12 üveg eperdzsem készült, abból kettőt már elkunyiztak. :)
A 8 liter bodzaszörpnek meg már nyoma sincs, mondjuk azt hipphopp elosztogattam, mivel cukros. (ir-es volnék sajna)

Majuska, nagyon bízom ,hogy minden időben helyrejön és a férjednél nem lesz semmi komoly.drukkolok!

Puszi, megkérdezted a suprét?

üdv mindenkinek!

pocaksimi a kismamáknak!!!
nani72

Nani: én csak most kezdem a lekvárfőző-tudományt, de hatalmas a lelkesedésem! Én tavaly főztem be epret, isteni lett (szerintem, meg párom szerint) anyósom közölte, hogy ez savanyú. Megkóstoltam az övét és összeragadt a szám. Fúj. Én is ir-es vagyok :wink: De nem is szeretem a nagyon édes dolgokat.

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt lányok!!

Lili írtam privit!

Kalkata köszi igyekszem.Én is gratulálok a főnöködéknek!!! :wink:

ÚÚ én is főzteem be lekvárt tavaly nem tudom idén mit fogok epret már tuti nem! :roll:

Alle nagyon mennek a drukkok pihizz sokat!!!

Májuskaremélem férjed jobban van!!

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
raniko

Szép reggelt mindenkinek!

immár itthonról jelentkezem :) Nagyon fárasztó volt a tegnapi túra, 10-kor kidőltem és 3/4 9-kor ébredtem :)

Kata, grat a főnöködéknek a kicsihez!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok lányok, egy gyors bekukk, mert megyek férjemhez!
Jobban van, de nem sokkal...nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!! Nagyon jólesik és erőt ad a nagy izgalomban, rohangálásban! :)
A terv, hogy hétfőn a férjem dokija is többet tud mondani és én is beszélek dokimmal, elvileg ma kell megjönnie vagy holnap, de nem tudom pontos lesz-e supretól, meglátjuk. Azaz 3 napunk van, hogy eldőljön, kezdhetünk-e...izgalmas napok....
Remélem az, hogy nem rohamosan javul, nem azt jelenti, hogy nem találták el, mi a baja...holnap kiderül! Jövök a hírekkel holnap!!!
Lányok, a klion 10-es kúpot mikor kell kezdeni? A stimuval együtt mensi alatt is???? Mind a 10-et fel kell rakni?? Még kis sem váltottam... :oops:
Rohanok, bocsánat, de mindenkinek drukk és szép napot!!!

Kép
majuska

Sziasztok!!!!!!

Nani: igen. Ha hűtőben tároltam, akkor lehet használni a megbontottat is.

Kata: én is gratulálok a Főnöködéknek!!!

Alle: mikortól tesztelsz? Vagy más esetleg,...: :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ismeretlenül betoppanok, de hátha tudtok segíteni. Szerdán volt a Punkcióm, de sajnos csak két tüszőt sikerült leszívni, a többi az utolsó percben elovulált. Hogy az se vesszen kárba, inszeminációt is csináltak gyorsan szerdán, de szombaton visszaültettek egy embriót.
A kérdésem az lenne, hogy a szerdán kapott progeszteron szuri (4 ampulla) mikorra tisztul ki a szervezetből, és a tesztelés szempontjából melyik nekem a domináns nap? Az ET, vagy az Inszem?

10-es erősségű tesztjeim vannak, és ma még halványan megvan a 2. csík. Tuti az még a Progeszteron.

Előre is köszi.
renci75

Renci: a Progeszterontól nem lesz pozitív a teszt, csak a tüszőrepesztőtől. Az ET-et nézd tesztelés szempontjából szerintem és úgy a 8. naptól már érdemes nézni. Előtte felesleges még 10-es teszttel is (de ez az én véleményem), addíg még nem nagyon van hcg-termelés.
Drukkolok! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

Puszedli: köszi az infót.

Lányok mindenkinek megy a drukkom folyamatosan.
Vigyázzatok magatokra és mindenkire!
Én most egy hétig nem leszek,elutazunk nyaralni (Sárvár).

puszi mindenkinek!
nani72

Sziasztok!!!

Ranikó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika: a fraxival jobban jársz, a clexane iszonyatosn csíp, a fraxit meg sem érzem. Mondjuk nekem karba mondták, hogy adjam, de más meg hasba adja, Fanni, szerinted van jelentősége, hogy hova adják???

Alle: babaragik mennek ezerrel:+++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!
Vendég

Nani: szívesen. Jó pihenést!!!!

Amina: ti meg már élvezitek a nyaralást!!!!! De jóóóó!!!!!

Sannah: Köszi. Remélem hasba kell adnom. Neked miért kellett szúrnod? Mert nekem nincs "okom" rá, mondhatni csak úgy kapom majd.

Tilli: merre jársz?

Rani: hogy vagyTOK???? Kedden regel megyek Kaáliba, te mikor?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :)

Puszikám :P
itt vok, csavarogtunk a hétvégén :D Holnapra remélem rendbe jön a laptopom is és meg is fogtok unni :lol:
Heparin-féleséget csak úgy kapod??? :shock:

Renci,
először is: babaragik 1000-rel!!!++++++++++++++++++++++++++
Timi már kiokosított: a progeszteron szuri nem "szól bele" a tesztelésbe, és abból nem is szoktak 1-et adni (azt írod, szerdán kaptál), hanem azt a beülti előtt-től folyamatosan kapod, naponta. Szerdán valszeg Choragont vagy Ovitrelle-t kaphattál (HCG-szurik), ezek 8-10 nap alatt ürülnek ki a szervezetből.

Nanikám,
jó nyaralást! :P

Kalkata, Drága,
így van, még holnap megyek! :P De aranyos vagy, hogy így gondolsz rám :)
Keddtől én is főzöm a lekvárt :wink:

Alle,
pihengess!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi Mindenkinek, szép hetet, Lányok :P

tillidian

Jó Reggelt!

Lányok soraitokat olvasván, összegeztem, szorgalmas kis csapat vagyunk!!! Büszke vagyok rátok lekvárfőzés terén IS, nincs is jobb mint saját befőzési, fini lekvárt majszolni, sütiben v. kenyérkén!!!!

Köszönöm a gratulációkat Főnököm nevében.
(Skrisz, időre jött a pici, vagyis csak 1 héttel korábban)

Nani, nagyon jó pihenést a hétre Mindkettőtöknek!!!

Tilli, már csak a mai nap....... :D :D :D

Alle, a sok pihi javatokra válik, meglásd :wink: ++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, drukk a gyors gyógyuláshoz!!!!!! gyere a fejleményekkel...

Tegnap egész napos állatkerti túrán voltunk a nővéremmel és 2 csemetéjével (hát... mi jobban elfáradtunk mint a gyerekek :oops: )

Szép Napot Mindenkinek!

kalkata

Tillidian!

Köszönöm szépen. Itt Szegeden csak a punkció után közvetlenül adnak Progeszteron szurit. Utána többet nem.
Mindegy, van elég tesztem, figyelem meddig mutatja az Ovitrellt. Azt hétfőn este szúrtam. Ma még picit látszott. Úgy döntöttem, 2 naponta tesztelek, akkor kifutja a tesztem ET+ 16-ig.
renci75

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, remélem hamarosan több időm lesz netezni:)

Lenne egy kérdésem, ha szombaton késő du.-este volt egy kis barnázás (nekem nem szokott csak nagyon ritkán lenni ilyen), akkor az nem minősül első napnak? A következőt számítjátok a mensi első napjának, amikor már nem csak egy kis barnázás van?

Köszi.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises, az első piros nap az igazi.

Alle, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!!!

Irises ahogy Skrisz írja az első piros vérzés számít első napnak!

Én most jöttem a Kaáliból.
Ma vagyok 15. napon.
Progeszteronom 180,5 HGC 1586!!!!! :lol:

Megnézett dokibácsi UH-val mondta, hogy nem látunk még semmit igazán csak a petefészkeimet nézte meg de képzeljétek egy nagyon pici fekete pötyikét láttunk! :D
Persze nagyon mini volt és még talán az is lehet, hogy nincs egyedül.
Dokibácsi tutira akar menni és bár jók az eredmények azt mondta megemelte 4 re a progiszurim és kapok heti 2 alkalommal Goragont.
Szóval ma 2-t szúrtak. :wink:

Kalkata igen én is csodálom a gyerekenek mennyi energiályuk van és elképedek, hogy annó nekem is volt! :roll: :oops: :lol:

Tilli küldenék valamit postán de nem tuti, hogy ma eljutok oda de holnap elküldöm!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani, ez ÓRIÁSI hír!!! Szuper hcg! Ha tippelni kéne, én két babára tippelnék. De az egy már biztos! :lol: Gratulálok!!!!

skrisz72

Rani: ez szuper!!!!! Gratula!!!! 2 baba!
Holnap mikor mész szurira?

Irises: a barna nem számít.

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi a válaszokat, megnyugodtam. Ebben a ciklusban kezdődik a mandula, kezdek kicsit ideges lenni, nem akarom rögtön az elején elszúrni.

Rani ez szuper :lol: :lol: :lol:
Hajrá Bálint-nap!!!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszi lányok!!

Most még csak egy pötyit látott a dokibácsi de ki tudja! :wink:

Puszi holnap tuti reggel megyek úgy 8 körül mert be kell mennem a melóhelyre.
Miért te holnap mész?

Irises nem fogod elszúrni nyugi!!!! :wink:
Mennek a drukkok!!

Kép

Kép
raniko

Rani :lol:

ugye, ugye, a 10.napi HCG-ből jósolni még nem lehet, hogy 1 v. 2 baba :wink: :)

de jóóóóóó !!!!!!
mniki

Rani: fél 9re megyek.

Kép

Kép

*puszedli*

Én most a hétvégén kipróbáltam ezt a jóstesztelést, de nagyon nagyon értem. Eléggé kétcsíkos lett. A hónap közepén mindig az szokott lenni, már amikor használom, de hogy a 24. napon mitől lett olyan erős kétcsíkos, azt nem tudom. Kettőt is csináltam. Nektek is volt már ilyen? Nem mintha baba lenne, mert sajnos itt a banya. Arra gondoltam, hogy rosszak a tesztek vagy bekavart az agnus castus.

Én is megyek holnap :D

irises

Raniko: :D :D :D Hát egy erős pöttyöd tuti van, de én is bátran megtippelném a kettőt! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Irirses: te hányra?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi nem hiszem, hogy ott lennék fél 9 körül még mert 9-re be kell érnem a melóhelyre! :(

Miniki igen a 10 napos még nem a tuti de így 15 nap körül az 1500 körüli HCG-nek nagyon örülök!! :wink:

Irises nekem is volt már csalóka tesztem sajna! :roll:

Kép

Kép
raniko

Puszi szerintem akkortájt érek oda, amikor Te is. Vérvételre megyek csak.

irises

Irises: én meg uhura.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi én július elején kezdem a Supre-t. Látom ua. a dokink. Légyszi járj előttem jó példával :lol:

irises

Irises: igyekezni fogok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :P

Raniko,
ez gyönyörű HCG!!! :lol: Gratulaaaaaaa :D
(Jujj, de kíváncsi lettem, mit küldesz Te énnekem?? :roll: :lol: )

Renci,
összesen egy progeszteron szuri???? Ammeg minek? :shock: :roll:
De Utrogestant csak kapsz progi pótlásként, nem??? :roll:
(Én még ilyet nem is hallottam :shock: Progeszteron termelést csak a 12. hét körül veszi át a méhlepény, ET vagy inszem után ezt folyamatosan szokják adagolni :roll: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle

Kalkata,
végeztem, mától szabad vagyok :P
Jó hely az állatkert :wink:

tillidian

Tilli drága, éljen a szabadság!!!!!!!!!! :D

Rani, óóóóóóriási gratula az értékedhez!!!!!!!

Puszi, Irises a duónak igyekezni kell, nincs mese :wink:

Amina, (tudom nyaralsz...) irigyellek...
(annyira nem volt kedvem jönni ma dolgozni :( )

Srisz, mit csinált a babó az ultrahangon???

Alle ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(egyfolytában) remélem jól vagy!!!

kalkata

Tilli nagyon köszönöm!
Ígérem hamar postára adom a kis csomagot!! :wink: :lol:

Kalkata neked is köszönöm igen csak izgulok amúgy még mindíg! :D

Most hívtam a munkahelyem és még se kell bemennem holnap! :roll:
No nem baj legalább pihenek! :wink:

Kép

Kép
raniko

Kata, nem tudom, mert úgysem látszik rajta semmi. A doki megnézte a szerveit, minden a helyén van, minden telített, aminek annak kell lennie. Rutin UH. A héten mennem kell megint nagylaborra.

skrisz72

Ranikóóóóóóóóóóóóó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika: sjna nekem az egyik faktorom annyira rossz, hogy elvileg minden hosszabb útra,huzamosabb ülésre stb-re kell szurcsizni.
Vendég

Kép Rani ez szuper!!!!!!
Gratulálok!!!
Amina irigyellek!! én is szeretnék már nyaralni. :(

Én a héten megyek vérvételre és uh-ra ha megjön. Kiváncsi vagyok milyenek lesznek az eredmények.

Kép
kissedi

Sziasztok!

Rani, hű de szép magas hcg, nagy gratula!!!
Alletől is hasonló szépet várunk majd, nem? :wink: :D

Híreim vegyesek, férj nem túlzottan javul, és mivel azt ígérték 4 nap alatt rendbehozzák, így 3 nap után kicsit szkeptikus vagyok aziránt is, vajon a betegségét eltalálták-e???
Közben nekem barnázás elindult este, azaz 2 nap múlva vv és indulna stimu...hát, meglátjuk....beszélek dokimmal és talán andrológussal is, mennyire befolyásolja egy-egy betegség a kiskatonákat...nem vagyok sokkal nyugodtabb.....

Puszi, Iris jó híreket holnapra!!!

Till, akkor kezdődhet az igazi nyár, pihenés, és sok szabadidő, innentől szavadon fogunk és tessék gyakrabban jönni :wink:

Mindenkinek szépeket és jókat!!

Kép
majuska

KÉpzeljétek az előbb mostam fel a járólapot és ahogy lehajoltam úgymaradtam. Most nagyon fáj a derekam.alig bírok.
:twisted: :twisted:

Kép
kissedi

Májuska jobbulást párodnak!!!
Till de jó már neked is. De jó volt mikor óvónéniként dolgoztam. Ott volt a nyári szünet. nagyon hamar hozzá lehet ám szokni, és most nagyon hiányzik. :cry:

Kép
kissedi

Kisedi csak óvatossan látod a házimunka mennyire veszélyes! :lol:
Ja és nagyon köszönöm azokat a színes buliuós kis izéket!! :wink:

Májuska remélem nem befolyásol semit és somán belevághattok a tutiba!!!

Kép

Kép
raniko

Szép estét mindenkinek!

Rani, nagyon szép hcg és tök jó, hogy a dokibácsi így törődik veled.

Kissedi, jobbulást a derekadnak!

Majuska, remélem, mihamarabb felépül a férjed. Szerintem beszélj a dokiddal, mi van, ha addigra, mire oda kerül a sor, mégsem lesz jobban, mit lehet tenni, illetve lehet-e tolni a stimudat. Az a lényeg, hogy a férjed rendbejöjjön. Stimut lehet a köv.hónapban is, amennyit várunk a babára, 1-2 hónap már nem számít.

Lányok, remélem, Ranihoz csatlakozom majd, bár kicsit szkeptikus vagyok (nem teszteltem, nem azért), csak érzésre....

Till, jó rendezgetést, pihenést, babavárást neked, most már szabadsááááág (a nyári szünet az egyetlen, ami a tanításból hiányzik :wink: )

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tillidian!

Nem Utrogestant írtak, hanem napi 4 szem Duphastont.
renci75

Alle!
Sokat gondolok rád!Vigyázz magatokra!
Soha ne add fel!
konak

Alle, büszke vagyok rád, így kora reggel. ÍGy tovább+++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska, osztom Alle gondolatait, első az egészség!!!!!

Kissendi, jobban vagy???

Drukkok mennek mindenkinek akinek kell!!!! és pocaksimi!!!

Szép Napot!

kalkata

Jó reggelt! Nálunk megint nagyon fúj a szél. Úúúúgy úúúúútálom!

Alle, ne légy szkeptikus! Mindig csak azt kérdezd: miért ne sikerülne?++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kissedi, velem is előfordult pár hónappal ezelőtt, csak én a kanapéra ültem le. Egy szúró fájdalom a gerincemben és percekig nem kaptam levegőt. Nekem a felső csigolyáim valamelyike csípődött be. Eltelt egy pár nap, mire helyrejött. Jobbulást!

Májuska, drukk özön!

Puszika, Irises, várjuk a híreket! :wink:

skrisz72

Alle: +++++++++++++++++++++++++++

Kissedi: együtt érzek veled! Szó szerint! Nekem gerincsérvem van, műtöttek is, lett egy új, évek óta nem volt vele semmi gondom, most egy hete szenvedek. :cry:

Skrisz: itt is fú és megint fáj tőle a fejem. Valószínű, hogy eső is lesz. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?