Új privát üzeneted érkezett!

Szilvike!!! Most megnéztem, nekem mindegyik teszt kicsit féloldalas lett...Most csináltam egyet, majd mindjárt lefotózom és elküldöm... Már amit sógórnőmnek rendeltem tesztet már azokat is pusztítom... tényleg el tud ragadni magával a tesztelgetés! :lol: :lol:
Na fotózok.. Remélem ki tudom élesíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.06.15 13:23-kor.

Kép
Kép
ronci

Na tessék, laptető! :lol: :lol:
Hát a fotó késni fog la. 20percet, mert bekapcsolva maradt a gép és leszívta az összes aksit.. ugyhogy most kicsit töltődik... bár meg kell mondjam ilyen erős még nem volt, pedig nem volt sok ideje gyűlni a vizeletben a hcg-nek! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Hát kicsit megkésve bár, de ...
Kép aktuális

Hát ennél most nem ment közelebb, úgy siettem, hogy le ne merüljön az aksi megint... meg mindenáron vakuzni akart a gép, amikor meg kiiktattam, akkor meg nem akart élesíteni... úgyhogy jól elvoltam...majd a párom megoldja..pedig hát én vagyok a müszaki zseni, vagy mi!! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.06.15 14:15-kor.

Kép
Kép
ronci

RONCIKA: ezt a TESZTET már nem lehet letagadni :lol:
EZ MÁR NAGYON EGYÉRTELMŰ :!: ÚGY HOGY EGY KICSIT NAGYOBB
GRATULA :wink:
surmi
kockasfulunyul

Azt mondod??? Akkor köszi!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre. Szégyenlem is rendesen magam.
Most bekukk és mit látok!

Ronci!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK KISMAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennél erősebb teszt nem is kell :D :D :D

Megyek egy picit visszaolvasok, hogy kivel mi történt.

Puszi mindenkinek!

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!!!! Köszi!!!
Jól eltüntél!!! Már 7lapja nem voltál..azt hiszem.. hiányoltunk is, meg panaszkodtunk is, hogyhozzánk már nem is jössz!!!!
Hogy van a kis pocaklakód???Úristen már 9hét!!!!!?????Mesélj kicsit!!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci, ez nagyon szép!!! Ennél erősebb nekem sem volt :lol:

Úristen, ennyire tudjátok, hogy ki melyik oldalon írt utoljára? Azt hiszem, most a sárga földig elsüllyedtem szégyenemben. Én biztos vagy huszat is kihagytam :oops: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!!! Nem az számít, hogy meddig nem voltál, hanem az, hogy most megint vagy!!!! :lol: :lol: És köszi!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Látom számon vannak tartva az eltünedező topiclakók :D :D :D
Bocs, hogy erre sem jöttem, pedig emlékszem mindannyian mennyire aranyosan drukkoltatok néhány hete nekem. Nagyon el voltam, de ígérem ezek után igyekszem többet jönni. Persze csak ha visszafogadjátok a hűtlen topictársatokat :D
Velünk minden rendben leszámítva a rendszeres hányingert, émelygést, de ez ezzel jár :D Júli 6.-án megyek a 12 hetes uh-ra és elvileg január 15-re vagyok kiírva. Ugyanúgy, mint Brigi én is kíváncsi leszek, hogy ebben az évben vagy a jövő évben lesz meg a baba.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!!!

Szerintem mindannyiunk nevében mondom, hogy nem fogadunk vissza, hisz ki sem kerültél közülünk...ugyhogy gyere csak Te is, hozzánk is!!!!!

Kép
Kép
ronci

Kinga!!! Hogy TE meg hova tüntél??? már 4 napja nyomod veszett.. hétvégéztetek??? :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Csajok tök jó hogy egyre több kismami jön!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci!
Gratulaaaaa:)
Jól megreikiztem akkor:)

Örülök, hogy ilyen simán ment:)))

Én sajnos akkor nem leszek együtt itt senkivel kismami, már valahogy ebben a ciklusban sem bizom:(
Vendég

Szilvike!!! Azért csak bízzál!!! Meg egyébként nincs még mindenkinek baba a pocijában... ja meg attól, hogy nem egyszerre szülsz valakivel, attól még együtt leszünk kismamik!!!! :lol: :lol: Legfeljebb TE 1-2 hónappal később szülsz! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Látom,Te is koránkelő vagy ma! :lol: :lol: :lol:
Párom él 6-kor elment melóba,én meg nem tudtam visszaaludni!
Kismanóm meg nagyon aktív ma!Mondtam páromnak biztos azért,mert Ő is fal akarta köszönteni az apukáját! :lol: (Páromnak ma van a szülinapja! :lol: )

Kima!
Jó,hogy visszatérsz hozzánk! :lol: Ne legyél hűtlen! :oops: :lol: :wink: :wink:
Hipp - hopp eljön július 6 és azon veszed észre magad,hogy :Már a 12.-ik hétben vagyok??? :lol: :lol: :lol:
Tudom magamról!Az első hetek nagyon nehezen vánszorogtak! :roll: :lol: :lol:
Most meg?Már túl vagyok a félidőn! :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci, Te a munkád meddig tervezed csinálni?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok. :) Gondoltam csatlakozom hozzátok. Két hete volt az esküvőnk és most elindítottuk a babaprojektet.
szisza75

Sziasztok lányok!

Bocsi az eltűnésért, de valahogy nem vagyok a toppon. Kedvetlen vagyok, és nagyon hamar elfáradok.
Vettünk tőzegáfonya kapszulát, és cickafark fű teát, azt ittam, mellette kamillás lemosás, szerencsére már nem csíp annyira, csak picit, és a visszatartással sincs már gond. A váll fájás viszont továbbra is elviselhetetlen, este kicsit kiborultam, ma megyek varrat szedésre, megkérdem a dokitól, hogy az ennyire erős fájdalom normális e.
Olvaslak titeket időnként, csak már írni nincs erőm, remélem a napok előre haladtával ez változni fog.

Szisza
Üdvözöllek köztünk, nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és sok sikert a kis jövevényhez. :)

Ronci
Jó ezeket a 2 csíkosokat nézegetni. :)

Szisz
Szépen gömbölyödsz, hogy rohan az idő. :)

Kép
Kép
susytunder

Majd el felejtettem. Készülget a receptes blogom, most már látható, ha valaki kíváncsi rá. Sok minden még nincs kész rajta, de azért bízom benne, hogy tetszeni fog nektek, és kipróbáltok ezt azt belőle.

http://gasztronomia.freeblog.hu/

Kép
Kép
susytunder

Susy, vállfájásra Feketenadálytő kenőcs nagyon jó és természetes alapú :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.06.16 11:08-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="Szilvike1972"]J írta:Szilvike1972ól megreikiztem akkor:)

Ez mit jelent? Nem értek szlengül :oops: :lol: :lol:

Sziszkó, apának boldog szülinapot!

Szisza, szia, üdv, köztünk! És sok sikert a babához!

Susy, remélem hamar jobban leszel. Ez a váll-fájdalom pokoli lehet. Merthogy tényleg semmit nem tudsz csinálni fájdalom nélkül... Megnéztem a blogot, nagyon tetszik! Már ki is néztem délutánra egy sütit :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Jajj de ari vagy,köszi szépen! :lol: :lol: :lol: Átadom Neki! :lol: :lol:

Susy!
Jobbulgassál csak és pihenj sokat! :lol: Majd jössz,ha lesz kedved írni! :lol: :lol: :wink:

Szisza!
Én is üdvözöllek köztünk! :D :D :D
És sok boldogságot! :lol: A babóhoz meg sok sikert! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtok. :) Igyekszem minél hamarabb megismerni mindenkit, de az elején biztos nem lesz egyszerű.
Susy nagyon jó a blogod. Kár, hogy se időm, se türelmem nincs a konyhában állni. :D Na majd szólok uramnak, ő imád a konyhában alkotni. :D

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza!
A 60.-ik oldalon van egy táblink.Ha akarod bekerülhetsz! :lol: Csak írd meg nekem az adataidat (a tábli szerint) és beraklak! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszkó29 2009.06.16 14:03-kor.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Javítsátok már ki légyszíves nekem 01.04-re a dátumot. Maradjunk annál, amit a doki mondott :lol: Köszi

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és Manka 01.14

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="sziszkó29"][ írta:sziszkó29b]Szisza!
A 60.-ik oldalon van egy táblink.Ha akarod bekerülhetsz! :lol: Csak írd meg nekem az adataidat (a tábli szerint) és beraklak! :lol: :lol: :wink:

Adatok elküldve. De ahogy látom a nevemnek már megelőlegezted a bizalmat. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Beneiildi!
Kiraknád a csajoknak? :lol: Ezt,okés! Köszike!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Legfrissebb tábli :-) :-) :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi Hékás!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én még mindíg nem bírom kirakni! :oops: :oops: :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hékás megelőzött :lol: de örülünk ám Neki :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisza üdv köztünk!!!!!!
Mielőbbi babásodást kívánok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!! Most értem haza melóból... jó meleg volt egéésznap... és én olyan, de olyan fáradt voltam...egyszer vonultunk ki, az vagy 2 óra volt, de ennyi..de akkor is.. reggel fájt a szemem, amiért nyitva próbáltam tartani..
Szisz!!! én azért keltem korán, mert muszály volt.. bár párom mindig 6kor kell és az utobbi időben én sem tudok vissza aludni utánna!!! és még pont bele férek a napba: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT párodnak!!!

Ildi!!! 12.hétig lehet vonulni, aztán már tilos, ugyhogy addig..macerás lesz, mert majdnem hamarabb kell a fönökeimnek megmondani, mint a családnak! ugyanis, a státuszomat meg kell pályáztatni és valakit még be is kell tanítanom addig.. mármint nem a vonulásra, hanem az áll.vezetésre, meg a papírmunkákra, meg mindenre...mert ezt rajtam kivül senki sem tudja az állomáson..de majd jövő hónapban tervezem elmondani nekik...
és azt hiszem új vonalzó kéne, meg konzultálni a dokival, mert már kezdem én is elhinni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja és mehet majd egy 2010.02.20-as dátum a tábliba, ha ismét következik a közzé tétele! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci
Két éve én is valahogy így csináltam 2 csíkos tesztet, Február 16- ra voltam kiírva. :) De szép volt!!!! :)

Kép
Kép
susytunder

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="Szilvike1972"]J írta:Szilvike1972ól megreikiztem akkor:)

Ez mit jelent? Nem értek szlengül :oops: :lol: :lol:

Sziszkó, apának boldog szülinapot!

Szisza, szia, üdv, köztünk! És sok sikert a babához!

Susy, remélem hamar jobban leszel. Ez a váll-fájdalom pokoli lehet. Merthogy tényleg semmit nem tudsz csinálni fájdalom nélkül... Megnéztem a blogot, nagyon tetszik! Már ki is néztem délutánra egy sütit :lol:

reiki= egyfajta energia pozitiv en. átadás
Vendég

Jelentem minden hormon eredményem TÖKÉLETES!!!
most kezdem elhinni, hogy minden rendben van velünk, és pár ciklus és itt fog lapulni az én kis ebihalacskám a pocimban:)
Vendég

Susy!!!! Mikor lehet most újra???

Szilvike!!!! Akkor adjatok bele apait-anyait!!! szó szerint!!! :lol: :lol: Ez tök jó!!!! megy a drukk!!!!

Kép
Kép
ronci

Szilvike, ez jó hír :lol:

Ronci, nekem a főnököm 9. héten tudta meg Lillut, már akkor muszáj volt elmondani:
1. mert feküdnöm kellett két hetet és valahogy gyanús lett volna a hiányzás, amikor előtte soha nem volt ilyen, 2. kis irodában naponta hányni reggelente kicsirt gyanús lett volna... de nem bántam meg hogy így alakult, Te is vigyázz magatokra :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ronci, nekem Marcit a 10. héten kellett megmondanom, mert már az egy számmal nagyobb nadrág sem volt kényelmes a pocakomon...

Szilvike, annyira jó, hogy minden rendben van! Akkor tényleg mindent bele :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvike: örülők, hogy ilyen pozitív vagy :D és erősödött benned a remény. Most már biztos hamar te is kismama leszel :D
surmi
kockasfulunyul

Hékás!
Nagyon jó az új kiskép Rólatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Látom,kész az új vonalzód! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ígérem beírom a dátumot a tábliba! :wink:
Azért ha lehet,ne hajsd túl magad! :roll: :roll: :shock: Tudod,az első 12 hét a legfontosabb! :roll: Mármint,addig nagyon kell vigyázni! :roll:

Susy!
Hogy vagy?Gyógyulgatsz? :roll:
Tényleg,most mennyit kell várnotok az újabb babáig? :roll: :lol:

Szilvike!
Fő a pozitív gondolkodás! :lol: Szorítunk Neked nagyon,hogy minél hamarabb összejöjjön a babóca! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!Jó régen írtam ide! :oops:
Ronci GRATULÁLOK!!!
Bocsi,de ma nincs időm visszaolvasni,mert rohanok!
Magamról gorsan annyit,hogy múlthéten voltam endokrinológusnál,de ne kérdezzétek meg,hogy ő mit csinál,mert nem tudom!!!!17400 ft.-ét megállapította,hogy foggyak le!!!!!Na basz...i ezt én is tudtam,de semmi vizsgálatra nem küldött,semmit nem kérdezett...szóval....
Ja és valószínüleg menszi alatt volt pém,ugyhogy ez a hónap is lehet,hogy kilőve :cry: de majd meglátjuk! :roll:
Puszilok mindenkit és ígérem,hogy sűrűbben fogok jönni! Kép
Vendég

Ja a táblit láttam!Köszi,hogy engem is beírtatok!
+adatok:gyermek neme:mindegy
Kórház:SOTE II.
Vendég

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Ronci!!! Annyira örülök neked :)

Nagyon sok dolgom van és ezért nem bírok jönni. A héten szabin vagyok, de ez a hét a Bendié, a hétvégén meg nem voltunk itthon.
Tegnap voltunk a Vidámparkban, nagyon élvezte a Bendi, meg Csaba is. Meg én is. Azzal szórakoztatta a sorban előttünk állókat, hogy képzeljék el, az ő kistesóját Józsinak hívják. Mindenki mondta neki, hogy jaj, de szép neve van a kistestvérednek, én meg győztem javítani, hogy egyáltalán nincs tesója, még csak pocakban sem :) Nem tudom, honnan jött a Józsi, de most már dacosan ragaszkodik hozzá és ha lány lesz, akkor is Józsi legyen... Nagy csalódás lesz... :lol:

Szép napot nektek, kismamáknak gömbölyödést, többieknek babásodást!

K.

Kép

Kép
kinga82

Gabóó, hát elég pofátlan egy orvos... :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz!!! Hát túlzásba nem akarom vinni a melózást...most is teljesen szét vagyok csúszva..délelőtt vizsgáztattam, meg egy csomót intézkedtem és kb fél órája teljesen beájultam..viszont nem bírtam elaludni...pedig alig látok ki a fejemből.. Holnap szabadnapos vagyok, pénteken meg nappalos..De egyébként próbálok rendkivüli módon vigyázni magamra!!!! :lol: :lol:

Kinga!!! De jó, hogy végre jöttél!!! Már tényleg aggódtam miattad!!!! Meg köszi a gratut!!! :lol: :lol:

Gabóó!!! Köszike!!!

Ildi: próbálok vigyázni magamra, meg megpróbáljuk miél hamarabb elmondani a családnak..hogy ne a fönököm után tudják meg! :lol: :lol: De szerintem 2hét múlvánál hamarabb nem mondom el..

Hát öcsém olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger...

Kép
Kép
ronci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?