Szilde!
Én nem tudok semmilyen szabályról, hogy mikortol lehet vinni. De Kevin kb szerintem Levi forma lehet, és Bea is viszi.
Orsi meg kb 1 évesen szerintem olyan forma lehetett mint Szandi, és Karmen is vitte, szóval szerintem lehet.
Miért ne?
Egyébként azért falun, ha csak 1 kocsi van, és az nincs itthon, és elakarsz menni valahová a gyerekkel, és haladni akarsz, néha bátornak, és leleményesnek kell lenni.És van akinek nincs is autója, de azért el ,kell menni orvoshoz, oviba, akár a külterületről is.
Hidd el sokmindent lát az ember.
A múltkor apa vitte el a kocsit, azt hitte hazaér mire menni kell Márkért az oviba. Nem ért haza.
Az ovi kb fél óra gyalog.Az volt, hogy elmegyek az én bicajommal, hátul Szandi, Márk meg majd sétál haza, vagy elkérem a szomszéd kocsiját.
Elmentem bicajjal. Előszőr hazafelé Márkot ráültetten, a bicikli ülésére, ésd toltam. De ugy éreztem sose érünk haza.
Végül úgy jöttünk, hogy fél seggel én ültem az ülésen, előttem ült Márk, meg Márk állt a vázon.Nagy terpesz, és tekertem. Hátul pedig Szandi.
Marha jó volt.
Azt hittem mire hazaértünk, hogy elbőgőm magam.
Persze 30 fok volt.
Mondtam apának, hogy ha sok ilyen lesz, szerezzümk be egy másik gyerekülést is, amit elém lehet rakni.
Mert egy csomo szülő van, aki 2 gyereket visz bicajon, egyewt elől, egyet hátul.
Szóval nem mindig igy jó, de ez van.
Meg ha megvettük Márknak a biciklit, akkor csak igy tudunk biciklizni.
Ne vedd magadra, isten ments, hogy megsértődj, csak csodálkozom, miért olyan meglepő ez?!
Zita