Katavirág,
én emiatt frászoltam végig a karácsonyt, előtte, ET+huszonkevés napnál csak egy petezsák volt, azt mondták, bármi lehet, egy hét múlva jöjjek újra. A két ünnep között már csak úgy zakatolt a kisszive a Főkalimpásomnak. Szóval nyugi. Olivér nagyon ügyes volt, talán a gép is jobb volt, mint amivel most néztek, de ez még nem baj.
Csibe
Bridget,
jó, hogy tudjátok folytani, szerintem sem tudnak téged túlstimulálni. Nekem annak idején nagyon nyomasztó volt, hogy miután az első lombik nem sikerült, kibőgtem magam, és nem folytathattam azonnal, hanem ki kellett hagyni három hónapot.
Dezsina,
nem jutok szóhoz. Lehet, akkor fog sikerülni, amikor nem is gondolnád. De okosat nem tudok mondani, bár én nem járok a te cipődben, sejtem, milyen nehéz lehet ez.
Csomee,
jobbulást apának, remélem minden rendben lesz vele és a hadsereggel. Csak csendben remélem, hogy az allergia nem hat ki a kiskatonákra, persze biztos függ attól is, hogy milyen allergia és mik a tünetei. - Legalábbis enyém apa full allergiás egy csomó mindenre, nem is tudom, mitől életképes még, de a kiskatonái speciel mindig tökéletesek voltak, mégha forróvizes termálmedencében ücsörgött napokig, és nem tartottuk meg a mintavétel előtti várakozási időt, akkor is.
Nem vesztem el, csak kezelésbe vettük az új lakást. Ez úgy néz ki, hogy munka után én is meg apa is ott találkoztunk, és akkor én lefeküdtem, apa meg csinálta. Azt mondta, erőt ad neki, ha rámnéz. Csak ott nincs netem, mert nem vagyok hajlandó magammal hurcolni a laptopomat, asszem érthető okokból. Aztán hétvégén jöttek a szüleim, és hárman már egész jól haladtak, apának is jót tett szerintem, hogy érezte, van aki mellettünk áll és segít, ha kell.
És azt hiszem, babácska rögtön a múltheti uhu után úgy döntött, hogy akkor most már ideje befordulni, mert fergeteges biciklizést vágott le a múlt héten, tegnap és ma nyugodott le egy kicsit.
--- ja, félidő körüli kismamik: nem minden nap lehet még olyankor érezni a babát. Engem mindig csak az nyugtatott meg, mikor a védőnő kihangosította a kisszívét.
Méhszájra és immunra igyekszem vigyázni, apa mindenesetre megkérdezte, hogy mikortól valószínű, hogy nem lesz fogyatékos a baba, azt mondta a doki, hogy úgy kb. a 33 hét után már nem. Úgyhogy még legalább néhány hetet, de minél többet ki kell bírnia, ezt meg is mondtam neki.