Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,ja így már értem,hogy hogyan gondolta a dokid.De magas fsh-val nem hiszem,hogy nagyon túlstimulálnak,nekem a napi 300 gonaltól sem lett bajom.Úgyhogy nyugodtan menj bele,szerintem ha sikerül 2-3-4 petesejtet nyerni akkor jók vagytok,és nincs túlstimu sem :wink:
Nem tudom megbuherálni a képet,mert nálam szuperül működött,azon kívül,hogy csak linket tudtam róla tenni,magát a képet sajna nem...már nem is tudnám hol keressem,de így nem is kell.
Vendég

...akinek kell lapostetű,odaadom :D
Vendég

Julika a lányaid nagyon szépek :D 3. gyereknél már fiúra hajtotok :wink: ?
Alig várom, hogy holnaptól újból tornázhassak, keddtől meg folytatódik a munkásélet :roll: . Ez van.annyira görcsölget a hasam, ha nem lenne progiszuri már rég megjött volna.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe, sajnálom. Ölellek!

Akciózóknak mennek a drukkjaim.

Dezsi???????

Kép
petne

Lányok, ha más nem jelentkezik, kérhetem a laptetőt???? Jó lenne a kórházasdi után szerencsehozónak!! Nagyon ránk férne.....Persze lehet ám osztott laptetü, szívesen osztozom a jóban mással is :wink:
Holnap írok mit mondott a doki, mert a hétvégén csak kezelés volt, semmi szakvélemény :cry:

Kép
majuska

Csibe, nagyon sajnálom. Pihend ki magad, és majd gyere, hogy mi a következő lépés.

Csomee, felvidítasz bennünket?

Juhar, folsavat, méhpempőt és terhesvitamint mindenképp egyél. Ezen kívül sok folyadék és fehérje.

Puszedli, arra majd figyelj, hogy ha túl vagy az első 12 héten, akkor válts terhesvitamint. Én is végig Femibiont szedtem, csakhát nincs benne vas. A dokim javaslatára ebben a hónapban már Elevitet szedek, mert kiürültek a raktáraim és romlott a vérképem emiatt.

skrisz72

Skrisz: de a másik (12. héttől javasolt) Femibionban sincs vas? Mondjuk én vasat külön is szedek. De azért köszi. :P

Jó éjt. *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok :!:

Julika, gyonyoruek a kislanyok egyutt :!:

Bridget, Csibe, nagyon sajnalom :cry:

Bea, sajnalom a vetelest es drukkjaim mennek a mostani sikerhez :!:

Csomee, Alle babaragacsok :!:

Nalunk sajna a felhotlen orom csak 1 hetig tartott. A kezdeti nagyon jo (ET+14=311) Hcg szintem utan a kontroll nem lett eleg magas, ET+21 napon csak 1580, ketszer ennyinek kellene lennie :cry: UH-ot nem csinaltak, csak hummogtek, hogy ez meg barmi lehet, mert a Hcg nem egyforman megy fol minden nap. Meg aznap penteken bekeredzkedtunk egy privat UH rendelobe, ahol latszodott hal Istennek megfelelo helyen (nem mehen kivul) egy 5mm-es petezsak, egyelore se szikholyag, se embrio. Azt mondtak, ez normalis, valakinek ET+21 napon meg ez sem latszik. Ugyanakkor amikor Oliverrel terhes lettem, ET+24 napon mar volt dobogo szivecske is es a mehemet is egyertemuen nagyobbnak tapintottam. Most elegge ketelyek kozott vagyunk. Ha nem eletkepes, miert nem megy el :?: Ha meg nincs semmi baj, akkor meg miert ilyesztgetnek :?: Most ez eleg sz...r helyzet, de varnunk kell pentekig, akkor lesz kontroll vervetel es minden kiderul. Egyelore semmi jele a vetelesnek, nincs gorcsom, nem is verzem. A melleim duzzadtabbak, amugy semmi.... na, majd meglatjuk.... Gondoljatok ram :!:
katavirag

Sziasztok!

Mindenkinek küldöm üdvözletem, drukkjaim! Katavirág neked most triplán, nagyon szorítok!

Kép
estike66

Katavirág! 5 hetesen nekem is csak petezsák látszott, semmi más. Drukkolok! +++++++++++++++

Májuska, párodnak is mennek a gyógyító drukkok!!!+++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Megjöttünk Erdélyből, nagyon jó volt, bár nem a pihenésről szólt, inkább a kikapcsolódásról, kirándulásról. Legközelebb hosszabb időre megyünk.

Katavirág!
Remélem minden rendben lesz a bébikétekkel!

Bridget!
Sajnálom. Egyébként meg nem hiszem, hogy ha az orvos is, meg te is odafigyelsz, akkor olyan könnyű túlstimulálni.

Julika!
Szépek a lányok!

Kinek kell most drukkolni?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!!!!

Mennek a drukkok!!!!!

Kata: nektek extrán, próbálj megnyugodni kérlek!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Teszt stagnál, csíkos, de még nem tudom mi lesz belőle. Majd később még jövök, de most el kell mennem.

Drukkok azért mindenkinek mennek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Puszi, a Femibion 400-ban nincs vas. Egy gramm sem.

Kata, nagyon-nagyon drukkolok. Asszem erről a kálváriáról Kisbuta tudna neked írni. Őt is hülyére ijesztgették az elején. :?

Csomee, Alle ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Katavirág,nagyon-nagyon+++++++++++++++++++
Csomee neked is!
Dezsinám,nagyon nagy a csönd :roll: Jól vagy?

Lola is jó rég jelentkezett :roll:
Vendég

Májuska,tiéd a laptető :wink: remélem szerencsét hoz,és jó híreket kapsz ma!
Vendég

Sziasztok,

Katavirág mennek a drukkok+++++++++

Csomee, Ale++++++++++++++

Rólam hcg:5,2 :twisted: Érdekes mert feleződve ürül, és mégse látszódott a teszten. Augusztusban új hormonsor, előtte IR vizsgálat, laparoscópia doki szerint nem kell. Reményeim szerint szeptemberben folyt köv. Azt mondta, nem szebed abbahagyni.

Kép

csibe
csibe32

Csibe: sajnálom. :( Abbahagyni semmiképpen nem szabad!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Katavirág!

Drukkolok nektek hogy minden rendben legyen!

Bridget!

Szerintem a tulstimutol a mi helyzetünkben nem kell aggódni mert ugye az azt jelenti hogy túl sok tüsző indul be. Na ugye nálunk ez már nem fog megtörténni. Sok sikert a következőhöz!

Rólam: mai uh= 2db 18mm tüsző. A nyálkahártya méretét nem mondta a doki csak azt hogy az is nőtt péntek óta akkor 8mm volt.
Szerdán punkció. Remélem most nem üres tüszőim lesznek mint a múltkor!

Köszönöm mindenkinek a drukkjait ,nagyon aranysak vagytok!

Kismamiknak boldog babavárást ,akciózóknak sok sikert kívánok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csibe,
kár hogy csak szeptemberben.
Szerintem ilyenkor jó 'rátúrázni" a dologra. .... de a 'sorszám" nagy úr.
létezik még, hogy sorszám szerint megy a lombik?
Annyira nem vagyok képben. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Úgy néz ki, hogy pénteken megyek hsgre a Kenézybe.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Csibe!
Sajnálom.

Bumi

bumi1979

Katavirág,
én emiatt frászoltam végig a karácsonyt, előtte, ET+huszonkevés napnál csak egy petezsák volt, azt mondták, bármi lehet, egy hét múlva jöjjek újra. A két ünnep között már csak úgy zakatolt a kisszive a Főkalimpásomnak. Szóval nyugi. Olivér nagyon ügyes volt, talán a gép is jobb volt, mint amivel most néztek, de ez még nem baj.

Csibe :(

Bridget,
jó, hogy tudjátok folytani, szerintem sem tudnak téged túlstimulálni. Nekem annak idején nagyon nyomasztó volt, hogy miután az első lombik nem sikerült, kibőgtem magam, és nem folytathattam azonnal, hanem ki kellett hagyni három hónapot.

Dezsina,
nem jutok szóhoz. Lehet, akkor fog sikerülni, amikor nem is gondolnád. De okosat nem tudok mondani, bár én nem járok a te cipődben, sejtem, milyen nehéz lehet ez.

Csomee,
jobbulást apának, remélem minden rendben lesz vele és a hadsereggel. Csak csendben remélem, hogy az allergia nem hat ki a kiskatonákra, persze biztos függ attól is, hogy milyen allergia és mik a tünetei. - Legalábbis enyém apa full allergiás egy csomó mindenre, nem is tudom, mitől életképes még, de a kiskatonái speciel mindig tökéletesek voltak, mégha forróvizes termálmedencében ücsörgött napokig, és nem tartottuk meg a mintavétel előtti várakozási időt, akkor is.

Nem vesztem el, csak kezelésbe vettük az új lakást. Ez úgy néz ki, hogy munka után én is meg apa is ott találkoztunk, és akkor én lefeküdtem, apa meg csinálta. Azt mondta, erőt ad neki, ha rámnéz. Csak ott nincs netem, mert nem vagyok hajlandó magammal hurcolni a laptopomat, asszem érthető okokból. Aztán hétvégén jöttek a szüleim, és hárman már egész jól haladtak, apának is jót tett szerintem, hogy érezte, van aki mellettünk áll és segít, ha kell.
És azt hiszem, babácska rögtön a múltheti uhu után úgy döntött, hogy akkor most már ideje befordulni, mert fergeteges biciklizést vágott le a múlt héten, tegnap és ma nyugodott le egy kicsit.

--- ja, félidő körüli kismamik: nem minden nap lehet még olyankor érezni a babát. Engem mindig csak az nyugtatott meg, mikor a védőnő kihangosította a kisszívét.

Méhszájra és immunra igyekszem vigyázni, apa mindenesetre megkérdezte, hogy mikortól valószínű, hogy nem lesz fogyatékos a baba, azt mondta a doki, hogy úgy kb. a 33 hét után már nem. Úgyhogy még legalább néhány hetet, de minél többet ki kell bírnia, ezt meg is mondtam neki.

Kép
kisbuta

Nyulasz
En sem ertem miert akarja masik honapban :roll: lehet egyszerre tuszot is csinalni meg a mehet is erositeni nem? :roll:

Katavirag
Hipermegadrukkok...nehogymar most meg te is itt rossz hireket hozz nekunk :roll: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi
En nem ertek hozza...es azt sem ertem miert akarja masik honapban a beultit :roll: ez csak az en gondolatom volt... :?
Sok sikert,hogy atjarhato legyel 8)

Csome
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe
A francba neked sem sikeralt :cry: Nagy oleles neked...a dokim nekem sem akart IR-t nezni :roll: rakerdeztem es nem is ertette az osszefugest :roll: szeptemberig jol kinyaralod magad aztan mindent bele :wink:

Kisbuta
Gondolom....engem is megviselne bar most a koltozes miatt talan meg jol is jott volna egy kis kihagyas :roll: azt nem szabad elfelejteni,hogy mi itt fizetunk erte szal logikusan egy fizetett szolgaltatast barmikor igenybevehet az ember :roll: Biztos erre otthon is van lehetoseg csakhat jah... :? kinek van erre penze...mi is pihizunk ha a kovetkezo ne sikeral...apat csod szelere rakom a lombikjaimmal :oops: Neked hanyadik sikerult? :roll: Orulok,hogy alakul az uj haz 8) es mar 30hetes vagy :shock: :D

Annamri
Vagom en de akkor miert akarja a doki,hogy most csak tuszot erleljunk aztan fagyasszuk le es majd jovo honapban meg a mehemet kesziti fel a beultire?! :roll: Ez a tulstimus dolog csak az en agyjarasom volt :oops: bele se gondoltam :lol: hogy is stimuzhatna tul :roll: Jo hireket hoztal akkor lesz 2tuszid 8) remeljuk lesz benne peti is es akkor minden jo lesz mar :wink: fuuu de izgiiiii 8) aztan megyek utanak en is :wink: szerdan punkcio huhuu :D te mivel vastagitottad a mehnyalkahartyat? :roll: nekem nem volt ilyen vastag lehet az volt a baj :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akciozok ki van meg ringben mert most kicsit ossze van kavarogva az emlekezetem :oops: Nekik kulodom a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++okat 8)

Kismamiknak pocak simi :lol:

Holnap megyek dokkerhez 3.cn yesssss :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Nem tudom hogy a méhnyálka vastagításban ez segített-e ,de reggel és este kenegettem a hasamat Divigel-el amit a doki írt ki. :D
Igaz a múltkor is kenegettem de akkor azt hiszem leszívás előtt is csak 6mm volt. :cry: szóval nem tudom hogy ez segített-e. Ittam és iszom még most is esténként 1dl száraz vörösbort is.

:lol: :lol:

Egyébként ennél a stimunál és már előtte sem ittam se cicka se palástfű teát,és semmi más bogyót nem szedtem csak amit a doki írtki. :D Szerdán meglátjuk most ez így mit erdményezett!

Ezt én sem értem hogy miért akarja a kövi hónapban neked a beűltit,de én fagyasztással nem kockáztatnám meg azt a keservesen kierőszakolt 1-2 petikét. :(
Vendég

Bridget,
nekem a második sikerült.
És a méhnyálkahártya miatt ne parázz, nekem két spontán bébim is megtapadt a kürtben (méhen kívül), ahol semmi méhnyálkahártya nincs, és a második lombiknál vékonyabb volt a mnyh, mint az elsőnél. Ha a picik meg tudnak tapadni méhen kívül, akkor szinte mindegy a méhnyálkahártya vastagsága, ezen ne parázz légyszi.

Annmari,
küldöm a drukkokat
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Annmari
Koszi a gyors valaszt 8)
Nem fogok halasztani azaz fagyasztani megy az egesz ugy le ahogy van :roll: nem lesz itt punkciokor valoszinu a masik doki csinalja de nekem az is mind1 de ha jol tom a beultire itt van :roll: nem tudom majd holnap okosabb leszek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Annmari,
megadrukk az iker-tüsziknek!!! :P ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindjárt jövök még és írok Mindenkinek! :P

tillidian

Katavirág, nagyon-nagyon drukkolok.

Csomee, Alle +++++++++++++++++++++++

Annmari, tüszőnövelő, mnyhvasgatító drukkok.

Dezsi, adj hírt magadról! Amíg nem írod azt, hogy megjött, én reménykedem.

Kép
petne

Annmari, drukkolok nagyon!!!++++++++++++++++++++++++

Csibe, sajnálom, nagy ölelést küldök! :(

Bumi, drukk péntekre!

skrisz72

Kisbuta!
Van benne valami amit mondasz mert az egyik ismimnek akkor volt a leggvéknyabb a mnyh amikor a 2 babó megtapadt és épp ma mentek haza a kórházból. Előtte mindig vastagabb volt mégsem tapadt meg neki :(

Till!

Nálatok mi újság? Remélem minden ok.

Petne!

Köszönöm neked is a drukkot zsebre is teszem mert szükségem lesz rá! :D Ez a 4.stimum és még egyszersem jutottam el a beűltiig! :cry:
Na de majd most :!: :!: :!: :!:
Vendég

Bridget, ne aggódj a méhnyh miatt: nekem az elsőnél szép kövér volt, mégse sikerült, a másodiknál meg nagyon vékony (sztem én tartom a mhnyh vékonysági rekordot :roll: ), és mindkét babóca meg tudott tapadni! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Annmari, nagyon kitartó vagy! Meglásd, a kitartásod meghozza a gyümölcsét! :D Drukkolok!!!! +++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt vagyok megint :P

Annmari,
Neked kifejezetten mega-drukkolok, tudjuk sajnos, mit jelent a magas FSH :oops:
De most minden rendben lesz!!!!! :P +++++++++++++++++++++++
(Köszi, mi megvagyunk, semmi extra, hál'istennek :) )

Katavirág,
erősítő, időgyorsító drukkok péntekig!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukkolok, hogy kapaszkodjon a Picur!!!!

Csomee,
csík-erősítől 1000-rel!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe,
nagy ölelés Nektek!!!! :cry:

Májuska, :)
szívből remélem, mindjárt kezdhettek!!!!!!! :roll: Apa jobban van már? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Sokat gondolok ám Rád! :wink: )

Puszika, Drága,
Neked is emelt adagban mennek a drukk-áramlatok!!! :D

Alleeeee
babaragiiiiii++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hányadik napon vagy?)

Mindenkinek ölelés! (Ha kihagytam Valakit az akciósok közül, Neki hatványozottan mennek a drukkok :roll: )

tillidian

Sziasztok lányok!!

Nyulasz, köszi a laptetőt, megosztom az akciózósokkal, hozzon mindenkinek szerencsét!!

Annmari nagy drukk neked szerdára, szuggeráld, hidd: egyik tüsző sem üres, erre gondolj, jó erősen!! szorítok!

Rana, köszi a privit és igen, olvashattál ma máshol is :wink: írok ám majd, de ma hulla vagyok....

Till, aranyos vagy! :D

Bridget, hajrá-hajrá, nekem is magas fsh van (most épp "csak" 13 legutóbb, kiváncsi vagyok, levitte-e picit a supre) és én már megbarátkoztam a nagy adag hormonnal, ami rám vár (300 gonal/nap) csak nem lesz baj....

Híreim vegyesek, férj nem túlzottan javul, és mivel azt ígérték 4 nap alatt rendbehozzák, így 3 nap után kicsit szkeptikus vagyok aziránt is, vajon a betegségét eltalálták-e???

Közben nekem barnázás elindult este, azaz 2 nap múlva vv és indulna stimu...hát, meglátjuk....beszélek dokimmal és talán andrológussal is, mennyire befolyásolja egy-egy betegség a kiskatonákat...nem vagyok sokkal nyugodtabb.....rám fért most a laptető :D

Mindenkinek nagy drukk és jókívánság, nekem maradt 2 napom, hogy reménykedjek a folytatásban!! Így drukkolok magamnak is :wink:

Kép
majuska

Csibém,ölellek!

Annmari,tüszikéknek+++++++++++hajrá,most lesz beülti!!!
Májuska,nekem sem let bajom napi 300 gonaltól,nyugi.Nagyon remélem mehet a stimu.Nagyon drukkolok hozzá :D
Vendég

Májuska!

Drukk neked is a kezdéshez! Férjecskédnek jobbulást! Sajnos az én férjemnek is szednie kell különböző gyógyszereket köztük antibiotikumot is amiről a dokimat tájékoztattam. Azt mondta lombiknál nem probléma mert egy spermát úgy is tudnak nyerni ami a megtermékenyítéshez jó lesz! :D
Szóval semmi para!

Nyulasz drága!

nyúlbogyók jol viselkednek?
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Dezsi, nagyon értem, mit érzel, én kb. ugyanezt írtam, amikor punkció után nem indult meg egy embriónk sem. Akkor összeomlott bennem a világ és bevallom, nem is állt még helyre teljesen. pihenj, regenerálódjon tested és lelked, foglalkozz mással, sok szép dolog van az életben és amikor már azt hiszed, le tudtál mondani a gyermekről, akkor köszönt be hozzátok a baba vagy babák. Szívből kívánom, hogy így legyen.

Julika, nagyon szép a két lány együtt. Gratulálok Eszter érkezéséhez :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lanyok, koszi a drukkokat :!: Meg a jo peldakat :wink: Hatha, hatha... :lol: Hol ugy erzem, nem is vagyok terhes, hol meg ugy, hogy igen. Mintha nagyobb lenne megis a mehem, meg ma nagyon kivanos is vagyok. Ez mult heten nem volt, de a 4. heten, amikor ugy megugrott a Hcg m, akkor igen. Meglatjuk.
Azert jo, hogy itt hasonszorueknek el tudom mondani a banatomat, mert masok meg azt sem tudjak, hogy lombikozunk....

Alle, en meg ott tartottam, hogy te is beultetes utan vagy. Akkor most hogy allsz :?: Lemaradtam valamirol :?:

Csomee, drukkok :!:

Annamari, Majuska nektek is :!:
katavirag

Sziasztok!
Katavirág,kívánom,hogy erősen kapaszkodjon Kistesó :D
Alle,egyszemkének++++++++++++++++++++++++++++ :D
Annmari,köszi,bogyók nagyon rendes gyerekek...jól viselkednek :wink:

Drukkjaim mennek mindenkinek,kinek-mihez kell!

Dezsinám,kérlek jelentkezz!
Vendég

Jó reggelt!

Most személy szerint nem írok, de nagyon drukkolok mindenkinek. Később majd hosszabban is írok!

Feldobom a tegnapi és a mai tesztet.
Kép tegnapi
Kép mai

Élőben sokkal jobban látszik, hogy a mai erősebb. (De azért még nem merek örülni!)

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,ez a képen is jól látszik :D :D :D Hányadik napn vagy?
Vendég

Nyulasz: Ma ET+13.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

:D vv mikor lesz?Szurit mikor kaptál?
Vendég

Sziasztok!

Csomee!
Szerintem itt is szépoen látszik az erősödést! :)

Bumi

bumi1979

Csomee,
igeeeeen!!! Erősödik!!!! :D

Mindenkinek mennek a drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++

tillidian

Csomee, én is látom!!!! :lol: Mennyé' má' vérvételre!

Alle, babaragiiiiiiii!++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág, ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Annmari, ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika, gyere uhu után!

skrisz72

Csome! Szerintem látványos, nem élőben is. :D :D
katavirág! Ne stresszelj kérlek, az nem jó bébikének. Úgye olvastad Kisbuta kálváriáját?
Csibe! Úgy sajnálom, :( és csak bíztatni tudlak. Menni kell tovább és bízni magadban, a hozzátok készülődő kis lélekben és Koncban!
Bumi! Akkor pénteken drukkolok majd nagyon!
Annamari, Alle!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak pocaksimik!

Nekem már napok óta vannak jóslóim, de a ma hajnal szörnyű volt. Ráadásul egyedül, apácska és kisfiam elmentek dolgozni, csak holnap jönnek. Másfél órát kínlódtam, aztán egy csomó magnézium társaságában beültem egy kád meleg vízbe. Ott jól ellazúltam, még aludni is tudtam utána.
Így most egy utsó rohamra készülök, hogy minden bekerülhessen a pakkomba és intézem ami még halaszthatatlan. Biztos, ami biztos alapon. Ádám is produkálta annak idején, még korábban, így infúziót kaptam, hogy visszatartsák. Végül túlhordtam és meg kellett indítani. :shock: :D

Kép
estike66

Estike, máris? :shock: Nekem csak a derekam fájdogál az ágyban hanyatt fekve. Méhszájad hogy áll? Teljesen zárt, vagy már nyílik?

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?