Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Hazajöttem és ezzel kezdtem a reggelt.

Íme:

Kép

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Kitartás. Most már holnap(?) letelik. Vége ennek a hülye hetednek. 8) Remélem a mai napod is olyan lesz akkor mint tegnap. És nem kell idegeskedned. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Jelentkezz légyszi, hogy mi volt a dokinál!!!!!!!!!! Vizsgád hogy sikerült?

Lyly

Veletek mi van?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, űberolsz a tortasütésben! Én is épp ezen ügyködök most, majd igyekszem prezentálni az eredményt. Babám épp most jött meg: elvitte a szelektívbe a két óriási zacskó műanyagot. Ilyen ügyes! Pedig két kisutcán is át kell mennie. Úgyhogy megyek is folytatni a tortáját.

A kicsi meg gyönyörködik saját kiskori fotóiban a fényképalbumot lapozgatva. Anyukámnál ebédelünk-szülinapozunk, majd délután megyünk Palya Bea gyerekkoncertre. Remélem, azért még be tudok kukkantani.

Szép vasárnapot! Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya

Én már elkészítettem Ábel tortáját! :lol: :wink:

Gyors el is küldöm :wink:

Boldog szülinapot Ábel!

Kép

Jó bulizást nektek!

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Ja és Barcinak mindenképp ott kell lennie, mert Zaha és Hettuli le akarják nyomni cigánykerekezésben. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Hogy vagytok? Belemelegedtél már újra gondolom a babázásba igaz?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni,de csak nagyjából sikerült :oops: főzés,takarítás közben.

Szeretném köszönteni akiket én még nem ismerek: sziasztok csajok:Anyci,Ágica,Kisanya!!!

Anyci!
Nekem is van egy nagyfiam ,vele sem volt mostanában könnyű dolgom,de már túl vagyunk rajta. Remek,hogy baráti a viszonyod a lányoddal, én is így szeretném majd Kyrával,a fiúkkal azért már nehezebb.

Kisanya!
Rólad olvastam már régebben, izgultam Érted és a kapcsolatotokért.
A gyerekeink hasonló korúak, örülök,hogy jöttök a talira, biztos jól fogják érezni magukat a gyerkőcök és persze mi is :wink:

Tünci!
Együttérzek Veled, nekem is húzós heteim vannak. Nálunk mostanában annyi gond van a munkahelyemen, néha nem szívesen megyek be :?

Zaha!
:( :( sajnálom,remélem hamarosan jobb lesz a hangulatod.

Hasli!
Remélem nincs nagy baj Veled, gyere a hírekkel.

Szinti!
Anyósodat nagyon sajnálom,nehéz időszak ez most Nektek :cry: :cry:

Melcsi!
De finik lehetnek ezek a torták........nem hozol nekem? :wink:
Irtó jó volt tegnap a koncert,nagyon élveztük.

Képzeljétek tegnap Kyrával koncerten voltunk éjfélig. A csajszi nagyon bírta,jobban mint én :wink:

Most lépek,de még jövök :wink:

Szép napot!
Bea
beátab

Kisanyácska!
Én is boldog szülinapot kívánok Ábelnek! /De szép neve van, lányodat hogy hívják?/
Jó szórakozást a koncertre, biztos jó lesz.
Kép
beátab

Ábelnek nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép

Kép
Kép
szintus

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁBELNEK!!!!
Melcsike,imádom a gyümölcstortát :D Nagyon ügyi vagy :lol:
Szia bea,szerintem a lányokkal könnyeb,bár attól függ mert anyámnak velem több baja volt mint a bátyáimmal :wink: Igazi lázadó kamasz voltam csoda h anyu nem kopaszodott meg :lol:
Szia szintus :D :D Hogy érzed magad?

Kép
anyci

Helló csajok.

Anyci, egy hónap...az még nagyon rövid idő...
A lányod és a barátja előtt pedig le a kalappal! Én is szeretném, ha Vinyó majd így bízna bennem.

Kisanya, nagyfiú Ábelnek húzgáld meg a fülét a nevemben is!

Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, jó hosszú műszakod volt. :?
De milyen gyönyörű ez a torta, milyen alkalomból készült? Te vagy az elkövető? :wink:
Szerintem Hettulinak és nekem esélyem nincs a Barcival szemben cigánykerékügyben, de a részvétel a fontos :) 8)
Azt hallottam a rádióban, hogy elgázoltak egy háromgyerekes 29 éves anyukát M...ron, a fiú egy 19 éves motoros volt, zebrán... :(

Tüncike, így utólag küldök ölelést a tegnapi szomorúság miatt, remélem ma jobb a napod.
Férjed nagyon rendes, hogy kiment Veled.

Bea, de jó, hogy jöttél már egy kicsit. Remélem, jobban vagy.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, mi az ábra????? Írjál már, léci!

Mi elmentünk ma kicsit kirándulni a Kopaszi-gáthoz, nagyon szép volt az idő, sétáltunk, játszóztunk.

Mindig van valami, amit meg akarok írni Nektek, de mire ideérek, elfelejtem... :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,a dokim úgy mondta azért a 6 hetet várjuk meg vagyis a következő menzit.Nála volt olyan aki 13-14 hetesen elvetélt aztán következő hónapban ment vissza hogy újra terhes.Fizikai akadálya nincs és remélem sikerül is :wink: Csak lelkileg rossz mert még nem vagyok a legjobban és félek is ha netán tényleg terhes leszek újra ő is beteg lesz.Ez lehet nem is fog múlni mindig bennem marad még akkor is ha a következő baba egészségesen születik majd valamikor.Egy másik topikban van egy lány aki ugyan így járt mint én és 2.5 hónap múlva babás lett és most 8 hetes terhes már,ezért bízom benne hogy számomra is van remény :roll:

Kép
anyci

Zaha akkor írd meg több részletben úgy is jó lesz nekünk :D

Kép
anyci

Kisanya, tökjó ajándékokat kapott Ábel.
Örülök, hogy jöttök Ti is. Majd írd meg léci, milyen volt a Palya Bea-koncert!

Anyci, és milyen volt álmodban a picikéd?

Ja, azt felejtettem el mesélni, hogy tegnap beszélgettem az egyik szomszéddal, aki a 33. hétre szülte a kisfiát, soha nem beszéltünk sem az ő, sem a mi esetünkről. Most elmesélte, náluk hogy volt, de az volt a furcsa, hogy úgy mondta, mintha nem tudná, velünk mi történt, ilyeneket mondott, hogy "ne tudd meg, min mentünk keresztül", és persze, tudom, de értitek, ott az egészséges kisfia. Ezek után én már csak nagyon röviden összefoglaltam neki a dolgokat, de szerintem talán nem is érdekelte, csak hogy ő elmondhassa. Velük két éve történt, és mondta, hogy milyen furcsa most erről beszélni megint.
Szóval ő mesélte, hogy az egyik barátnője a 24. héten szült egy most 5 éves kislányt, aki még mindig mászik, nem tud beszélni. Nem is tudom, miért mondta el, utána nem volt túl jó.

Melcsike, találkoztok még azzal a lánnyal?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Anyci, persze hogy van. A fájdalmadra értettem az egy hónapot, hogy ez még nagyon friss, és nagyon fájó.
:( Remélem, mielőbb sikerül a következő bébi. :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,lehet ebbe kapaszkodok és így akarom túlélni a bánatot.Néha úgy vagyok örülök hogy újra belevágunk,néha meg félek és nem akarom az egészet :( Majd meglátjuk mi lesz :?
A picim az álmomban olyan 1 körüli lehetett és édes kis pufók pofija volt barna fürtös haja apró fitos nózija meg gyönyörű mandulavágású szeme.Annyira szép kislány volt az álmomban :( A páromnak van mandula szeme és ő rá hasonlított nagyon :(
Hát szeretnék nagyon egy olyan pici lányt és remélem így is lesz :wink:

Kép
anyci

Bea

Kisanya kislányának Ajsa a neve. Érdekes és szép név. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Anyci

Ha igaz az álmok nem hazudnak! :wink: Remélem neked is teljesül. 8) Az meg hogy félsz először az természetes. Majd ha babát vársz a félelmeiden akkor kell majd felülemelkedni és igenis pozitivan hozzáállni. :wink: Tudom hogy nehéz én tuti csak negatív lennék.

Zaha

Ma mondtam Barcinak ezt a cigánykerék dolgot és tudod mit mondott. Huuuu Anya akkor készülnöm kell, meg kell mentenem a haza becsületét.

Azóta nem találkoztam a lánnyal, ő nem lakik itt csak a szülei. Nem mindig jön ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.14 16:22-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Sikerült végül is?

Kép

Kép
melcsike70

Tartozom egy vallomással, mert megrótt a leányom! A torta díszitését a BARCI csinálta. :oops:És a pudingot is Ő keverte. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,próféta szóljon belőled :D
Barci valami fantasztikus kis csajszi :D Szeret főzőcskézni nagyon amint elnézem még ő lesz a magyar Nigella :lol: :lol:

Kép
anyci

Bea,visszajelöltelek :D Milyen csinos kis nő vagy :D Nagyon szép a családod,büszke lehetsz rájuk :D

Kép
anyci

Anyci!
Köszi, én meg a csinosság :( /-15 kg-val még esetleg.../, egyébként csinosság ügyben Te sem panaszkodhatsz. A családomra büszke is vagyok. :D
Téged inkább a lányod nővérének néznélek,mint az anyukájának :wink:
beátab

Köszi bea :D

Kép
anyci

Sziasztok!

De sokat írtatok! Köszönjük mindenkinek a csudijó képeket. Gyekőcök a kádban csücsülnek, majd ha kijönnek, megmutatom nekik, amit küldtetek.

Melcsike, köszi a gyorssegélyt, ki kellett dobnom 4 deci tejszínhabot (grrrrrr!!!), de szerencsére volt itthon másik. Végülis sikerült a torta, de nem fényképeztem le, azért annyira nem lett jó.

Palya Bea koncert ellenben szuper volt! Támadott a sajtó, talán majd tudok föltenni olyan képet, amin mi is rajta vagyunk, én is az első sor előtt a földön kuporogva, lelkesebben, mint bármelyik gyerek... :D

Írok még, de most megyek ágyba dugni őket, mert nem volt délutáni szunya, és már nagyon rájuk fér egy kiadós alvás (rólam nem is beszélve).

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya

Azért biztos fincsi lett a torta. :wink: Örülök hogy jól sikerült a délutánotok. Barci már az ágyban van. Ma én sem leszek sokáig mert holnap reggel megyek dolgozni. Holnap csak nappalos leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Jol esett az aggodàs! :wink: :oops: Sajnos van is ok rà ,de azt mostmàr inkàbb majd szoban,vagy majd,ha lessz türelmem irni!
A vizsgàm ugy èrzem sikerült ,legalàbb is tudtam a vàlaszokat,de mèg a szombati hàtra van (ami talàn a nehezebb,mert az a gyakorlat lessz)!

Valamikor majd jövök ,de most inkàbb nem!Nem akarok senkit a hangulatom-mal mèrgezni,meg hisztis is vagyok nem is kicsit! :oops:

Kisanya:Nagyon boldog szülinapot kivànok kisfiadnak!!! :wink:

Mindent ami jo ...-ès pusssz mindenkinek! :wink:

Kriszta
Vendég

Most értünk haza.
Reggel motorra ember, irány Siófok, ott ebéd, kis séta és vissza. 500 km két megállással.
A végére megtanultam motorozni, de az is biztos, hogy úgy szálltam le róla, mint aki be.......

Van valami érdekesen izgalmas abban,mikor 160.-nál kapaszkodsz, mikor érzed, hogy gyorsul és ráfekszel a szélre. Hát most kijutott belőle rendesen. Nagyon elfáradtam, aki hátul ül, az is dolgozik rendesen, tiszta izomlázam lett.

De nagyon jjóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!

Szép a balcsi.

Betti
Kép
betti0412

Valószínűleg hason alszom, mert a fenekemet nem érzem......

Lesz holnap izomláz, de nem baj, nagyon élem a dolgot.

Néha kicsit féltettem a tyúkszarost, de aztán eszembe jutott, hogy úgyis meg kell halni valamiben, ha most kell, akkor hagy élvezzem előtte, megaztán úgyis megvan írva minden előre, éjen a pillanatnyi boldogság.

Kicsit az is eszembe jutott, hogy várandósan ezt most nem tudtam volna megcsinálni, kiélvezni minden percét, és jól esett csak úgy felhőtlenül lenni, motorozni a kicsit sebességfüggő, de biztonságos férjemmel.

Megyek aludni, valamelyik oldalamon.

Betti
Kép
betti0412

A helyesírásom elég gyatra lett, de a kezemben is izomláz van, bocsánat. :D

Betti
Kép
betti0412

Szisztok Lánykák!

Visszaolvastam most reggel, csak nagyon gyorsan, írni még ne mtudok, sietek,csak annyit ,hogy

Ábelnek Boldog Szülit!

Melcsike és Barci nagyon szép tortát csinált!

Hasli, a betegség monnnnnnyyyyon le!

Zaha, remélem jól vagy, ölelő szmájli Neked azóta is kerestetik!!!

Lyly, jelentkezz!

Kisanya, nem győzöm mondani ,hogy de jó, ohgy itt vagy!!!

Beának és Szintinek is szép napot!

Betti pedig ne írjon a szuper motorozásról, van elég bajom reggel ,ne legyek még sárga is az irigységtől!!!! :wink: :lol:

A változatosság kedvéért megyek dolgozni!

puszik

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

A változatosság kedvéért (Tünci után szabadon) én is dolgozom. :?

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
melcsike70

Hasli,jó hogy jelentkeztél :D Nézd ha most nem akarsz róla beszélni ne tedd,ha majd jobban leszel és úgy érzed tudsz beszélni akkor tedd azt.Nyugodj meg és majd akkor írd,mond a szomorúságod.Hidd el nem rontod el senki kedvét :wink:
Betti,imádok motorozni :D :!: Izom lázam nekem is szokott lenni de hát akkor az az érzés valami fantasztikus.Benzintyúkoknak ez a sorsuk :lol:
Melcsike jó munkát :wink: :!:

Kép
anyci

Elég sz@r most a lelkiállapotom lányok! Akit irt Zaha, hogy elütöttek nálunk egy 27 éves nőt, Ő az egyik régi barátnőm. :cry: :cry: :cry: Három kicsi fia van. A legidősebb annyi idős mint BArci együtt jártak oviba. Sokat összejártunk csak most amióta sulisok a gyerekek azóta nem nagyon. Mert el is költöztek onnan ahol mi lakunk. Senkijük nincs itt, mert a jászságból költöztek ide. MOst az A, egyedül maradt a három kicsi fiúval. :cry: Próbálom hivogatni az A-t de nincs bekapcsolva a telója. Nem tud egyedül itt mihez kezdeni. Biztos szüksége van segítségre. Majd jelentkezem, mert most nagyon nem tudok egyenlőre napirendre térni. Dolgozom és jól szétbőgtem a fejem. Majd jelentkezem.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike!
Láttam a tv-ben tegnap ezt a szörnyű balesetet :( :( , nagyon sajnálom a családot.........3 kisgyerek, őrölt tragédia. Olyan szörnyű,hogy a felelőtlenség miatt megy tönkre egy család élete :(
Tudtál beszélni a férjével?

Mi múlt héten voltunk ledöbbenve. Volt a híradóban is a gázrobbanás győri panelházban, hát képzeljétek el a férjem kollégája volt, meséltem pár hónapja,hogy elküldtek a munkahelyéről pár embert,ő volt az egyik :( Ez annyira megviselte,hogy idegösszeroppanással került kórházba, a baleset előtt pár nappal engedték ki......hát nem kellett volna :(
Még él szegény,de a gépek tartják csak életben.....
Olyan vidám, jókedvű ember volt,nagyon kedveltem őt, és legjobban azon döbbentem meg,hogy mennyire nem volt tekintettel más emberekre. Hiszen csak a szerencsének köszönhető,hogy nem lett másnak baja. A házuk mögött játszótér van,még szerencse,hogy nem volt ott épp akkor senki,mert a robbanás kivitte az ablakot kerettel együtt,ezek a játszótéren landoltak..... :(
beátab

Bea,az az ember okozta a robbanást?
Ez valami szörnyű hogy mennyi tragédia történik és pont az ártatlanokkal történik a legtöbb :( Az őrült motoros is megölt egy anyát akinek ott vannak a gyerekei akik nélküle nőnek fel őneki meg "semmi" baja.Ez ami a legigazságtalanabb a világon :(

Kép
anyci

Anyci igazad van abban,hogy mennyire igazszágtalan az élet! :(
Az anyuka három gyereket hagyott itt,maga után... :(
Mennyire szomorú ez....a motoros pedig ezt a lelkén fogja viselni,ameddig csak él...ameddig nem szalad neki egy villanyoszlopnak!Amikor 200-al elrepisztenek mellettem,akkor mindég csak az jut az eszembe(boccs a motorosoknak én is az voltam),hogy egy száguldozó szervdonor!Ugyanis nálunk Temerinben az idén már két fiatal csávó meghalt! :( Az egyiknek van egy egy éves gyerkőce!

Kép
Kép
szintus

Melcsike sajnálom a barátnődet! :(
Milyen aranyos tőled,hogy segítséget probálsz nyujtani a családnak!
Már alig várom,hogy áttérjünk másik oldalra,mert amikor ezt megnyitom,akkor a torták vigyorognak rám,a nyálam csepeg értük én pedig nem is eszem édeset(alig),mivel Fruzsinál is gond volt a cukorral,mostmár tudom,hogy mire kell ügyelnem,remélem nem lesz gond.....

Orvoshoz még nem mentem,mert a nagyon lusta könyvelő még nem csinálta meg a betegkönyvem,már kezd elegem lenni belőle..... :(

Bea hát sajnálom azt az embert,hogy munkanélkül maradt,de egy cseppet sem gondolkodott,hogy másokat is megsebesithet :evil:
Hogy vagy ?Rendeződnek valamennyire a dolgok a fiaddal?
Kicsi gyerkőcök hogy vannak?

Tüncikém neked is szép napot!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Hasli nyugodtan ird le,ha valami bánt!Itt mindenki egy kicsit néha hisztis,néha rosszkedvű.....

Kép
Kép
szintus

Szintus,az ilyen motoros nem igazi motoros.Azok akik annak tartják magukat nem így közlekednek,ha száguldozni akarnak olyan helyet keresnek ahol kedvükre élvezkedhetnek.Én is motoroztam és mi mindig odafigyeltünk arra hogy a városban nem mentünk úgy mint az őrült csak városon kívül meg ott is betartottuk a szabályokat.Ez nem arról szól hogy"hű de menő csávó vagyok én "hanem egy életérzés :shock:Oda figyelni a másikra,élni és élni hagyni
8)

Kép
anyci

Melcsike, sajnálom a barátnődet. :cry: :cry:
Hogy vagy most?

Közben olvastam a Bobokáék topikjában, hogy az egyik csaj barátainak a kisbabája - akiről írtam, hogy halva született de újraélesztették - feladta... :cry: kis tündérke :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Eléggé megviselt lelkileg ez a tragédia megint. Tegnap megpróbáltam felhivni, hátha mégsem Ő volt az. Az A-t nem érem el ki van kapcsolva azóta is a telója. Nem tudom, ha odamennék hozzájuk............ de nem tudom tudnék e bármit is mondani. :cry: Ez a motoros jogosítvány nélkül 100-120 körül a belvárosban, zebrán gázolta el Őt. Még az ittasság gyanúja is felmerült nála. A város legforgalmasabb részén. Rendőrlámpák és zebrák folyamatosan és igy hajtott. Ráadásul még egy csajt is vitt utasként. Most folyamatosan csak ezen gondolkodom. Annyi minden jut most eszembe. Régi emlékek. Amikor a legkisebbik megszületett és csak a családján kivül én látogattam meg a kórházban is. Amikor megszületett neki a legkisebb, utána valami történt vele, mert állandóan kövérnek látta magát. És drasztikusan elkezdett fogyózni. Akkor mondtam a férjének, hogy fogja meg a kezét és vigye dokihoz. Annyira lefogyott, vagy egy zsemlét, vagy egy tányér levest evett egész nap. Mondtam neki, hogy vigye el dokihoz, mert ha valami baja lesz mit kezd a három pici gyerekkel. :cry: És most mit fog kezdeni. :cry: A biciklin ott a gyerekülés én vittem el, hogy meg tudja venni. Most meg a hiradóban, meg az újságokban mindenhol azt látom, a biciklin azt a gyerekülést.

Ne haragudjatok rám, de muszáj volt leirnom. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ez borzasztó :( Sokkal nehezebb ezeket a dolgokat kezelni amikor az ember közvetlen környezetében történik meg.Próbáld meg hogy elmész hozzájuk és nem kell mondanod semmit csak legyél ott,hisz ilyenkor elég egy ölelés és tudják te is vigyázol rájuk.Igazából én nem tudnám mit tegyek mert én amúgy se tudom az ilyen tragédiákat kezelni és mindig apukám halála jut eszembe és tudom mit éreznek min mennek keresztül :(
Viszont ha régen te ott voltál mellettük amikor a kis nő anorexiás lett és segítetted őket akkor most is hálásak lennének érte.Szerintem :roll: Másnak lehet nem ez a véleménye :roll: Én csak próbálok okosat mondani de lehet inkább be kéne fognom a számat :shock:

Kép
anyci

Őszinte részvétem az édesanya nélkül maradt családnak, és az újraélesztett kisbaba szüleinek is... Nagyon sajnálom.

Melcsike, talán tényleg jobb lenne elmenni hozzájuk, ha nem veszik fel a telefont, de ne bántódj meg, ha nem engednek be, vagy akár ordít veled az apa. Talán jó lenne vinni valami kis kaját, amit főztél vagy sütöttél, ki tudja, az apa mit bír adni a gyerekeinek most. Biztos jól esne nekik egy kis "igazi" ennivaló. Akár ott is hagyhatod a küszöbön vagy az ablakban, csak írj egy cédulát mellé. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy beengednek, de nem tudnak/akarnak beszélni, ilyenkor a legtöbbet az éri, ha elmosogatsz vagy rendet raksz egy kicsit. Már ha vagy ilyen viszonyban velük. Ha a gyerekekkel jóban vagy (és otthon vannak egyáltalán), lehet, hogy le tudnád vinni őket a játszóra, hogy valami megszokott is történjen velük ennek az őrületnek a közepén, lássanak más gyereket, halljanak nevetést...

Hihetetlen. Pár éve Pécsett is elcsaptak egy nagymamát, aki tolta át a babakocsit a zebrán............

Zaha! A kisbaba szüleit is ismeretlenül is ölelem, ha tudod, add át nekik, kérlek. Esetleg hívhatod őket ebbe a topicba...

Kép

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisfiam nagyon boldog volt, amikor megmutattam neki a tortákat, amiket küldtetek. De igazán! Ragyogott az arcocskája. És tetejében igazán rendi is volt, mert amikor a kicsi megkérdezte, hogy övéi is lehetnek-e a torták, a nagy mondta, hogy mindegyiknek a felét odaadja neki... :D Ezt az önzetlenséget tőlem örökölte.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

..
kisanyácska

Kisanya

Akkor sikerült örömöt okozni igy a távolból a gyerekeknek . Jó érzés. :wink:

Voltam a családnál. Az volt az első hogy A. a nyakaborult és úgy sirtunk. Beszélgettünk Róla is. Próbáltam erősiteni a szavakkal. Pont ott volt a Fókusz stábja is. A gyerekeket filmezték ahogy játszottak. Aztán meg a nagymamavál beszélgettek. De mi azért tudtunk beszélni kicsit. Mondtam neki, hogy milyen emlékek jutnak eszembe. Jól esett neki, hogy elmentem. 1 órát kb. hogy ott voltunk. A gyerekek még nem fogták fel, hogy mit jelent a halál. De hallottam folyamatosan a mondataikban volt az " Anya".

Mondta, hogy akkor este hiába hivta telón a feleségét, nem vette fel és akkor hallotta a mentőt. Egyből bezárta a gyerekeket és rohant mert érezte hogy baj történt. És amikor odament látta a biciklit. És mondta, hogy a mentőben épp egy nőt kezeltek és odament hogy a felesége, de nem az volt. A motoros utasa. Akkor mondták neki, hogy le van takarva. Odament és megnézte, hogy elbúcsúzzon. Teljesen szétment a feje. Azt mondta. :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?