Sziasztok!
Gabinak és Benjáminnak nagy nagy gratula és boldogság! Minde földi jót és egészséget kívánunk nektek. Majd írj, hogy milyen a kisfiú. Remélem nem volt nehéz szülés, bár 13 órát vajúdni....
Shine!
Megnéztelek.
Nagyot változtál az esküvői fotóidhoz képest. Nagyon szép kismama vagy... vagy már (akár) boldog anyuka?
...
Csilla!
A napozókrém az jó téma most pedig végképp aktuális.
Mi, Pannával tavaly többször voltunk bőrgyógyásznál. Ő a Microsun napozót ajánlotta. Tavaly nem vettem meg (mert már volt más), de idén azt vettem. Én is végigolvastam a benne lévő kisokost. Nos ez nem tartalmaz semmiféle kémia anyagot. Ami meglepett, hogy aránylag kicsi a faktorszáma (csak 20), de a leírás szerint a középszőke hajú, de nem hófehét bőrű (ilyen az én lányom is) 6-10 órát tartozkodhat a napon a krém használatával. A leírásban csecsemők, kis gyermekek és érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott termékként ismertették. Meglepő volt,mert sem illatanyagot, sem kémiai fényszűrőt nem tartalmaz. Itt MO-on aránylag türhető az ára. Ez egy 100-150 ml-s kiszerelés 2500 Ft.
Az orvosokkal való megjegyzésed szvsz találó.Igen, amit írtál az jogos. Tudás valóban megvan, csak a hozzáállással van némi probléma.
Fcs!
Miskolc. Ilyenkor nem is olvasol minket?
Ágiboszi!
Hol vagytok?
Kriszta!
Te is előkerültél? Nagy fiad hogy van? Remélem semmi komoly cukor dolog nincs terítéken! Lassan szünet jön. Már te is számolsz visszafelé? (Ó, IÓ, CIÓ...)
Annamari!
Hurrrá végleges! Amikor olvastalak, belegondoltam, hogy Balázs hogyan reagálhatott a kötözött kezedre. Aranyos lehetett.
(nem tettem neki orrot, kiváncsi leszek átvált-e a drága...)
Angi!
Billinek írj egy köszönő levelet.
Mi volt az oka az elszállásnak? Lehet tudni? Érdemes megnézni a Tróját? Brad fiú még mindig formás (így 40 "felett), de legalább jó a film?
Csajok!
Tali?
Amikor néztem Shine oldalát, láttam, hogy mások is talizgatnak, dokumentáltan! ?
Mi mikor fogunk?
Ja! Csak egy megjegyzés. a héten szabin leszek, mert már naggggggyon készülünk a Panka keresztelőjére, de hétfőn jövök. Shine addigra már kettő lesz. (kis shine, meg a NAGY SHINE)
Puszi mindenkinek!
Üdv: Krizsi