Sziasztok!
Csibe: Sajnálom, hogy újból elutasítottak! Az indoklásukról meg nem is beszélek! Röhej! Jól teszed, hogy megszellőzteted az ügyet, tiszta szégyen rájuk nézve!!! Én a fellebbezésemben 2 ovit is megjelöltem, tehát az eredetibe nem, de a másikba felvették Dorót, de ennek ellenére abba irattam, amelyik a legmesszebb van, és amelyikbe biztosítottak helyet eredetileg is, mert az volt a szimpatikusabb. Biztos hülyének néznek majd, hogy fellebbezek, aztán meg nem élek vele, de nem nagyon érdekel!
Örülök, hogy találtál olyan ovit, ami tetszik és földi halandónak is elérhető.
A biziírás miatt meg irígykedem!!! Úgy hiányzik a tanítás!!!
Cseppek: Nagyon szépek a gyerekek!
Gergő nem lesz zsugori (azt mondják), mert nyitva van a marka
. Zolika meg igazi nagyfiú már! (Főleg Gergő mellett
) Hiszti nálunk talán nem ennyire durva, de van, apró kis hülyeségeken, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet!
Timika: A Te gyerekeid is gyönyörűek!!! Nem semmi szeme van a fiadnak!
Beírattam Dorót, de csak akkor tud oviba járni majd, ha novemberig senki nem íratkozik, aki november előtti születésű, szóval nem 100%, de azért reménykedünk, hogy kevés az olyan szülő, aki még nem íratta be a csimotáját szeptemberre! De nem estem volna kétségbe, ha nem vették volna fel, mert úgyis itthon vagyok Dáviddal, és imádok velük lenni, csak érzem, hogy Dorónak már kevés vagyok! Nagyon szereti és igényli a gyerektársaságot!
Anett: Málna evésére visszatérve, szerintem nagyon is ügyes, hogy ilyen szépen eszik. Doró még 2,5 évesen is elég malacul eszik, igaz, maga csinálja, nem etetem elég régóta. De szerintem nem gáz, hogy leeszi magát ebben a korban, csak bosszantó nekünk szülőknek!
Gratulálok az eddig sikeresnek mondható vizsgaidőszakhoz! Málnus oltári édes a fagyis képen!
Bea: De jó Neked, hogy takaríthattál!!!
Örülök, hogy Levivel minden rendben! Látod, ezt is túlaggódtad!
(mondom ezt én) Nekem a tegnapi és a mai napom is ugyanolyan észvesztően rohanós volt, mint a keddem!
Majd leírom lent...
Dancsi: Pizsu
, csigák
, nem kiabáltál vele??? Én ha pl. pusztán szeretetből majd megfolytja a kicsit, nagyot kiáltok rá (ijedtségemben), aztán meg borzasztóan mérges vagyok magamra, hogy leszidtam!
Normális ez????
Szilde: Nekem Horváth Adél a háziorvosom, felváltva csinálja a lányával, mert már nem túl fiatal, nem egy gyors orvos, mindig sokan vannak a rendelőjében, sok betege van, de rettentően alapos! Ha nem lenne az, sem anyukám, sem apukám nem élne már! (de komolyan)
Csak ajánlani tudom, több szakvizsgája van. A József A. sgt.-on rendel (Retek u.-i részen). Én szopi alatt (már 2,5 éve egyfolytában) többször is szedtem antibiotikumot! Nem a lórugásokat, de lehet! Semmi baja nem lett tőle Dorónak! Vagy azért ilyen hisztis?
Karmen: nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz értünk! Köszi.
Doró még mindig sántikál. Ma elvittük ultrahangra, negatív lett, nincs coxitis-e. Valószínű a pankrációzásai alkalmával beüthette és az fájhat neki, de ha 3 hét múlva sem múlik el, vagy súlyosbodik, akkor vissza kell vinni! Ma 9-re kellett vinnem, mivel vittem Dávidot is (Szerencsére!!!), ezért azt hitték, hogy csecsemő szűrésre mentünk, ami 10-kor kezdődik, szóval 10 után hívtak be bennünket, akkor is csak azért, mert szóltam, hogy nem a picivel jöttünk vizsgálatra!
Letojták a papírjait amibe benne van, hogy 2006-os!
Aztán mentünk az eredménnyel a kezelőorvoshoz, de addigra megcsinálták a csecsemőszűréseket és először őket hívták be, így fél12 után végeztünk is. Dávidka éhen halt volna, ha nem viszem magammal!
A tegnapi napunk is hasonló volt, rohangálós, Dávidnak tiszta pötty lett a karja, én valami napallergiára tippeltem, de anyukám váltig erősködött, hogy ha az skarlát, az nem játék, vigyem orvoshoz! Így délelőtt beírattam az oviba Dorót, délután meg mentünk Dáviddal a körzetihez. Csak elszorította a kezét és kis apró bevérzések vannak rajta!
Potyára vittem, akárcsak Dorót!
Szóval én már 3 napja rohangálok, mint a mérgezett egér! No de feleslegesebb utakat soha ne tegyek!!!
Tali: Én is szeretnék menni, de csak ha emberi időpontban van... Nekem inkább a napközben lenne jó, nem az este...
Valami játszótéren? Vagy az túl mindennapos?
Végre úgy érzem, mindent leírtam, ami eszembe jutott, régen volt így...
Jó éjt:
eszter