Új privát üzeneted érkezett!

Hékás én várlak!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!!! Éljen jól vagy!!!
Ami nekem beválik ha van egy kis hugyuti fertőzésem: vörösáfonyalé...Tudom hülyén hangzik, de az egyik legjobb hugyuti fertőtlenítő és természetes... bioboltban egy 3dl-s 1600ft körül van... a szembe szomszédunknak ajánlottam, neki a katéter mellett gennyes-véres volt már minden és helyre hozta... egy próbát esetleg megérhet...:-)))

Kép
Kép
ronci

Megint Susy!!!
Az éljen jól vagy-omon most kicsit vigyorogtam, végülis fél oldalon ecsetelted, hogy mi minden bajod van, de nekem akkor is ez jött le, hogy jól vagy. Amúgy a szelek elakadása az altatásnak egy igazán jó "mellékhatása" az arra érzékeny egyéneknél... az nagyon gáz.... szó szerint.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Suzy!
Én is a kamillateát akartam javasolni, de Brigi beelőzött.
Próbáld ki, hátha neked is beválik :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Susy!!! A vörös áfonyaléből 0,5-1dl-t kell meginni naponta, nem ülőfürdőként alkalmazni... ugyhogy akár mindkettő is mehet!!!

Kép
Kép
ronci

Meg akartam nektek mutatni, hogy milyen tesztet rendeltem Szilvikétől..hátha nektek is megtetszik ez a fajta... :lol: :lol: Kép dpo +11

Kép
Kép
ronci

Nem bírtam már kivárni azt a 6 napot... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ha esetleg lesz szebb és élénkebb akkor majd azt is felteszem, de most csak ennyire futotta...szerintetek?

Kép
Kép
ronci

Ronci!!! ez tényleg az amire gondolok?:)

Susy, örülök, hogy otthon vagy, mostmár egyre jobb lesz! A vörösáfonyalé tényleg nagyon jó, én 3 évig szenvedtem ettől, van gyakorlatom :)

Hékás, örülök, hogy jelentkeztél, szép a pocid is :)

Én ma pakolásztam a bőröndöket, mostam... holnap még elmegyünk moziba, megnézzük a Képletet, csakhogy teljen az idő :)

Kép
encsike87

Encsi!!! Attól függ mire gondolsz!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Encsike:
A Képlet nagyon jó film, épp tegnap néztem meg. Mennyi időre mentek?
jessica28

Ronci, hát babára!!!
:)

Jessica, 1 hétre megyünk csak....

Kép
encsike87

Encsi!!! Még nem nagyon volt ilyenem, de nagyon remélem, hogy az amire Te is gondolsz.... :lol:

Kép
Kép
ronci

Mivel HCG teszt, és két csík van rajta, eléggé egyértelmű :):)

Kép
encsike87

Igen, de élőben olyan haloványka volt, meg olyan kis hitetlenke vagyok... :lol: :lol:
De nem véletlenül raktam fel... :D

Kép
Kép
ronci

Amikor nekem volt az jóval halványabb volt annak idején... úgyhogy akkor GRATULÁLOK!!! :D

Kép
encsike87

köszke!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

dokihoz mikor mész? Tesztet mikor csináltad?

Kép
encsike87

Mai... doki..hát még van 5nap addig, amikor meg kéne jönnie..ugyhogy még van idő bőven..kicsit korán teszteltem... :lol:
Párom is rögtön azzal jött, hogy ez most mennyire biztos??? mondom, hát van még belőle!!! :lol: :lol: De majd pár hét múlva biztosabb lesz, ha már van szivecskéje...vigyorgós lett Ő is mint én..

Kép
Kép
ronci

/Már mint a zebrás tesztből van még több is../

Kép
Kép
ronci

Azt gondolom :)
A HCG tesztek nem véletlen lesznek 2 csíkosak! De minden rendben lesz! :)
Tünetek?

Kép
encsike87

Brigi Ronci
Köszönöm a tippeket, holnap szerzek ilyen áfonyalevet. Most azt csináltam, hogy főztem kamillát és oda ültem a kád szélére, vattával csorgattam magamra, mert beleülni nem tudtam. Remélem így is jó lesz.

Most néztem a zárót azt írja benne a doki, hogy jó almányi volt a ciszta és a petefészekből nem volt ép szövet. :?

Ronci
Ez igazán jó hír, de csak halkan mondom még! :)

Kép
Kép
susytunder

Gondoltam, hogy arra értetted.... Amikor nekem zebrás tesztem lett, azt hittem, csak én képzelek oda 2 csíkot. Mutattam páromnak, hogy ő is kettőt lát e vagy csak én... Ő is kettőt látott, este volt már, gyorsan pattantunk a kocsiba, át Érdre, első DM-be be, az összes tesztből vettünk 1 et, ami csak volt, és sorban csináltam őket :D:D:D Miután mint poz. lett akkor azt mondtam, hogy húúú, terhes vagyok!! :D

Kép
encsike87

Susy, ha tudsz, akkor igyál is kis kamillateát, az is jót tesz, fertőtlenít....
Az nem semmi, ha akkor volt :shock:

Kép
encsike87

Susy!!!! Még jó, hogy már kiszedték azt a rondaságot!!! elég lehetett azt ott cipelned! Amúgy halkan köszke neked is!!! Én majd tényleg akkor hiszem, ha látom... :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy!!! mikortól mehet élesben? Mennyit kell várni? A másik petefészked az csúcsszupi, ugye??? Most majd biztos dupla erővel fog dolgozni, hogy behozza a másik miatt kiesett melót...
Amúgy a vörösáfonyalé kiváló vitaminforrás is... szóval ne lepődj meg ha kicsit fanyar lesz az íze... :lol: :lol: Jó savanyú, de amúgy nagyon fini!!!

Kép
Kép
ronci

Roncika hallk gararula :D :!:

Nekem ma ballagot a nagy lányom. Mivel szmk-s voltam, én csomagoltam 27 tanárnak ajándékot. Többet nem vállalok ilyent :x

sajnos a hőgörbém tragikus, 31 -ik napon vagyok és pé sehol :cry:
pedig úgy éreztem, hogy ez a hónap az enyém, de megcsalt :x

nagyom szenvedek az allergiámmal, de nem merrek semmit szedni, nehogy befolyásolja a fogamzást.
Van valakinek valami tippe, hogy mit lehet szedni :?:
surmi
kockasfulunyul

bocsi azt akartam írni, hogy GRATULA. csak már nem látom mit nyomok, olyan fáradt vagyok :oops:
surmi
kockasfulunyul

Surmi!!! Ugyanolyan köszke!!!
Párom is allergiás, szegénykémnek egy raká lugosító trutyit kellett meginnia miattam, merthogy a lugosítás állítólag az allergiás panaszokat is csökkenti... használt, dehogy milyen mértkben azt nem tudom.. olvass róla kicsit a google-ban, hátha többet meg tudsz róla.. A peteéréssel kapcsolatosan nem gondolkodtál még rajta, hogy barátcserje kapszulát, vagy teát szedj-igyál??? Elrendezi a ciklust úgy ahogy kell.. de google!!!!
Én most palástfű teát iszok/ merthogy (most kicsit guszti leszek), menstruáció előtt én szoktam barnázni és ez vagy progi szinttel összefüggő vagy lh szint bajt jelez...és ez ezeket rendezi..na meg segít megtapadni a babának!
Még jó, hogy amúgy mentőtiszt vagyok... :lol: :lol: de gyógyszerhez csak akkor nyúlok, ha muszály, vagy ha dolgozok..Akkor viszont jó sok vénát támadok meg.. :lol:

Kép
Kép
ronci

RONCI! DEJÓÓÓÓ! GRATULÁLOK!! Jó ilyen hírre ébredni :wink: Látod, Ildi, beelőzött Ronci nagy a titkolózásod miatt, pedig lehettél volna Te a következő :wink: :lol:

Susy, én nem értek hozzá, de ez hatalmas cisztának tűnik!!! Jobban vagy már?

Encsike, Nektek pedig jó és EREDMÉNYES :wink: utat kívánok!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ronci: 4 hónapja szedem a abarátcserjét, ciklus első fele cickafark, második fele palástfű. Eddig átlag 38 naposra állt be a ciklusom 60 nap helyet, de most úgy látszik, hogy már ez sem elég :cry: Bár az az igazság, hogy voltak ovus tüneteim, de ennek ellenére nem ment fel a hőm. így hát nem értem

Kép

a ferty sem jelez semmit :cry:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Ronci!
Húha, ez nem semmi :lol: Gratulálok!
Még 5 nap múlva kell megjönnie? Akkor tényleg jó korán csináltad :shock: :lol:

Ildi!
Ronciról beszéltél? Vagy várható még meglepi kismami? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!!! Igen, 17-én kéne, vagyis nem kéne megjönnie...Köszike!
Surmi!!! akkor bocsi az okoskodásomért, valószínű többet tudsz a történetről mint én...mármint a barátcserje és barátairól... :lol: :lol:
Hékás! Köszi, de tod, még bármi lehet.. ma is csináltam és nem erősödik a vonal..nem kéne egyre erősebbnek lennie? Mondtam, hogy majd akkor hiszem el ha látom UH-n!!! Bár ha már nem jön meg, akkor kicsit bizakodóbb leszek.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy!
Jajj de jó,hogy már túl vagy rajta!És otthon lehetsz a kis fiacskáddal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár rendben lesz minden,ne aggódj! :lol: :lol: És jöhet a kistesó! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ronci!
Neked meg nagy-nagy GRATULA!!!!!!!!!
Te kis titkolózós!Megy a drukk,hogy akkor mostmár ne is jöjjön meg!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
De szerintem ez a teszt nem hazudik!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Encsike!
Jó nyaralást!Érezzétek jól egymást! :wink: :wink: :oops: :lol:

Hékás!
De jó,hogy jöttél ide is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Írtad,hogy Mankabi is babás lett.Ő is januárban fog szülni?Vagy februárban? :lol:

Surmi!
Szia elveszett bárányka! :lol: :lol: :lol:
Mire vagy allergiás :?: :?: :?:

Rakok egy 20 hetes pocakfotót! :lol:

Kép 20 hetesen :-) :-) :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szép Vasárnapot Mindenkinek :D

Sziszkó. bevallom, hogy nem tudom mire, eddig minden évben türhető volt, így hát nem is mentem dokihoz, a munka ,család , tanulás mindig előrébb volt, mint az egészségem :oops:
De most már olyan szinten vagyok, hogy most már elkell mennem dokihoz, mert van amikor aludni sem tudok éjszaka :cry:
a tüneteim, állandó orfolyás, tüsszögés, bedugul az orrom, a szemem állandóan viszked, vörösödik és a szemem körül is vörös és durva, mert mert állandóan dörzsölöm

szép nagy pocid van Sziszkó :D nekem 8 hónapos terhesen se volt ekkora :oops: Férjem mondta is, hogy nekem miért nincs rendes terhes hasam soha, mint minden rendes kismamának. Ezért irigyeltem is a többi kismamát. Nem is adták át soha a z ülőhelyet, pedig sokszor jól jött volna.
surmi
kockasfulunyul

Hello!

Szisz!
Tényleg jó nagy a pocid. Kivi vagyok, hogy mekkora lesz a végére, ha már most ily nagy :D

Surmi!
Ismi a szitu! Én is mindig irigyeltem az óriáspocakos kismamikat :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziszkó, szép nagy poci! Mi lesz itt a végére??? Neked tuti át fogják adni a helyet a buszon :lol: anno nekem is átadták mindig, már elég korán...

Manka január közepére van kiírva. Februárra Monyo van :lol: Meg Ronci, ha jól számolom :lol:

Ronci, igazat adok Sziszkónak: ez a teszt nem hazudik :wink: :lol: Persze tuti csak az UH után lesz. Én is csak a második UH után éltem bele magam :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok,köszi a pocakdicsit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó olvasni a soraitokat! :lol: Képzeljétek a sógornőm tegnap azt mondta,hogy alig látszik rajtam,hogy terhes vagyok! :? :twisted: :twisted: Teljesen kiakadtam rajta!Hisz én is nagyon büszke vagyok a pocimra! :lol: És direkt passzos felsőket veszek fel,hogy jobban lehessen látni! :oops: :lol:

Surmi!
Lehet a parlagfűre vagy valamilyen más virágra vagy allergiás.Azoknak a tünetei hasonlóak a Tiedhez! :roll: :roll: :roll:

Hozzáteszem azért csajok,hogy soha nem voltam vékony.Hasam mindíg volt.Bár az is igaz,mióta terhes vagyok 1-2 kg-ot híztam eddig! :lol: :lol: :oops: :oops:

Kellemes vasárnapot Nektek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!!

Szisz, biztos úgy értette sógornőd is, hogy nem híztál még sokat!!! A pocidra nem érthette, mert az már nagyon szép nagy poci!!!
Miért is vagyok titkolózós??? Már dölt betűs vagyok múlt hónap óta...és amilyen hamar mutattam azt a tesztet!!!! Még 3nap múlva akartam tesztelni...csak nem bírtam addig várni..ugyhogy nem lehet ok a panaszra jól tájékozottság ügyben!!! :lol: :lol:

Hékás!!! Remélem, hogy nem hazudik, de hamarosan kiderül...amúgy igen jól számolsz..ha igen, akkor február 21..

Susy!!! Hatott a kamilla meg a vörös áfonya??? Hogy vagy???

Kép
Kép
ronci

Igazad van Ronci!Bocsika,én voltam figyelmetlen! :oops: :oops: :oops: Tényleg dőlt betűs vagy! :lol: Sorry!Nincs panaszom :oops: :lol: :wink: :wink:
Írjam a tábliba a február 21-et vagy megvárjuk még az ultrahangot? :lol: Tényleg dokihoz mikor mész????? :D :D :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Lányok, én Mankabira céloztam, próbáltam becsalogatni ezzel ide is :wink: de ha Hékás elárulta, akkor nekem se kell titkolózni :wink: Áek-es lányok szerintem tudták mire célozgatok :wink:
Remélem saját babás hírrel is jövök hamar :wink:

Ronci, szerintem bazi erős az a csík, ahhoz képest milyen korai, drukkolunk Nektek nagyon :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!!! Jöhet a drukk, az mindig elfér!!! :lol: :lol:

Szisz!!! Még ne írjuk be! Megvárom ezt a pár napot és aztán... aztán fogok dokihoz is bejelentkezni... :lol: :lol: Nem akarom elkiabálni!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Rég jártam felétek! :)

Ronci-nagyon szép a teszted! És milyen hamar kimutatta! :shock: Lehet, hogy ketten lapulnak odabent???? :o

Kép
pampalini

Pampalini!! Kicsi az esélye..még nem volt egyikünk családban sem. De a fene se tuja, hogy bánnám-e!!! Szerintem nem bánnám azt se!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!

Szerintem tesztelj reggelenként, és mérd a hőd!
11dpo az már nagyon szuper, mert a 9. is ezzel a teszttel már lehet pozitiv!!!

Viszont ugy látom a képen, hogy nem egyforma vastag a 2. csik, és a közepe erősebb szinű lett.
Mennyi idő után fényképezted?
mikor jelent meg a 2. csik?
ezek is fontosak
mivel ez egy érzékeny teszt, sajnos 2-3 óra elteltével képes egy száradási csikot csinálni, ami igaz inkább szürke szokott lenni, és nem a közepe, hanem a széle erősödik meg.

De azért nagyon remélem, hogy tényleg pozi, és szerencsét hozott a tesztem, mert jól megreikiztem:)

Mindenhol beköszönt a baba lassan...és ebből az évből is eltelt már a fele...

Holnap majd ujra benézek, rakj fel friss reggeli képet:)
Vendég

[quote="sziszkó29"][ írta:sziszkó29b]Szilvike!
Nektek is mennek a drukkok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Light-os meló!Ne is erőltesd meg magad! :lol: :lol: :lol: :wink:

Itt is nagy vihar volt az előbb!Dörgött is meg villámlott is! :roll: :shock: :shock: :shock:

Köszi, 20millio/ml, lehetne jobb is, tavaly 25millio volt.
4ml végülis az 80millio...

holnap a vvételem is megtudom, na ettől félek, hogy ujabb valami elromlik
Vendég

Susy!
nagyon sajnálom, hogy ennyit szenvedtél!
más lányok is hasonlóan a lapartól...
hihetetlen, hogy mire képes egy ciszta:(
jobbulást kivánok!
küldöm a gyógyitó energiát++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!!!!!!!
megjöttem én is!!!!!!
Nagyon hiányoztatok........de nagyon jól éreztem magam........
a volánbusz napon leégtem mint az állat.....háton alig birok feküdni...........a bogrács is isteni volt........a ház már romokban áll.....
alig várom hogy kész legyen!!!!!
Sziasz nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!!

Ronci micsoda hírek!!!!!!!! :shock:
ott bizony baba van!!!!!!!!halk gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!! Ugyanolyan Köszke!!!!
Azt hiszem én lemaradtam...mi történik a házatokkal..én még ott jártam, hogy hitel-új ház... vagy arról van szó???

Szilvike!!! a képet később csináltam jóval mint a tesztet...olyan 8órával... és ez az élénkségű teszt olyan 5perc elteltével jelent meg.. előtte csak halványabb volt... ezért vagyok bizonytalan...de már az is jó, hogy holnap kéne megjönnie és semmi jele.. :lol: :lol:

Jövök majd pontosabb hírekkel is amint tudok!!!Addig isjöhetnek még a drukkok!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nita!
Én is ott tartok, hogy még nem is bizti, hogy kaptok hitelt. Akkor most hol is jár az ügy?

Nálunk borús az idő és óránként csepereg az eső 15 percig :?

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?