Sissi írt:
" Szia képzeld már van tejem és viszem neki 3 óránként. Én már szinte szaladok. Ati jól van még inkubátorban mivel a hőjét nem tudja tartani. Már 10 milli az adagja. Többiek jól vannak?"
Írtam neki h jól vagytok, és szuper mami, Ati pedig egy kis hős!
Csak kicsit hosszabban és h várjuk vissza.
Én nagyon hulla vagyok ismét, az elmúlt két napban 2 percre nem űltem le.
Tegnap voltunk apával szülőszoba látogatáson, megjegyzem itt, hogy ott aztán semmi levegő nem volt
Több pár mehetett be egyszerre, de a legtöbb kérdést én tettem fel, biztos megjegyezték az arcom.
A látogatás kérdése is megoldódott, mert nem akartam, hogy az egész pereputyom ott nyomuljon, de igazából senki nem jöhet be, babát üvegen keresztül lehet megmutatni.
Itt van dilemám, de majd holnap jobban kifejtem.
Amúgy 3 napig kell bennt maradni, császár esetén 1 hét.
Most ismét nem tudom milyen szobát válasszak????
Ma főztem, husilevest, díszteltképosztát, rizset, burgonyát, mustáros sült karajt. És 2 napja nekem is megy a mosógép és folyamatosan vasalok.
Az elmúlt 2 napban a pocakomon is szétszakadt a bőr, de egyenlőre még csak a bal oldalon. Zora állandóan ott feszíti ki magát. Vagyis hiába kentem, de azért kenem továbbra is.
Mondtam is a dokinak, h a gyerekem biztos azért csak " bal oldali" mivel lehet h rövid a köldökzsinór. Azt mondta ne akasszam ki nem rövid
Holnap megyek vérvételre kétszer fognak szúrni, most csinálják meg a nagy labort (ezt éhgyomorra kell), nah meg ugye reggeli után 60 perccel is kell a diabra.
Anettoo utólag is boldog névnapot. Nagyon jók a képek, és piszkosul csinos vagy. Én is 6 kgnál járok, csak molettebb kiadás vagyok.
Csilla kitartás neked a tanulásban már nincs sok hátra, aztán utánna gyere.
Noki, ne már, nem baj ha csak magadról írsz, nem gáz, engem érdekel mi van veled.
Danidaniel, jobbulást Te apádnak, most meg fogják műteni?