Helló!
Pimpoka, vizsga miatt ne keseredj szerintem, teljesen érthető, hogy most nem tudtál annyit készülni, majd megismétled, bumm...
Marha jó a homokozótok, nagyon ötletes, tökre tetszik.
Lelle pedig tényleg milyen magas! Már a bulin is néztem, hogy magasabb mint Szonja, pedig több mint fél évvel fiatalabb.
( Mondjuk a bulin mindenki magasabb volt nála, pedig ő volt ott a legidősebb
)
PIroska még nem gratuláltam utólag, csak előre.
Tudtam, hogy ügyes leszel!
Még nem csináltam meg Szantre sütiét, csak a krémest, de itt az idő, ha ennyien dicséritek. Anyósnál már napok óta érik a málna, szerintem lehet is szedni egy sütire valót.
Katica, kérdezted, hogy mi volt a baja a sütinek. Igaziból nem tudom.
Így utólag megkérdezném pl, hogy a felvert tojáshabot szét kellett keverni a nagyon híg tejes izében? Vagy csak beleforgatni? Én egy közepes megoldást választottam, félig szétkevertem.
Betettem a legmagasabb fokozatra, középre, légkeverésesre, ( 275 C-ra) Itt egy perc alatt a tojáshab bebarnult, akkor lejjebb vettem 180-ra, és onnantól vagy 50 percig sült, de rátettem a tepsi fedelét, mert féltem, hogy a már amúgy is megbarnult tojáshab tető megég. Aztán meg vagy két ujjnyi magas lett, ami nem tudom hogy jó e. Hidegen lehetett csak szeletelni, az íze viszont finom volt.
Kicsit nekem tojásomlett fillingje volt.
Mindegy, természetesen elfogyott...
Nircee, de édes Simi! Ahhoz képest milyen kis hústömeg, nagyon ügyes a mozgása!
JA! Még neked akartam a múltkor, hogy szerintem teljesen jól látod MArcit, lehet, hogy az ovi még nem neki való. PErsze ez most a jelenlegi helyzet, és fél év alatt rengeteget változhat, de nagyon jól gondolod, hogy először kisebb gyerektársaság kellene neki!
Mi tegnap elmentünk a Jászberényi Állatkertbe, tök jó volt. MAjd teszek fel fotókat, mindjárt, még adós vagyok a múltkoriakkal is...