Új privát üzeneted érkezett!

Aludjatok jól!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szia kisanya ès mindenki màs! :wink:

Lajosmizse környékére mentek talàn?
Sajnàlom igy utolag is a veled törtènteket! :( A vizsgàhoz gratulàlok! :wink:

Meli vagàny csaj vagy te! :wink: a többit majd bövebben! :wink:

Zaha naponta sokszor eszemben vagy ,majd mesèlek os az okàrol! :wink:

Gyors diohèjj-ban! :oops:

Szombat iràsbeli egèsznapos vizsga (nèmetül :evil:)
A foto book-om hoz rendelt kèpeket pedig nagyon elszurtàk ès most megint a rendelès-sel kellett szöszözni,csak idöben le tudjam adni!
:roll:
Holnap pedig kiderül vègre mi a bajom (lehet mèhenkivüli :roll: )

Pusssz mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Kisanya
el sem tudom mondani ,hogy mennyie hiányoztál!!!
Valahogy vannak dolgok ,amiket tudtunk ám, sokszor beszéltük, hogy valószínű kínlódtok még P-vel, nagyon szeretném azt gondolni, hogy azért ebben a furcsa kapcsoltaban boldog vagy vele.
Jól értem, végül találtál munkát?Mivel foglalkozol majd?
Jó hogy van autó, akkor el tudsz jönni a találkozóra, ugyi?????? :wink:

Igen, Boboka kb 25 hetes terhes.

Szívből remélem ,hogy Betti és én is nemsokára kismamák lehetünk.

Ti terveztek babát valamikor?Szóbakerült az elmúlt hónapokban?

Annyi mindenre vagyok kiváncsi, mi van Veled, mi történt Veled ,csak gyere és mesélj, jó?

Hasli!
KÉz és lábtörtést a vizsgához!
Méhenkívüli??????Ne már!!!!!!!! :(

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt Mindenkinek!

Melcsike! nagy gratula a kutyushoz. Hidd el százszorosan meg fogja hálálni, amit érte tesztek. És a legjobbkor hozzátok el, hisz vakáció van. Barci biztosan nagyon felelősségteljes gazdi lesz!

Hasli! nekem volt méhenkivüli terhességem. Sajnos műtéttel végződött. Béna dokik csak nagyon későn fedezték fel. Ha időben rájönnek, akkor gyógyszerrel is kezelhető lett volna. Ha tudok valamiben segíteni írj.

Tünci! ma viszek Neked valamit, Te örülni fogsz, de az Urad nagyon fog utálni érte.

Hettuli! mi újság? Száva baba gyönyörű. Hogy telnek a napjaitok?
bende

Zaha!

Sajnálom az ürességérzetet, próbálj meg kicsi fiadból erőt meríteni. Milyen jó, hogy Ő ott van veled, megölel és szeret :wink:

Kisanyácska- jó pihenést kívánok!
bende

Jo reggelt mindenkinek!

Nagyon kedves vagy Bende!Köszönöm!
Igazàbol az orvosom nagyon jo ,persze 1 picit elfogult is vagyok lehet! :roll: A felesège huga vizsgàllt utoljàra ,mert Misi külföldön volt ès ö 1 kicsit unszimpatikus,ami szerintem talàn kölcsönös is!Kedden a temetèsen èn kimentem a parkoloba ès ugy kisirtam magam,mint màr règen nem.....-ez persze meg làtszott a szemeimen is (olyan voltam ,mint eggy szomjas vàmpir! :roll: ,de mèg az is sirva kèrte volna a receptet! :) )
Eszembe jutott kicsi Ameli-m.. :cry: Aztàn L bàcsi megkèrdezte ,hogy vagyok testileg-lelkileg,majd mikor elmondtam ,csak annyit mondott,h hivjam fel a fiàt mert lehet ,h nagyobb a baj ,mint gondolnànk!
Most meg megyek dèlre,aztàn kiderül mi/ki a mumus!

Na most aztàn jo bonyolitva irtam amit akartam!A helyesiràst meg, màr nem is emlitem! :oops:

Sokat gondolok mostanàban mindenkire,de nagyon hozzàszolni,vagy valakinek irni ,màr nem igazàn van esöm,sem idöm!Azèrt mindig gyorsan àtfutom! :oops: Nem tudom mi lessz holnap....-olyan szak szavak vannak ami sok idevalosinak is idegen! :shock: (apropo!Tünci köszi a drukk-ot!)

Szèp napot mindenkinek!!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.12 08:05-kor.
Vendég

Kisanya
Te is változatlanul pörögsz rendesen. Kecskemét és környéke szép hely, nem is lesztek messze tőlünk annyira. Remélem sikerül pihenned is.

Férjemmel tegnap megbeszéltük, hogy nem próbáljuk meg ismét a jövő héten.
Még várunk mindig, július első hétvégéjén megyünk tengerre és szeretnék még fürödni benne. Ha csak a legkisebb tünete van, hogy babás lennék, a víz közelébe se mennék, akkor meg felesleges a pénzt kifizetni érte, hogy csak nézzem a tengert.
Úgyhogy pancsi pancsi lesz, aztán meg meglátjuk majd.

Azért másabb érzés, mikor tudod, hogy még nem lehet, mert tilos, és más, mikor már lehet, de TE mondod, hogy még nem.
Kicsit felszabadultabb.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Kisanya

P.-vel nektek ez már ilyen se vele, se nélküle igaz? Én is remélem, hogy azért nem rossz neked. Hogy megy a vezetés? Hozd el a gyerkőceidet te is a talira, ha ráértek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Betti egy kis bemelegítő(saját készitésű).....
Elárulod,hogy hova mentek a tengerre?
Puszi

Kép
Kép
szintus

Betti akkor ott majd pihenj sokat és töltődj fel energiával és talán másként látod a világot :wink: Az is lehet plusz egy "fővel" jöttök haza :roll:
Hasli.Méhen kivüli?Ne má :? Majd kiderül mit mond a doki!
Zaha hol dolgoztál itt zegen?
Szintus melcsike sziasztok :D :D :!: :!:
Többieknek is :D

Kép
anyci

Jó estét!

Szóval két hónap után ismét szabad hétvége.
Lett volna, ha nem lenne az akció.
Délután a banki ügyintézést tanultam be, szombat-vasárnap azt csinálom, hétfőn meg normál munka..már most hulla vagyok, úgy vártam a hétvégét, a páromat alig láttam a héten, emrt éjszakás volt.Na, ez van, még van előttem három nap, úgyhogy igyekszem nem sokolni magam már most.

Nem jövök biztosan ebben a három napban, ott nem tudok nap közben netezni, este már nem lesz erőm.

Mindenki vigyázzon magára, puszi

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci

Hát ez nem jó hir. Nincs már aki bemenjen. :evil: Akkor együtt várjuk a három nap leteltét. ÉN is sürgetem neked ezt a három napot, mert ma is dolgozom, meg hétfőn is.

Többieknek jó hétvégét. Én azért ráérek ma is benézegetni, úgyhogy aki otthon van és ráér csak irjon. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!
Nem tudtam aludni, már 6.45-től fent vagyok :shock: Hülye egy álmom volt tele volt pókokkal és a röhej az én imádom a pókokat de most a frászt hozták rám :? Volt benne egy nagy pók amit a párom vadászot le én meg visongattam(pedig ő fél a pókoktól he-he)hogy vigye ki de mindig megszökött aztán a végén szétnyomta,eeeeeeeeeeeeeeeeeeee undoríto volt.Fúj :mrgreen: Aztán reggel felkelek a függönyön meg ott vigyorog rám egy pók majdnem infarktust kaptam mert még a hüle álom hatása alatt voltam :shock: Majd megnézem mit jelent ez 8)
Tünci sajnállak nem hagynak kicsit se pihenni téged :(
Szép napot mindenkinek még majd jövök.

Kép
anyci

Anyci

Remélem túl vagy már a reggeli sokkon. Ilyen álom után reggel pókocska. :? Én is már fél 5kor fent voltam reggel. Majd ird meg feltétlen mit jelent az álmod ha megtalálod.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Ird meg mi volt a dokinál. Aggódom miattad. A vizsgádhoz meg szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,szerencsét jelent a pók :D Az úgyis rám fér már :wink: Mást nem találtam róla,gugliban kerestem meg mert az én könyvemet tesóm elvitte és azóta se kaptam vissza :wink:

Kép
anyci

Sziasztok, csak beköszönök, remélem, mindenki jól van. Mi mindjárt indulunk lovacskázni, van itt a faluban egy alapítvány, ami beteg, öreg lovakat fogad be és ápol, és most nyílt napot tartanak, lehet örökbe fogadni, így lehet, hogy mire jövök délután, lesz egy lovunk :shock: :wink:

Még gyorsan elmesélem, hogy tegnap Vinyóval elmentünk bevásárolni, már mindent leblokkolt a nő, szatyorba pakoltam, mire kiderült, a kártyámon nincs pénz, férjecske utalgatott összevissza, csak nekem felejtett el szólni...otthagytam mindent, aztán egész hazafelé úton bőgtem dühömben. Vinyó kérdezi: anya sírsz? Mondom igen. Ő: miért? Hát mert szomorú vagyok és mérges. Ő: anya, semmi baj, töröld meg a szemed, jó? :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Egyszer már volt egy orángutánunk...Vendel az állatkertből :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Anyci, ez az álom... :shock: én valamelyik reggel arra riadtam, hogy az anyámmal kiabálok álmomban, hogy DE NEM ÉRTED MEG HOGY NINCS ISTEN????!!!! :( Mert előzőleg álmomban azt mondta nekem, hogy Isten nem ver bottal...és ha jól emlékszem, ezt az alkoholistákkal kapcsolatban jegyezte meg. :shock: Ma megint anyámmal álmodtam, de nem tudom már, mit. :?

Hasli, szorítok ma nagyon! Majd gyere és mondd, mi volt? És a dokit is!

Bende, igen, Ő ad vigaszt. Néha szégyellem is magam, amiatt, mennyire neki vagyok keseredve, hiszen itt van Ő, de higgyétek el, és ezt már sokan írták, hogy nem pótolja őket. Tény, hogy vigasz nekem és gondolom azoknak, akiknek már van gyerekük, hogy ő itt van és szerethetjük, hogy velünk lehet, ez önmagában hatalmas ajándéka az életnek.

Melcsike, hogy halad a kutyusprojekt? :)

Tünci, hülye akció. :? De kár, hogy nem tudsz jönni. Majd termelünk, legyen mit olvasnod. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,szeretem a lovakat olyan okos állatok.Az orángután az jópofa jószág vicces kis fejük van :D

Kép
anyci

Kisanya, na ez kegyetlen, a kép, amiről írtál... :cry:
Andris... :cry: :cry:

Gratulálok az államvizsgádhoz! Akarsz ezzel a gyakorlatban is foglalkozni?

Remélem, kisfiad visszarázódik majd a rendes kerékvágásba, így hogy a nagy hajszának vége.

Jó kirándulást Nektek!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Anyci, igen, imádnivalóak. :)
Írok privit.

Na én jól ellébecolok itt, míg várom a fiúkat vissza (elmentek csekket befizetni).

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Vinyó annyira drága, hogy tudnak ezek az apróságok ilyen okosan és érzékenyen beszélni. 8) Büszke lehetsz a nagyosan gondolkodó kisfiadra. :wink:

Amúgy a kutyaprojekt most várakozó üzemmódban van. Most háromhetes a Beni, mert ez lesz a neve és kb. 7 hetesen lehet elválasztani az anyjától. Amúgy előleggel meg szerződéssel le van már foglalva. Reméljük, hogy renben lesz vele minden. Barci otthon az rajztábláján irja a hátralévő napokat. Kb. 1 hónapot mondott a pasi ahol vesszük, ezért 30-tól számol vissza. Mindennap kijavitja a hátralévő időt. :) Nagyon várja már. Amúgy Barci is imádja a lovakat, tavaly kezdett lovagolni tanulni.

Kép

Kép
melcsike70

Barci rajzolja a napokat...édes szívem :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

HASLImajd jelenkezz légyszi,hogy mit
mondott a dokker :!: Remélem minden rendben és nem méhenkvüli :( :!: Küldöm a pozi energiát,hogy minden okés legyen+++++++++

MELCSIKEnagyon szép gesztus tőled,hogy megengedted a kiskutyust!Aranyos vagy!A férjemnek is volt 14éven át kutyája(szoba kutya)és nagyon szerette!Mindég azt mondta,h ez a kis állat az ő barátja :D !Sajnos e.ü.gondok végett neki sem született tesója!Lovaglásért gratula Barcinak,ügyes kislány!A lovak pedig nagyon inteligens,szép joszágok! :D Én is nagyon kedvelem őket!

ZAHAbankkártya(pech)aranyos a kicsifiad,ahogy nyugtatott!Milye éretten gondolkodik!Hijányzol neki napközben?
Orángután??? :?: :?: :?: Ez vicc?Vagy komoly? :lol: 8)

ANYCI
ez az álom...de ha szerencsét jelent,akkor jÓ!
Milyen suliba jár a lánykád?Legény már van?(mert nekem volt már ilyenkor,sutyiban :lol: :lol: :lol: )

TÜNCI
akció :evil: ,gondolunk rád,h hamar elteljen ez a három nap és pihenhess egy kicsit és a pároddal lehess!
Szép pár vagytok! :wink: :wink: :wink: !!!

ÁGICAmerre koszálsz?

KISANYAköszönöm az együttérzést!
Gyere sürübben!!!!

Puszi lányok!!!!

Kép
Kép
szintus

Szintu

Zaháék az állatkertben fogadtak örökbe gondolom orágutánt. Ugye azt csak támogatni kell, nem viszik haza. :wink:

Mi van veletek? Anyósoddal miújs? HOgy van most?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike én komolyan azthittem,hogy haza is vitték :lol: :lol: :lol: az orangutánt!Azért volt nekem egy kicsit fura.... :oops: :oops: :oops:

Köszönöm kérdésed,én jól vagyok,egy kicsit álmos ennyi az össz tünetem,dokinál még nem voltam,majd talán keddre meglesz a betegkönyvem és akkor mehetek már!
Anyósom :( sajna nincs jól,az orvosok megmondták,hogy máér nem tudnak rajta segíteni....még 2hónapot jósoltak neki!Szomorú.... :cry:

Nálunk semmi kül.nem történik,múlnak a mindennapok...

Kép
Kép
szintus

Az nem jó hir. :( Nagyon sajnálom.
Elmondjátok neki hogy babát vártok? Vagy hogy döntöttetek?

Kép

Kép
melcsike70

Szintus,gimibe jár a lánykám most 11-be jár jövőre érettségizik aztán megy tovább tanulni.Van barátja már egy ideje és jól meg vannak én is bírom a kiskölyköt :wink: Bár most nem fognak annyit találkozni mert tegnap kicsit kirúgtak a hámból és sikerült mindkettőnek jól berúgni és a srác anyja jött érte és nem tapsolt a lábával örömében :? Én nem voltam itthon ők meg a haverokkal mentek csavarogni és felháborító hogy kiszolgáltak alkohollal 18 év alatti kölyköket,ők még nem bírják az piát,és engem hívott a srác hogy a Szandi rosszul van rohanok haza a drága gyerekem meg épp nyilatkozott a nagy fehér mikrofonba :roll:
Zajlik az élet :wink:

Kép
anyci

[quote="anyci"]S írta:anycizintus,gimibe jár a lánykám most 11-be jár jövőre érettségizik aztán megy tovább tanulni.Van barátja már egy ideje és jól meg vannak én is bírom a kiskölyköt :wink: Bár most nem fognak annyit találkozni mert tegnap kicsit kirúgtak a hámból és sikerült mindkettőnek jól berúgni és a srác anyja jött érte és nem tapsolt a lábával örömében :? Én nem voltam itthon ők meg a haverokkal mentek csavarogni és felháborító hogy kiszolgáltak alkohollal 18 év alatti kölyköket,ők még nem bírják az piát,és engem hívott a srác hogy a Szandi rosszul van rohanok haza a drága gyerekem meg épp nyilatkozott a nagy fehér mikrofonba :roll:
Zajlik az élet :wink:

Persze,hogy kiszolgálnak!A pénz számít sajnos...
Megijedtek,hogy mi lesz velük...bizti azért hivtak!
Gondolom neked sem volt mindegy látni szegény lyánykádat,ahogy ölelgeti a wc-t!
Nos ez megtörtént anno velem is csak nekem a szüleim nem vették észre(egyszer sem),mert én mire hazaértem kijózanodtam,mert nem maradt meg bennem az alkohol!
Nehéz korszak ez...azthiszem!
Milyen suliba megy tovább?
Ma hogy érzi magát?Szégyenli a tegnapi tetteit?

Kép
Kép
szintus

[quote="melcsike70"]A írta:melcsike70z nem jó hir. :( Nagyon sajnálom.
Elmondjátok neki hogy babát vártok? Vagy hogy döntöttetek?

Szió!Már elmondtuk nekik(de csak nekik)a szüleimnek majd csak uhu után!

Kép
Kép
szintus

Szintus,szégyenli hát a tegnapit a szentem de ahhoz képest nincs semmi baja mert kialudta magát.Az volt igazából a baj hogy a lányom annyira nem is volt berúgva hanem a srác és az elkezdett hányni aztán a lányzó meg utána kezdett,erre a fiú úgy megijedt hogy egyből engem hívott siessek haza :shock: Mindegy én is átestem ilyeneken,ez is egy tapasztalat :roll:
Újságíró szeretne lenni vagy webszerkesztő(valami ilyesmi)ezért mindenképp Pestre akar menni tanulni,amúgyis annyira imádja Pestet így örömmel megy oda majd.

Kép
anyci

Szintus jól olvastam amit melcsike írt?

Kép
anyci

Anyciiiiii???Drága!Te még nem tudtad???Nem olvastál vissza?
Igen,bár még dokkernál nem voltam,majd talán kedden!
Akkor már 7hetes leszek!
Hát igen,most jött,remélem a szomorúságban majd tudunk örülni a terhességemnek is!A babának majd már bizti fogunk,de nehéz napok várnak még ránk!Főleg a páromra,ő nagyon ragaszkodik az anyukájához......

Kép
Kép
szintus

Jaj ne haragudj nem tudom hogy tudtam átsiklani ezen,pedig mindig olvastam amit írtatok eddig :roll: Akkor azért gratulálok :D
A férjednek is ad majd vígaszt a baba de most kell erősnek lennetek :(

Kép
anyci

Sziasztok!

Még mindig dolgozom. :? Már alig várom, hogy reggel legyen és menjek haza.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,mit dolgozol?
Most nézegettem a képeid az iwiwen :D A férjed tűzoltó és súlyemelő is vagy mi vagy csak testépítő?Nagyon szép leányzó ez a Barci :D Láttam a kis angyalod fotóit is :(

Kép
anyci

Sziasztok lányok!

Megjöttem én is!

Szinti köszi a kérdésed megvagyok!

Anyci ne aggódj, hogy a lányocskád kiprobálta az alkoholt, ezt majdnem minden kamasz gyereknel igy van. Ami a továbbtanulást illeti, nagyon űgyes lányod van mert mindkettö szép munka szerintem.

Melcsike, szegény te :? még éjszaka is dolgozol?

Puszi mindenkinek!
agica19

Anyci, Ágica

Helló lányok. Nem hogy éjszaka, hanem 24 órás szolgálatban vagyok. :? De csak kéthetente vagyok szombaton, nem űgy. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="anyci"]
írta:
anyci A férjed tűzoltó és súlyemelő is vagy mi vagy csak testépítő? :(

A férjem egész élete a tűzoltással telt el. Az mellett testépitő is volt. A konditerem pedig a hobbija. De amit láttál képet ott éppen egy verseny folyik, ahol első helyezett lett. Barci iwiwjén, több kép is van róla. Tényleg a lányom iwiwjét nézd majd meg. Sok-sok kép van nála is.

Kép

Kép
melcsike70

Hát ez katasztrófa, hogy lehet ezt kibirni és ha nem titok mit dolgozol??????? :shock: :shock: :shock:
agica19

anyci, ágica privit kapott!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Most csak röviden:

Anyci, hogy a srác téged hívott, szerintem eszméletlen nagy dolog! Sokan inkább mindenféle baromságot csinálnak, minthogy a szülőket hívják... Az, hogy neked szóltak, azt jelenti, hogy megbíznak benned. Azt hiszem, a nehzén már túl vagy.

Szintus, köszi, és jövök majd gyakrabban, ha tudok. Egyelőre csak ennyire futja: a bölcsinek-ovinak vége lett, pörög a két kölyök, én hullafáradt vagyok, de azt hiszem, majd belerázódunk.

Zaha, köszönöm! Persze, pszichológusként szeretnék dolgozni... nem a legegyszerűbb projekt ilyen állást találni. Tünci, nincs még állásom. Elég szörnyű ez a bizonytalanság, de nem sokára talán talpra állok.

Betti, mikor mentek, és hová a tengerre?

Melcsi, nagyon szeretek vezetni még mindig. Eleinte nagy cirkusz volt anyukámmal a kocsi körül, borzasztó volt, de aztán elrendeződött.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, nekem is áruld el, mit dolgozol. Bár van egy tippem, mert mintha említetted volna, de nem akarok rákérdezni (mint a "Van benne valami-ben"), mert úgy látom, titkos.

Hasli, mi volt ma? Vizsga, méhen kívüli??? Jövő hét elején egy olyan helyre megyünk, ami rajta sincs a térképen, legrövidebben Jakabszállás és Helvécia felől lehet megközelíteni, hosszú-hosszú rázós-poros úton.

Lányok!
Nagyon jól éreztük magunkat ma, a kisfiam 7 éves lett! Voltunk két helyen vendégségben, holnap megyünk anyukámhoz. A kincsem kapott egy 24" (!!!) biciklit (mert már ilyen nagy), kisvakondos dvd-t (mert még ilyen kicsi), ABBA CD-gyűjteményt, úszódeszkát, meg egy pár "szerelős" cuccot.

Ésköszönjük a meghívást, úgy néz ki, hogy el tudunk menni a talira a Velencei-tóra! A tanyavilágból 22-én indulnánk el, és azt gondoltam, fölösleges lenne hazaautózni (4 óra), aztán mégegyszer annyit visszautazni 6 nap múlva Gárdonyba. Inkább Kecskemét mellől egyenesen a Velencei-tóhoz mennénk, kempingbe, aztán tali után jönnénk haza véglegesen. Ha az Ég is úgy akarja!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya

Ez tök jó!!!!!! Hát ezt el sem hiszem, komolyan. Hirtelen előbukkansz és megjelentek a Velencei- tónál. :lol: :lol: :lol: Tudod úgyis beszélgettünk anno, hogy Balcsin vagy valahol kellene egy gyerektalizós csinálni. Hát itt az alkalom.

Most én is lépek. Mert kicsit fáradok.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike! Naná, hogy gyerekekkel teljes a buli. Ugye te is hozod a Barcit?!

Azt hiszem, megtaláltam a kempinget, ami a legjobbnak tűnik: Agárdon a "Park Strand és Camping", a Chernel úton (utcában). (parkcamping.hu) . Vélemény, aki járatos arrafelé?

Köszi! És tényleg jó éjt. Bezzzzzzzzzzzzzzzzzzuhanok az ágyba.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, mindent értek (munka-ügyileg). Az órámat átállítottam, azért vagyok még itt. :wink:
kisanyácska

Sziasztok!

olyan szinten ko vagyok, hogy a jelszó helyére azt kezdtem el begépelni, hogy jó reggelt... :roll:

Kisanya, tiszta öröm-bódottá!!!Akkor ott találkozunk, jó helyen kempingeztek, csak arrébb kell majd jönni a strandra, lásd aláírásomat.

Anyci:
alkohol:nem csak a gyerekek nem bírják, tudnék mesélni...És Betti is tudna mesélni..borfesztivál-malőr.... :lol: :oops:

Futás-ügyintézés...

U.I:azt kell mondjam ,hogy sokkal udvariasabbak az emberek vásárlás előtt, emrt azt hiszik hogy rajtam is múlik, ohgy megkapják e a hitelt, úgyhogy ez jóóóó,jót mulattam magamban.
Olyan kis kedves vagyok, hogy van már protekcióm az apehnél, a földhivatalban, a Spar-ban. :D
És egy nénike olyan aranyos volt, fél perc alatt elmondta a z egész borzasztó életútját, majdnem sírtam, mondtam neki, hogy mást már ne is meséljen, mert ez is elég 10 életre is... :cry: :cry:

Este már sötétben mentünk ki Violához, már annyira hiányzott a Kicsikém, előző nap sírógörcsöt kaptam ,hogy mikor tudok kimenni, úgyhogy a drága párom kijött velem este 10-kor.
Ma Violával álmodtam vmit, megint terhes voltam, Vele..Olyan jó volt, jaj, úgy hiányzik, úgy szeretem, olyan kicsin múlott... :cry:

Na, futás, puszik

KépKépKép
tünci28

Melcsike,az én bátyám is "gyúr" :wink:....csak ő amcsifocizik és nagyon jó a csapatuk elég jól törnek fel,a csapatban ő falember és oszlop a beceneve mert nem tudják fellökni egyszerűen :lol:
Kisanya,én is örültem hogy engem hívtak mert csinálhattak volna valami butaságot is.A lányom és köztem ilyen bizalmi kapcsolat van és a barátjával is jóban vagyok így tudta bennem bízhatnak.
Szóval pszichológus lettél,az nagyon jó sajnos a mai világban eléggé szükség van rájuk mert az emberek egyre jobban "zavarodnak"meg.Én is megyek jövő héten egyhez mert pánikrohamom volt és a kórházban ajánlották hogy menjek el hozzá :wink:
Tünci,Ma is hajtásban vagy?Hogy is volt az a borfasztivál :wink: :?: 8)
Tudod én is álmodtam a kicsimmel és annyira jó volt hogy ha másként nem de így láttam milyen lett volna ha nagyobb,persze mikor felébredtem már nem volt olyan jó mert csak sírni tudtam :cry:
Zaha jól vagy?

Kép
anyci

Lányok ma egy hónapja hogy nincs velünk már a picikénk :cry: :cry:

Kép
anyci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?