Sziasztok!
Judy!
Én is most teszteltem egy negatívat.
Barnácska is nyomul (hogy rohadna meg) ezerrel, ez majd átcsap piribe. Most meg azt várom!!!
Addig nincs új ciklus. Húúúúú de útálom ezt a folytonos várakozást.
De legalább az idő nem sűrit, hogy beleférjünk még a jelenlegi Gyed-be.
Én is kicsit elszomorodtam, párom kezdett összekanalazni. Azt mondta a szemtelenje, hogy "nem baj szívem, legalább újra próbálkozhatunk"
Szóval Judy, figyelj közhely következik: fel a fejjel, megint nekifutunk!
Sikerülni fog, mert már nem sürget semmi!!
Jön amikor jónak látja, szerintem nyáron mindenki bebabásodik!!!
Panny, most hányadik napnál jársz? Asszem pont felesben vagyunk, amikor mi pirizünk Judyval akkor kell nektek akciózni?
Tudod én arra gondolok, hogy nem a peteéréssel van a gond, hanem a nyálkahártya nem elég vastag. Annak kell 3-4 hónap a fogi gátló után mire teljesen felépül.
Ezt egy nőgyogyi rokonunk mondta. (nem hozzá járok, mert mégiscsak rokon
)
De lehet benne valami. Szóval reménykedem, hogy majd most....
Vivi, neked szorítok, hogy megtörd ez a negatív folyamatot. Kezd el légyszi, legyél az első és mi szépen libasorban követünk
Clarissa, jobbulást a gyerkőceidnek! Remélem hamar túl lesztek rajta.
Az úszás jó dolog, de emlékszem amíg a nagyok jártak (éveken keresztül) mindíg volt valami. Vagy megfáztak, vagy fülgyuszit kaptak, vagy fertőzést. Lányom kapott egyszer hüvelygombát és volt 7 éves.
Azt sem tudtam hová vigyem vele.
Plussz állandóan vizes fejjel jött haza (télen is!!) mert nem volt idő megszárítani a hosszú haját.
A tanár üzente, hogy vágjam le neki. Na persze, eddig növesztettük majd pont ezért fogom levágni. Amúgy sem hagyta volna.
Lányok, tudom hol rontottuk el!!!!! Mielőtt nekifogtunk a "gyártásnak" el felejtettük mondani hogy "MUKODJ"
Na, mára eldugulok.