Új privát üzeneted érkezett!

Asszem felpattanhatok a nyugagyamra egy kis repules erejeig, a nagy diofa is lassan szallni fog a haz elott......

Enyhen szolva szeles a helyzet.....

Meg kene keresni a kukankat.......: :shock:

sünciboglya

Jó reggelt!

Zima van rendesen, de szerintem napos idő lesz ma! :D

Tegnap este edzettem, aztán még befestettem a hajamat! Bubuka kihúzta az egyik fogát, éjszaka fogtündérest játszottunk és ki kellett cserélni a fogát pénzre :wink: , így viszont már 5-kor örömködés volt és felébredt Bogika is! :shock:
Hát ma ilyn korán indul a nap!
Nem talalálom Bogi alvós kutyáját!Remélem nem kint maradt, mert akkor agyonázott!

Andika! MICSODA CELEBEK VAGYTOK!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Bubu már nagyon várja Veronikát! :D

Megyek megiszom a kávémat, mert még nem látok ki a fejemből!
Vendég

Jó reggelt!

Andi! Már tiszta celeb kis családod lesz! :) Én még nem kaptam újságot! :(

Mia! Hogy viselted a tegnapi vihart?

Orsi! Hát nem semmi gyerkők, hogy képesek belemenni a hideg vízbe! :lol: :roll:

Szilvi! Igen, elméletileg sima tömés, de bölcsességfog és eléggé meggyepálta. Most már jobb, igazából az íny fájdogál még, de már viselhető! :) Komolyan mondom, hogy gyökérkezelés után nem éreztem semmit. Most meg... No de hátha már rosszabb nem jöhet! :)

Csajok! Jutalékot fogok szedni az Amuratotól! :lol: Már csak apósnak kell, hogy tetsszen! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli egyszerre! :D
Vendég

Orsi! Ja, és még hasonlókat is! :)

Kép
Kép
tekiroll

Igen, egy rugóra jár az agyunk! :wink:
De már többször megfigyeltem, hogy egyszerre szokzunk kelni is! :D

Mikor indultok nyaralni? És hova is mentek???? :oops:
Vendég

Anett! Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Dolli és Gézu

Kép
Kép
tekiroll

Vasárnap indulunk, a csaj azt mondta, akár reggel lent lehetünk, úgyhogy igyekszünk holnap mindent menetkészre pakolni, nem úgy, mint ahogy korábban volt szoktuk aznap kényelmes pakolászással. :)
Gyenesdiásra megyünk. Jaj, már csak kettőt alszunk! :)

Valóban, utóbbi időben elég kukori vagyok, de nem baj. Így már kész van estére a puding apának, mert tegnap nyávizott, hogy úgy enne valamit... :wink:

Egyébként a sporttal sokkal könnyebbek a napjaim még úgy is, hogy hajnalban kelek. Tegnap negyed 8-kor még leugrottam cardiozni egyet, hogy aztán jöhessen a habzsi-dőzsi! :lol:

Nektek hol lesz a medencés party?

Kép
Kép
tekiroll

És kész a napi tea és gyógytea készlet is! :)

Kép
Kép
tekiroll

Tök jó hogy még kardiozni is voltál! Nagyon ügyi vagy! :D
Én is sokkal fittebb vagyok, ha rendszereseb edzem!
Van egy tippem, hogy Szilvike is már rég fent van! :wink:
Már bizti fésülgeti Yodát és a tegnapi csigadarabkákat törli le a szája szélről! :lol:

Mi szombaton megyünk, ez egy egésznapos rendezvény, Szentendrén az Annavölgybe! Ott van egy üdülő, hatalmas parkkal, mindenféle sportpályával, medencével!
Mindig vannak vetélkedők, élőzene, a gyerekeknek légvár, tarmbulin ! :wink:
Egész nap mindenféle kaja van, koktélok, jégkrém stb.
Nagyon várom, tavaly elmaradt a rosszidő miatt, így csak szeptemberben lett megrendezve de az már nem volt az igazi! :(
Bubunak ez már a 7. ilyen bulija lesz!
Vasárnap meg Balcsira megyünk, mert van egy csomó meggy a fán és szüretelünk, meg Apikám is leszedett egy csomót!
Korán megyünk, megszedjük a fát és utána strandolunk!

Apa meghúzta a válát szerdán a vidámparkban, át akart fordulni a hordóval ez a szerencsétlen és ráesett az oldalára! :?
A telefonja meg kiesett a nagy fejjel lefelé fordulós izéről és ripityára törött! :lol: :lol: :lol:

Viszont fjós vállal nem tud dolgozni itthon, így hétvégén pihi van! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Orsi, nyertél! Én is fenn vagyok! :lol: A drága kislányom hnegyed hat óta kukorékol, vissza kéne még altatni, de nem nagyon akar, lehet, majd alszik egyete a nyugágyatokon... :wink:
Szentendrén lesztek? Akkor nem messze tőlünk lesztek :wink:
Na, úgy hallom Bubó is felkelt....

Andi, micsoda sztárok lettetek?! Nekem még nem jött újság.... :(
Derekad? Javulgat?

Mia, itt is szállt minden..... :lol: kuka meglett? :lol:

Dolli, bölcsességfog?! Ájj, de legalább most nincs gond vele! Nekem csak egy van, több nincs is, szerencsére, már nem is férne el a számban.... :lol:
sylph

Tényleg, holnap Anett nap lesz!

Anett, boldog névnapot!!!!!!!!!

Kép

Gyerekek, hogy vannak?
Puszi Nektek!
sylph

Jujj, tényleg, csak holnap lesz Anett nap! Én már nagyon sietnék! :) Mondjuk holnap már lehet, hogy csak egy gyors elköszönésre tudok beugrani...
De ha már így benne vagyok, amíg nyaralunk, addig Berni is ünnepelni fog, de szülinapot ennyire előre nem köszöntök, mert nem akarok senkit idő előtt öregíteni! De azért majd gondolok Rátok! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Húhh szörnyen vagyok! Sikerült fél órát aludnom az éjszaka, a beszédet meg úgy érzem napokra elfelejtehettem. A műtét maga 5 perc volt, de amint múlt az érzéstelenítő hatása éreztem, hogy a gyógyulás hosszabb lesz. Ha tudtam volna, hogy ennyire fáj lehet bele se megyek, inkább együtt élek vele. A jó hír, hogy még szövettenra sem küldi a doki annyira egyértelmű, hogy nem rossz indulatú. Mondott valami latin nevet és utána a szemölcshöz hasonlította. Így viszont nem tudunk menni a talira, ANNYIRA SAJNÁLOM!!!! Remélem lesz legközelebb!

Dolli
Nagyon jó nyaralást és végig szuper időt kívánok!

Anett
Én is Boldog Névnapot kívánok előre is!

Jó talit!

Gabi

Kép
gabusz

[quote="sylph"]
írta:
sylphMia, itt is szállt minden..... :lol: kuka meglett? :lol:

Reggel húztam fel a redőnyt és egy kukába kapaszkodó nőt repített a szél itt felettünk :lol: :lol:

mimi12

Gabi!
Kitartás,bizti 1-2nap és sokkal jobb lesz.Nincs esetleg valami öblögető ami kicsit enyhíti a fájdalmat?

Anett!Boldog névnapot előre is!!!
Holnap tuti elfelejtem :lol:

Tegnap voltunk dokinál.Már megint a fara vanlent a csajszinak.De képzeljétek,azt mondta a doki,hogy ha jól fekszik,ha minden ok,akkor így is lehet szülni.
Hihetetlen!!Találtam egy dokit aki orvosilag is ott van??
AMúgy minden rendben van,méhszáj 3000-es és ezt is meg tudta nézni hasi uh-val,ababa méretei a korának megfelelőek..
Következőre 1hónap múlva kell mennem,de akkor már as kórházba nagy labor ctg uh minden...

mimi12

sziasztok!

Itthon maradtam, elmaradtak az orvosi vizsgalatok, nagyon nem vagyok formaban igy jobbanak lattuk ha nem kinlodunk ma az elmenetellel. Klassz, most tori majd apa fejet mikor menjunk jovo heten... :S

Dolli,
Ne is mondd, a hasam tegnap ota megint kokemeny! (Ha meg izom lenne orulnek is....) Hidegfronti hatas van, igy nem lesz egyszeru.:(
__
Kellemes utazast kivanok nektek!!!

Anett:
Boldog Nevnapot kivanok en is! - ELORE mert holnap nem leszek online.:)

Orsi:
Csoda folytan a kuka meglett este, meg csak el sem mozdult a helyerol. Furcsa.....:D Bezzeg a nagy diofa, ugy tancolt a szelben mint egy rongylab-huszar!
(egyebkent a kukank annyira megviselt, nem tudom honnan szalajtottak, amikor a haz ossz-vissz meg csak masfel eves?! Lehet hogy ez egy matuzsalem meg a bekebeli idokbol...azert nem fujja el mar a szel sem) :D

Gabi:
JOBBULAST kivanok!!!!

Noemi:
Gratula a jo eredmenyekhez:) Szoval faros a csajszi:):):) Eppen a napokban lattam egy faros szulest videon. Egesz gyorsan megvolt a babo:)
Lassan te is vegre a karodban tarthatod a gyonyoru picilanyt!:D

sünciboglya

Mia!
Bizony,pont tegnap eszméltemrá,hogy 32hetes terhes vagyok.Ha azt nézem,hogy máég nemsikerült 40hétig kihordanom egy terhességet sem.Hááát a Szabi 37hétre született.Az innem már csak 5hét.Agya világ,az itt van mindjárt..

No képzeljétek,landolt egy gumimatrac a kertünkben :lol:
De komolyan.A Szomszédunk annyira trehány,hogy az valami iszonyat.Ez bent hagyta a matracot a medencében,meg mindent szana szét,és ilyen időben nálunk landolnak a cuccok.Háát így járt.
Na jó,majd ha lecsendesedik a szél és még itt lesz a matrac,akkor vissza szolgáltatom. :lol:

mimi12

Noemi:

hehehe, a szomszed es a repulos matrac!!!!!!!!

Most mar csak en hianyoztam rola mint marcona vadaszrepulo:D

sünciboglya

Helló Csajok!

Egész délelőtt vártam a kolléganőmet, aki azt ígérte, hogy beugrik néhány papírommal, amit még a GYED-hez kellett leadnom. Azt hiszitek jött??? Egy frászt! Mindegy, du el kell ugranunk a Tesco-ba, mert Zsófi cumijai a cumisüveghez megadták magukat, szétrepedtek. Van másik, de az egyiken kicsi a lyuk, a másikon meg nagy...

Noémi!
Papírforma szerint már csak 8 heted van??? Azta! Elrepült az idő nagyon! Meg van már minden kistesónak vagy majd az utolsó hetekben szereztek be mindent? Faros a kiscsaj??? :-D Pedig már egyre kevesebb az esélye és a lehetősége a megfordulásnak.

Gabi!
Gyors gyógyulást neked!!! Elég rosszul hangzik ez a műtét dolog! Én minden ilyentől viszolygok.

Mia!
Keményedés mondjon le! Nem tesznek jót neked ezek a gyors frontváltozások! Minden terhes készüljön fel: jövő hétre 35 fokot mondanak. :?

Orsi!
Apának jobbulást! Céges családi hétvége? De jó! Ugye jól emlékszem, Apa Marketnál dolgozik? Szerintem közel s távol ők az egyetlen normális építőipari cég itt Magyaro.-n akik még adnak az ilyenekre. Ahogy hallom, elég sok programot szerveznek a dolgozóknak.

Csimik nem fagytak meg a hideg vízben???

Dolli!
Már bizti nem olvasod, de azért nagyon jó nyaralást nektek! Jó idő meg lesz hozzá. :-D

Szilvi!
Az etetőszéket köszönöm, most még nem veszünk, egyelőre marad a hordozó. Szűkös a büdzsé...

Anett!
Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked előre!

Kép
Kép
lbernuska

Berni:
Ugy latom ezek a modern cumik sem jobbak mint a regi.... amikor kicsi voltam, allandoan rongyosra ragtam az osszes cumit, anyunak mindig kellett vasarolni egy raklapnyit cserekent. :D
Ezek a regi szep emlekek.......:D
>>> Viszont tanultam, akkor olyan uveget kell venni amihez nem horror aron van az uj cumi ezek szerint. (Ugyanis kineztem valami fullos cuccot, de szerintem ahoz horror aron lesz a cserecumi is.) Turoba:D

A frontoktol kivagyok!!!!! Bar elettanilag csak a hidegfront keszit ki a haskemenyedes miatt, a melegfronttol csak felolvadok:):):)

sünciboglya

Sziasztok!

Csajok ha láttátok volna, hogy olvastam, hogy Mimi 32 hetes terhes. Kikerekedtek a szemeim, majd rácuppantam a monitorra..........
Eszméletlen, hogy telik az idő!!! Most derült ki, hogy lakó van a pocakban!!

Anett!
boldog névnapot!!

Nem itt olvastam valami meggy lekvárt receptet???

Orsi!
most jutott eszembe, hogy nem küldtem el a kőműves t.számát, elküldjem, aktuális még??

Délután ballagásra vagyunk hivatalosak.

Segítsetek!
Mit vegyek egy fiúnak aki most ballag 8,ból és történetesen ennek a fiúnak a testvéréhez jár a Dorina lovagolni, nincs valami jó ötletetek?

Megyek hajat mosni, vasalni, teregetni, bele kell húznom, mert szokás szerint késésben vagyok :(

Sziasztok
Vendég

Mimi

Tényleg nagyon repül az idő. Annyira előttem van, amikor kiderült, hogy jön a babó és orvost kerestél. A faros baba még foroghat, igaz egyre kisebb a hely :D , de hallottam olyat, hogy valakinek a szülés napján fordult be.

Mia
Vigyázz ma is a repüléssel!!!! :lol: Óriási szél van csak a postaládához mentem ki és majdnem elvitt.

Berni
Az én férjem dolgozik a Marketnál, az Orsié informatikus szervizvezető. :lol:
Igaz, hogy régen rengeteg programot szerveztek, meg nagyon sok juttatás volt, megérdemelten ők lettek 2008-ban a legjobb munkahely Mo-n. De sajna ez a válsággal megváltozott. Már náluk sincs semmi, így spóroltak, hogy kevesebb embert kelljen elküldeni. Építőipar manapság. :cry: :cry: :cry:

Gabi

Kép
gabusz

Zsandi

Szép toll, könyv?
Mennyit szánnál rá?
Úgy emlékszem Edina rakta fel a meggylekvár receptjét, csak mostanában nem járt erre és én se mentettem le.

Gabi

Kép
gabusz

Hahóóóóóóóóóóó!

Raktam fel mai képeket tárhelyünkre! :wink:

Berni, Gabi! Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni! Bizti lesz még ilyen tali kb 2-3 hetente úgyis összeröffenünk!

Szilvi, Andi, Brigi!

Köszi hogy itt voltatok!!!! Én nagyon jóléreztem magamat! :D Brigike Neked külön örülök, hogy megismerhettelek! :D :D :D

Jó nagy ramazurit csapott a 8 gyerek, képek nem adják vissza a hangerőt! :wink: Ugye Csajok? :wink: :lol:

Enyimek még alszanak, már kerek 3 órája! :shock: Nem is ebédeltek!

Brigi Dorina elaludt otthon?
Zsombi nem aludt el autóban?

Szilvi! Marci megkergült, azóta sem alszik, közben megjöttek a szomszédok és azokat ugatja! :? Nem is tudtam aludni tőle csak 10 percet, pedig most fáradt voltam! :cry:

Ja és jelzem nem megy a kútvizünk, nem tudtam lehúzni a wc-t sem! :roll: Majd Apa ránéz ha hazajön, de ha a kretén szomszéd miatt krepált be leharapom a fejét! :x
Vendég

Zsand :lol: :lol:
Tényleg én is tegnap eszméltem.. :lol:
Csajok.Képzeljétek! A szomszédtól most kaptam kölcsön egy PP Navetta mózeskosarat.Nekünk még a Szabiról van egy Peg Perego P3-as babakocsink,és ez arra(is) való.
Én annyira örülök,és annyira meghatódtam.Teljesen önzetlenül kölcsön adta.Olyan aranyos :D

Zsand!Arra a vörösboros meggylekvárra gondolsz??Az engem is piszkál. :lol:

mimi12

Orsi!
Nektek a kútról megy a víz??Mármint a vezetékes is rá van kötve??Erről mesélj légyszi,mert mi is gondolkodunk rajta..
Ráadásul nekünk kertet ásni sem kéne,mert a garázsban van a kút(tudom írtam már),és ott megy minden vízvezeték.Mondtam a páromnak,hogy simán meg lehet csinálni,ha van egy jó szivattyú hozzá,mert nem kell messzire vinni a csöveket.Max az egyetlen,hogy én csapvizet iszom,és arról le kéne szoknom akkor.No de valamit valamiért :lol:

mimi12

Mimi!

Figyi én 36hét 2 naposan szültem Bogit, szóval gatyát felkötni lehet már 4 heted sincs! :wink: Tényleg most írtad nemrég, hogy nem jött meg a mensid és 5 hetes lehetsz! :cry: :cry: :cry: Nagyon elszaldt ez az idő! :shock:

Mivel nálunk a vízvezetéket is Apa csinálta Apummal, így kapsából rákötötték a kútvizet a vízrendszerre, de csak a budi(amúgy az fogyaszt szinte a legtöbbet! :wink: ) és a mosógépem megy kútvízről! Kell hozzá egy nagyon jó szivattyú és egy nem jut eszembe micsoda, ami a víznyomást szabályozza gép!
Mi építettünk a kútnak egy aknát és ott van minden benne!

Ha eszembejut mi az a kék szerkezet leírom! :oops:
Vendég

Megvan! HIDROFOR! :D
Vendég

[quote="cunami"]M írta:cunamiegvan! HIDROFOR! :D
:lol: :lol:
Ja hát kérem.Könnyű annak akinek ezermester azura :lol:
AMúgy mennyit spóroltok vele??Mennyi a vízszámlátok?
Szerintem nálunk a wc nem fogyaszt sokat.Vagyis eddig nem fogyasztott sokat.De mivel a Szabi manapság 10percenként arra megy lehúzni,no így már sokat fogyaszt.No meg a mosógép..
Baccus,még jó hogy nem a ruhákra ment az agyagos víz.

AMúgy szerintem a szomszéd miatt vagy épp lefogyott a kutatokból a víz,vagy valami szmötyit becuppantott a szivattyú.AZért ez annyira idegesítő.

mimi12

Orsi,
Dorina elaludt mire odaértünk Brigiékhez, majd Zsombor is mire hazaértünk :D De annyira hogy fel sem kelt amíg felcipeltem és szandálosan, szintén ebéd nélkül aludt fél 3-ig, manó meg 3-ig. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, Veronika sajnálta hogy nem maradtunk ott egész nap :D Hol is van a képtár?

Mimi,
Hűha, hűha :D Hétfőn délután otthon vagytok?

Kép[
Kép[
kostyika

Számszerűen nem tudom, de kb havi 7-8e a szlánk! De mondjuk mi sokat fürdünk, mert bazi nagy kádunk van!

A koszos víz nem tudna bejönni, mert egy szűrőszerkezeten keresztül jön be!Csak kint az öntőzörendszert tönkreteszi, mert a fóvókákat eltömíti a homokszemcse! :?

Most ért haza Apa, mindjárt lemegy az aknába és megsasolja mi a helyzet!

Barátnőd nem jött végül?
Vendég

[quote="cunami"]M írta:cunamiimi!

Figyi én 36hét 2 naposan szültem Bogit, szóval gatyát felkötni lehet már 4 heted sincs! :wink:
A próféta szóljon belőled!!
Így legyen,ezzel kiegyezek.
Juli 5.-től 1hétre megyünk nyaralni Orfűre.12.én jövünk haza,14.-én kell mennem a dokihoz,de már a kórházba.
Én benne vagyok,hogy azon a héten szépen simán egy gyorsan szüljek.
Még azt sem bánom ha nem 3napot leszünk bent a kórházban,hanem mondjuk 1hetet.
Tényleg,Bogival mennyit kellett bent maradni?
Van ismerősöm aki 35hétre szülte a 2. gyerekét,valami hihetetlen gyorsan és farosan.Ők 2hetet voltak akkor bent a kórházban.De ki is verte a balhét,mert mondták,hogy nem hízik a gyerek.Ő meg megmondta,hogy ha nem adják ki szopni akkor nem is fog hízni.A tejére meg ne fogják mert a másfél évesét vitték be szopni és még jó 1litert fejt naponta 1héttel a szülés után :lol:

mimi12

Andika! Átküldtem mail-ban a hozzáférési kódot! :wink:

146 képet raktam fel! :roll: :oops:
Vendég

Mimi!

Mi csak 3 napot voltunk! :wink:
Vendég

Orsi!
Barátnőm lassan itt lesz.Szerintem 15-20perc.15h-kor indultak Kaposvárról.

Andi,nem csak 1db könyv kellene.No mindjárt rád csörgök :lol:
De amúgy itthon vagyunk :wink:

mimi12

Orsi:

wow, de jo hogy irtad ezt a kutbol torteno viznyerest!!! Parom eddig is hajlott a kut keszitesre, de majd bedobom neki ezt a lehetoseget. Bizti orulni fog mert nalunk ugy fogy a viz mintha ingyen osztanak es csak harman+ kutya vagyunk ra. A gyerekre biztos sok viz elmegy majd, igy legalabb a klotyohuzgalas meg lesz oldva occcsobban. :D:D:D:D

sünciboglya

lanyok! KERDES:

Itt a kornyeken tudnatok olyan kerteszetet, gyumolcstermelot ajanlani ahol van lehetoseg a "szedd magad" dologra? (mindenfele gyumolcslehetoseg erdekelne)

koszi :)

sünciboglya

Mimi,
ok hívjál :D

Mia,
Eperföld van a 7-es út mellett ahogy mész át Tárnokra. Arrafelé vannak valamilyen majorok is de nem tudom h milyen gyümik vannak.

Orsi,
Köszi :D Nem semmi a zoknis lábam :D A képeket elnézve van még mit fogynom :oops:

Kép[
Kép[
kostyika

Na most ment el Mariannka!
Apa elvitte a skacokat IKEA-ba mert múltkor nem fértek be szegények! Legalább nyugiban tudtam dolgozni!

Andi! Kérdezi Mariann, hogy Zsombinak kell-e tejpép, mert vinne Neked, mert egy csomót kaptak! :D
Képek! Ha valami olyan van fent ami nem tecc, töröld le bátran!
De nekem meg tecc a zoknis lábad, mert annyira cuki voltál!!!!!!
:D

Én meg azt néztem, hogy tök jóóóó lábaid vannak és igazából csak pociból kéne fogynod, de az majd húzodik szépen vissza, még csak 1 éves Zsombika!Első gyereknél sokkal gyorsabban visszamegy, másodiknál már nehezebb, harmadiknál már lehetettlen! :cry: :cry: :cry:
Nekem szerintem nagyobb belem van! :oops:

Szerda estém szabad jövőhétre számodra! :wink:
Azt néztem hogy hétfőn- kedden írja a kánikulát, napsütést! Hétfőn nem tudtok átjönni? Kedden jönnek hozzám, az nem jó nekünk, a többi nap szabad!Max eljöttök kétszer ha szerda után is jó idő van! :wink: Naaaaa?
De azt szeretném, hogy ne sütizzünk, inkább csinálok egy tál gyümisalit vagy kiprószálunk egy dinnyét vagy csinálok fincsi meggyleveskét, azt múltkor is ették a csimók! :D

Bakker nagyon jóóóó a Te muffinod! :shock: Brutális finom lett, az enyém meg tök morzsás, nem tudom miért??? :cry:

Szilviék szerintem már szüleinél vannak, gondolom korábban jött István és siettek!

Brigi majd tegyél fel képeket Te is!!!!
El tudtad altatni Dorinát??? Jaaaaaaaaaj annyira édes ez a kiscsaj!IMÁDOM!!! Olyan jó lett a kép róla ahol a csúszdában csücsül!Olyan kis bájos,kedves és huncut! :D

Na megyek teszek veszek, már jönnek haza Apék, magamon meg egy generál kozmetikát kell csinálnom!Trimmelés,nyírás! :wink: :lol:
No meg manikür-pedikür, arcpakolás,haj stb....

Jut eszembe itt voltak Dolliék a fütőért és olyan bombajóóóól nézett ki ez a csaj! :shock: Magas, vékony, formás, csinin volt felöltözve!
Nagyon kigyúrta magát a nyaralásra! :D

Én meg muffint zabáltam ma! :cry:
Ja és elmentünk délután vásárolni nekem valami csini felsőt C&A, Newyorker, Takko, Tesco.............semmit nem találtam! :cry: Úgy elkeseredtem!Annyira tipikus mikor nem akarok venni semmit akkor tök jó dolgokat látok, hameg konkrét elképzelésem van akkor semmit nem tudok venni!Apának vettem két pólót, majd azt veszem fel holnap,XL-es legalább ápol és eltakar! :lol:

Anyám!!!!Borsmentával masszíroztam, Qvaaaaaaaaa jó!(pardon :oops: )
Vendég

Mia!
Nálam a kiindulás az volt, hogy Medela márkájú mellszívót vettem. Ehhez - hogy kompatibilis legyen - medelás cumisüvegeket vettem és ehhez NUK márkájú cumikat. Ez utóbbit a Tesco-tól kezdve bárhol lehet kapni, 2 db kb. 700-800 Ft. Szóval nem túl drága. Bezzeg a Medela!

Gabi!
Upsz, összekevertem Apáitokat! Valószínűleg azért gondoltam, hogy Orsi férje építőiparos, mert mindig írja, hogy miket tesz-vesz otthon. :-D

Orsi!
Sajnálom én is, hogy nem tudtunk menni. :-( Jövő héten meg Győrben leszünk anyuméknál... de talán majd utána. :-D

Noémi!
Te az érdi csapvizet iszod??? Áááááá... olyan rohadt vízköves! Nehogy veseköved legyen tőle!!! Kinek fogsz sms-t írni, ha szülsz??? Ez már kardinális kérdés, tessék valakit kijelölni erre a nemes feladatra a topikból, aki jelent a többieknek!

Na megyek fotókat nézegetni.

Kép
Kép
lbernuska

Jaj, lányok, én úgy imádom a fiamat! Itt anyázott, hogy én meséljek neki, én meg már hajlottam volna, olyan kis kunyisan nézett. Aztán kértem, hogy ma apával aludjon, mert anya fáradt. Erre kaptam puszit és mondta, hogy "jó éjt"! :D

Megnéztem a fotókat, még párszor majd átfutom, annyira jó nézni ezt a gyereksereget! Nagyon klassz lehetett, nagyon sajnáljuk, hogy nem lehettünk jelen. No de majd legközelebb! :wink:

Gabi! Rólatok is néztem a fotókat. Azt akartam írni, vagy talán írtam is, hogy szerintem mindenkinek legyen egy albuma esetleg, és amit a többiekkel megosztana fotót, azt oda is lehetne tenni. Egy album asszem 500 kép lehet. Asszem ezt írtam. Vagy csak gondoltam? Hihetetlen szita az agyam! :roll:
Nagyon édes Milán! Látszik, hogy élveztétek a pihit! :)
Jobbulást, remélem, tudsz éjjel pihizni kicsit!

Na jó éjt, holnap ha hajnalban kukorékolok, akkor azért még írok...
Jaj, dokim írt 3 havi Closty adagot, meg majd megyek hormonvizsgálatra is a következő mensinél, de ő nem aggódik, így engem is megnyugtatott! :)

Orsi! Köszi a dicséretet, most már tudom, hogy a ruha volt a hunyó! :wink: Itthon felpróbáltam a bikiniket, hát nem tudom, kimerészkedek-e bennük a strandra. Hiába alakulok, még olyan sok hátra van, és most jön a dőzsölés! :) Bár nem nagyon híztam a tavalyi nyáron sem, annyit mentünk.

No tényleg el!

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Anett!Boldog névnapot!!

Tekiroll!Jó pihit nektek,és napsütést!Mit mondott a nőgyógyász?

Mimi12!Tényleg,milyen hihetetlen,hogy mindjárt szülsz.Dorina is a 30.hét után fordult be.Addig a medencémben csücsült.De a doki mondta,hogy attól,hogy faros,az még nem azt jelenti,hogy császározni kell.

Cunami!Mi is jól éreztük magunkat,köszi a meghívást!(Írtam neked pü-t :oops: )
Az elefántos képeket lehet nem kellett volna felrakni :? ...na mindegy.A képeimet hozzácsaptam a tiedhez,nekem csak 20 volt.Te ennyit fényképeztél? :shock:
Marcipán megkergült az oboától. :lol:
Dorina a kocsiban elaludt,fel sem ébredt rá,hogy levettem a cipőjét,meg beraktam az ágyba.Nem tudom hány óra volt,mikor bealudt,de 12.40-kor ébredt fel.Ebéd közben kifaggadtam,hogy hogy érezte magát,menjünk e máskor is.Elkezte magát löködni,meg mutatott kifelé.Meg a kutyákat emlegette. :D Este sem volt gond az elalvással.
Ezt nézd meg,amit mondtam:
http://www.youtube.com/watch?v=mI2a1TTSgpQ

Én is azt a dzsemet csináltam meg.Nagyon finom!!!Első nap nekem kicsit savanyú volt,de most már mintha édesebb lenne.Hmmm.Remélem nem gond,ha bemásolom.
Puncsos meggydzsem
Hozzávalók:
1kg meggy
200 ml vörösbor
Fél kávéskanál őrölt fahéj
Késhegynyi őrölt szegfűszeg
1 tasak Dzsemfix (Dr. Oetker)
500 g cukor
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Hozzáadjuk a fűszereket, a vörösbort és a dzsemfixet. Erős lángon, állandó keverés mellett felforraljuk. Ha már forr, akkor hozzáadjuk a cukrot és 5 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről.
Az elkészült lekvárt gyorsan üvegbe töltjük. Kb. fél óráig fejre állítjuk az üvegeket, majd visszafordítjuk... ez a tartósítás nekünk nagyon bevált... soha nem romlott meg egy üveg lekvár sem:-)

Jó éjt nektek!

Kép
tierno

Orsi,
De drága vagy :D Én is szeretem a lábamat de csak a térdemig. Szerdán írj be a naptáradba, megyek. A spanolós olajat kérem szépen :D Hadd legyen apának is egy jó napja :D :D Talit majd megbeszéljük, a gyümisaláta jó ötlet.Vagy egy nagy dinnnye, nyammi. A hasad pedig sokkal de sokkal kisebb mint az enyém :D Sőt nincs is hasad.

Kép[
Kép[
kostyika

Berni,

Igen, en is mindenkeppen Medela mellszivot szeretnek venni. (Motorosat, de a single valtozatot mert a dupla irtozatosan draga:() Neked melyik verzio van/volt?
Asszem az egyik cumisuvegre a NUK-ot neztem ki. Szoval akkor az jo ezek szerint es bevalt neked! Akkor en is batran veszem majd!

Orsi,

Nem semmi, informatikus parod van es ezermester! No az ilyen ritka mint a feher hollo. (Az en parom nagyon nehezen veszi ra magat itthon barmire is sajnos. Bar ha nagyon kell akkor azert meg tud mindent oldani szerencsere, csak nehezen kezd neki.)

Dolli:
van itthon egy (vagy ket?) doboz,zsir uj Clostim, ha erdekel nagyon szivesen odaadom, Decemberben valtottuk ki. (Nekem mar nem fog kelleni biztosan!)

Na en L, szombat este ha lemaszott a napocska az egrol, jovok ujra:)
Joejt es jok legyetek:)

Ps: esett 3 csepp eso, ket felvonasban..... klassz :shock: :roll: :mrgreen:

sünciboglya

Jó reggelt!

Mit akartam írni??? :oops: Korán van még!

Ja igen,Andika akkorát röhögtem a spanolós olajon! :lol: :lol: :lol:
Majd felcimkézem őket így, hogy mindenki értse mi mire való!(Mimire való :lol: )
De akkor nálunk is jó napja lesz Apának mert rám is hat, mert én folymatosan belélegzem! :lol:

Tegnap este még Apát is megmasszíroztam, aztán felraktam egy AloaVerás maszkot és éjfélig fent kellett maradnom! Most meg kellhettem ilyen korán, hogy tudjak még edzeni, szaunázni indulás előtt, hátha kicsit lapossabb lesz a hasam! :roll:
A remény hal meg utoljára! :wink:

Baccus nagyon jó ez a strand akció, Apa megpróbál akkor szabira jönni, és mi tuti kihasználjuk, ha már csak 2 helyre megy el az ember már megéri!
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Mi is néztük ezt a strandos akciót, de ugye pont akkor telik le Gézának a szabi. :?
Képzeld, tegnap az utolsó 3 percben tört el a mécse Gézunál, egész addig egy hangja nem volt, hogy 2 órája araszolgatunk ki Pestről!
És ne izélj már, nagyon bombán nézel ki, majd figyeld meg az arcokat! :wink:

Brigi! Klassz, hogy Ti is el tudtatok menni a talira! :)
Ha lesz nálunk egy kis füvesítés, akkor majd átjöhettek a nyáron, itt mindig van zsizsgés, annyi gyerkőc van! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi, asszem engem is kezd érdekelni a borsmentás anyag! :lol:

Mimi! Kolléganőmnek fordult meg az utolsó héten a baba, úgyhogy még van idő, de az nagyon biztató, hogy ilyen szuper dokit sikerült kifogni. Ha bármi történne az enyémmel, akkor tudom, hogy Tőled kell kérdeznem. :D

Mia! Nagyon köszi, akkor egyenlőre nem váltom ki a gyógyszert, de elméletileg a nyaralás alatt fog megjönni és 5. naptól kell szedni, amikor még Gyenesen vagyunk. De várok, hátha van egy kis csúszás és akkor átveszem. :)

Andi! Legkésőbb egy év múlva majd nézd meg, milyen jól fogsz kinézni! Sőt! Mivel teszel is érte, jóval hamarabb!!! Nincs olyan sok pluszod, amit ne lehetne ledolgozni!

Edina! Neked hogy megy az edzés?

No megyek zsizsegni!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Köszi a bíztató szavakat, te meg Orsi vagytok a motívátoraim :D Igyekszem betartani egy lightos diétát amit lehet szopi mellett és heti 3 edzés. Remélem kevesebb mint egy év alatt le tudom adni ezt a 8 kiló felesleget.

Megyek főzni :D

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaNoémi!
Te az érdi csapvizet iszod??? Áááááá... olyan rohadt vízköves! Nehogy veseköved legyen tőle!!! Kinek fogsz sms-t írni, ha szülsz??? Ez már kardinális kérdés, tessék valakit kijelölni erre a nemes feladatra a topikból, aki jelent a többieknek!

Bernus,igen én szeretem a csapvizet :oops:
Amúgy tizede annyira vízköves mint máshol.Vesekő lehet ám a palackos víztölis,sőt más gebasz is.Tudtátok,hogy az Na tartalma a víznek 0, alatt kéne,hogy legyen???Ha e fölött van,az már kéros az egészségre.
No most menjetek nézzétek meg,mennyi van a palackos vízben :lol:
Telefon.Opsz...Orsi száma van elmentve a telómba,a többieké itt figyel a gépen lementve :lol:
De én ezen még nem is gondolkodtam,hogy kinek írjak majd :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?