Till!
Gratulálok a vizsgádhoz!!
Majd rakok képet, de mégbiztos egy hét legalább, mire lesz miről. Ma jön az asztalos. El sem hiszem. De csak holnap fejezik be. Aztán kövrtkrzik Litti szobájából a sok holmi átcuccolásda az új nappaliba, és jöhet az ő szobája
Skrisz, Lois!
Hát én annyit megtettem, hogy egy pár ruhácskát ( az újakból( kimostam, ha netalán hirtelen ki akar kerülni anya pocijából Litti. De aludnia még nemigen van hol. Remélem jövő héten már lesz. A körbepörgő rúgásokat illetőleg hát néha hihetetlen a helyzet.
Még jó, hogy nem tud kiszakadni a poci!
Konak!
Pihenj sokat, nem lesz semmi baj!
Lois!
Rendes kis doki bácsid van. De azért nagyon vigyázz magadra! Én is tartok tőle kicsit, hogy be kell feküdni, de ennek még hála semmi jele. Ha kis szivem hallgat rám, akkor a 38. hétig benn körbe-pörög
, aztán jön, ahogy doki bácsival is megbeszéltük!!
Skrisz!
Na ilyen nekem is van, hogy elsírom magam, hogy nem igaz hogy ennyitől fáradt vagyok.
Mó!
Örülök, hogy hallunk rólad. Épp valamelyik nap jutottál eszembe.
Már a korábbi taliról van ugye négy "gyakorló" anyukánk: te, Hanna, Leó, Angel, aztán vannak a pocakos kismamik: Till, Lois, és én. Remélem a többiek: Puszi, Alle, Amina, Kalkata ti is hamarosan itt lesztek!!! ( Ha valakit kifelejtettem, akkor lehet nem találkoztunk, vagy ennyi fér az emlékezetembe. Sorry!)
Rani!
Gratulálok itt is!
Nyulasz!
Apa kezével nálunk is minden úgy volt, ahogy Skrisz is írta! Eleinte nagyon sajnáltam a párom, hogy Litti meg se mozdult neki. Annyira várta már, hogy legyen. Olyan kis érzékeny, egyszer motyogta is az orra alatt, hogy de azért apát is sazereted, ugye? De ez már rég volt, mots állandóan nagy az ugri-bugri apánekl is.
Vanda!
Elkel a háznál egy erős apuka!
Timi!
Hát nem irigyellek. Nekem anyósom lakik az anyósa melett. Sajnos a hosszú évek alatt odáig fajult a helyzet, hogy ki nem állhatják egymást, Sajnos!! Pedig külön-külön nagyon aranyosak!
Azért az biztos, a nagymami mégis csak nagymami. Az unkájukat mindegyik imádja.
Nálunk mindkét nagyijelölt nagyon várja Littit, csak épp egyik Szeged a másik meg Nyíregyháza mellett lakik. Nem ugorhatnak át, ha épp szükség van rájuk. És mi se hozzájuk.
Till!
Teszel/küldesz képet magadról? Olyan kíváncsi vagyok rátok!!!