Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok, sikerült visszaolvasnom az utóbbi 2 oldalt, és írok is egy pár sort. :wink: Mostantól meg igyekszem rendszeresen jönni, és akkor nem maradok le. :D

Szandra, Én még nem is üdvözöltelek itt! :D Gyönyörű a kislányod, és nagyon szép, különleges neve van! :D

Mó, Még téged sem üdvözeltelek! :D Nagyon helyes a fiad, igazi kis pasi! :wink: És nagyon szép nagy családod van! Csak nem itt laktok Haraszti közelében? (Mert írtad a zöldségest!)

Elan, Kérdezted a hűvös, esős időt: hát az enyémeket nem kell lefoglalni, mert mindig találnak valami rosszalkodnivalót! De tényleg. Különösebben nem kell őket szórakoztatni, inkább figyelni mit művelnek! :lol:
Egy évesen kanállal kéne enniük? Ne már! :shock: Én még eddig nem is olyan sokszor adtam a kezükbe kanalat, mivel inkább rágják mint sem próbálkoznának vele. Az én védőnőm azt mondta ráérünk, kicsit adjam oda nekik, aztán meg úgyis agyban dől el a dolog. :wink:
Szerintem a darabos kaja miatt ne parázz, előbb-utóbb el fogja fogadni! Nem próbáltál már 10 hónapos, vagy 1 éves üveges kaját adni neki? Azokban elég sok darab van, viszont nagyon puhák, rágni nem kell, szerintem könnyen lenyelik. Legalábbis az enyémek. Nem kunyizik? Hát nálunk viszont az megy rendesen, mindig az kéne amit eszünk. Különösen Blankámnak! :lol:
Le tud jönni a kanapéról? Ügyi! Az enyémek még felmenni se tudnak. Milyen magas a kanapétok?
Ja, még korábban írtad, hogy ekcémára nektek bevált a Halicar. Na képzeld, vettünk mi is, de nekünk egyáltalán nem segített, semmit nem változott tőle. A bőrgyógyász általi sem volt jó, végül a gyerekdokink írt fel egy másikat, igaz szteroidos, de kénytelenek voltunk kipróbálni, mert kezdett egyre csúnyább lenni. Szerencsére nagyon szépen visszahúzódott egy hét alatt.

Gabi, Nagyon jók a képek! Igazi nagyfiatok van már abban az ingecskében! Amúgy nekünk is van FP kutyusunk, de a csajokat nem érdekli! :wink:
Tudsz valamit arról miért tűntek el a régi csajok? Egyik írásodban, mintha Bibarral kapcsolatban ezt éreztem volna.

Agnese, Milyen nagyfiú már Miló, helyes! És nagyon cuki Zalán is! Hogyhogy levágtad a haját?

Zsókuci, Megyek mindjárt iwiwre, aztán megkukkantom a képeket! Ja láttam ám, hogy hol körmözöl. Basszus, apáék ott laknak, szerintem majd később megkereslek köröm ügyben!

Erika, Hű de sajnálom ezt a nyak dolgot! Remélem javulni fog!
Szerintem a járást nem kell erőltetni, sőt. Nem is szabad, legalábbis én így tudom. Azt mondják az a jó, ha valamit magától csinál, és teljesen felesleges sétáltatni a gyereket. Ilyen korban teljesen jó, ha kapaszkodva feláll, de nem kell még mennie.

Nika, Hű, de megnőttetek! Nagyon helyes Ati, és milyen ügyes! Jó rég „beszéltünk” már! Hiányzik ám! :wink:
Kezednek jobbulást!

Vuki, Mi is Milupa Milumilt ettünk 10 hónapos korukig, nekünk bejött! Az nagyon jó, ha már most is van amikor végigalussza az éjszakát Anna! Tegyél még képet!

Süni, Azta de jól bírjátok Zétivel! :D Még a végén pont egy év lesz a gyerekeink között! :D

Kriszta, Uche nagyon helyes kispasi, és szép nagyok vagytok már!

Málna, Na hát erre nem tudok válaszolni! Bár az, hogy nem figyel a nevére, az azért nem biztos, hogy jó, mert szerintem arra már kéne. Az hogy nem mond semmit, az szerintem még nem olyan nagy baj, sokan csak 2 éves kor körül kezdenek beszélni. Majd írj mit mondtak!

Ballagyo, Cuki Soma halandzsája! Nálunk Zsani most kezd ilyen összefüggően halandzsázni, sokszor tényleg olyan mintha mondani akarna valamit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.06.11 23:44-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Dobok két képet:
Kép Blani Kép Zsancus

Rólunk pár szót:
Blanka drágám elindult. Felállni még nem tud önállóan, csak kapaszkodva, és egy-két métert tud menni, a legtöbb kb. 4 m volt. Néha már nemcsak akkor próbálja, ha hívjuk, hanem ha oda akar menni valahova. Zsanit még nem érdekli a menés, a mászás annál inkább! :lol: Most egy pár napja elengedi amibe kapaszkodott és ácsingózik, nála ez a legújabb. Viszont ő meg többet kommunikál, halandzsázik. :D Blanka nagy franc, ő az elevenebb, bárhova megyünk, mindenütt azt mondják a szeme sem áll jól. :lol: Zsani meg követi a rosszalkodásban.

Régiek, gyertek már ti is! :wink: Bibar, Luki, Vicuska...
Chesti te is rég jelentkeztél!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,szia ,hát igen , a Coca-Cola gyártól 5 percre lakunk,miért ti is erre laktok?

mó73

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon köszönöm a köszöntést, igyekszem jönni beszámolókkal és képekkel, de most csak azért ugrottam be, hogy

Nagyon Boldog Születésnapot kívánjak Zsannának és Blankának!!! Sok puszit küldünk Nektek!

Kép

Kép
elan

rebe most láttam a profilodban,hogy Dunaharasztiban laktok,mióta? Én Bp-i vagyok / 11.ker/majdnem 12 éve építkeztünk ide Némedire ahogy átjövünk a cólától 5 perc az első utca az új részen. Az egyik kicsikéd Zsani? Az én ikreim közül is a kislány Zsani.

mó73

Itt vagyok hosszabban is :)

Gabicsibe, nagyon tetszettek a szülinapos képet, sokan voltatok? Boti nagyon férfias ebben az ingben :D Melyik játéknak volt a legnagyobb sikere?

Szandra, azt hiszem, kezdek rájönni, hogy Gáborom nem is annyira a darabos dolgoktól irtózik, hanem a merészebb fűszerezéstől. Mi szeretjük a markáns, mediterrán jellegű ízeket, magyarosat sosem főzünk, és Gabi egyszerűen nem szereti ezt az ízvilágot. A pici sóval, óvatos zöldfűszerezéssel készült főzelékeket szereti, azt pedig mi nem. Szóval egyelőre külön kell, hogy főzzek neki, az tuti. Aranyos lehetett az integető Mietta. Bizony, ebben a korban már mindent ellesnek egy pillanat alatt, vigyázni kell :)

, a Vasúttörténeti Park az egyik kedvenc helyem. Alig várom, hogy Gabit elvihessük és érdekelje.

Agnese, hűűű, vagány kis focihuligánod lett Milóból :D Zalán meg tényleg olyan kis dögönyöznivaló örömbaba :)

Ballagyó, milyen nagyfiad van már! Biztosan nemsokára már elkezdt többet dumcsizni, bár még akkor sincs lemaradva, ha csak 2 évesen változik át kínaiból magyar anyanyelvűvé ;)

Nika, tényleg nagyon nagy fiúcskád van, nem csoda, hogy begyulladt a kezed. Nekem amúgy egyik napról a másikra elmúlt... vagyis talán amikor sportkocsira cseréltük a mózest? Azt könnyebb navigálni.

Kriszta, nem semmi, hogy már pohárból iszik Uche. Nálunk még mindig nehézkesen megy, nekem kell fogni. De így is sok mellécsurog. Néha ráharap.

Süni, Zéti lustika :) Sebaj, az a jó, ha addig van bent, amíg szeretne, majd csak kihozza valami front :) Hol fogsz szülni és kinél? Bocs, ha már írtad, nem emlékszem :(

Rebe, nagyon édesek a csajok, érdekes, amit írsz, azt hittem volna, hogy Zsanna lesz a csibészebb, Blankának olyan ártatlan kék szemei vannak :D Ennyit a látszatról :) A kanapénk hááát. kb. a melléig ér Gabinak. megkapaszkodik a huzatban, ágytakaróban, és felhúzza magát. Annak örülök csak igazán, hogy hamar megtanult letolatni róla. Bár néha figyelmeztetni kell, hogy "popsival!", mert megindul fejjel, ha valami izgalmasat vesz észre lent.
Sajnálom, hogy a Halicar nem vált be. Hányszor kented naponta? A karján és a combján 3x kentem, ott szépen el is múlt, sajnos az orra mellett és a másik karján mindig elfelejtem, és csak fürdés után kenem be, nem is mozdul. De szerencsére nem durva. A darabosabb bébiétel nagyon megy nálunk, csak az nem kell Gabinak, amit én főzök.
Gratulálok Blankának az induláshoz! Nem semmi! Gabi még nem is áll önállóan, muszáj neki kapaszkodni valamibe.

Rólunk: a szülinapot tegnap délben ünnepeltük, de csak mi voltunk hárman meg anyósom, aki velünk él. A szüleink nagyon messze vannak, velük külön ünneplünk majd, ha megyünk látogatóba. Más rokonaink meg nincsenek Budapesten. Sütöttem egy tej- és tojásmentes répatortát, tettem rá csokimázt és egy kis marcipántraktort, tetszett Gabinak. Az már kevésbé, amikor meggyújtottuk a tűzijátékot, nagyon megijedt és elkezdett sírni. Pedig amikor áprilisban az apja tortáján látta még tetszett neki. Az ajándékoknak nagyon örült, nem estünk túlzásokba, 3 dolgot kapott. Érezte, hogy valami különleges történik, nagyon fel volt dobva :)
Képek:

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Ajándékok:

Kép Kép Kép

Kép
elan

Huhh, bocs a nagy képekért! És ez még nem minden, mert a tortát is kíméletlenül megmutatom :D

Kép

Kép
elan

elan,jók a képek!!!!!!

mó73

Rebe
Kép Nagyon boldog szülinapot a csajoknak!

Úgy látom Zsanna anyja lánya :D és Blankának tényleg a szeme sem áll jól :D Amúgy nagyon édesek és hihetetlen nagyok már ők is!Szülinapi buli lesz?

Elan
A torta kinézete kicsit bizar,de hát a Chokitó is az még is nagyon fini :lol: Nagyon helyes pasi lett Gabi is :D
Nálunk is csak a nagyszülők és párom keresztmamája volt.Ajándékok közül a tanulókutya és a fürdőjáték a nagy kedvenc.

Süni
Ha ez a nagy szél sem hozza ki Zétit akkor már tényleg csalogatni kell valamivel :lol: Én az utolsó hónapban már vizesedtem,de nyugi a szülés után 1-2 nap és nyoma sem lesz az elefántlábaknak :wink:
gabicsibe

Agnese

Most látom csak,hogy Milónak is milyen gyönyörű,barna szeme van.
Zalán meg édes ezzel a kopasz buksival.

Gabicsibe

Boti nagyon helyes.Tényleg milyen sokat változott. :P :P :P
FP kutyusunk nekünk is van.Mia nagyon szereti,leginkább az orrát harapdálja.
Ez a fürdőjáték mit tud?Ha jól látom egy teknősbéka? Tök jól néz ki!

Ballagyó

Somán látszik,hogy nagy kópé lehet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta

Uche gyönyörű,de ezt tudod. :D :D :D

Rebe

Nagyon Boldog Születésnapot Blankának és Zsannának!!!

A Te lánykáid is csodaszépek.Ránézésre én is azt hittem,hogy Zsanni a nagyobb csibész. :P :P Nem lehet semmi két ilyen örökmozgóval.Nekem néha egy is sok.Hogy bírod?
Mindig olyan szép ruciban vannak a lányok.Hol veszed őket?

Elan

Gábor is sokat változott.Igazi nagyfiú lett.És mindig csupa mosoly. :lol: :lol: Látom örült az ajándékoknak.
A tortára illik a traktor.Olyan mint egy építési terület. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs,ne haragudj,de ezt nem hagyhattam ki. :oops: :oops:

Kép
Kép
vszandra

Rebe!

Nagyon Boldog Szülinapot ezeknek a szépségeknek!:)

Kép

Kép
nika28

Lányok,
ezt a kutyust hol lehet venni? és miért tanuló kutyus? mit tud?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Boldog szülinapot Gábornak, Zsannának és Blankának :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rettentő sok munkám van, de olvaslak titeket, csodásak a csöppek.

Rólunk annyit, hogy 70 cm és 8 kg a csaj :)

Voltunk szombaton uszizni, teszek fel képet, előre is elnézést az uszis képért, de hát ilyen lettem a hormonoktól... :oops:

Kép A katicámmal

Kép Uszizunk

Kép elfáradtam uszi után

Kép lepedőben hintázás

Kép huncut

Kép az osztálytalin anyával

Kép kaja után

Kép kicsit folyik a nyálam

Kép megtámadtam a papát

Kép a mamával segítünk anyának

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Pár kép rólunk:

Ezt vajon hogyan kell felvenni? Kép

Úgyis megkaparintalak
Kép
Kép
Én megmondtam....
Kép

Bocsi, ha sok lett.....most lett kész a gépünk, és kicsit belemerültünk a fényképezésbe :)
Megpróbálok olyat is csinálni amin látszik a pofija is. :)

Kép
nika28

Witch!

Ezt jól összehoztuk :D

Kép
nika28

Nika!

Attila édes nagyon :) látom ti is liberóval nyomjátok :) Nekem az jött be a legjobban... :) De látom nálatok is van pici combi husi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia witch, a pelenkával kapcsolatban : nekünk is csak a libero vált be,az nem ázott át ,meg még a pampers ami elfogadható.

mó73

de már rég volt..... ,2évesen mindegyik szobatiszta lett,pontosan 2év 3hó.

mó73

Elan, Rebe! Nagyon boldog szülinapot a gyerekeknek! Elan a torta puritánságán látszik menyire bababarát, nekem nagyon tetszik! Rebe, szerintem mind a két lánynak nagyon huncut szeme van :), olyan kis szépek.

Málna! Megkaptad, amit írtam neked priviben?

Ekcéma nálunk is volt, pontosabban ebben a korban még atópiás dermatitisnek hívják. Benedeknek 3 hónaposan jött ki az arcocskáján és az egyik csuklóján. Én leálltam a tejtermékek fogyasztásával, állítólag gyakran ettől jön ki a piciken és nálunk nagyon sokat javult. Mondjuk több, mint egy fél évig nem ettem semmi tejtartalmút. Az arcáról eltűnt, a csuklón maradt. 2X használtunk Elocomot (szteroidos kenőcs), mind a kétszer két napig kentem a kezét és annak sikerült úgy megtörnie, hogy végül elmúlt. Rövid távon, vékonyan kenve nem kell tőle félni, sokkal jobb, ha megszűnik az ekcéma mintha állandósul és akkor már semmi nem fog segíteni. Józan ész is ezt diktálja és a dokink is ezt mondta. Nekünk semmi más kence nem segített. A tusfürdőt lecseréltük a Babe olajos tusfürdőre, azóta is ezt használjuk, ha bármi mást próbáltunk (gyógyszertári is) újból elkezdett száradni a bőre. Drága, de nagyon sokáig elég (nekünk legalábbis, én nem nagyon pancsolok vele).
gombahölgy

Witch!

Jamina is nagyon édes! Ott is van combika:)

Igen nekünk is a Libero vált be. Pontosabban mást nem is próbáltunk, mert ezzel meg vagyok elégedve. :)

Kép
nika28

meghozták az ikrek a bizit!!!! Albi ismét KITŰNŐ lett ,már 4szer! Zsanettnek 2 4-ese lett.de az is szép,itt a VAKÁCIÓ! Aztán szeptembertől 5-esek lesznek,elsem hiszem ,most születtek!

mó73

Mó!

Gratulálok az ikreknek :) Ez igen szép eredmény :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szió,

Jókat nevettem a tortás kommenteken :D Hát igen, amikor a traktort megvettem, még nem sejtettem, hogy ennyire illeni fog a sütihez :) Tényleg nem lett szép, de a családnak ízlett, ez a lényeg :) És Gabi is szívesen csipeget belőle.

Gabicsibe, klassz lehet ez a kutya :) Eljátszanék vele, remélem valamelyik játszóházban majd belefutunk. Néha elég jó játékokat fogunk ki, bár leginkább én játszom velük :)

Witch, Jamina olyan, mint egy pufók kis angyalka :) Látszik rajta, hogy jókedélyű babó, és nem viccel az alvással :) Nagyon tetszettek a közös képek, szerencsés vagy a szüleiddel. Nálunk is nagy a szerelem Gabi és a szüleim között, kár, hogy ilyen keveset tudnak együtt lenni :( Az uszodás kép is nagyon tetszett! És könyörgöm, ne kérj már elnézést érte, nagyon helyesek vagytok, a plusz kilók meg majd lemennek, ha futsz Jamina után :)

Nika, Attila nagyon édes, én örülök a sok képnek :) És milyen céltudatos fiatalember.

Gomba, hallottam már az Elocom krémről, de Gabinak annyira enyhe az ekcémája, hogy eddig a dokink nem írta fel. Majd megyünk hamarosan az egy éves tanácsadásra, meglátjuk, indokoltnak tartja-e most. Különben mi is a Babé olajos fürdetőjét használjuk, és nálunk is nagyon bevált. Benedeknek teljesen elmúlt már az ekcémája?

Pelus: mi minden nagyobb márkát kipróbáltuk. Balesetek mindegyiknél előfordultak, de a legtöbbször a Huggiesnál. Nagyon sokáig Liberó volt a sláger, de aztán kipróbáltuk a Pamperst és azóta csak azt veszem, mert nagyon finom, vékony és nagyon rugalmas. A Libero ehhez képest nagyon merev, és úgy éreztem, akadályozza Gabit a mozgásban. Ja, és (igazi fogyasztó vagyok, hahha) nagyon fontos volt, hogy cuki állatok vannak a Pampers elején, és azokat mindig meg lehet mutatni Gabinak, és bégetni meg múúzni meg ugatni, stb. neki, és ez tetszik a gyereknek :D De ha lesz még egy babánk, hajlok rá, hogy kipróbáljuk a textilpelust.

No, most megyek, mert mindjárt felébred, és akkor nincs mese, abba kell hagyni a netezést, mert leeszi a gombokat a notebookomról...

Kép
elan

Elán Boldog születésnapot Gábornak!
Kép

Rebe Boldog Születésnapot Zsannának és Blankának!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kriszta
Kép
A kutyust minden nagyobb áruházban,gyerekboltban árusítják.

Ez a leírása:

Bűbájos kutyus, mely nem csak aranyos formájával hódít, hanem képességeivel is!
2 interaktív üzemmóddal:
1. Tanulás - az Ábécé, a számok és testrészek megismertetése.
2. Zene és játékok: 10 együtt énekelhető kedves gyerek dallal. Ici-pici pókfi", "Süt a pék", "Ez elment vadászni", "Ha jó a kedved", "Kajla kis fülek", "Fej, vállak térd és talp"

Mi nagyon szeretjük,bár eleinte okozott meglepetést.Van benne figyelemfelkeltő funkció,és ha nem játszik vele senki, egyszer csak elkezd dumálni.Volt,hogy bekapcsolva hagytuk és éjszaka elkezdte mondani,hogy -Jó veled!,Ölelj meg!Azóta mindig kikapcsolom. :P :P :P

Witch

Végre képek!Tünemény ez a kiscsaj! Nekem a lepedőben hintázós és a papás tetszik nagyon!!!Meg a többi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyere gyakrabban. :D

Nika

Atiból sosem elég! :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik a törlőkendős doboz minden baba vágyálma.Nálunk is favorit. :P :P :P :P

Gratulálok az ikrek bizijéhez. :D :D Ezek nagyon szép eredmények! :lol: :lol: :lol: Szoktak kapni valamit?

Pelenka ügyben,mi minden "evők" vagyunk.Már tesco-s pelust is használtunk,és nagyon meg voltam elégedve vele.De általában pampers-t használunk. :wink:

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok!

Witch,
Tünemény Jamina :) holnap majd megnézem magamnak közelről is :)
Ugyanolyan fürdőruhát vettem én is, mint ami rajtad van :)

Nika,
Aranyos nagyon Ati:), látom őt sem egyszerű mostanában pelusozni :) Ugyanolyan pelusalátétünk van, mint Nektek :) a doboz nálunk is favorit, de van olyan, amit el szoktunk vinni, azt nem teszem dobozba és a csörgését imádja.

Szandra,
Köszönöm szépen, tényleg nagyon jó a kutyus, de szerintem Uche még kicsi hozzá. De azért lehet, hogy beszerezzük és majd elrakom neki későbbre. Szerintetek hány éves kortól ok? 1?

puszi

Kép
tubikriszta

Kedves régi fórumozók!
Tudom,hogy nektek én idegen vagyok,de Ti nekem már régóta az ismerőseim.2007 októberében volt a sikeres beültetésem és azóta olvastalak benneteket.Gyönyörködtem a babáitokban és osztoztam a gondjaitokban is.Lehet,előbb kellett volna csatlakoznom,de valamiért nem tettem.Ez az én hülyeségem. A lényeg az,hogy gyertek vissza,mert nagyon hiányoztok a fórumról!!

Bibar,Fiona,Estrella,Vicuska,Juci,Benszi,Chesti,Mot,Lukrécia,Share,Sharon,Brigi,Naposoldal,Zuzmó.Ha valakit kihagytam elnézést kérek!! Hiányoznak a gyerekek a tapasztalatok, és elsősorban Ti. Gyertek!!!!

Kép
Kép
vszandra

witch,szandra köszi! szandra hát szoktak kapni a suliba elég jó könyvet minden évben. Albi ajándékot is foci,stb..,mert ő a sportban is kiválló.mennek most országos diákolimpiára is. itthon meg persze pénzt kapnak,annak jobban örülnek,mert azt vesznek amit akarnak.na most mennem kell,sziasztok...

mó73

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket! :D Majd mindjárt jövök beszámolóval is! :wink:

MÓ, A párom Dunaharasztin lakik régóta, aztán amikor megismerkedtünk, akkor mi is Pesten laktunk nálam a X. kerületben egy pár évig, és tavaly május óta vagyunk Harasztin kertes házban, pont mielőtt a csajok megszülettek. A HÉV felső megállóhoz lakunk nagyon közel, tulajdonképpen nem vagytok túl messze tőlünk. :wink: Igen, Zsanna az egyik csajszi, csak Zsaninak becézzük! :wink:
Gratula, nagyon szép bizonyatvány! :D

ELAN, A védőnőm már hónapokkal ezelőtt mondta, hogy Blanka nagy csibész lesz, ő lesz az aki többet fog rosszalkodni, meg elevenkedni. :lol: Hát bejött, amit mondott. :D
Azért is kérdeztem a kanapét, mert nálunk is kb. mellig ér nekik, de nem tudnak felmászni, mert túl magas még.
De gondolom hamarosan annak is eljön az ideje! :lol:
A Halicarral én is 2-3 –szor kentem egy nap, de semmi javulás nem volt. Mi is azt használtuk, amit Gomba írt. Nálunk a hasán elég nagy felületen volt, a combján, a hajlatoknál, a felkarján is, az arcán is, szóval elég sok helyen. Egy hétig kezeltem vele napi 2-szer, és azóta tulajdonképpen elmúlt, ritkán a lábán látok még picit a fürdés után, de reggelre el is tűnik. :wink:
Nem is kell még önállóan állnia, ilyen korban elég ha kapaszkodva feláll, szóval nincs lemaradva semmiről. :wink: Majd meglátod, egyik napról a másikra aztán elindul. :wink:
Hihetetlen nagyfiú lett Gabi is, olyan kis mosolygós, és szép arca van, jók a képek! A torta tényleg bizar egy kicsit :lol:, de bizti finom volt. Nálunk már egy gomb hiányzik a laptopról! :shock: :oops: :lol:

GABI, Igen, most általában kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy Zsanna anyja lánya, Blanka meg az apjáé. :wink: Küldök pü-t!

SZANDRA, Hááát, bírom azért, persze néha nem könnyű, és vannak pillanatok, amikor kiakadok, főleg ha mind a kettő egyszerre nyűgösködik, és ordít, na olyankor nagyon nehéz. :oops: De tulajdonképpen nem panaszkodom, mert alapvetően jó babák, az meg hogy éjszaka szépen alszanak, nagy könnyebbség, és legalább tudok pihenni.
A legtöbb ruhánk Next, én nagyon szeretem, mert szépen díszítettek, és nagyon jó minőségűek, habár az is igaz, hogy nem is túl olcsóak. Teszveszen is szoktam vásárolni, meg van egy csajszi, tőle szoktam még Angliából rendelni. :oops: :wink:

WITCH, Nem semmi méretekkel rendelkezik a „kis” csajod. :lol: Már 70cm? Nem semmi, Blankám kb. 72 cm és szerintem talán ha 9 kg (majd kedden kiderül, akkor megyünk az egy éves vizsgálatra), majdnem a te lánykád is akkora már. Emlékszem, hogy régebben írtad, már 74-es ruhákat hord Jamina. Blanka ugyan pólókból már a 80-ast hordja, de nacikból még bőven jók rá a 74-esek, és lehet még őszre is jók lesznek.
Nekem különösen az alvós kép tetszik, annyira édes. :D Nekünk is van ilyen katicánk! A csajok nagyon szeretik!

NIKA, Nagyon cuki a fiad, várjuk a pofis képet is! Mi is Libero popósok vagyunk! :lol:

GOMBA, Én is féltem először a krémtől, mert mégiscsak szteroidos, de én is úgy voltam vele mint te, hogy muszáj, mert később meg csak rosszabb lesz ha nem kezeljük. Képzeld! Mi is kipróbáltuk a Babe tusfürdőt, és nekünk nem vált be, mert még jobban bepirosodott az ekcéma. Igaz, akkor próbáltuk, amikor még nem kezeltük krémmel.
Hogy vagy/tok? Van újabb uh képed?

KRISZTA, Ez a tanulókutyus szerintem baba függő, mint általában szerintem minden. Az enyémeket pl. nem érdekli, néha nézegetik, meg hallgatják, de amúgy nem nagy favorit. Talán majd ha nagyobbak lesznek, és kezdik érteni mit mond. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, akkor egy kis beszámoló a szülinapi buliról :D

Mi sem voltunk túl sokan, apukám, anyukám, anyós, meg a leendő keresztanyuka és a párja. Mi rendeltük a tortát, az egyik csoki, a másik záher, és marcipánnal volt díszítve, volt gyertya, meg tüzijáték rajta. :wink: Én eleve úgy gondolkodtam, hogy a csajok max. egy-két falatot ha esznek belőle, akkor meg szinte teljesen mindegy, hogy milyen, úgyis mi esszük meg. :oops: Hát be is jött. A tüzijátéktől az első pillanatban megijedt Blanka, de aztán tetszett nekik, és megbűvölve nézték. A nagy torta mócsingolás elmaradt, persze hozzáértek, nézegették, de igazán nem akarták megenni, ami nem is baj, ráérnek még az édességekkel. :wink: Nem tudták elképzelni mi lehet ez. Egy-két falatot elfogadtak tőlem a piskóta részéből, de ennyi. Pedig tényleg nagyon finomak voltak! :lol:
A tortaevés után megkapták az ajándékokat. Mi végül egy ugráló zebrát vettünk nekik, meg egy műanyag zsiráfot, amin szintén lehet ugrálni, meg dögönyözni, úgy tűnik mind két dolog bejött. :wink: Plusz kaptak két kis képeskönyvet. Anyuéktól triciklit kaptak, amin van tolókar, meg lábtartó, így ezen a nyáron tolni tudjuk őket benne, jövő nyáron meg már ők tudják hajtani. Anyós pénzt adott. (Most róla inkább nem írnék, de sajna elég szörnyű.) A leendő keresztanyuka is kitett magáért: sütött a csajoknak csokitortát, az is nagyon szép volt és finom! :D Kaptak a csajszik fülbevalót, most már csak azt kéne eldöntenünk mikor szánjuk rá magunkat a nagy tettre! :oops: Na és néhány kép, bocs ha sok leszek:

Kép Blanka egy éve Kép Zsanna egy éve
Kép tüzijáték :D Kép Zsani és a torta Kép Blanka és a torta Kép ajándékbontás :D Kép Blanka kíváncsi Kép az ugráló zebrán

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe,de jó akkor tényleg nem vagyunk messze! tüzi játék nálunk is mindegyik gyerek tortáján van minden évben és imádják.Alex febr-ba volt 3éves,itt egy kép,habár lehet,hogy raktam már róla akkor: Kép

mó73

rebe,nagyon jók a képek!!!!!!!!aranyosak és szépek a lányok!!!!!!!!!!!!!

mó73

Rebe!

Nagyon jók a képek! :)
Édesek a csajok. :)
Ötletesek a torták......

Kép
nika28

Benszi, ha erre járnál...

Nagyon boldog szülinapot Neked!!!

Kép
elan

Sziasztok!

Rebe,
Nagyon aranyosak a csajok és nagyon jók a képek. Nekem a szemállás alapján még az előző képekből Blanka sokkal rafináltabbnak tűnt :)
Nagyon sokat nőttek és a torták is nagyon szépek voltak!

Mó,
Gratulálok a nagyon jó bizonyítványokhoz! Nagyon szép eredmény, reméljük, hogy a jövőben is hasonló bizonyítványokat hoznak majd! :)

Witch,
Jamina élőben is nagyon aranyos! teljesen lenyűgözött :)
Uche délután majdnem négy órát aludt egy huzamba, az úszás meghozta a hatást :)

Rólunk:
tegnap voltunk babaúszáson Witch-csel apukájával és Jaminával. Nagyon jó volt, Uche nagyon élvezte :) azt hiszem, hogy azokért a mosolyokért tényleg érdemes elvinni :)
ma reggel képzeljétek, hogy visszafordult hasról,de még csak kétszer :)
teszek fel az úsziról egy -két képet :)

Kép

Kép

Kép

Kép
tubikriszta

uche,nagyon édes!!!!!

mó73

Szandra, aranyos vagy, hogy megírtad a kutyus jellemzőit :) Helyesek ezek a Fisher Price játékok.

Mó, én is gratulálok a bizonyítványhoz, klasszak a gyerekeid. Sokat tanulnak otthon, nagyon leterhelik őket a suliban? A párod mivel foglalkozik? Nem semmi, hány nyelven beszél, le a kalappal. Hol ismerkedtetek meg?

Tubikriszta, meglestelek az iwiwen, meg a blogodat is, nagyon szép pár vagytok a férjeddel! Anyósod is nagyon tetszett nekem, kedvesnek tűnik, tényleg az? Annyira tetszenek nekem ezek a törzsi ruhák, nagyon szépek. Vágyom elmenni egyszer Afrikába, ez eddig még kimaradt. Bár tartok tőle, hogy a turistáknak egész más arcát mutatja, mint amilyen valójában.

Rebe, nem aggódom Gabi mozgása miatt, én nem bánom, ha sokat mászik :) Ráér. Kapaszkodva így is bejárja a lakást, a múltkor felmászott a kis kukára, hogy elérje a komód tetején levő dolgokat, azt hittem szívinfarktust kapok :D
Tényleg nagyon szépen öltözteted a csajszikat! Mi a Kenguruban vásárolunk és nagyon-nagyon sok dolgot turiban veszek, a legjobb cuccai onnan vannak Gabinak. Vadiújakat sikerül kifogni gyakran fillérekért. Olyasmit veszek persze, ami teljesen új vagy annak tűnik, elhordottat nem. Nálunk sajnos 1 nap fogy egy hosszúujjú body, otthoni nadrág, játszóteres nadrág, játszóteres felső, zokni, mindent összeken a drága :)

A tortát csudaszépek, de a lányok az igazi látnivaló! Ilyen gumicsacsit vagy zsiráfot mi is próbáltunk az egyik játszóházban, de Gabi nem akart ráülni, csak pofozgatta :)

Nálunk a helyzet változatlan, leszámítva, hogy Gabi elkezdte apázni az apját, én meg sárgulok, mert hiába tutujgatom egész nap, az apjába szerelmes, és azt, hogy "anya" nem hajlandó kiejteni a száján :D Mondom neki, hogy éjjel is hívja az apját, ha felébred, de egyelőre nem hallgat rám :)

Kép Kép

Kép
elan

szia elan,mi egy uszodában ismerkedtünk meg ,még 1990 júliusban. akkor még 57kiló voltam. Hát a suli megterhelő szerintem a gyerekeknek,sok a követelmény ,de ez van,muszály tanulni,ha valamit elakar élni az életben.a középső fiam aki 6-os,az ikrek közül a fiú aki 4-es és a 10-es lányom olyan jó eszűek,hogy szinte alig kell tanulniuk,de a legnagyobb fiam /11-es/és az ikerlányom ők 2-en igen is küzdenek ,keményen tanulnak és még se mindig jó az erdményük.Alexem még csak 3éves,de már most látni lehet,hogy nagyon okos.mostanában szokássá vált nem tudom miért,hogy 1évvel tovább hagyják a gyerekeket oviban,hát Alex az biztos 6évesen megy suliba.már most lehet látni.most kicsit lazítok,mert elment a 2 fiam és a férjem a diákolimpiára,a középső fiamék jutottak be,csütörtök este jönnek.holnap Alex-al kiruccanunk az állatkertbe,ha jó idő lesz.na mennem kell.

mó73

Gratulálok a gyerekek bizijéhez!A kilók miatt pedig ne keseregj!nem sokan dicsekedhetnek ilyen szép és okos gyerekekkel! :wink:

Witch
nagyon szép Jamina!Ami a kilókat illeti pedig majd szép lassan lemennek ahogy a sok hormon kiürül a szervezetedből!Boti is harapdálta államat , így dörzsölte az inyét :D miután kinőttek az elsők leszoktattam,mert elég élesek és hát mikor ráharapott nagyon fájt.

Rebe
Milyen sokat változtak a csajok is :D Én is sokat gondolkodtam ezen a zebrán,de úgy döntöttem nem vesszük meg.Nem egy olcsó és ha Boti sutba vágná megütne a guta.Ez a zsiráf mit tud? 27.-e szombat?

Nika
Boti is ezt csinálta pelenkázás közben,de elkezdtem neki énekelni és inkább rám figyel.Kedvence a virágéknál ég a világ .....
Mi is lebro pártiak vagyunk,nekem egyedül ebből nem folyik kia cucc.

Szandra
A teknős kalapjába kell önteni a vizet,ennek hatására a jobb oldali virág pörögni kezd.A teknős szeme is és a hasán a szivecske is forog.Alul a két béka pedig libikókázik és a fejükkel felnyomják a leveleket.A baloldali virágba szappant kell önteni és ha a gombát nyomkodod buborékok jönnek belőle.Boti annyira szereti,hogy napközben is beakar menni a kádba játszani :D
A kutyust pedig nyomkodja és riszálja rá a kispopsiját,majd megzabálom :D

Boti kezén apró kiütések jelentek meg,a háziorvosunk nem tudta megmondani mi ez,mert sem allergiára,sem ekcémára nem hasonlít.Most mi is az Elocomot kenjük már 4 napja,de semmi változást nem tapasztalok.A bőrgyógyászatra pedig csak július elejére tudtak volna időpontot adni!Így mehetünk magánba :( megnézték a kukiját is és mehetünk az urológiára is :(
Fiús anyukák húzkodjátok azt a bizonyost bárki bármit mond!!!!Én most mehetek sírni a fiammal :(
Ma kimegyünk Anyosómékhoz,ott leszünk a héten. Igy kicsit nehézkesen tudok majd jönni,de igyekszem megoldani :D

396 ( ezt Boti írta nektek :lol: :lol: :lol: )
gabicsibe

Sziasztok!

Elan,
Kis kukkoló :) amúgy nyugodtan be is jelölhetsz, legalább én is meg tudlak kukkolni :)
Nagyon aranyos Gabi és azon a nyújtózkodós fotón, elég csibésznek látszik. :D
ne izgulj, biztos hamarosan ki fogja mondani, hogy anya :) gondolom az apukájának dagadt a melle, ugye? :)

Gabicsibe,
Botond már számítógépezik :) gondolom nagyon tetszik neki!
Mi van a kiütésekkel? javultak vagy rosszabbodtak?

Mó,
Ha ilyen idő lesz akkor biztos, hogy ki tudtok menni az állatkertbe. Majd csinálj képeket! :)

Többiek hol vagytok? :)

Nekem lenne egy kérdésem a keresztelővel kapcsolatban, hogyan kell intézni és milyen papírok kellenek hozzá?

Kép
tubikriszta

ja igen a kukiról,
nem egy jó dolog és tényleg húzogassátok bárki bármit mond, szerencsére mi megcsináltuk.
Szorítok Botinak, hogy ne legyen gond.

Gabicsibe,
ma voltatok vagy még csak mentek? Boti hogyan viselte?

Kép
tubikriszta

Gabi!

Szegény Boti!:(
Én az első pillanattól kezdev húzkodom Neki minden fürdésnél.
Megkérdeztem a védőnő, és a doktornőt is, Ők azt mondták, hogy elvileg nem kell 1 éves korig hozzányúlni. De amennyire tudom fürdésnél nyugodtan csinálhatom, csak ne erőltessem túl.
Hála az égnek nagyon szépen alakul. :)

A pelenkázásnál sajnos nem válik be az éneklés. Atinak az "Az én elmentem a vásárba..." a kedvence. Ha sír ezt szoktam énekelni Neki, és mire a tyúkot vettemhez érek már nevet. :)
Köröm vágásnál is ezt vetem be és akkor nem húzkodja el a kezét, csak az ollót figyeli. :)

Kriszta!

A keresztelőhöz elég bemenni a plébániára ahová tartoztok, és ott elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Ki kell tölteni egy adatlapot a szülők, és keresztszülők nevével, és vallásával. Nekünk mást nem kértek. Az is előfordul, hogy kérik a keresztszülők keresztlevelét. Nah, több keresztet már nem is tudtam volna írni......:D
Édes Uche úszás közben :)

Kép
nika28

Kriszta
Még nem voltunk és lehet hogy megússzuk.tegnap Boti a fürdésnél nagyon fogdosta a kukuját és apja pörölt is vele emiatt.Viszont mikor törölköztünk ugye aszokásos húzkodás jött és a felgyülemlett pangó váladék nagyrésze eltávozott.ma folyt. köv.,de azért elvisszük inkább lássa szakember és mondjon ő véleményt.Pöttyök a krém hatására sem javult viszont ott ahol nem kentem(pl.az arcán)ott elmúlt.Így tegnap már nem kentem be csak hintőporoztam és úgy tűnik valamivel talán jobb lett.

Nika
Nem fogod elhinni,de nálunk sem jöt be ez a dal!A cirmos cica volt a favorit,majd mikor ráunt akkor jött a virágéknál... :D
gabicsibe

Sziasztok!

Mikor lesz tali? :) Mit szólnátok ha kitűznénk egy napot és a Kopaszi gáton lenne?

Boldog szülinapot Elanéknak és Rebééknek. :) Ha más nem a képeket azért átszoktam futni, annyira édesek a babák. :) Niki olyankor nagyokat nevetve nézegeti velem. :)

Mi egy kiscit be vagyunk havazva, ide mádom ahogy dumál ezerrel, és énekel. :)
Csiri-birire jött velem egy fejlesztő pedagógus és Én is megnézettem vele Nikit. Biztos ami biztos. Csak annyit mondott inpulzív személyiség, erős egyéniség, nagyon kordában kell tartani, és szigorú szabályok. Ezt eddig is tudtam. :)
Azt kérte ha ovis lesz nézzük meg még egyszer mert ilyenkor ugrik ki a hiperaktívitás.
Ja és ooovvisss lesz!! Felvették. El sem hiszem, hát még csak most született!!!!

Ha nem jön össze a kistesó, jövő juniban megyünk vissza. Van még 3 fagyi babánk. :)
Azt hallottam az állam csak 1 gyerekig támogatja a kezeléseket. Tényleg igy van?

Boscánat, hogy csak így magunkról írtam, de azért bejelentkeztem, hogy élünk-virulunk. :)

Hajacskája javulgat, dehát még sok idő kell.

Kép Kép

chesti

Mó, majd mesélj az állatkertezésről! Uszodában ismerkedni... hááát, szerencsétek volt, nekem ez sosem ment volna, tele vagyok komplexusokkal :(

Gabicsibe, Gabi is táncikál ha zenét hall. De nem riszál, hanem berogyasztja a térdét és rugózik.

Kriszta, hát igen, büszke a fiára :) Érdekes különben, ő nem egy olyan ember, aki érzelemkitörésekre hajlamos, inkább olyan angolosan visszafogott; és amíg Gabi kicsike volt, bár nagyon sokat segített, foglalkozott vele, de nem babusgatta kifejezetten. Mostanra alakult igazi apukává, ölelgeti meg puszit ad neki, meg egy csomót dumálnak, játszik vele rengeteget, stb., és hát Gabi díjazza is :)

Nika, én is énekelek Gabinak pelusozásnál, de nagyon nehéz maradásra bírni így is. Ami beválik az az, ha valamelyik rég nem látott játékát a kezébe adom, vagy mutatom egy másik peluson az állatkát vagy a törlőkendőn a babát. Ja, meg mostanában bíztatom, hogy mutassa meg az orrát, fülét, stb., ezzel elvan. A körömvágást "ez elment vadászni, ez meglőtte, stb" mondókával csináljuk, szereti :)

Kukihuzigálás: nekünk a védőnő azt mondta nem kell, a dokinéni meg azt, hogy de :) Hit kérdésre, mint minden más is.
Mi huzigáltuk pár hós korától, szépen alakult, aztán egyszercsak megint egyáltalán nem lehetett visszahúzni. A dokinéni megnézte, és bizony, akármilyen óvatosan csináltuk, a ficánkolás közepette csak sikerült picit megsértenünk. Így azt mondta, ne huzogassuk egy darabig, majd az 1 éves kori kontrollon megnézi és eldönti, mi legyen. Tegnap kicsit visszahúztam, nem teljesen lehet lehúzni, de azért valamennyire igen. Remélem, megússzuk az urológiát. Majd meséld el Gabi, hogy mi volt, mikor mentek?

Kép
elan

Szuper volt ma ,9-re nyitásra mentünk az állatkertbe és most értünk haza,Alex nagyon élvezte,de nem csináltam sok képet róla,az állatokról külön inkább ,mert sose akart figyelni,nagyon tetszettek neki az állatok,mindent megnéztünk.De a kedvence a krokodíl és az oroszlánok voltak. egy-két kép: Kép Kép Kép Kép

mó73

elan,igen szerencsénk volt,mert tök véletlen volt az egész.én a barátnőmmel voltam,hát hosszú lenne elmesélni,majd egyszer talán.

mó73

Chesti!

Jó, hogy jelentkeztél! :)
Nem baj, hogy csak magatokról írtál......nagyon szép Niki!
Hihetetlen, hogy már ovis lesz! :)
Örülök, hogy a hajacskája javulgat. :)

Mó!

Én is alig várom, hogy akkora legyen Ati, hogy mehessünk az állatkertbe. :)
Én nagyon szeretem az állatokat, remélem Ő is fogja. :)
Jók a képek!

Hasta La Vista........Baby. :) (remélem jól írtam)
Kép
Kép

Kép
nika28

Süni hírek!
Ma 06.17.-én 15.05-kor megszületett Zétény Mór 3700 grammal és 56 cm-vel!

Sok-sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejcit kívánunk!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?