Sziasztok!
Itt vagyok, jól vagyunk!
Most próbálok pótolni, úgyhogy azt hiszem egy kicsit sok is lesz egyszerre belőlem, előre is bocsánat!
Bogár!
Hétfőn egész nap jönni akartam Eszternek boldog névnapot kívánni
, de csak most értem ide.
A doki nem ad ilyet feleslegesen, mindig mérlegelik, hogy mi jelent a magzatra nagyobb kockázatot ha használja a kismama a gyógyszert vagy ha megmarad a betegség/tünet. Én egy antibiotikumot kaptam (1 este 1 italpor formájában) mert enyhe hugyúti fertőzésem volt, amit a labor kimutatott, de én nem vettem észre.
Zsuzsó!
Ez tényleg érdekes egybeesés, a te Dana lányod mennyi idős?
Dodó!
Nagyon sajnálom
, át tudom érezni, párszor magam is átmentem ezen.
Tudom gyenge vígasz de drukkolok és a következő biztos, hogy sikerülni fog!!!
Szöszi!
Én is ismerem a vörös hajú illetőt, mikor lesz már a nagy bejelentés?!
Te pedig pihenj, minden rendben lesz, de pihenni, pihenni, pihenni! Szigorúan!
Marcsi!
Neked ugyanezt tudom írni! Meg ne tudjam, hogy megint 4 kg-t cipelsz haza! Ez mostmár kispapa dolga, ha megy haza a munkából este, vásároljon be!
Én a vége felé nem csináltam semmit, először nehezemre esett, hogy nem vagyok én beteg, de mindenki rám parancsolt. Anyukám meg is mondta: "Kislányom, csak pihenj, ennyi a dolgod, mi megcsinálunk mindent, soha többé nem lesz ilyen, most használd ki a lehetőséget." És ha belegondoltok, igaza van. Ezt minden várandósnak üzenem!
Ja, és én sem simiztem a pocim, de nekem érdekes módon nem is esett jól! Csak mindig rátettem a kezem. Volt, hogy kifejezetten odasimult hozzá a pocaklakó!
Humi!
Nagyon aranyos Kristóf!
A mi éjszakáink elég jók, az elején be is mentem megnézni, hogy lélegzik-e még a lánykánk, mert 5-6 órát is képes egyhuztomban aludni. Viszont a nappalok! Ugyanis hasfájós.
De erről később bővebben beszámolok...
Én nem pelenkázok éjszaka, de nem is nagyon produkál akkor. Félhomályban, csöndben, gyorsan csinálod, gondolom... nem tudom mit tennék, szerintem nem merném benne hagyni a kakiban.
Cat!
Szóval mosolyogtál rajtam!
Később pedig még olyanabb lesz a dolog! Marcsinak is írom: én meg pár napja levégtam a lábujjaimról a körmöt (utoljára a szülés előtt vágtam, hogy ne kelljen ezzel foglalkozni a kórházban) és valami mennyei volt!!! Fel tudtam húzni a lábam és gond nélkül előrehajoltam!!! Az élet apró örömei.
Cat!
Eressz el minden ilyen negatív butaságot a füled mellett! Se védőnőre, se anyósra, se jóakaróra ne hallgass! A dokidnak igaza van! Hallgass inkább a megérzéseidre, ha azok szerint minden rendben, akkor ne foglalkozz az ilyen dolgokkal.
Az én Danám szívhangját néha csak akkor tudták meghallgatni, ha felfeküdtem a vizsgálóasztalra, mert feszes volt a hasfalam, fekve meg jobban ellazul.
Virágnak
nagyon drukkolok! Rengeteget gondolok rá!
Orsi!
Szerintem nem kell, hogy egyenletes legyen a súlygyarapodás és a pocakméret növése. Ne aggódj!
Marcsi!
Nekem 2 héttel szülés előtt 3300 g-ra saccolták Danát, és 3050-el született. Ezek a súlybecslések gyakran pontatlanok.
Folyt köv.
Leone