Barbi!
Mennyi mindent csináltok!
Hihetetlen Szilárd, és még így is unatkozik
Megnyugtattál. Azt hittem kirakják 2,5 hónapra a gyereket nyáron
Ritan!
Bukáshoz nem értek, a Ricsi többet bukott mint a Peti de nem volt vészesen sok. A Peti meg nem egy bukós fajta, inkább lehány nemes egyszerűséggel
De úgy tudom, ha szépen hízik nem szokott gond lenni és a hozzátáplálással el szokott ez múlni. A sokat bukós babákat a gasztróra szokták vinni. Ha úgy érzed hogy sokat bukik és keveset hízik akkor kérj beutalót és nézesd meg.
Ismerős a dolog, a Ricsivel jártam így. Estére alig volt tejem, éjjel fejt tejjel egészítettük ki meg tápival cumisüvegből. Ő is ezt csinálta, nem akart cicizni. Két hét kínlódás után beszüntettem a cumisüveget és csak szoptattam. Rengeteget küzdöttünk de 18 hónapos koráig szoptattam
A Petivel elő sem vettem a cumisüveget, 4 hósan elkezdtünk pohárból inni. Most hogy kórházba kellett mennem, elővettük a c.üveget de nem tudott vele mit kezdeni, így pohárból megy a tápi
A legjobb tejnövelő a pihenéz, aludj nappal is
Egyél igyál rendesen. Most muszáj diétáznom és 3 óránként eszek, annyi tejem van mint egy istállónyi tehénnek összesen
A Ricsivel is a sok-sok szopi, rendes evé-ivás hozta meg a sikert.
Amúgy meg szerintem tök mindegy hogy szopik e vagy tápit eszik a gyerek. Ezen semmi sem múlik, a tápi drága meg pepecselős, ennyi. Tegyél meg mindent amit úgy érzel hogy meg kell tenned a szopi érdekében és ha ennek ellenére sem fog menni a dolog, hát ez van. Te megtettél mindent és nyugodt szívvel adhatod a tápit.
Még egy tejfakasztó: alkoholmentes sör! Amikor kevés volt a tejem estére most a Petivel, délután benyomtam egy doboz sört és segített. És még a győri édes kókuszos keksz (az új receptes), megettem egy csomót belőle és másnapra úsztunk a tejben
Vannak még teák, ,homeos bogyók is erre a célra...
A szülőkkel laktok egy házban? Nem jó velük, hogy tervezitek a visszatérést?
Mi is szülőkkel lakunk