Új privát üzeneted érkezett!

Kinga!!! Zabkorpát tettem bele!!! :lol: Tiszta vigyori lettem mikor olvastam, hogy mit írtál, merthogy majdnem azt tettem bele amit írtál... :lol: :lol:
A gyermekkártyán miket lehet venni??? még nem néztem oda..most éppen lusta vagyok...
Amúgy meg Kinga!!! ugye, hogy nem volt értelme depizni, meg parázni??? miközben meg semmi baj sincs!!!!!!!!!! :P Gratu a jó hírhez!!!!!!!!!
Zuzmo! gyere jó gyakran és mesélj kicsit a Ti projektetekről.... :)

Kép
Kép
ronci

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Nitácska! Szép a Pocakod!

Nálunk a babaprojekt nagyon halasztásra került. Én jelenleg nem dolgozom hivatalosan. A párom ma szakvizsgázik. Neki már meg van a munkahelye. Remélem össze szedjük magunkat hamarosan és akkor még a 2010-es évbe benne lehetünk! Ha meg nem akkor majd a következő évben.:D
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Susy, várunk vissza, és sok erőt a felépüléshez, aztán hajrá babaprojekt :D

Zuzmo, mi milyen közel lakunk egymáshoz, most láttam csak :)

Kinga, az nagyon jó, hogy jó eredményeket kaptál! :) Akkor mostmár neked is lehet drukkolni;)

Ronci, én is imádok sütni meg főzni is, enni kevésbé :) November óta kicsit megreformáltam a életemet, azóta futok, vagy tornázok, sok zöldség gyümölcs, kenyér az nincs, meg péksüti félék... Ez nekem bevált, így most tök jó, és azóta beteg sem voltam egyszer sem! Amikor mindenki kidőlt nekem akkor sem volt bajom, úgyhogy már ezért megérte :)

Sziszkó, Ildi, jó lesz így a tábla ha lesz kedvetek csinálni :) Ügyesek vagytok!

Gani, de jó nektek, hogy medencézhettek! :) Nálunk fel van állítva, de olyan hideg...

Nita, szép a pocid :)

Tegnap nálunk olyan jégeső volt :shock: Cseresznye nagyságú jég esett.... pont akkor mentem volna haza, de úgy kopogott a kocsin, hogy gyorsan félreálltam egy fához, hátha egyben maradok :) Aztán otthon párom letolt, hogy miért a fa alá álltam, mi van ha rámdől a fa :roll: Hát mindenki alatta állt, csak nem dől ránk :)

Kép
encsike87

encsike87:

merre felé laksz?
tegnap itt is szakadt az eső némi nemű jéggel keverve gyorsan le húztuk a redőnyöket mert félő volt hogy betöri az ablakot.
zuzmo4
Érd

Nita, csini pocak, kicsit irigykedem is :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmo, Tárnokon lakunk... Ti Érd melyik részén?

Kép
encsike87

Mi a tusculánumi részen lakunk. A páromék telke pedig a fundokliában van az már majdnem tárnok.mi most ott vagyunk sokat.
sajnos ott nincsen net.
zuzmo4
Érd

Akkor tényleg nem vagyunk messze :)
Én sokat mászkálok Érden is egyébként, hazafelé meg arra szoktam menni, mert nincs matricám és nem mindig vagyok olyan bátor, hogy Tárnokig menjek a pályán :lol:

Kép
encsike87

Sziasztok!

Encsike87 te is Tárnoki vagy? Mióta élsz ott? Régen sokat jártam arra unokanővéremék is tárnokiak, bár épp most tervezik a költözést Érdre.

Beneildi, tök jó lett a táblázat!
jessica28

hát a tábli Sziszkó érdeme, én csak felraktam :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Jessica, 4 éve lakom Tárnokon, én szeretem nagyon...igaz, hogy kocsi kell hozzá, de azért tök jó szerintem

Kép
encsike87

És szeretsz ott lakni? Nekem annyira nem igazán jött be a környék, de hát mindenkinek más az izlése :)

Kicsit visszaolvasgattam , mert ugye újjnak lenni nem könnyü :D és láttam, hogy épp nyaralás elött állsz a pároddal, hova mentek ha nem titok? :)

Kicsit irigyellek ám , mert láttom a vonalzon, hogy most volt az évfordulotok meg minden. Mázlista vagy!!!

Mi meg sajna épp most fújtuk le a nyaralást ill. szakítófélben vagyunk. :(
jessica28

Jaaj, az nem jó! Nem tudjátok megoldani sehogy?
Szeretek itt lakni igen, mi a Liget részen lakunk... csendes, normális környék.
Görögországba megyünk, hétfőn indulunk :)
Ti hova mentetek volna?

Kép
encsike87

Hát nagyon ugynézki, hogy végleg szakítunk, de ez egy hosszú történet. Sajnos kiderült, hogy megcsalt ill. valahol jó hogy most derült ki és nem késöbb, ugyanis épp az esküvöt tervezgettük és a babavállalás is szóba jött. Ráadásul bevallotta, hogy évek óta tart a dolog de nem érez semmit a lány iránt (ő is kapcsolatban él) de hát akkoris....
Ha valaki egyszer megcsalt az valószinű hogy többször is megtenné/megteszi. :(

Ugyhogy sajnos így jártam, nem egyszerű de majd túl leszek rajta.
Mi csak július végén mentünk volna Madeira-ra, de igy hogy ez történt marad a Balcsi barátnökkel. :(

De jó nektek, hogy hétfőn indultok. Görögbe még nem voltam de biztos szép hely. Remélem jó időtök lesz és szép csokibarnák lesztek. :)
jessica28

köszönöm a pocak dicséretet!!!!!!!!!!!

na csajok én most kifosztottam a boltot.....hoztam magamnak egy pár jégkrémet:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jessica, sajnálom! De ha tényleg megcsalt, akkor jobb is hogy kiderült, mert ha már esküvő és baba után derül ki, és te nem tudsz ezen túllépni, akkor sokkal nehezebb!
De majd jön neked is a herceg fehér lovon ;)

Nitácska, milyen jégkrémeket vettél? Én is enni akarok!! :D

Kép
encsike87

Nita!
Hú!Hát ez már tényleg szép,komoly pocak! :lol: :wink: :lol: :wink:
Jégkrémet ide is dobhatsz,ha nem bírod megenni! :wink: :lol: :oops:

Kinga!
Örülök,hogy jók lettek az eredményeid! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És olyan jól esett amit tegnap írtál!Köszike! :lol: :lol: :oops: :oops:

Encsike!
Szóval már hétfőn indultok! 8) 8) 8) 8) 8) És mikor értek haza?
1 vagy 2 hétig lesztek ott?Kicsit írigykedem! :oops: :lol: :lol:
De most kárpótol a baba a nyaralás miatt! :lol: :wink: :wink:
Barinőmék is Érden laknak,a Tusnádi utcában.De még nem voltunk náluk.Én egyszer voltam régebben Érden,nem nagyon emlékszem rá. :roll:

Ildi!
Akkor a táblit így fogjuk ketten megoldani! :lol: :lol: :lol:

Lányok,akiknek van hiányosságuk a tábliban,az írja le.És én pótolom!
Például Jessica,evelyn33,Gmamyy,mango mammah,szparanghen!
Tőletek sok adat hiányzik!Az előző oldalon van a tábli,amit Ildi rakott fel,ott nézzetek szét! :lol: :wink:

Ma voltam védőnéninél!Pontosabban jött velem a párom is,hogy ő is hallgathassa a baba szívhangját!Eddig összesen 1 kg-ot híztam.A vérnyomásom is oké.És hallottuk a pindúr szívhangját is! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár a védőnéni kicsit megszenvedett vele,mert az én kukisom,mindíg elmászott. :oops: :lol: :lol:
Hát,majdnem elbőgtem magam,de párom is nagyon vigyorgott! :lol: :lol: :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Encsike vettem magnumot...meg 3 kissebb fagyit,,,nem tudom mi a márkája,de fini volt.......
Szisz már elpusztítottam..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita,
nagyon szép pocid van! Olyan formás!

Encsi
nyaralásért irígy! Talán mi is eljutunk aug-ban, mert jún. 29re kapott időpontot anyu, azon a héten meg is műtik (ha jók lesznek a vizsgálatok eredményei), és addigra felépül.

Szisz,
nagyon jó az 1 kg. Az szinte semmi, annyit a nem terhesek testsúlya is ingadozik.

Jessica
fel a fejjel! Ilyen ember nem érdemel meg!

Zuzmo,
de örülök, hogy megint jöttél! Rég nem voltál, most már írogass többször ;)

Én meg találtam munkát, mondjuk csak ilyen bedolgozás jellegű lesz, eleinte biztos, de legalább van. És a szomszédban :lol:
Vendég

Kitty!
Anyukáddal minden rendben lesz,nyugi! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
És milyen a meló?Mit kell csinálnod? :roll: :roll: :roll: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz
mi is nagyon reméljük ;)
Műanyagüzembe fóliahegesztés, szal megszakadnom nem kell :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ildi, ugye milyen jó volt beváltani a kis könyvet és venni valamit! Én konkrétan emlékszem egy sárga Mickey és Minnie egeres melegítőre. :) Akkoriban az nagyon cool volt 8) Mostanában folyton retrózunk a kolléganőmmel: azaz, melyikünk emlékszika gyerekfejes Túró Rudira, a lakk Daisy Duck-os retikülre, meg ilyesmi. Betegre röhögjük magunkat néha. Ja és térdharisnyám és nagy piros, fehér vagy rózsaszín masnijaim voltak az oviban.

Ronci, annyira igazad van. Én néha olyan hülye vagyok. Ma majdnem bedumáltam magamnak, hogy szívinfarktusom lesz, mert zsibbadt a karom egész nap (csak egy kis bibi volt: a jobb karom zsibbadt). Nem mindig vagyok hipochonder, csak néha, de akkor nagyon. Gondolom, hogy' szeretitek az ilyen pácienseket :roll:
Tökjó, hogy pont azt tetted bel. Akkor egy srófra járt az agyunk. :wink:

Encsike, iszonyú villámok, dörgés meg vihar volt itt is. Szakadt az eső is, de már elvonult. Állítólag Sopronban volt jég is. Azért a szemem miatt még élesben nem megy, de gyakorlunk :oops:

Sziszkó, én is örülök a jó eredményeknek. Ha minden oké, akkor a bab is jön majd, ha neki jó lesz.

Nitácska, pocid nagyon szép és a jégkrém nagyon is bocsánatos bűn, én mostanában minden este azt eszem. Az az uzsonna-vacsorám (persze, nem ez a mintaétrend, de ez van :oops: ).

Kitty, mit fogsz dolgozni?

Megyek és olvasok egy kicsit, megvettem az új Coelho-t. Nagyon szeretem. Meg a Fejes Éva új könyvét is :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Megint lemaradt:

Ronci, %-os kedvezményeket ad, minden megyében más és más helyen. 5-10-20% kedvezményt gyerekprogramokból, bábszínházból, babarucikból, bababoltokban, állatkertben, stb.

K.

Kép

Kép
kinga82

óóóó

kitty... :oops: :oops: :oops: :oops: köszi!!!!

kinga jól teszed...ebbe a melegbe más nem is esik olyan jól.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Jöttem dokimtól és nagyon fel vagyok dobódva: minden okés, megfelel a 3 napos eredménynek, fogigátló utánra. :D Úgyhogy, ha a szemem is engedi, akkor élesben. :D Felvetettem neki a PCOS-t, de kizártnak tartja. És egyet ajánlott: Apával összebújni. :oops:
Ma dinnyét ettünk. Idén először! Nagyon szeretem, Bendi is bevágott két hatalmas szeletet. :)

Nitácska, ne is. És örülök, hogy ide is írsz. :)

Jessica, örülök, ha segítettem.

Szilvike, azért kitöltöttem a PCOS tesztet, de az is nemet mondott. A 16 kérdésből mindösszesen 2 igen van. Egyébként valóban jó, hogy erre is odafigyelnek, de a babázás agyban IS eldőlhet. Valahol olvastam, hogy a meddőség nem csak betegség, hanem képesség is. :!: És ebben nagy igazság van. Az biztos, hogy az agyunk alakít és irányít szinte minden folyamatot a testünkben és ha valamit blokkolni akar, akár a tudatalattink miatt, akkor blokkolni is fogja. A másik, ami miatt én kicsit szkeptikus vagyok az orvosokkal szemben, az a pénz. Orvosok, gyógyszergyártók. Iszonyat pénz van a gyógyszergyártásban és a magánorvoslásban. :? És nem minden orvos tisztességes. Az sem véletlen, hogy ha felkeresel egy pszichiátert, azonnal kapsz egy jó kis antidepresszánst, biztos, ami biztos alapon. Pedig, ha a tünetet elnyomod, még nem kerültél közelebb a megoldáshoz sem. Szóval, csak ennyi, ami miatt én tartok bekerülni a gépezetbe. De azok nevében, akiknek ez segít, hogy babájuk legyen, hálás vagyok, hogy erről az endokrinológiai betegségről, mármint a PCOS-ról, is egyre többet tudunk. :)

Ronci, rakjál bele zabpehelylisztet, vagy zabpelyhet a morzsa helyett. Most személyi edzésre járok (mert magamtól lusta vagyok, csak ha rugdosnak, akkor csinálom tisztességesen a feladatokat :roll: ), és ő mondta, hogy azzal kell helyettesíteni a fehér lisztet, a morzsát, a sűrítőket.
Lúgosítást most abbahagytam, végigittam egy pár hetes kúrát, majd elkezdem megint. A reflux azóta viszont elvan: egyik gyógyszert sem szedem és odafigyelek a kajákra, emeltem a párnámon és így elvagyok. Nem tökéletes, de nem elviselhetetlen. :D

Ildi, köszönjük a táblit. Olyan jó, hogy itt van! :D

Susy, nagyon hamar gyere vissza, mert várunk! :D

Sziszkó, én örülök, hogy ide is írsz, hiányoznál. :D

Megyek, vettem a Bendinek kis perselyt (Intersparban két Nesquick csokibogyó össze van csomagolva és ahhot jár), fel kell matricázni és ünnepélyesen beledobni az első pénzecskéjét.
Egy csomószor adom neki a visszajárót, és eddig egy kis pénztárcában gyűjtötte. Amit meg kap ajándékba, meg amit én rakok neki havonta, az a kis bankszámláján gyűlik. Tökvicces, amikor én kicsi voltam, akkor bélyeget gyűjtöttünk az iskolában és év végén ki lehetett venni. Emlékeztek erre? :lol: :lol: :lol:

K.

Akkor minden ok:)
Drukkolok!!!

Nekem holnap vérvétel, 4.ciklus napon leszek.
Párom ma van sperma vizsg-on.
Vendég

Szilvike!
Nektek is mennek a drukkok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Light-os meló!Ne is erőltesd meg magad! :lol: :lol: :lol: :wink:

Itt is nagy vihar volt az előbb!Dörgött is meg villámlott is! :roll: :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

én komoyan nem értem ide mért nem jön a nagy vihar?????????
dörög 2-3-at esik egy pici,fúj a szél és ennyi....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helloka mindenkinek!

Nálunk ma megvolt a ballagás az oviban. Holnap ugyan még jönnek gyerekek, de hétfőn már nem 8)

Itt nálunk is esik az eső, minden éjjel. Nappal döglünk meg a párás levegőtől, éjjel meg megint újra esik :roll:

Párocskámnak ma van a szülinapja.34 éves lett a kedvesem :D Éppen most mentek el a vendégek.

Nita!
Nagyon csini a pocakod!!!!!

Kinga!
Nagyon örülök a jó híreknek, amit a dokid mondott :!: :!: :!:

Kitty!
Kezdetnek szuper! Közben meg keresed majd az igazi "szívvel-lélekkel" munkát magadnak :wink:

Ildi!
Olyan sejtelmes vagy ezekkel a kismamás megjegyzéseiddel. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kiről beszéltél! :lol:

Az újdonsült kismamik pedig szégyelljék magukat! De komolyan :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani nagyon sok boldog születésnapot kívánok a párodnak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani
párodnak boldog szülinapot!

Apumnak is ma van a szülinapja, csak neki már az 55. :lol: De ő azt mondta, csak a 10., mert 5+5 az 10 :lol:
Vendég

Igazad van Encsike,jó hogy esküvő elött derült ki . De hogy igy hogy már tudom ,nem tudnék ugy tenni mintha semmi se történt volna.
De szerintem senki se!!!
Ha tovább folytattnánk akkor ha épp nincs velem mindig azan agyalnék hogy hol van.
De ezt csak az tudja akinek voltmár hasonloban része.

Hát remélem tényleg jön a herceg fehér lovon.

Ti terveztek esküvőt?

Nita: grat. a pocihoz!!!
jessica28

Gani!
Párocskádnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!
Akkor most biztos nagyon elfáradtál mára! :roll: :roll: :shock:

Kitty!
[size=12]Apukádnak is nagyon boldog szülinapot!!!![/size]
És mindenki annyi,amennyinek érzi magát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha 10,akkor 10! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

kitty apukádnak boldog 10. születésnapot!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, Kitty!! boldog szülinapot az érintetteknek!!!

Nita!!! azta már mekkora pocid van!!!szépen fejlődtök!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

köszönjük!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susyt mikor engedik már haza, ki tudja?????

Kép
Kép
ronci

Tegnap este írta, hogy ma jöhet haza a kórházból, reméli, hogy délután tud jönni és mindent elmesél!!!

Gani, sejtelmes, á dehogy :wink: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és mi is boldog szülinapot kívánunk minden érintettnek!!!

Ma úgy keltem fel, hogy annyira akarok még egy rosszcsontot, hogy csak na... remélem nem kell sokáig várni rá :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Sziszkónak már napok óta ígérem, hogy jövök, de csak most értem ide, bocsánat :oops:

Rólunk röviden: remekül vagyunk :lol: Egy baba, január 4-re várható a doki szerint. Szerintem december, de majd meglátjuk :lol: Pocak gömbölyödik gőzerővel, pedig még csak a 11. héten járok. hogy mi lesz itt a végére??? Majd targoncát kell kölcsönkérnem hasat cipelni :wink:

Csak gyors átfutásra volt időm, ne haragudjatok, de láttam a fontos dolgot: SUSY, REMÉLEM MINDEN RENDBEN VAN VELED. PIHENJ, AMENNYIT CSAK TUDSZ, ÉS GYÓGYULJ MEG MINÉL HAMARABB!

Ildi, nekem is gyanús egy kicsit ez a babavárásod :wink:

A táblázathoz egy kis kiegészítés: Kima is és Mankabi is babás már :lol: Ki lesz a következő? Ildi? Valaki más? :wink: :lol: Megpróbálok már sűrűbben jönni, de annyira fáradékony vagyok, hogy döbbenet...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!Aranyosak vagytok :D

Ildi!
Kilyukad az oldalam :lol:

Brigi!
Örülök neki, hogy jól vagytok és, hogy bejelentkeztél :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!

Hékás!!! Majd küldj egy fotót az óriás pocidról!!!!
Amúgy én néha utánnad olvastam, hogy mi újság veled a januári topikban...Sajnálom, hogy nem érsz ránk is!! :( de majd keresünk és akkor majd mindig mesélsz kicsit, jó???

Susy!!! majd ha el tudsz válni egy picit Kristóftól /tudom nem könnyű/ majd gyere és mesélj,már nagyon várunk!!!

Szilvike!!! Mi volt a kiskatona vizsgálaton??? Vagy annak nem egyből van eredménye???

Encsi!! Ti meg már mindjárt utaztok!!! De jó nektek elmentek ebből a hülye időjárásból!

Kép
Kép
ronci

Ronci, megpróbálok jönni, de olyan kevés időm van netezésre. De azon leszek, hogy legalább egy köszönésre be tudjak kukkantani naponta :wink:

8 hetes giga-poci a'la Hékás (frissebb sajna nincs. Havonta készül a sorozat :wink: ) :lol: :lol: :lol:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás de jó hogy ide is írsz!!!!!!!!!
gyere is mert nagyon elmentél......a januáriakhoz meg elég /sokat /írsz......hiányzol innen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok!

Brigi
azért látszik már a pocak :wink: Gratu!

Ma megvolt az első munkanap. Hát kidöglöttem, 7-től fél négyig voltam, ez idő alatt 10 percet ültem le, mikor ebédeltem. De amúgy megszokható, meg a semmitől jobb. Aztán majd lesz vmi jobb is egyszer.
A munkatársak, főnök meg nagyon rendi, barátságos, lejön hozzánk beszélgetni.
Hétvégén is dolgozok, 6-14ig, vagy ameddig munka van (nem időponthoz van kötve, hanem amit meg kell csinálni, azt meg kell).
Vendég

Sziasztok!

Egyenlőre még csak ágyból…
Apa és Kristóf elmentek Gödöllőre a szüleimért.

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot, nagyon aranyosak vagytok, igazán meghatódtam, visszaolvasni nem tudom mikor fogok, de igyekszem majd.

Igazából kedden, amikor befeküdtem a kórházba, nem nagyon történt semmi, átolvastam a napot. A szobatársak nagyon jó fejek voltak, ez nagyon jó volt. A nővérek, orvosok jó fejek voltak, poénkodtak.

Szerdán reggel már 7 órakor jöttek bekötni az infúziót, és mondták, hogy bő fél óra múlva már visznek a műtőbe. Gyorsan telefonáltam apának, hogy ha még a műtét előtt akar látni, akkor rögtön jöjjön. Amikor betoltak elég hamar el is altattak, volt fölöttem egy üveg négyzet a mennyezetbe ami csíkokkal fel volt osztva, fölém tartottak egy maszkot, és azt láttam, hogy azok a csíkok marha gyorsan mennek. Többre nem emlékszem. A következő kép az, hogy tolnak ki, és rettentően remegtem, és fáztam. Nem igazán vettem tudomást semmiről, annyit kérdeztem apától, hogy vágtak e. Aznap délután és éjjel egész jól éreztem magam, még délután fel akartam állni, hogy a katétert kivegyék, elsőre nem sikerült, többször hánytam. Aztán este végül felálltam, megmosakodtam, de a katétert éjszakára már nem vették ki. Reggel viszont annyira gyenge voltam, hogy képtelen voltam felkelni, hánytam, és iszonyúan fájt a hasam. De nem a seb, hanem belül, ugyanis ez a laparoszkópia úgy működik, hogy felfújták a hasam szén- dioxiddal, hogy több hely legyen, és ezt nem tudják teljesen kiüríteni, ezért magától felszívódik, majd pukik formájában távozik, na ez nekem nem ment. Annyira görcsölt a hasam a széltől, hogy ordítani tudtam volna. Ráadásul ettől a gázos dologtól, izom láz is keletkezik a rekeszizomban, szóval így utólag nem vagyok benne biztos, hogy nem lett volna jobb, ha vágnak. A szobatársaimat vágták, és simán lepipáltak. És még egy kis plusz, fejjel lefelé állítottak, vagy legalább is megdöntöttek, hogy a beleim hátra felé legyenek szintén a hely miatt, és így teljes testsúllyal a vállamra támaszkodtam, majd leszakad a vállam. Szóval nem a seb fáj, hanem a vállam, mellkasam, rekeszizmom, és a hasam görcsöl.
Most már picit jobb, nehéz Kristófot távol tartani tőlem, fáj a nevetés, és 2 falatnál többet nem bírok enni. Azt mondta a doki, hogy igazából már nem volt petefészkem, mert „megette” a ciszta, így már csak egy petefészkem maradt. Az ultrahang 6 centisre mutatta, de valójában sokkal nagyobb volt. A doki úgy jellemezte, hogy bazi nagy volt, összetette a két kezét, és a tenyere közötti helyjel mutatta, hogy mekkora volt. Volt benne köröm, haj, és porcok, nagyon megszenvedtek vele, 3 órát voltam a műtőbe. Örülök, hogy túl vagyok rajta, szivesen kihagytam volna, és ez olyannyira megviselt, hogy egyenlőre szülni sincs kedvem!

Hát így történt lányok! Remélem hamar össze szedem magam, és újra csatlakozhatom hozzátok.
Kristófot délben megetettem, és rögtön észrevettem, hogy egy foggal több van neki.

Kép
Kép
susytunder

Susy pihizz sokat!!!!!!!!!!gyógyulgass!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!

Örülök neki, hogy ilyen gyorsan bejelentkeztél!
Most már "csak" az a dolgod, hogy megerősödj. Hidd el, ez is hipp-hopp el fog jönni :wink:
A cisztában volt haj, köröm és porc? :shock:

Brigi!
Tényleg giga pocid volt már 8 hetesen is :D

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok még azt akartam kérdezni, hogy a katéter óta iszonyúan csíp és ég minden pisilés. Nincs valami tippetek? Nagyon szenvedek tőle.

Gani
Igen, ezek voltak bene. Minden sejtből alakul ki, így ezek a dolgok is. Sok minden más is lehetett volna még benne...

Kép
Kép
susytunder

Jaj, Susy, ez elég rosszul hangzik. De túl vagy rajta, ez a lényeg. Nekem anno volt egy csúnya fertőzésem, amikor ugyanígy csípett minden. Akkor én egy lavór melegvízbe raktam egy csomó kamillateát, és abba ültem pisilni... Aztán megmosakodtam, de csak így tudtam pár napig, különben üvöltöttem a fájdalomtól. Egy próbát megér, hátha...

Nitácska, köszi. Nem ígérgetek már, mert azzal lesz tele az oldal :lol: De tényleg jövök gyakrabban.

Ugye, Gani??? És azóta 2 hét eltelt... Holnap céges családi nap lesz. Elmegyünk rá, kíváncsi vagyok, valaki megemlíti-e :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?