Új privát üzeneted érkezett!

Májuska, tényleg. Igazad van. :oops: Akkor most jó pihenést a petefészkeidnek. :lol:

skrisz72

Alle, ragadd meg a laptetőt! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.06.11 08:49-kor.

skrisz72

Sziasztok!

Olvasgatok minden nap, de lusta vok írni. :oops:

Rani, gratula! Szép HCG, tuti van babó. Ha nem is kettő, de egy erős az biztos!

Alle, Neked mennek a babaragik! :arrow: :arrow: :arrow:

Timi, most úgy irigyellek a pocaklakóid miatt! :oops: :) Tudom-tudom. Nekem már itt van a kisfiam, de olyan szívesen lennék még, vagy megint pocakos (éppen Ladynek is ezt írtam, mennyire irigylem).
Nem tudom, hogy fogom kibírni azt a 2 évet, míg bele nem fogunk a tesó projectbe. De hamarabb semmiképpen nem szeretnénk tesót (ha csak a természet bele nem szól :) ).
Felfogni pedig sztem soha nem lehet azt, hogy babánk van. MAjd, ha érzitek mocorogni, a babókákat, majd akkor talán "kézzel foghatóbb" lesz. Számomra még a mai napig felfoghatatlan, pedig itt van mellettem. Főleg úgy, hogy eddig "csak" keresztanyuka voltam (3x-os), most meg édesanya. Isteni érzés!

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Katerina Draga: hu de izgalmas hetek jonnek! Littike nemsoka vilagra jon. Majd ha kesz lesz a szoba, raknal fel kepet rola (asztalosoknak gyorsitot kuldok)? Olyan jo nezegetni az ilyen fotokat! Sokat gondolok Rad/Ratok! puszi

Till: ugyes vagy! Gratulalok a sikeres vizsgahoz!

Kalkata: remelem jo hireket kapsz ket het mulva, aztan akcioooooooooo! :)

Majuska: jo szurizast!

Alle: tudod, hogy nagyon nagyon de nagyon nagyon drukkolok, es kuldom ma is a babaragikat! Az nem annyira jó, hogy csak 10%-a a majanak mukodik, viszont mivel jo a labor (gondolom majfunkciot is neztek), az azt jelenti, hogy az a 10% legalabb „jol dolgozik”, nem? Es vegerdmenyben ez a lenyeg. Vigyázol az Édesapádra, és a szeretet és torodes csodakra kepes! Olellek!

Bols: drukk a kezdeshez!

Timi: meg most izgultunk az uhuk miatt, aztan mar a 12 hetben vagy :) szupi

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Na picit fel tudtam lógni.
Eddig úgy néz ki jól fogadták és benne vannak bizonyos dolgokba.
Most kellene még egy jó Tb szakértő akivel át tudnék beszélni mindent. :roll:

Alle nagyon mennek a drukkok!!! :wink:

S.Bea szia köszi nekem mindegy egy vagy kettő de legalább egy legyen!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok! :D

Majuska,
hajrá szurik! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ale :P
babaragacsok PicikeVirágnak :P ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Kalkata,
puszi Nektek :P

Puszedli,
gyere majd, mi volt ma konzin :P

Mindenkinek jó munkát (vagy pihenést :P ) mára :P

tillidian

Tilli!

ha jó tidom dolgozol ugye?
Te mit csinálsz és mikor mentél vissza? :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko,
biza, dógozom :P muszáj :? tanár vagyok :)

Hogy érted, hogy mikor mentem vissza? :roll: Most, a terhesség alatt?

Mert én most egyetlen napon hiányoztam, a punkció napján...Előtte is, utána is végig dolgoztam (na jó, beülti után egyébként is volt 3 szabadnapom, akkor pihengettem, de ennyi.)
Most viszont már vágom a centit :P Még jövő hétfő és vége :P

tillidian

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Alle:+++++++++++++++++++++++++

Amina: jobban vagy? Mikor indultok? (bocsi, ha írtad, de mindent elfelejtek.)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="kalkata"]T írta:kalkataények:

www.babazo.hu/bebi/20090610-anyasagi-el ... -gyas.html

Eszerint a cikk szerint a gyed és a tgyás összege ugyanannyi. :shock: Akkor minek kell kétféleképpen elnevezni??

skrisz72

Tilli!

Nem semmi!
Végig dolgoztál, most én egy picit meg nyigodtam, hogy nem gáz ha bejövök heti kétszer!
:oops:

Azta már tényleg 23 hétnél jársz hihetetlen!!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani, várunk ám a kaális babavárók topikjában is!!!

skrisz72

Skrisz lehet, hogy nem kéne ennyire bizonytalannak lennem! :roll:
Aranyos vagy lehet azért, hogy benézek!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani, miért vagy bizonytalan?

skrisz72

Hát igazából el hinni nehéz.
Az első beültimnél is eljutottunk idáig csak sajna óres volt a petezsák, így most is félek. :roll: :oops:
Lehet, hogy nem kéne mert most a Hcg-m és a progim is jó akkor a progim rendkívül alacsony volt. :(

Tudom, hogy most minden rendbe lesz!!!! :wink: :D

Kép

Kép
raniko

Rani, ja így már értem. Kétszer egymás után nem történik ilyen. Nem mondom, hogy ne aggódj, mert úgyis csak akkor fogsz megnyugodni, ha már látszik valami a petezsákban. Hatodik héten már láthatod dobogni a szívecskéjét is. A következő vérvételnél meg tök magas eredményed lesz, ami szintén okot adhat majd az örömködésre és reménykedésre! Én is úgy gondolom, hogy szép erős terhességed van. Nem lesz itt semmi bibi.

skrisz72

Skrisz igen nem történhet kétszer ugyan az!!!!!
Köszönöm a bíztatást!
(nem vagyok ám ennyire nyafka csak van bennem félsz :roll: )
Na most akkor dolgom van megyek és beköszönök a babavárósba! :lol: :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani: tényleg nem történik újra ugyanaz! Én már csak tudom! :wink: Úgy van, ahogy Skrisz mondja, a szívdobogás látványa majd megnyugtat, aztán majd kezded a parát előről a következő uh-ig! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, ez tényleg így van! :lol: :lol:

skrisz72

Puszi, hol vagy már??

skrisz72

Rani ez igen, én is gratulálok. Micsoda hírek vannak!!!
Nagyon bíztam benned (is), mint mindenkiben :lol:

Nagyon távolról tudom az eseményeket követni, rengeteg a munkánk megint, de ez mindig ilyen a nyár előtt.

Én a jövő hét után megyek a dokihoz, aztán többet tudok. semmi idegesség nincs bennem, megyek előre a kezdők bátorságával, aztán majd meglátjuk.

A többieknek is megy a drukk, ez egy szerencsés topik, akik pedig pihenni mennek a közeljövőben azoknak hajrá spontán!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

[quote="skrisz72"]P írta:skrisz72uszi, hol vagy már??

Itt vagyok, most értünk haza.
Van egy szép nagy tüszőm (19*21es), ezért kedden újra kell mennem, ennek függvényében 21. cn-en kezdjük a longot!!!!!! :D :D :D Az immunológus profot hétfőn felhívja a dokim. Vszínű fogok kapni vmi heparint (nem hearin, de ugyanaz). Többi eredményemnek örült. :P A Mensbe is beugrottam a receptekért, kaptam "ajándékba Avandametet, hogy pár darabért ne kelljen kiváltanom egy egészet.
Csak azt nem tudom, hogy mikortól kell visszaváltanom a sima metre. Stimutól? Már a Supre 1. napjától? Vagy punkciókor? Vagy beültikor? :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi: ezek nagyon jó hírek! :D Mindjárt kezdesz! A metre nem tudok mit mondani, én végig a Meforalt szedtem, ill még mindíg szedem. Heparint én is kaptam most-Clexane névre hallgatót.

Kezd ideérni hozzánk a vihar. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Lányok!

Januárban már kértem segítséget tőletek és mindenki nagyon kedvesen útba is igazított. :lol: Azóta túl vagyunk több vizsgálaton és talán augusztusban kezdődik a lombik. Mi apa gondokkal küzdünk sajnos. :cry:
Van itt a topikban pár ismerős és szerencsém volt Harcikával is megismerkedni. Itt is köszönöm a segítségét! :lol:

Gratulálok minden babás kismaminak és mennek a drukkjaim mindenkinek. Ha van egy kis időm olvasgatlak benneteket, csak az a baj, hogy én nem tudok minden nap jönni, így nem igazán voltam aktív. :?

Raniko miatt viszont úgy gondoltam, hogy írok, mert én munkaügyi vezető vagyok és tb szakelőadó. :wink: Jöhetnek a kérdések. :lol: Akár priviben akár topikon keresztül. Nagyon szívesen segítek mindenkinek. Ha úgy gondoljátok adot telefonszámot aki kéri és megbeszélhetjük. :wink:

Továbbra is mennek a drukkok mindenkinek!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, igazán szuper ember vagy, micsoda felajánlás!!!!! Nagyon rendes dolog tőled, köszönjük!!! :D

Lányok, lehet már 6 nap csak supre miatt erős haspuffadás, fejfájás, émelygés?? Még sehol a gonal, de már itt tartok...ma kismaminak néztek a hasammal :shock: ....ez belefér ilyen korán???

Puszedli, sajnos nem tudok segíteni met ügyben, nem szedtem....

Rani, drukk, hogy minél előbb lásd a kicsikét UH-n, és megnyugodj!!!!

Kép
majuska

Lili, drukk az augusztusi kezdéshez! Ha szeretnél te is szerepelni a táblánkban, akkor írj nekem adatokat (életkor, probléma, ki a dokid, mik történtek eddig, most mi történik).
Köszönjük a felajánlást, én élnék vele. Csak egy rövid kérdésem lenne. Július végén szülök. A TGYÁS most akkor 70% vagy 60% lesz?

Puszikám, hát ezt a gyógyi kérdést a dokiddal beszéld meg! Lövésem sincs róla. :oops:

skrisz72

Lili,
üdv köztünk!!! Már most indulnak a drukkok az augusztusi kezdéshez!!! :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Nagyon köszönjük!!! :P Nekem lesz egy csomó kérdésem, majd priviben :roll: :P )

Majuska,
fejfájás, émelygés... :roll: nem tudom, a Supre csinál-e ilyeneket :roll: Haspuffadás, az bőven lehet ettől :) Nem szedtél be valami bacit? :roll:

Puszika,
én is csak Merckformint szedtem végig :roll:
(Kismaci odaért? :roll: :D )

tillidian

Megnéztem: FRAXIPARINt fogok kapni.

Hunci: ha olvasol, kérlek válaszolj a metes kérdésemre!!!! Köszi.

Lili: helllllóóóóóóóóóó!!!!!! :D

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Till: igeeeeeen!!!!!! Msnen akartam mondani, de nem vagy.
Köszi!!!!!!! ÉS szeretném továbbadni, minél hamarabb!!!!
:lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Májuska: ezek a tünetek bőven beleférnek a Suprefactba sajnos. Nekem is nagyon fájt a fejem és hányingerem volt tőle, puffadtam.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelit!

Alle drága, megágyazott magának már egyszemke? :D Remélem már a paplant is magára húzta!+++++++++++++++++++++++

Májuska, boldog szurkálódást mára is!

skrisz72

Lányok, nagy baj van. Férjem éjjel kórházba került, nem tudják a pontos bajt, bennfogták. Nekem mensi a hétvégén aktuális és nem tudom jövő héten a supre után lesz-e így stimu... :cry: :cry:
Egy évet hagytunk ki a 2.lombik után komoly okok miatt, végre kezdhetnénk, erre tessék....iszonyú csalódott vagyok :cry: :cry:

Kép
majuska

Jó reggelt!

Májuska: Remélem nincs nagy baj, és hogy hamar kiderül!
És akkor lesz stimu is! Nagyon drukkolok mindezekért!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle: Egyszemkének drukkdrukkdrukk!

Kép

Kép

*puszedli*

Alle,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(remélem otthon minden ok)

Májuska, :cry: :cry: :cry: sajnálom ezt a rossz hírt. Remélem nem nagy a baj! Megértem elkeseredésedet...
Akárhogy döntötök (a stimuval), jó döntés lesz. Ölellek.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok, úgy néz ki nagyon durva allergia, ami még ilyen szintű sosem volt (részletekbe nem mennék bele) 4 nap kórház-infúzió, stb..hétfőn beszélek dokimmal, így kezdhetünk-e, meglátjuk addigra jobban lesz-e, nem káros-e a kezelés, amit kap, stb...
Jól megjártuk.... :cry:

Szebb napokat nektek, szülőknél és férjemnél leszek,így nem tudom mikor jövök, hétfőn mindenképp!!!
Köszi a vígasz-szavakat, kérek még drukkot, hogy hamar rendbejöjjön és minden folytatódhasson!!! Nagyon köszi! Üdv Májuska

Kép
majuska

Májuska, jobbulást a párodnak!

skrisz72

IR-es lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaptam Baliról néhány szem mangosztán nevű gyümölcsöt és gondoltam megnézem neten, nincs-e benne valami, ami miatt kismamáknak nem ajánlott. És mit találok? Inzulin rezisztenciára nagyon jó!!!! Készítenek belőle tablettát is meg juice-t. Én rendeltem is egyet, ha valakit érdekel, Elég drága, de ezen az oldalon most akciós: http://jolanda.hu/
Szerintem mindennel érdemes próbálkozni!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

ja igen, Zhen tonic a neve :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok Lányok!

Nagyon szívesen segítek mindenkinek! :lol:

Skrisz! Privi ment! :wink:

Májuska!
Remélem a férjed minél előbb meggyógyul. Jobbulást neki!

Alle! drukkok mennek!!! :lol:

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha marvelonnal kell kezdenem júliusban annak utána mi a menete? Elfelejtettem megkérdezni a dokit. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, a doki megmondja meddig kell szedned a fogigátlót, aztán kezdődnek a hasbaszurik. Általában suprefact és gonal megy. A suprefact az első pár napban, aztán már csak a gonal. De nekem volt már olyan, hogy merional is ment mellé. Kb a 14 napon van punkció, és rá 3-5 napra a beülti.

skrisz72

Sziasztok lányok!

Most tudtam csak gép elé kerülni ma nem dolgoztam apa a lapitopt el vitte most hozta haza az itthon gép meg valamiér nem csatlakozok vifivel!
Végre azért itt vagyok!!!

Puszi ezek szupi hírek gratulálok!!!! :wink:

Lili nagyon köszönöm, hogy segítesz írtam privit!!
Na akkor a te kezdésed is már szinte itt van!!Drukk, Drukk!!

Májuska te jó ég!!
Az alergia nem játék, de remélem hamar jobban lesz szegény és szépen az izgalmak után lesz egy szupi eredményes lombikod!!! :wink:

Timi igen tudom szinte soha nem lesz megnyugvás! :roll: :D

Kép

Kép
raniko

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++

Rani: azért lesz megnyugvás! Minden uh alkalmával megnyugszol majd, aztán egy idő után már nem fogsz annyira parázni. Én az elején teljesen be voltam tojva két uh között, pedig szinte hetente mentem. :lol:

Májuska: párodnak jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! :P

Majuska, Drága!
Te jó ég!!! Remélem, hamar túllesz rajta Apa!!! :oops: Mihamarabbi gyógyulást Neki!!!!! Mennek az erősítő drukkok 1000-rel!!!! Gondolunk Rátok! :oops:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika :D
örülööööök! :D - és tényleg remélem, csak keveset időzik majd Nálad! :wink:
(Persze, hogy nem vok msn-en, sz@rozik a laptopom :? most is Apát túrtam ki a gépéről, amíg eszik, itt partizánkodom :wink: Neki sajna munkaeszköz, ritkán enged ide :? de jövök, amint tudok :P )

Timi,
jól olvasom, ma voltál genetikán??? :roll: :wink:

Alleeeeee++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani-Mami :wink:
hogy vagy ma? :D

Kalkata, Nani, és Mindenki:
sok puszit küldök, szép hétvégét, Lányok! :D

Most megyek leheveredni, sok volt ma a meló :oops:

tillidian

Till: jól olvasod! Minden rendben, csak vérvételre vissza kell mennem, mert eltörték a csövet, amit egyébként is 3. szúrásra sikerült levenni kézfejből. Egyébként mindkét baba mm-re egyforma mindenben és 12+6-ra ítélte őket a gép. Jó nekik a táptalaj, nőnek, mint a gomba! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!

Tilli drága köszönöm jól vagyok.
Néha picit fájdogál a pocak remélem ez nem jelent rosszat!! :roll: :oops:
Amúgy jól vagyunk!!! :wink:

Timi szupi, hogy a két baba ilyen gyorsan nő!

Na én is megyek mára szerintem!!

Szép estét!!!

Kép

Kép
raniko

Jó reggelt!

Látom sehol senki!
:roll:

Hát akkor megyek én is.

Mindenkinek szép napot!!!

Puszi

Kép

Kép
raniko

Ja Lili köszi a gyors válaszod!

Írtam megint! :wink:

Kép

Kép
raniko

Jó reggelt!
Alle, mennek a babatapik!+++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok,
sógoroméknál vagyunk, csak gyors bejelentkezésre van időm. Gondolom, minden rendben, ma egy hete, hogy visszakaptuk Cseppkét, remélem, sokáig velünk marad. Még egy hét a tesztig. Drukkokat köszönöm mindenkinek :)
Otthonról majd jelentkezem

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?